Point of View Mobii Tegra 10.1" review

18 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Aansluitingen
 3. 3. Specificaties
 4. 4. Display
 5. 5. Menu's
 6. 6. Knoppen
 7. 7. Prestaties  
 8. 8. Android-benchmarks
 9. 9. Tegra 2-apparaten vergeleken
 10. 10. Conclusie
 11. 1 besproken product
 12. 18 reacties

Menu's

Het home screen en het programmamenu worden standaard weergegeven met een 3D-effect. Als je dit te onrustig of te rommelig vindt, kun je alles weer laten geven in platte 2D. Je past dit eenvoudig aan door linksboven in het scherm op de home-knop te drukken en te kiezen tussen de gewone Launcher en de 3D Launcher. In het 3D-menu wordt een aantal applicaties weergegeven als op vergelijkbare wijze als de door Apple populair gemaakte 'cover flow' weergave. Deze drie widgets (het weer, een Google-zoekbalk, en een RSS-feed) zijn voor zover wij het konden zien helaas niet te vervangen door andere of uit te breiden met nieuwe. In het 3D-applicatiemenu staan alle applicaties trapsgewijs. Door te sliden kun je deze trap op en af gaan. Dit is niet heel erg nuttig, al ziet het er wel leuk uit. Wil je het echter snel en overzichtelijk, dan neem je beter het 2D-menu.

Point of View Mobii Tegra 10.1"
Het wat onoverzichtelijke 3D-menu van de applicaties.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Point of View Mobii Tegra 10.1"

Point of View Mobii Tegra 10.1"

 • Android
 • 10.1 inch
 • 1024x600
 • 0.5 GB
 • 0.5 GB
 • 730 gram
Niet verkrijgbaar
0
*