Point of View Mobii Tegra 10.1" review

18 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Aansluitingen
 3. 3. Specificaties
 4. 4. Display
 5. 5. Menu's
 6. 6. Knoppen
 7. 7. Prestaties  
 8. 8. Android-benchmarks
 9. 9. Tegra 2-apparaten vergeleken
 10. 10. Conclusie
 11. 1 besproken product
 12. 18 reacties

Knoppen

Zoals bij elk apparaat met Android 2.2 als besturingssysteem kun je ook op de Point of View Mobii 10.1" niet alle acties uitvoeren zonder fysieke knoppen op het apparaat. Deze knoppen zitten aan de bovenkant van de tablet, wat niet echt handig werkt als je op de tablet bezig bent. Een van de knoppen is de ‘Terug’-knop. In veel schermen zit er ook een ‘softe’ variant van deze knop, maar soms moet je de knop op het apparaat zelf gebruiken.

De ‘Home’-knop zit er echter niet meer op als aparte knop. Dit zit in de meeste vensters in de statusbalk bovenaan het scherm. Maar omdat de statusbalk in sommige applicaties verdwijnt, moet er nog een andere manier zijn om terug naar het beginscherm te gaan. De aan/uit-knop kun je hier op deze Point of View voor gebruiken. Druk je deze knop kort in dan ga je terug naar het homescreen. Wil je de tablet uitzetten, dan moet je de knop langer ingedrukt houden. De ‘Terug’-knop heeft een soortgelijke dubbelfunctie. Als je de knop twee keer indrukt, krijg je een menu te zien onderin het scherm. Om terug te gaan naar het vorige scherm druk je de knop 1 keer in. Deze extra functie werkt niet altijd. Als we kijken naar de programma’s en toepassingen op de menubalk in het startscherm, werkt deze extra functionaliteit alleen maar bij de webbrowser.

Point of View Mobii Tegra 10.1"
Door de dubbelfunctie van sommige knopppen zitten er maar drie op de tablet.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Point of View Mobii Tegra 10.1"

Point of View Mobii Tegra 10.1"

 • Android
 • 10.1 inch
 • 1024x600
 • 0.5 GB
 • 0.5 GB
 • 730 gram
Niet verkrijgbaar
0
*