Eerste Blik: Corsair Sabre Pro: Draadloze gaming muis die ook voor professionals aantrekkelijk is

14 reacties
2 besproken producten
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Draadloos, bluetooth en usb-c
 3. 3. Technische verschillen
 4. 4. iCue: ook voor professionals
 5. 5. Conclusie
 6. 2 besproken producten
 7. 14 reacties

Inleiding

Een van de populairste muizen van Corsair is de Sabre Pro. Niet zo gek, want voor een bedrag van rond de vijftig euro krijg je een snelle muis in handen die in games zijn mannetje staat. Corsair heeft nu het programma aangevuld met een nieuwe muis: de Sabre Pro Wireless. In dit artikel nemen we een kijkje in de mogelijkheden van de nieuweling.

De Sabre Pro Wireless staat voor het dubbele bedrag in de Product Vergelijker en gaat hiermee de concurrentie aan met de Logitech G Pro Wireless Optical Gaming Mouse die voor ongeveer hetzelfde bedrag verkrijgbaar is.

De vormgeving van de muis is grotendeels hetzelfde gebleven, de vorm is een van de pluspunten van deze muis. Hij ligt lekker in een gemiddelde hand, al is de pasvorm wel iets persoonlijks. De Sabre Pro Wireless heeft net als zijn bekabelde familielid: twee extra knoppen aan de zijkant en een scrollwiel dat voorzien is van verlichting en een rubberachtige afwerking. Dat scrollwiel is vooral prettig als je heel precies wil doseren dankzij de ‘ribbels’. Deze vind je met een tussenruimte van ongeveer een halve centimeter op het scrollwiel.


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Corsair Sabre Pro Champion Series Black

Corsair Sabre Pro Champion Series Black

 • 18000 dpi

€ 48,44

6 winkels
Corsair Sabre RGB Pro Wireless Champion

Corsair Sabre RGB Pro Wireless Champion

 • Draadloos
 • Bluetooth
 • 26000 dpi

€ 80,33

8 winkels
0