Antec Dark Fleet review

13 reacties
2 besproken producten
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. DF-35
 3. 3. Donker van binnen
 4. 4. Witte bladen
 5. 5. DF-85
 6. 6. Hot-swap
 7. 7. Kabelmanagement
 8. 8. Conclusie
 9. 2 besproken producten
 10. 13 reacties

Inleiding

Menig hardware liefhebber kent Antec voornamelijk vanwege haar voedingen en behuizingen. Het bedrijf was destijds vroeg in het adopteren van modulaire ontwerpen voor hun voedingen. Ook staan de voedingen doorgaans als stil bekend. Eenzelfde populariteit hadden en hebben de behuizingen van Antec. Met name de Nine Hundred en Twelve Hundred behuizingen konden rekenen op veel fans. Laten we ook de P182 en P183 (mini) niet vergeten, eveneens populaire en interessante behuizingen. Het is dan ook niet vreemd dat we verwachten dat Antec haar naam met deze nieuwe serie behuizingen wederom weet waar te maken. Natuurlijk moet alles naar zijn waarde zijn, maar dat mag niet verhinderen dat er een goed product van te maken is.

De gamers behuizingen van Antec mogen dan wel populair zijn (geweest), de ontwerpen ervan zijn al de nodige jaren oud en een bedrijf kan het zich niet veroorloven achterover te leunen. Deze nieuwe Dark Fleet behuizingen moeten dan ook nieuw leven in de markt voor gamers behuizingen blazen en zijn dan ook voorzien van de nodige nieuwe opties ten opzichte van de voorgangers. De gehele line-up van de Dark Fleet serie bestaat op dit moment uit vier modellen; de DF-10, DF-30, DF35 en DF-85. Zoals je zou verwachten is de DF-10 het basismodel waarbij de DF-85 het topmodel is. We kunnen op dit moment niet zoveel zeggen over de DF-10 en DF-30 daar we enkel de DF-35 en DF-85 op het Hardware.Info Lab ontvingen.

Antec DF-35 Dark Fleet

De Antec DF-35

Veel verschil in uiterlijk zit er niet tussen de verschillende modellen. De voorkant is vrijwel identiek, ongeacht het model. Alle inkepingen en externe stations bevinden zich op dezelfde plek en zien er ook exact hetzelfde uit. Enkel de DF-85 heeft drie fans aan de voorkant waar de andere drie behuizingen hier twee fans hebben. De DF-85 is dan ook een stuk groter dan alle andere behuizingen uit deze serie. Alle kasten hebben ook een uitstulping aan de bovenkant. Verschil is dat niet elke behuizing hier ook gebruik van maakt.


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Antec DF-35 Dark Fleet

Antec DF-35 Dark Fleet

 • Tower
 • ATX
 • Zwart
 • Venster
 • 4 fans
Niet verkrijgbaar
Antec DF-85 Dark Fleet

Antec DF-85 Dark Fleet

 • Tower
 • ATX
 • Zwart
 • Venster
 • 7 fans
Niet verkrijgbaar
0
*