Dit zijn alle Battlefield 2042 Specialists, inclusief gadgets en vaardigheden

26 reacties
5 besproken producten
Inhoudsopgave
  1. 1. Battlefield 2042: Specialists
  2. 2. Assault
  3. 3. Engineer
  4. 4. Support
  5. 5. Recon
  6. 5 besproken producten
  7. 26 reacties

Battlefield 2042: Specialists

Battlefield 2042 is de eerste game binnen de populaire franchise die de vier telkens terugkerende klassen verder uitdiept met uiteenlopende personages. Alle voorgaande Battlefield-games hadden ten minste vier vaste rollen, al dan niet met een iets andere naam of invulling, te weten Recon, Assault, Engineer en Support. Elk van die rollen had eigen wapens, gadgets en andere perks tot de beschikking. Spelers konden hun klassen ook uitrusten met algemeen wapentuig dat voor alle rollen beschikbaar was.

In Battlefield 2042 diept DICE dat systeem verder uit. Er zijn wederom vier klassen, maar alle wapens en verdere uitrusting zijn volledig universeel. Als bijkomende diepgang biedt de game unieke personages die tot hun respectievelijke klasse behoren, met ieder individuele gadgets en perks. De zogenoemde Specialists hebben binnen hun rol weer niche vaardigheden en gadgets. Vooralsnog zijn er vijf Specialists bekend, terwijl er op de officiële website van de game tien bij release bij de game lijken te behoren. EA belooft in verdere updates nog meer nieuwe Specialists.

Het is nog niet precies bekend hoe spelers de Specialists vrijspelen. Vermoedelijk krijgen spelers nieuwe personages tot hun beschikking door een hoger level te bereiken. EA heeft ook al een battle pass aangekondigd voor Battlefield 2042, waarmee spelers naar alle waarschijnlijkheid meer personages vrij kunnen spelen. Op het moment van schrijven zijn nog niet alle Specialists onthuld; we updaten het artikel als er meer bekend gemaakt worden. 

0