Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Fractal Design kondigt opvolger Define XL aan

Door , views: 3.334, bron: TechPowerUp


Het is alweer ruim twee jaar geleden dat Fractal Design met de Define XL op de proppen kwam. Inmiddels is het dan toch tijd voor een opvolger want de Zweedse fabrikant heeft de Define XL R2 aangekondigd.

De Define XL R2 is een flinke kast. Het geheel meet 232 x 559 x 560 mm en weegt 16,4 kg. Hij biedt plaats aan een Mini-ITX, Micro-ATX, ATX, E-ATX of XL-ATX moederbord, voor ieder wat wils. Er zijn vier 5,25-inch bays aanwezig en niet minder dan acht 3,5-inch bays. Het top I/O-paneel biedt twee maal USB 2.0, twee maal USB 3.0 en audio aansluitingen.

Met het ModuVent-ontwerp kan de gebruiker kiezen tussen stilte of maximale airfow, wat het precies inhoudt is echter niet afgebakend. Wel weten we dat er standaard drie Silent Series R2 140 mm ventilatoren aanwezig zijn en dat deze middels de ingebouwde fancontroller geregeld kunnen worden.

De Fractal Design Define XL R2 komt beschikbaar in twee kleuropties; ‘Black Pearl’ en ‘Titanium Grey’. De adviesprijs is vastgesteld op €120,-.


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken twee producten

  Product Laagste prijs
Fractal Design Define XL R2 Black Pearl
REVIEW
134,90 €

gem. 144,00 €
5 shops, 2x voorraad

133,00 €

gem. 135,00 €
6 shops, 3x voorraad

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.