Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Acer Aspire TimelineX 3830TG-2434G50MN Review

Klein bommetje

Door


Bijna perfect

Standaard heeft dit model 4 GB werkgeheugen tot zijn beschikking. Het geheugen bestaat uit 1 DDR3-1333 module en is eenvoudig uit te breiden met een tweede exemplaar, waardoor de laptop nog geschikter wordt voor intensieve taken. Dankzij de dual-core Intel Core i5 2430M met HyperThreading en 3 GHz Turbo staat hij ook op processorgebied zijn mannetje. De nVidia GeForce GT540M heeft de beschikking over 2 GB DDR3-geheugen.

Acer Aspire TimelineX 3830TG-2434G50MN

Deze grafische processor, die prima geschikt is om af en toe een spelletje mee te spelen, vertoont zijn kunsten op het 13 inch grote scherm met 1366x768 pixels. Het is niet het beste scherm dat we de laatste tijd gezien hebben, maar biedt toch een prima kleurweergave en dito kijkhoek; alleen verticaal valt het zoals gebruikelijk behoorlijk tegen. De afwerking van het scherm is glimmend en daarmee doorbreekt Acer de trend voor consumentenlaptops dus niet.

De buitenkant van de TimelineX is uitgevoerd in een bijzondere combinatie van blauw en zilver. Het is een design dat herinneringen oproept aan audioapparatuur van ruim een decennium geleden. Het is duidelijk weer eens wat anders dan de standaard grijze of zwarte laptops waar de meeste winkels vol mee staan. De behuizing is overigens wel het zwakke punt van dit model. Het voelt dun aan en het tordeert makkelijk. Overweeg je deze laptop en wil je hem echt veel onderweg gaan gebruiken, waar het lage gewicht en de compacte vorm duidelijk geschikt voor zijn, dan raden we je zeker aan om naast deze laptop direct een stevige laptoptas aan te schaffen en niet te veel gekke fratsen uit te halen als je hem meeneemt.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs
Acer Aspire TimelineX 3830TG-2434G50MN
Review

Acer Aspire TimelineX 3830TG-2434G50MN

Laptop, Intel Core i5 2430M, 4 GB, 13.3 inch, 1366x768, Nvidia GeForce GT 540M, 500 GB, Windows

Specificaties Testresultaten Reviews

Doe je hardware aankoop via Hardware.Info en win je geld terug!

Hardware.Info geeft iedere maand iemand z'n aankoopbedrag terug wanneer hardware is gekocht via de Hardware.Info Prijsvergelijker. Wil jij ook kans maken? Klik op onderstaande knop voor alle details.

Klik hier voor alle details

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.