Test: Acer Ferrari One

21 reacties
2 besproken producten
Inhoudsopgave
 1. 1. Het steigerende Paard
 2. 2. AMD
 3. 3. Prestaties
 4. 4. Specificaties
 5. 5. Conclusie
 6. 2 besproken producten
 7. 21 reacties

Het steigerende Paard

Het merk Ferrari spreekt tot de verbeelding. Supersnelle rode sportwagens en het bekende steigerende paardje op het gele logo. Als trouwe sponsors brengen Acer en AMD regelmatig notebooks op de markt in de kleuren en met het beeldmerk van het bekende Italiaanse merk. De nieuwste aanwinst is de Ferrari One, een supercompacte en lichte notebook, die qua maatvoering in de buurt komt van een netbook.

Acer Ferrari One 200-313G25N

Deze lichtgewicht notebook valt direct op, het rode deksel met het Ferrari logo maakt onmiskenbaar duidelijk dat we hier met iets bijzonders van doen hebben. Wanneer het deksel is opengeklapt vinden we aan de binnenkant een zwarte afwerking. Het heeft wel iets,  het doet denken aan een rode carrosserie en een zwart lederen binnenkant van de sportwagens van het merk. Leuk detail is het rode lampje dat zich rond de aan/uitschakelaar bevindt. Dat soort kleine dingen maken een luxe net/notebook als net even wat leuker.

Acer Ferrari One 200-313G25N

Toch heeft Acer niet op alle details gelet. Zo is de accu van onze Ferrari in een net iets andere kleur uitgevoerd en omdat de accu geplaatst wordt onder het scherm, zie je een kleurverschil met de rest van de behuizing. Over dit probleem hebben we contact gehad met Acer, men verzekerde ons dat de accu in dezelfde kleur zou moeten zijn als de behuizing. Als je de Ferrari overweegt is dit dus wel een punt om op te letten.

De Ferrari One weegt 1,4 kilo en beschikt over een 11,6 inch beeldscherm met een resolutie van 1366x768. Niet alleen de buitenzijde is uitgedost in de kleuren en thema's van Ferrrari. Je krijgt er ook een bijpassende bureaubladachtergrond en screensaver bij.


2 besproken producten

Vergelijk   Product Prijs
Acer Ferrari One 200-313G25N

Acer Ferrari One 200-313G25N

 • 3 GB
 • 11.6 inch
 • 160 GB
 • 1.4 kg
Niet verkrijgbaar
Wooting Two

Wooting Two

 • Toetsenbord
 • Qwerty US / ANSI
 • Mechanisch toetsenbord
Niet verkrijgbaar
0
*