CES: TP-Link zet in op Mesh met WiFi 6E

18 reacties
Inhoudsopgave
  1. 1. Deco WiFi 6 Mesh & WiFi 6E
  2. 2. 10 gigabit & 5G-gateway
  3. 3. Beveiliging & zakelijke oplossingen
  4. 18 reacties

10 gigabit & 5G-gateway

Met de Archer AX206 biedt TP-Link een wifi 6E-router met 10 gigabit. De tri-band router haalt draadloze snelheden tot 10 Gbps. Daarnaast beschikt hij over twee 10GbE-ethernetpoorten en nog een extra aansluiting met 2,5GbE-snelheden. De OFDMA- en UL/DL MU-MIMO-technologieën moeten het makkelijker maken om gelijktijdig data te delen tussen verschillende apparaten, wat de wachttijden drastisch moet doen verlagen.

De TL-SX105 is dan weer een multi-gigabit desktopswitch met 10GbE-aansluitingen. Hij moet zeer flexibel inzetbaar zijn dankzij de auto-negotiation en de opties voor desktop- of wandmontage. De switch beschikt over een fanless design. Wie nood heeft aan meer poorten, kan opteren voor de versie met acht poorten. TP-Link geeft aan dat er eveneens voordeligere varianten komen met snelheden van 2,5 gigabit.

5G-gateway

De Deco X80-5G kan naast een 5G-gateway ook dienst doen als een reguliere wifi 6-router. Hij maakt gebruikt van de 5 en 2.4GHz-frequenties en levert zo een maximale downloadsnelheid van 5 Gbps. Het toestel is voorzien van een 2,5GbE-poort, alsook een ethernetaansluiting van 1 gigabit. Verder ondersteunt hij VoIP en DECT base-functionaliteit.

0
*