Vergelijkingstest: Full HD TV's tot 2000 euro

44 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Digitale tv? Absolute must!
 3. 3. Samsung LE40A656
 4. 4. JVC LT-42S90BU
 5. 5. Sony KDL-40W4000
 6. 6. Philips 37PFL9603D
 7. 7. Panasonic TH-42PZ85E Plasma en TX-37LZD80 LCD
 8. 8. LG 42LG6000
 9. 9. Toshiba 42XV500P
 10. 10. Conclusie
 11. 11. Besproken producten
 12. 12. Reacties

Inleiding

Anderhalf tot twee jaar geleden was het nog ondenkbaar, maar inmiddels kan elke grote fabrikant voor minder dan tweeduizend euro een Full HD televisie leveren. Prijzen van televisies blijven dalen en die trend zal naar verwachting nog wel even aanhouden. Goed nieuws dus voor de consument, want je kan nu makkelijk een maatje groter kiezen dan je al in de huiskamer hebt staan. De door ons geteste TV's lopen in diagonaal uiteen van 37 tot 42 inch, waarmee ze uitstekend geschikt zijn om HDTV uitzendingen of Blu-ray films te bekijken.

{PHOTO|M39343-1}

Digitale foefjes

Omdat de LCD panels in TV’s steeds beter worden en de verschillen tussen goede en slechtere TV’s op dat vlak kleiner worden, zoeken fabrikanten het steeds meer in de hoek van digitale ‘beeldverbetering’ om zich te onderscheiden van de concurrentie. Wanneer er naar een analoog signaal gekeken wordt valt hier wat voor te zeggen, en kunnen zaken als een goed 3D-comb filter, ruisonderdrukking en contrastverbetering een goede toevoeging zijn. Steeds meer mensen kijken echter digitaal en daarbij is het nut van allerhande beeldverbetering (vrijwel) afwezig. Digitale signalen verliezen tijdens het transport geen contrast, pakken geen ruis op en hebben geen toepassing van een extra filter voor betere kleurscheiding nodig. Ook voor DVD’s, Blu-ray discs en spelconsoles geldt dat beeldverbetering van de TV eigenlijk in alle gevallen onwenselijk is. Uiteraard valt over smaak niet te twisten, maar neem eens de tijd om te experimenteren met het uitschakelen van de verschillende ‘verbeteringen’ die op het beeld worden toegepast. Het resultaat zal in vrijwel alle gevallen een natuurlijker en rustiger beeld zijn, dat prettiger is om naar te kijken.

Samsung LE40A656

Natural Motion, Motion Plus, TruMotion, Digital Frame Creation

Steeds meer televisies zijn voorzien van circuits waarbij het apparaat door middel van interpolatie extra beelden toevoegt tussen twee 'echte' beelden om zo vloeiendere beeldbewegingen te creëren. Vooral bij filmbeelden is dit effect duidelijk zichtbaar. Film wordt geschoten met slechts 24 beelden per seconde en door tussen elk beeld een of meerdere extra beelden uit te rekenen wordt het beeld duidelijk minder schokkerig. Goed nieuws dus, maar helaas kleven er ook nadelen aan deze technologie.
Bij het berekenen van de tussenbeelden bekijkt de elektronica in de televisie twee bestaande beelden en analyseert welke bewegingen er optreden om zo tot een goed tussenbeeld te komen. Bijna altijd lukt dat verrassend goed, maar soms zijn de bewegingen in het beeld te groot en of zijn er teveel veranderingen tussen twee beelden. Hierdoor raakt de TV in de war en ontstaan er beeldfouten waarbij delen van het beeld anders lijken te bewegen dan de rest.

Het belangrijkste probleem is echter de vertraging die deze berekeningen met zich meebrengen. Om een gemiddelde tussen twee beelden te kunnen berekenen moet de televisie beide beelden uiteraard al in zijn geheugen hebben. Van deze beelden wordt een gemiddelde uitgerekend waarna dit nieuwe beeld na het 'eerste' oorspronkelijk beeld wordt weergeven om vervolgens het tweede beeld (dat dus al in het geheugen aanwezig was) te tonen. Omdat de beelden al in het geheugen aanwezig moeten zijn, betekent dit dat een televisie die extra beelden uitrekent per definitie een paar beelden 'achter loopt' ten opzichte van het inkomende signaal. De elektronica in de televisie zorgt er hierbij voor dat ook het geluid iets vertraagd wordt, zodat er geen verschil tussen beeld en geluid ontstaat en je dit eigenlijk niet merkt. Tot zover geen probleem dus. Maar als je bijvoorbeeld een settopbox, DVD- of Blu-ray speler aansluit en het geluid via een externe versterker afspeelt, treedt er wél een tijdsverschil op tussen beeld en geluid, wat vooral bij spraak hinderlijk merkbaar is. Sommige duurdere versterkers stellen je in staat om het inkomende signaal ook te vertragen, maar dat is lang niet bij elk merk het geval. Wij hebben bij elke TV de vertraging tussen het inkomende signaal en de daadwerkelijk weergave gemeten, waarbij we een ouderwetse CRT zonder digitale beeldbewerking als referentie hebben genomen. Duidelijk is dat sommige televisies een ontoelaatbare vertraging laten zien wanneer er extra beelden berekend worden. Het goede nieuws is gelukkig dat deze optie altijd uit te schakelen is, waardoor de vertraging (vaak) verdwijnt.

Digitale tv? Absolute must!

Een deel van onze test behelst het beoordelen van de ingebouwde analoge tuner in elke televisie. En hoewel er tussen de verschillende TV’s duidelijk verschil bestaat in de kwaliteit van tuners, valt vooral op dat het verschil met een goede digitale tuner enorm is. Zeker nu alle Nederlandse zenders in breedbeeld uitzenden is het voordeel van anamorfe breedbeelduitzending via digitale TV een zeer groot voordeel boven analoge doorgifte van dezelfde signalen. Digitale TV biedt 33% meer beeldlijnen bij breedbeelduitzendingen en daardoor een significant scherper beeld. Daar komt bij, dat ook de kleurweergave bij digitale door TV een stuk beter is en vooral de scheiding van kleuren bij harde overgangen er veel beter uitziet. Ook heeft digitale TV geen last van beeldruis, wat bij TV’s van groot formaat een belangrijke bron van ergernis kan zijn bij gebruik van de analoge tuner. Alle TV’s zijn weliswaar voorzien van ruisonderdrukking, maar het bijeffect hiervan is verminderde beeldscherpte en een vegerig beeld bij snelle bewegingen. Kijk je digitaal, dan kan de ruisonderdrukking in de TV uit en heb je perfect scherp beeld, ook bij snelle bewegingen.

Bij platte TV’s van 32 inch en groter – en sowieso bij de 37 tot 42 inch modellen uit deze test – geldt dat wij een digitale ontvanger eigenlijk als absolute must zien om écht van je nieuwe aanwinst te genieten. Digitale kabel heeft daarbij de voorkeur aangezien via de kabel alle Nederlandse publieke en commerciële zenders met een zeer hoge bitrate van 8 mbps worden uitgezonden, waarbij DVD-kwaliteit écht benaderd wordt. Satelliet TV is ook goed tot zeer goed van kwaliteit, maar moet het helaas wel met een duidelijk lagere bitrate doen. IPTV en vooral Digitenne vinden wij geen goede optie in combinatie met een grote TV: bij deze digitale diensten wordt zoveel compressie toegepast dat de beeldkwaliteit vaak slechter is dan die van een analoog kabelsignaal, waardoor het voordeel van digitaal kijken wegvalt. Ga je op zoek naar een digitale kabel- of satellietontvanger, overweeg dan de aanschaf van een HD-ontvanger, ook als je niet van plan bent een abonnement op HDTV zenders te nemen. HD-settopboxen beschikken namelijk over een digitale HDMI uitgang waarbij het beeld in optimale kwaliteit naar de TV gestuurd wordt, en het niet zoals bij een SCART verbinding eerst analoog gemaakt hoeft te worden.

samsungdcbh360r_550
Digitaal TV kijken is een must om het beste uit je LCD of Plasma TV te halen.

hdmiaansluiten_550
Gebruik als het kan altijd de HDMI aansluiting voor de best mogelijke beeldkwaliteit

Samsung LE40A656

Op het gebied van monitoren en TV's heeft Samsung zich de afgelopen jaren ruim bewezen en het Koreaanse merk heeft dan een ook een reputatie hoog te houden als het op beeldkwaliteit aankomt. Het door ons bekeken LE40A65 model wordt door Samsung aangeprezen met de slogan “Imagine kunst en techniek worden één”, waarbij gedoeld wordt op het bijzondere ontwerp van dit nieuwe model. De zwarte pianolak afwerking kennen we inmiddels, maar Samsung heeft de buitenste rand van het scherm voorzien van een subtiel bordeauxrood kleurtintje. Fraai in daglicht, maar onder kunstlicht lijkt het soms wat bruin en dat kan naar onze mening niet de bedoeling zijn geweest. Onder de kap zit de TV solide in elkaar. De Motion Plus beeldinterpolatie doet zijn werk zonder veel zichtbare bijeffecten, maar zorgt wel voor vertraging van het beeld. Pas wanneer het scherm in 'game' mode ingesteld wordt loopt de vertraging terug tot circa twee beelden. Helderheid, contrast en kleurweergave zijn prima, al verdient het de voorkeur om Samsungs DNIe beeldverbetering uit te schakelen. Voor puristen die hun TV graag helemaal naar eigen hand instellen biedt Samsung een groot aantal opties om kleur, helderheid en contrastinstellingen helemaal naar wens in te stellen. In positieve zin valt bij dit scherm ook de uitstekende kijkhoek op, waardoor het beeld goed te bekijken is als je niet recht voor de TV zit. Qua aansluitingen zit je met deze TV overigens ook prima, naast de bekende analoge ingangen beschikt de LE40A656 ook over maar liefst vier HDMI aansluitingen. Als extraatje vindt je aan de zijkant van het scherm ook een USB-aansluiting, waarin een geheugenstick gestoken kan worden om zo foto's en MP3's op de TV af te spelen.

Samsung LE40A656

JVC LT-42S90BU

Ook JVC introduceerde dit voorjaar een nieuwe serie televisies met de LT-42S90 als een van de paradepaardjes. Volgens JVC is het apparaat met zijn dikte van 2,3 centimeter namelijk de dunste LCD televisie op de markt. Bij die claim moeten we overigens wel een kanttekening plaatsen, want in het midden is het scherm ongeveer zeven en een halve centimeter dik. Doordat het scherm zo dun is, heeft JVC wel een aantal compromissen moeten sluiten. Zo is het aantal aansluitingen beperkt en mist bijvoorbeeld de mogelijkheid om aan de zijkant van het scherm een camcorder of spelcomputer aan te sluiten. Ook ontbreekt een S-video ingang. De TV is gelukkig wel voorzien van drie HDMI ingangen, die bovendien verticaal gemonteerd zijn zodat de HDMI kabels strak langs het apparaat lopen en het scherm dicht tegen de muur gemonteerd kan worden. Qua beeldkwaliteit hebben we wel wat aan te merken op de TV. Vooral de kijkhoek van de televisie valt erg tegen, waarbij zwarte delen van het beeld onder een hoek bekeken al snel blauw-grijzig lijken. Standaard staat het contrast bovendien te enthousiast ingesteld waardoor donkere details verdwijnen. Gelukkig is dit euvel makkelijk op te lossen en recht van voren bekeken geeft de TV een prima beeld. Ben je op zoek naar zo plat mogelijke TV die je bovendien strak tegen de muur wilt hangen? Dan is de LT-42S90 wellicht iets voor jou!

JVC LT-42S90BU

Sony KDL-40W4000


Bij Sony zijn sinds voorjaar 2008 alle nieuwe TV’s met een beelddiagonaal van 37 inch of groter standaard uitgerust met een Full HD LCD paneel. Dat geldt automatisch dus ook voor de door ons bekeken KDL-40W4000. Samen met Samsung maakt Sony gebruik van 40 inch LCD schermen, iets kleiner dan 42 inch maar beduidend groter dan een 37 inch model.

De W-serie is een van de high-end series van Sony waarin altijd de nieuwste foefjes terug te vinden zijn. Qua uiterlijk mag de 40W4000 er zeker zijn. De strak zwarte lijst heeft aan de onderzijde een zilverkleurige rand met daarin een doorzichtige plexiglas strook, erg fraai! Ook onder de kap is er het nodige veranderd ten opzichte van de modelserie van volgend jaar. Sony is voor deW4000 overgestapt op een compleet nieuwe menu structuur, te weten de ‘Cross Media Bar’ interface die ook gebruikt wordt bij de Playstation spelcomputers.

Het digitale hart van de TV wordt gevormd door de Bravia Engine 2, die onder andere zorgt voor een scala aan beeldverbeteringen. De TV beschikt bovendien over een ingebouwde DVB-C tuner, geschikt voor kabeltelevisie. Helaas is de ondersteuning vanuit de Nederlandse kabelmaatschappijen hiervoor nog altijd niet rond, zodat Sony deze feature zelf niet actief promoot. Een functie waar je wél meteen wat aan hebt is de “Picture Frame Modus” waarbij de televisie als een gigantische digitale fotolijst gebruikt kan worden. De TV bevat standaard zes afbeeldingen, maar je kan ook een eigen USB-stick insteken om je eigen foto’s te tonen. In picture frame mode stelt de TV automatisch de backlight, gammacurve en kleurweergave bij voor optimale fotoweergave, en het resultaat mag er inderdaad zijn: prachtig! Nadeel blijft wel dat de TV – ondanks gereduceerd energieverbruik in deze mode – zo’n 150 Watt blijft gebruiken. Qua beeldkwaliteit stelt Sony ons gelukkig niet teleur. Het gebruikte paneel heeft een groot kleurbereik en de Bravia Engine zorgt voor prima kleurovergangen en contrast. In vrijwel al onze tests scoort de KDL-40W4000 dan ook gewoon goed, al kan het deinterlacen van SDTV beelden wel beter, een bekend Sony-kwaaltje. Bij het tonen van HD materiaal schittert de TV echter en is het een waar juweeltje!

Sony Bravia KDL-40W4000

Philips 37PFL9603D

Over Philips TV’s zijn we de afgelopen jaren niet bijzonder te spreken geweest. De nadruk leek bij dit merk meer op design en gadgets als Ambilight en Aurea te liggen, dan op beeldkwaliteit. Zo konden de eerste Philips Full HD TV’s niet overweg met 1080p signalen en rekten Philips TV’s 4:3 beelden bij automatisch beeldformaat standaard altijd op in de breedte. Dat laatste euvel is nu eindelijk verholpen en de door ons geteste 37PFL9603D schakelt nu gelukkig correct over tussen beeldbeeld en 4:3 zenders, waarbij beide zonder vervorming worden weergegeven. Mooi is bovendien de functionaliteit waarbij de televisie letterboxed 4:3 signalen automatisch analyseert op (kleine) zwarte balken boven en onder het beeld en automatisch zover inzoomt dat deze precies wegvallen. Ook het deinterlacen van televisiebeelden is nu een stuk beter dan voorheen, van kartelranden en blokkerig beeld is dan ook geen sprake meer. Al met al grote verbeteringen en wat dat betreft chapeau voor Philips! Wat echter gebleven is, is de voorliefde voor allerhande ‘beeldverbeteringen’. Gelukkig laat Philips je bij de eerste installatie aan de hand van een aantal voorbeeld-beelden kiezen om sommige van deze features aan of uit te zetten, maar standaard staat een heel arsenaal aan (onwenselijke) verbeteringen ingeschakeld. Wat hierbij vooral opvalt is dat de Natural Motion functie, die filmbeelden vloeiender weergeeft, zorgt voor enorm veel vertraging. Waar vergelijkbare functies bij andere merken een vertraging van ongeveer twee beelden oplevert, loopt de 37PFL9603D bij gebruik van Natural Motion maar liefst vijf complete beelden (tien fields) achter op het inkomende signaal. Gebruik je een settopbox of DVD-speler in combinatie met een losse versterker of receiver, dan zal dit leiden tot een duidelijk verschil tussen beeld en geluid. Gelukkig is Natural Motion ook uit te schakelen, en als je last hebt van het asynchroon lopen van audio en video is dat dan ook de beste tip.

De beeldkwaliteit van de 37PFL9603D is door de bank genomen prima. Wel is het sterk aan te raden om de contrast en kleurverbeteringsmogelijkheden uit te schakelen, aangezien deze leiden tot een te contrastrijk en verzadigd beeld. Leuke extra bij de TV is een ingebouwde mediareceiver, die je in staat stelt om middels een netwerkaansluiting achter op de TV foto’s, muziek én video’s vanaf PC’s in je thuisnetwerk af te spelen. Daarnaast is de TV voorzien van de nieuwste versie van Ambilight, waarbij gebruik gemaakt wordt van energiezuinige LED verlichting voor het sfeerlicht dat aan beide zijden van het scherm naar achteren geprojecteerd wordt.

Philips 37PFL9603

Panasonic TH-42PZ85E Plasma en TX-37LZD80 LCD

Als enige merk bespreken we van Panasonic niet één maar twee televisies, een LCD en een plasma model. Panasonic is één van de weinige merken die naast LCD nog actief is met de ontwikkeling van plasmatechnologie. Onder de kap doen beide TV’s nauwelijks voor elkaar onder. De gebruikte engine in beide modellen is vrijwel identiek, waarbij de TH-42PZ85E plasma TV als belangrijkste extra de mogelijkheid heeft om door middel van frame interpolatie extra beelden toe te voegen bij filmmateriaal. Schakel je deze optie in, dan betekent dat wel een vertraging van circa twee complete beelden (vier fields) ten opzichte van het inkomende signaal. Panasonics frame interpolatie blijkt in de praktijk vrij goed te werken, met nauwelijks visuele artefacten als bij-effect.

{PHOTO|L39343-1}
Panasonic TH-42PZ85E

Aangezien beide televisies op de gebruikte paneltechnologie vrijwel identiek zijn, lenen ze zich uiteraard zeer goed om een vergelijking tussen plasma en LCD techniek te maken. Persoonlijke voorkeur verschilt uiteraard, maar over het geheel genomen zijn wij meer onder de indruk van LCD dan van plasma als we beide exemplaren vergelijken. Hoewel plasma in theorie een hoger contrast heeft, blijkt de zwartweergave van de LCD TV in de praktijk beter en ook qua reactietijd wint het LCD model. Panasonic’s TH-42PZ85E heeft namelijk last van een bekend plasma-kwaaltje: bij snelle bewegingen is een groene zweem zichtbaar bij contrastrijke overgangen. Plasma heeft echter wel als voordeel dat het beeld er minder ‘digitaal’ uitziet dan LCD, wat vooral bij SDTV bronnen van matige tot slechte kwaliteit een groot voordeel is. LCD laat elk foutje ongenadig zien, terwijl plasma een wat vriendelijker beeld laat zien. Bij HDTV bronnen is dat echter weer een nadeel, LCD TV’s laten hierbij een beeld zien dat scherper oogt dan plasma. Onder de streep presteren beide TV’s echter uitstekend. Vooral de analoge tuner verdient een pluim, al raden wij toch aan om voor optimale beeldkwaliteit een digitale kabel- of satelliettuner te gebruiken.

Panasonic TX-37LZD80F
Panasonic TX-37LZD80F

LG 42LG6000

Met een grote marketing campagne kondigde LG onlangs haar 'Scarlet' LCD TV's aan. Deze nieuwe 'ster' van LG lijkt geheel opnieuw ontworpen, waarbij de televisie in niets lijkt op zijn voorgangers. Allereerst is er uiteraard het bijzondere ontwerp. De voorzijde is geheel in pianolak-zwart uitgevoerd waarbij de rand aan de onderzijde van het scherm erg dik is, en in het midden een gat met een plexiglas ring herbergt. Deze ring wordt door LEDs verlicht en geeft zo de status van de TV aan. De achterzijde van het scherm is in een warm-rode kleur gespoten, wat het apparaat ontegenzeggelijk een apart uiterlijk geeft. Of apart ook mooi is blijft echter de vraag. De reacties die wij in ons testlab kregen liepen uiteen van 'mooi' tot 'spuuglelijk'. Het is sowieso aan te raden om het apparaat eens in het echt te bekijken, dit is geen TV om ongezien via het internet te bestellen. Maar goed, verder met de TV. Zoals gezegd lijkt LG de nieuwe LG6000 serie vanaf de grond opnieuw opgebouwd te hebben, met een compleet nieuw menu en een keur aan instellingen. Op de 42LG6000 prijkt bovendien het ISF logo wat aangeeft dat de TV gecertificeerd is om door dit instituut voor beeldkalibratie en dat via een speciaal menu geavanceerde beeldinstellingen gemaakt kunnen worden. LG zet qua beeldkwaliteit dan ook een grote stap voorwaarts, al levert de standaard ingestelde 'dynamische' beeldinstelling een veel te contrast- en kleurrijk beeld. Gelukkig is dat snel opgelost door de preset te veranderen. Ook LG maakt gebruik van frame interpolatie, onder de naam 'TruMotion' . Deze functie blijkt echter veel beeldfouten op te leveren en kan naar onze mening beter meteen uitgeschakeld worden. Een functie die standaard uitgeschakeld staat en wij juist wel graag ingeschakeld hebben is de 'Real Cinema' mode. Wanneer deze ingeschakeld wordt herkent de TV automatisch wanneer het getoonde beeld afkomstig is van filmmateriaal, waarna de TV de beelden door middel van 'pulldown' progressive op het scherm tovert. Waarom deze functie niet standaard is ingeschakeld is ons een raadsel, aangezien deze de beeldkwaliteit sterk verbetert. Het deinterlacen van TV beelden blijkt er namelijk niet door verslechterd te worden. In de door ons gebruikte SD en HD HQV beeldkwaliteittests scoort de TV heel erg goed, maar het bekijken van normale TV beelden blijkt de deinterlacing toch en af toe in de mist te gaan, met kam-effecten als gevolg. Ook LG heeft haar TV voorzien van een USB aansluiting om foto's en muziek weer te geven, een leuke extra.

LG 42LG6000

LG 42LG6000

Toshiba 42XV500P

Toshiba is in Nederland niet echt bekend met haar TV's en dat is jammer. De importeur voor Nederland doet weinig aan promotie en wij hebben ons testmodel dan ook verkregen met hulp van Rojo Sound & Light uit Volendam. De 42XV500P is geen opvallend apparaat met veel toeters en bellen, maar blijkt wel een prima televisie die op vrijwel alle punten goed scoort. Het design is ingetogen maar fraai, met een pianolak zwarte rand direct rond het scherm en daarbuiten een dunnere zilveren rand. Uiteraard hebben we te maken met een Full HD model dat net als de andere modellen in deze test in staat is om alle HD-signalen weer te geven. De TV is voorzien van drie HDMI ingangen. Het aantal instelmogelijkheden is beperkt en Toshiba heeft de televisie dan ook voorzien van minder 'beeldverbetering' dan de overige televisies in deze test. Zoals inmiddels bekend mag zijn vinden wij dat zeker geen nadeel. En ook de testresultaten laten dat zien. Deinterlacen van film en videobeelden gebeurt bijzonder netjes en ook kleurweergave en contrast zijn goed. Het enige wat ons wat tegenvalt is het wat doffe en bonkerige geluid dat door de interne luidsprekers geproduceerd wordt. Dat is echter maar een klein nadeel van een televisie die veel kwaliteit biedt voor weinig geld!

Toshiba 42XV500P

Conclusie

Het goede nieuws is dat eigenlijk al de geteste TV's goede tot zeer goede beeldkwaliteit laten zien. Qua kijkhoek moet alleen JVC wat punten laten liggen, contrast en kleurweergave zijn bij alle geteste modellen dik in orde. Tellen we alle scores bij elkaar op, dan komen de Samsung LE40A656, Panasonics TX-37LZD80F en Sony's KLD-40W4000 als gedeelde winnaars uit de bus. De verschillen zijn echter klein, elke TV heeft sterkere en zwakkere punten die je, vertaald in waarderingscijfers, in de tabel terugvindt. Nemen we de prijs ook in beschouwing dan is Panasonic’s ‘kleine’ 37 inch model duidelijk in het voordeel, terwijl bij de 40 inch modellen een klein prijsverschil bestaat in het voordeel van Samsung. Eervolle vermelding is er op dit punt zeker ook voor Toshiba, de 42XV500P heeft een zeer lage prijs voor een apparaat dat dergelijke prestaties neerzet!

Klik op de knop 'Specificaties vergelijken' in het productoverzicht hieronder voor een uitgebreide vergelijkingstabel inclusief testresultaten.


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

JVC LT-42S90BU

JVC LT-42S90BU

 • 42 inch
 • Full HD
 • LCD
Niet verkrijgbaar
LG 42LG6000

LG 42LG6000

 • 42 inch
 • Full HD
 • LCD
Niet verkrijgbaar
Panasonic TX-37LZD80F

Panasonic TX-37LZD80F

 • 37 inch
 • Full HD
 • LCD
Niet verkrijgbaar
Philips 37PFL9603

Philips 37PFL9603

 • 37 inch
 • Full HD
 • LCD
Niet verkrijgbaar
Samsung LE40A656

Samsung LE40A656

 • 40 inch
 • Full HD
 • LCD
Niet verkrijgbaar
Sony Bravia KDL-40W4000

Sony Bravia KDL-40W4000

 • 40 inch
 • Full HD
 • LCD
Niet verkrijgbaar
Toshiba 42XV500P

Toshiba 42XV500P

 • 42 inch
 • LCD
Niet verkrijgbaar
0
*