Transparante Nubia RedMagic 6S Pro geeft Snapdragon 888+ bloot

10 reacties
Inhoudsopgave
  1. 1. Snelle Snapdragon
  2. 2. Actieve koeler en meer 
  3. 3. Extra’s
  4. 4. Camera’s
  5. 5. Prestaties
  6. 6. Je moet voor de looks vallen
  7. 10 reacties

Snelle Snapdragon

De Snapdragon 888+ is een van de snelste mobiele processors van dit moment. De chip wordt door veel fabrikanten in high-end Android-toestellen gebruikt. Een van die toestellen is de Nubia RedMagic 6S, een toestel dat vooral gericht is op gamers.

Voor liefhebbers is dit misschien wel een van de meest aantrekkelijke telefoons van dit moment. De vormgeving en functionaliteit is anders dan je van de meeste andere fabrikanten gewend bent. In de eerste plaats: de RedMagic 6S Pro is uitgerust met een ventilator. Daarmee belooft de fabrikant dat je geen last moet gaan krijgen van een processor die zich in gaat houden omdat de temperaturen teveel oplopen.

Op de tweede plaats is deze telefoon ook leverbaar met een heel sexy uiterlijk. Door een deels transparante behuizing kun je een kijkje nemen in het binnenwerk. Daar zie je de ventilator, de processor en ook andere onderdelen zitten.

De Nubia RedMagic 6S heeft een Snapdragon 888+ aan boord en dat betekent dat de chip nu beschikt over een maximale kloksnelheid van 3 GHz. Het toestel doet mee met de trend van forse schermen. Ook deze telefoon biedt een 20:9-verhouding en een formaat van 6,8-inch. Je moet dus een flinke broek- of binnenzak hebben om hem mee te nemen.


De hoge verversingsnelheid kost veel energie, je moet terugschakelen als je een tijdje op de accu wilt kunnen werken.

Op het scherm heeft het merk bespaard, het is een amoled-scherm dat het vooral moet hebben van zijn hoge verversingsnelheid van 165 Hz. Omdat dit toestel voor gamers bedoeld is, heeft het ook een hoge aanraakgevoeligheid: 720 Hz en dat merk je als je bezig bent met het gebruik van het scherm als touchpad, dat is immers de manier waarop je de meeste games kunt besturen.

De Snapdragon-processor is gekoppeld aan lpddr5-geheugen. Het instapmodel biedt 12 GB, de duurdere variant voegt daar 4 GB aan toe en komt op 16 GB. De 6S is ook beschikbaar met 128 of 256GB opslag. De opslag werkt met de snelle ufs 3.1-standaard. De 888+ heeft een 3 GHz Kryo 680, drie op 2,42 GHz en vier op 1,8 GHz, Verder is er een Adreno 660 GPU aan boord.

Hoewel deze telefoon tot de luxere klasse behoort, ontbreekt de mogelijkheid om draadloos te laden. Als je gebruikmaakt van een usb c-kabel, dan kun je met maximaal 66 watt opladen. Als je kiest voor 90 Hz refreshrate, dan houdt de accu het ongeveer acht uur vol. Laat je hem op een hogere refreshrate staan, dan is de accu in een mum van tijd leeg.

0