Achtergrond instellen

Standaardinstelling herstellen

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. Hardware.Info publiceert jaarlijks gratis duizenden nieuwsberichten en honderden artikelen op basis van duizenden testresultaten. Dat is alleen maar mogelijk dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar: white-list onze site als je deze nuttig vindt. Klik hier voor meer info.

Acer Aspire TimelineX 3830TG-2434G50MN Review

Klein bommetje

Door , views: 15.730


Bijna perfect

Standaard heeft dit model 4 GB werkgeheugen tot zijn beschikking. Het geheugen bestaat uit 1 DDR3-1333 module en is eenvoudig uit te breiden met een tweede exemplaar, waardoor de laptop nog geschikter wordt voor intensieve taken. Dankzij de dual-core Intel Core i5 2430M met HyperThreading en 3 GHz Turbo staat hij ook op processorgebied zijn mannetje. De nVidia GeForce GT540M heeft de beschikking over 2 GB DDR3-geheugen.

Acer Aspire TimelineX 3830TG-2434G50MN

Deze grafische processor, die prima geschikt is om af en toe een spelletje mee te spelen, vertoont zijn kunsten op het 13 inch grote scherm met 1366x768 pixels. Het is niet het beste scherm dat we de laatste tijd gezien hebben, maar biedt toch een prima kleurweergave en dito kijkhoek; alleen verticaal valt het zoals gebruikelijk behoorlijk tegen. De afwerking van het scherm is glimmend en daarmee doorbreekt Acer de trend voor consumentenlaptops dus niet.

De buitenkant van de TimelineX is uitgevoerd in een bijzondere combinatie van blauw en zilver. Het is een design dat herinneringen oproept aan audioapparatuur van ruim een decennium geleden. Het is duidelijk weer eens wat anders dan de standaard grijze of zwarte laptops waar de meeste winkels vol mee staan. De behuizing is overigens wel het zwakke punt van dit model. Het voelt dun aan en het tordeert makkelijk. Overweeg je deze laptop en wil je hem echt veel onderweg gaan gebruiken, waar het lage gewicht en de compacte vorm duidelijk geschikt voor zijn, dan raden we je zeker aan om naast deze laptop direct een stevige laptoptas aan te schaffen en niet te veel gekke fratsen uit te halen als je hem meeneemt.


Hardware.Info Magazine

Draag je steentje bij aan Hardware.Info!

Vond je deze review de moeite waard en helpt 'ie je bij het maken van betere aankoopbeslissingen? Draag dan je steentje bij aan Hardware.Info. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine maak je mede mogelijk dat Hardware.Info zo'n 1500 producten per jaar kan testen en dagelijks online nieuwe reviews kan publiceren. In het magazine lees je iedere twee maanden reviews en achtergrondartikelen die niet online te vinden zijn. Klik hier voor meer informatie.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.