Logitech Z-5500 vs. Sony HT-AS5 review

38 reacties
2 besproken producten
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Home cinema systemen
 3. 3. Aansluitingen en codecs
 4. 4. Sony HT-AS5
 5. 5. Logitech Z-5500
 6. 6. Specificaties
 7. 7. Surround
 8. 8. Muziek
 9. 9. Conclusie
 10. 2 besproken producten
 11. 38 reacties

Conclusie

Concluderend kunnen we stellen dat puur 'kijkend' naar de geluidskwaliteit, de Logitech Z-5500 de betere kaarten heeft voor zowel muziek als films. Hij heeft een betere weergave van het volledige frequentiegebied en hoge tonen worden niet weggedrukt door lage.

De Sony HT-AS5 heeft daarentegen veel meer aansluitingen en is daardoor ook handiger te combineren met meerdere apparaten voor muziek en films. Als je de Z-5500 zou willen gebruiken in combinatie met meerdere HDMI spelers, moet je gebruik maken van een voorversterker waarop deze apparaten aangesloten kunnen worden. Daarvoor zou deze ook nog een S/PDIF digitale uitgang moeten hebben, omdat de Logitech geen HDMI ingang heeft. Feitelijk is dat geen realistisch scenario. De Sony set past veel beter in een woonkamer door het strakke design. De Z-5500 is hiervoor minder geschikt door zijn wat opvallender uiterlijk. De HT-AS5 is daarom meer een aanrader voor in de woonkamer, maar de satellietspeakers zijn een zwak punt; deze vervangen zou de set aanzienlijk aantrekkelijker maken.2 besproken producten

Vergelijk   Product Prijs
Logitech Z-5500

Logitech Z-5500

 • Subwoofer
 • 5 kanalen
Niet verkrijgbaar
Sony HT-AS5

Sony HT-AS5

 • 5.1
 • 1000 W
Niet verkrijgbaar
0
*