Antec Soundscience Rockus review

12 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. Bedieningspaneel en Subwoofer
  3. 3. Satelliet speakers
  4. 4. Geluidskwaliteit
  5. 5. 3D functie en conclusie
  6. 1 besproken product
  7. 12 reacties

Satelliet speakers

De ronde satelliet speakers hebben aan de achterzijde, exact in het midden een vrouwelijke tulp ingang. Hiermee worden de speakers aangesloten op de subwoofer met de meegeleverde tulp kabel, het andere uiteinde van deze kabel is voorzien van kale aders voor de klem aansluitingen op de subwoofer. Het is niet mogelijk om de speakers in de behuizing te bekijken sinds de kap aan de voorzijde van binnenuit vastgeschroefd zit. Om toch de juiste diameter van de speaker te kunnen meten en omdat wij toch wel geïnteresseerd waren in de techniek in dit ronde kastje hebben wij het zorgvuldig opengemaakt om het van binnenin te kunnen bekijken.

Antec Soundscience Rockus
De binnenkant van de satteliet speakers

Intern heeft Antec de luidsprekers voorzien van redelijk dikke kabels, al houdt het niet over. Op zich geen probleem, aangezien deze satellieten alleen de hogere tonen weergeven, waarvoor minder energie benodigd is. De binnenzijde van de satellieten is voorzien van wat foam om reflecties te dempen, wij hadden echter liever gezien dat heel de behuizing gevuld was met dempende wol om kleuring van de behuizing in het geluidsbeeld tegen te gaan. De drivers zelf - met een diameter van 6,2 centimeter - zien er basic uit. De geperste conus is voorzien van een foamrand en heeft optisch het meest weg van een middentonen-unit.

Antec Soundscience Rockus
De speaker, normaliter verstopt achter de kap


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Antec Soundscience Rockus

Antec Soundscience Rockus

  • Subwoofer
  • 2 kanalen
Niet verkrijgbaar
0