Altec Lansing Octiv MP450 review

7 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
  1. 1. Geef er een draai aan
  2. 2. Draaien
  3. 3. Specificaties
  4. 1 besproken product
  5. 7 reacties

Geef er een draai aan

De hoeveelheid accessoires voor de Apple iPad is enorm. Covers, sleeves, kabeltjes en ook docks. Bekende en onbekende fabrikanten storten zich op deze markt. Een daarvan is Altec Lansing en hiervan bespreken we de Octiv MP450 dock.

Docks zijn er in alle soorten en maten, afhankelijk van wat je er aan uit wilt geven en van wat voor designstatement je vindt dat een dock moet maken. De Octiv MP450 van Altec Lansing maakt in ieder geval een degelijke indruk. De forse voet waarin een luidspreker en versterker is verwerkt weegt bijna 1,2 kilo en is dus een mooie stabiele ondergrond voor je iPad.

Altec Lansing Octiv MP450

Op die voet is een houder gemonteerd, geschikt voor zowel de eerste generatie als de nieuwe iPad 2. We hebben de voet met beide modellen getest en in het geval van de nieuwste variant valt op dat de houder net een beetje te ruim is, maar dat is in de praktijk eigenlijk geen bezwaar. Wanneer je een cover rond je iPad hebt zitten dan kan het plaatsen problemen opleveren. Je zult dan de cover moeten verwijderen, want de armen van de standaard kun je niet een beetje uitschuiven om wat extra ruimte te bieden. Ook is het mogelijk om kleinere Apple-apparaten in de dock-connector te steken.

Altec Lansing Octiv MP450


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Altec Lansing Octiv MP450

Altec Lansing Octiv MP450

  • Lijningang 3
  • 5 mm jack
Niet verkrijgbaar
0
*