Point of View Mobii Tegra 10.1" review

17 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Aansluitingen
 3. 3. Specificaties
 4. 4. Display
 5. 5. Menu's
 6. 6. Knoppen
 7. 7. Prestaties  
 8. 8. Android-benchmarks
 9. 9. Tegra 2-apparaten vergeleken
 10. 10. Conclusie
 11. 1 besproken product
 12. 17 reacties

Aansluitingen

De aansluitingen voor HDMI-, USB- en SD-kaart zitten opgeborgen achter een klepje. Dit klepje is overigens niet enorm makkelijk open te maken; als je het al soepel open krijgt, moet je oppassen dat het niet weer dichtklapt door het trekveertje waarmee het bevestigd is. In de 3G-versie is een SIM-kaartslot aanwezig, dat je kunt gebruiken om via 3G verbinding te maken met het internet of diensten. De USB-interface op de Point of View ondersteunt enkel externe apparaten met FAT- en FAT32-indelingen. NTFS en exFAT worden niet herkend. Je kunt de aansluiting uiteraard ook gebruiken om een USB-webcam of, wat wij hebben gedaan, een USB-microscoop op aan te sluiten.

Onderaan het apparaat zien we nog een een aansluiting waarmee je de tablet in een dock kunt zetten. Dit dock zit er niet standaard bij, maar is te koop voor ongeveer 55 euro. Hier zitten 3 extra USB-aansluitingen en een extra HDMI-aansluiting op.

Point of View Mobii Tegra 10.1"
Het klepje waar de aansluitingen achter verstopt zitten.

De WLAN-module in het apparaat maakt gebruik van de nu toch echt verouderde g-standaard. De enige redenen die we kunnen bedenken om nog g-adapters in apparaten te steken zijn dat het goedkoper is en wellicht minder stroom verbruikt. Toch wegen de eventuele voordelen van deze oudere technologie niet op tegen de nadelen. Zo haalt de g-standaard het over het algemeen nog niet eens bij de gemiddelde 150n-adapter als het gaat om bandbreedte. Die lagere bandbreedte van de g-standaard kan echter ook gevolgen hebben voor de snelheid van je netwerk. De n-standaard is weliswaar achterwaarts compatibel met oudere standaarden, maar dit komt de snelheid van je netwerk als geheel vaak niet ten goede.

Advertentie

1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Point of View Mobii Tegra 10.1"

Point of View Mobii Tegra 10.1"

 • Android
 • 10.1 inch
 • 1024x600
 • 0.5 GB
 • 0.5 GB
 • 730 gram
Niet verkrijgbaar
0

Hardware Info maakt gebruik van cookies

Hardware Info plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Hardware Info relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie.

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Hardware Info contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht.

  janee

  Hardware Info genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Hardware Info gevolgd worden. Deze data wordt maximaal 2 weken bewaard. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden.

  janee