CES: Fresh ’n Rebel onthult nieuwe draadloze koptelefoons van 60 tot 180 euro

2 reacties
Inhoudsopgave
  1. 1. Headphones
  2. 2. Laders
  3. 2 reacties

Laders

Fresh ’n Rebel heeft eveneens zijn nieuwe assortiment laders onthuld. Met de verschillende beschikbare kleuren moet het mogelijk zijn de kleur van je accessoires op elkaar af te stemmen.  

Het basismodel is voorzien van een usb-type-a-poort. Hij ondersteunt een laadvermogen van maximaal 12 watt. Daarnaast is er een type-c-uitvoering, waarbij het beschikbare vermogen is verhoogt tot 18W. De 12W-versie krijgt een adviesprijs van 15 euro, zijn groter broertje kost een tientje extra. De laders worden standaard geleverd zonder kabel. Een usb-type-c-kabel kost 10 euro, een Lightning-kabel gaat over de toonbank voor 15 euro.

Naast de reguliere opladers komen er ook twee draadloze varianten. De Base ondersteunt laadsnelheden tot 10 watt, en wordt voorzien van een 18W-adapter met bijbehorende usb-kabel. Met de Base Duo kan je twee apparaten tegelijk opladen, met opnieuw een maximaal vermogen van 10 watt. Deze versie wordt vergezeld door een 30W-lader en een type-c-kabel. Zoals de andere opladers komen ze in zes verschillende kleuren. De Base krijgt een adviesprijs van 40 euro, de Base Duo kost €70.

         

0
*