Point of View Mobii Tegra 10.1" review

17 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Aansluitingen
 3. 3. Specificaties
 4. 4. Display
 5. 5. Menu's
 6. 6. Knoppen
 7. 7. Prestaties  
 8. 8. Android-benchmarks
 9. 9. Tegra 2-apparaten vergeleken
 10. 10. Conclusie
 11. 1 besproken product
 12. 17 reacties

Android-benchmarks

In Hardware.Info Magazine 2 van dit jaar hebben we een test gepubliceerd van 14 courante smartphones. Op /webid/468 vind je de tabel met resultaten. Als we de Point of View vergelijken met de Android-smartphones uit die test, zien we dat de tablet op de meeste punten veel beter scoort. Dit is op zich niet vreemd als we de processors met elkaar vergelijken. Er zijn namelijk nog altijd veel smartphones op de markt met processors die op 600 of 800 MHz draaien. Er zijn echter ook smartphones met processors die net zoals die van de Point of View op 1 GHz draaien. Ook deze worden op behoorlijke afstand gezet door de Tegra 2-processor.

Kijken we naar de tabel van Android-toestellen, dan zien we bijvoorbeeld dat de CPU van de HTC Desire HD bij de CPUbenchmark met 946 ms een veel betere score haalt dan de 2972 ms van die van de LG Optimus One, die zijn werk met een klokfrequentie van 600 MHz doet. Toch haalt deze smartphone het bij lange na nog niet bij de 474 ms van de Point of View:

Bij browsertests zien we dat de Tegra 2-chip het ook beter doet dan de concurrentie. Bij SunSpider halen smartphones die op 600 MHz draaien scores van rond de 40.000 ms en die op 800 MHz of 1 GHZ tussen de 5019 en 7768 ms. De Point of View zit hier met 4199 nog een stukje onder.  

Advertentie

1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Point of View Mobii Tegra 10.1"

Point of View Mobii Tegra 10.1"

 • Android
 • 10.1 inch
 • 1024x600
 • 0.5 GB
 • 0.5 GB
 • 730 gram
Niet verkrijgbaar
0

Hardware Info maakt gebruik van cookies

Hardware Info plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Hardware Info relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie.

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Hardware Info contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht.

  janee

  Hardware Info genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Hardware Info gevolgd worden. Deze data wordt maximaal 2 weken bewaard. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden.

  janee