CES: Fresh ’n Rebel onthult nieuwe draadloze koptelefoons van 60 tot 180 euro

2 reacties
Inhoudsopgave
  1. 1. Headphones
  2. 2. Laders
  3. 2 reacties

Headphones

Fresh ’n Rebel heeft zijn portfolio modieuze headphones aangevuld met drie nieuwe modellen. De Nederlandse fabrikant heeft zijn nieuwe opvouwbare uitvoeringen uitgerust met bluetooth 5. Daarnaast zijn ze ook bekabeld te gebruiken met behulp van de meegeleverde kabel.

Code ANC: slanke Clam

De Code ANC is met zijn gewicht van 220 gram een kleinere versie van de bestaande Fresh ‘n Rebel Clam. Naast besturing voor muziek en telefoongesprekken beschikt de Code ANC over geluidsonderdrukking. Het is eveneens mogelijk om de headphones via Apples Siri te bedienen. De accu krijgt z’n prik via een usb-type-c-poort en moet tot wel 30 uur meegaan. De on-ear koptelefoon komt in zes verschillende kleuren en krijgt een adviesprijs van 100 euro. 

Clam Elite

Waar de Code ANC een slankere uitvoering is van de Clam, is de Clam Elite voorzien van extra functies. Naast de automatische pauzeringsfunctie beschikt hij over digitale anc. De Ambient-modus doet dan weer het tegenovergestelde, hierdoor kun je namelijk je omgeving beter horen. Het besturen van deze headphones verloopt via een touchpad op de rechterschelp.

Verder kan de geluidskwaliteit worden aangepast via de app. Hiermee kan de gebruiker een persoonlijke kalibratietest afleggen, waardoor het geluid van de koptelefoon wordt afgesteld op basis van diens voorkeuren. Fresh ’n Rebel belooft een accuduur van 26 uur. De Clam Elite beschikt net zoals de Code ANC over besturing via Siri. Hij komt in drie verschillende kleuren en gaat over de toonbank voor €180.

Cult

Tenslotte is er de Cult, een instapkoptelefoon met een retro-uiterlijk. In vergelijking met zijn grotere broers is komt deze uitvoering dus zonder toeters en bellen. Zo biedt hij naast de standaard geluidsbesturing een batterijduur van 20 uur. De Cult wisselt van eigenaar voor 60 euro en komt in zes verschillende smaken.

0
*