Zalman onthult drie extra behuizingen: van Mini-ITX tot E-ATX

3 reacties
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding & M2 Mini
  2. 2. Z3 Iceberg
  3. 3. Z9 Iceberg
  4. 3 reacties

Inleiding & M2 Mini

Gisteren schreven we over de nieuwe midtowerbehuizingen van Zalman, die eind maart worden verwacht. De fabrikant heeft naast de Z8-lijn drie nieuwe modellen onthuld, die eveneens rond eind maart moeten beschikbaar zijn. De M2 Mini is een compacte mini-itx case met zijpanelen die van acryl zijn gemaakt. De nieuwe lineup wordt aangevuld met twee midtowers: de Z3 Iceberg en Z9 Iceberg. Zoals zijn naam doet vermoeden, is de Z9 een grotere uitvoering van het Z3-model.

M2 Mini

De compacte M2 Mini meet 328 x 150 x 235 millimeter en heeft een gewicht van 2,8 kg. Zowel de boven-, onder- en zijpanelen zijn geperforeerd, wat voor een optimale airflow moet zorgen. De kast ondersteunt videokaarten met een dikte tot twee slots en een lengte van maximaal 295 mm. Een riserkabel is vooraf geïnstalleerd. Daarnaast is er plaats voor een cpu-koeler met een hoogte van 60mm en wordt er een 80mm-fan meegeleverd.

Verder is er ruimte voor SFX- en SFX-L-voedingen. Op het gebied van opslag kunnen er twee 2,5-inch schijven worden geïnstalleerd. De i/o bestaat ui een enkele usb type-a- en een enkele type-c-connector. De M2 Mini komt in grijs en zilver en krijgt een adviesprijs van 140 euro.

Productpagina M2 Mini

0