Review: Xiaomi Redmi Buds 3 Pro. Hoe klinken deze oortjes van 55 euro?

9 reacties
2 besproken producten
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Multipoint
 3. 3. App
 4. 4. Screenshots Xiaomi MIUI 13
 5. 5. Screenshots Mi Buds m8-app
 6. 6. Luisteren
 7. 7. Specificaties
 8. 8. Conclusie
 9. 2 besproken producten
 10. 9 reacties

Inleiding

Xiaomi is een van de Chinese giganten die de afgelopen jaren in verschillende markten behoorlijk wat aandeel hebben veroverd. Behalve voor smartphones kun je bij het bedrijf terecht voor een flink aantal andere producten, waaronder draadloze oortjes. De afgelopen weken hebben we al oortjes van Sennheiser, Sony, Edifier en Denon beluisterd, en we zijn benieuwd hoe goed de Redmi Buds 3 Pro van dit merk zijn, zeker in vergelijking met de gevestigde orde. De prijs maakt ze interessant; ze zijn voor slechts 55 euro verkrijgbaar.

Wanneer je de oortjes uit de doos pakt, valt op dat het oplaaddoosje een beetje lijkt op een ei. De oortjes hebben een compacte vorm en zitten comfortabel in de oren. Aan de achterkant zijn ze voorzien van een glanzende afwerking. Dat maakt dat ze toch even anders ogen dan de oortjes van veel andere merken. Veel branding heeft het doosje niet. Op de achterkant wordt subtiel Redmi vermeld. Aan de voorkant vind je een sync-knopje en aan de onderzijde de C-aansluiting om de oortjes op te laden.

In de verpakking vind je naast de oortjes en het oplaaddoosje een kort oplaadkabeltje met een A-  en C-aansluiting. Ook levert het merk drie sets met oortips mee. De Redmi Buds 3 Pro zijn verkrijgbaar in een zwarte en grijze variant. Met een gewicht van 4,9 gram per stuk zijn de oortjes lekker licht.


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Xiaomi Redmi Buds 3 Pro Black

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro Black

 • In-ear
 • Draadloos
 • Microfoon geïntegreerd

€ 43,21

5 winkels
Xiaomi Redmi Buds 3 Pro Glacier Grey

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro Glacier Grey

 • In-ear
 • Draadloos
 • Microfoon geïntegreerd

€ 57,90

6 winkels
0