CES: TP-Link zet in op Mesh met WiFi 6E

18 reacties
Inhoudsopgave
  1. 1. Deco WiFi 6 Mesh & WiFi 6E
  2. 2. 10 gigabit & 5G-gateway
  3. 3. Beveiliging & zakelijke oplossingen
  4. 18 reacties

Beveiliging & zakelijke oplossingen

TP-Link introduceert ook HomeShield, een beveiligingsdienst die je thuisnetwerk moet beschermen. Naast een gratis versie is het mogelijk om een abonnement te nemen met extra opties. De real time-scanner identificeert iot-apparaten, monitort de beveiliging en waarschuwt wanneer er een verdachte situatie wordt waargenomen.

Daarnaast blokkeert de netwerkbeveiliging malafide URL’s en andere dreigingen, en worden kwetsbaarheden in het netwerk gerepareerd. Het voorkomt ook DDoS aanvallen door binnenkomend verkeer te monitoren en requests van geregistreerde IP-adressen te blokkeren. Daarnaast is HomeShield in staat om rapportages op te stellen, wat een overzicht moet bieden van de netwerkactiviteit. 

Zakelijke oplossingen

Tenslotte introduceert TP-Link ook nieuwe WiFi 6 apparaten voor zijn Omada SDN-oplossing voor zakelijke netwerken. Omada SDN moet het configureren en beheren van zakelijke netwerken eenvoudig en efficiënt maken, aldus de fabrikant. De volgende nieuwe producten zijn aan het aanbod toegevoegd:

  • AX6000 tri-band WiFi 6 Access Point voor plafond montage - EAP680HD: levert snelheden tot 6 Gbps door middel van wifi 6 en een 10G-ethernetaansluiting. De EAP680HD wordt geleverd met een 802.11bt PoE++ netvoedingsadapter.

  • AX1800 Wall Plate WiFi 6 Access Point - EAP615-Wall: levert dual-band snelheden tot 1.8 Gbs en is voorzien van 4 Gigabit-ethernetpoorten (één uplink en drie downlink), waarbij een downlink poort is voorzien van PoE pass-through. 

  • AX1800 Indoor/Outdoor WiFi 6 Access Point- EAP610-Outdoor: levert dual-band snelheden tot 1.8 Gbps en beschikt over een high-power versterker en professionele antennes in een IP67-weerbestendige behuizing. 

                       
Van links naar rechts: de EAP680HD, EAP615-Wall en EAP610-Outdoor

0
*