BenQ XL2410T monitor review

5 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Uiterlijk
 3. 3. Specificaties
 4. 4. Testresultaten
 5. 5. Testresultaten kleurechtheid
 6. 6. Testresultaten helderheid
 7. 7. Testresultaten contrast
 8. 8. Testresultaten kijkhoek
 9. 9. Testresultaten reactietijd
 10. 10. Testresultaten energieverbruik
 11. 11. Directe concurrenten
 12. 12. Conclusie
 13. 13. Besproken producten
 14. 14. Reacties

Inleiding

Net als de rest van de markt voor computers en randapparatuur, vindt ook bij monitoren de meeste concurrentie plaats in het budgetsegment. Daar horen sinds alweer enige tijd ook 23 en 24-inch modellen bij. Waren Full HD schermen aanvankelijk een luxe, inmiddels is de 1920x1080 resolutie de standaard. Genoemde 23 en 24-inch schermen zijn amper duurder dan 22-inch exemplaren, wellicht omdat de pixeldichtheid (aantal pixels per inch ofwel ppi) wat lager ligt, waardoor een eenvoudiger productieprocedé volstaat.

Hoewel prettig voor wie weinig te besteden heeft, maakt het de keus lastig voor wie wel wat meer wil uitgeven, maar niet direct het segment van zeer dure (semi-)professionele schermen wil betreden. In de winkel zie je doorgaans al niet veel modellen van dit formaat boven de 250 euro en ook online houdt het aanbod niet over.

Gelukkig lijkt het tij een beetje te keren. Zoals je ook kan lezen in Hardware.Info Magazine #3/2011, binnenkort in de winkel, zien we een toenemend aantal schermen met een iets hoger prijskaartje én wat meer te bieden. Zoals een kwalitatief beter VA- of IPS-paneel. Ook modellen met meer aansluitingen, meer mogelijkheden om een ergonomische houding te realiseren of andere extra functionaliteit lijken weer iets meer beschikbaar te komen.

BenQ stuurde ons de XL2410T, een 120Hz monitor in fraaie, duidelijk op gamers gerichte retail-doos, met een bovengemiddeld prijskaartje van zo'n 350 euro gemiddeld in onze prijsvergelijker. We onderwierpen het scherm aan onze uitgebreide monitorentest en vertellen je waarom je dit scherm wel, of juist niet in overweging zou kunnen nemen.

BenQ XL2410T
De BenQ XL2410T

Uiterlijk

De BenQ XL2410T is een strak vormgegeven scherm met een design zoals we dat vaker bij het merk zien: relatief dunne randen, met een kleine uitstulping aan de rechteronderkant van de rand, waaronder zich knoppen bevinden voor de bediening. De monitor is in hoogte verstelbaar én roteerbaar in portretstand.

BenQ XL2410T

BenQ XL2410T
De BenQ XL2410T is in hoogte verstelbaar.

Qua aansluitingen treffen we alleen het absolute minimum: voeding, VGA en DVI en HDMI - de 'extra' digitale aansluiting en een hoofdtelefoonaansluiting in de linkerrand zijn de enige "luxe". Een USB-hub, audioaansluitingen of kaartlezer zijn alle niet aanwezig.

BenQ XL2410T BenQ XL2410T
Wat karige aansluitingen.

Eveneens niet aanwezig zijn de voorzieningen om het scherm in 3D-modus te laten werken: een nVidia 3D Vision kit moet je apart aanschaffen. Wanneer deze gedetecteerd wordt, worden ook de 3D-mogelijkheden in nVidia's driver vrijgegeven. Zoals we schreven in Hardware.Info Magazine #2/2011 werkt dit type scherm momenteel nog niet met AMD videokaarten. De driver ondersteunt het wel, maar er is simpelweg geen manier om een 3D-bril te laten synchroniseren met het scherm. Om deze reden hebben we de 3D-functionaliteit van het scherm vooralsnog links laten liggen.

Specificaties

In onderstaande tabel zie je de volledige specificaties van de BenQ XL2410T.

Algemeen
 
MerkBenQ
ProductnaamXL2410T
Productcode9H.L5NLB.QBE
DetailsProductinfo
Paneeleigenschappen
Scherm formaat23.6 inch
Resolutie1920x1080
Pixeldichtheid93 ppi
PaneeltechniekTN
BacklightLED
Beeldverhouding16:9
Pixelgrootte0.2715 mm
Ondersteuning voor 3D
Touchscreen
120 Hz
Maximale verversingsfrequentie120 Hz
Aansluitingen & functionaliteit
D-Sub (VGA) ingang
HDCP compatible
DVI ingang
HDMI
Aantal HDMI ingangen1
DisplayPort
Picture-in-Picture on-screen
Geïntegreerde USB HUB
Geïntegreerde luidsprekers
Geïntegreerde webcam
Geïntegreerde TV-tuner
Fysieke eigenschappen
Afmeting - Breedte57 cm
Afmeting - Hoogte42.4 cm
Afmeting - Diepte21.8 cm
In hoogte verstelbaar
Minimum hoogte bovenrand42.4 cm
Portretmodus
BeugelbevestigingVesa 100mm
Gewicht6.37 kg
KleurZwart
Eigenschappen fabrikantopgave
Aantal kleuren16.7 mln
Reactietijd2 ms
Helderheid300 cd/m²
Contrastratio1000 : 1
Maximale horizontale kijkhoek170 °
Maximale verticale kijkhoek160 °
Stroomverbruik (actief)40 W
Stroomverbruik (in standby)2 W

Testresultaten

Voor deze test vergelijken we de BenQ XL2410T met 12 andere door Hardware.Info geteste 23- en 24-inch schermen met een min of meer vergelijkbare prijs. Deze selectie loopt qua klasse en gebruiksdoel flink uiteen, maar geeft wel een behoorlijke indruk van wat je in dit prijssegment zoal kan kopen. In alle grafieken is de BenQ XL2401T rood gekleurd, de overige modellen hebben een blauw balkje.

Kleurtemperatuur

We meten bij alle monitoren de kleurtemperatuur zoals die bij fabrieksinstellingen wordt weergegeven. Uiteraard kan je de schermen kalibreren of in ieder geval de kleurtemperatuur aanpassen; de mogelijkheden hiervoor verschillen echter van model tot model. Bovendien vereist dit een meer dan gemiddelde hoeveelheid kennis en idealiter een colorimeter, zaken waar de doorsnee koper niet over beschikt of zich niet mee bezig wil houden. Om die reden beoordelen we een kleurtemperatuur die de 6500K (vergelijkbaar met de temperatuur van zonnig daglicht) dichter benaderd beter, dan een die er ver vanaf ligt. Wellicht ten overvloede: een hoger getal betekent een koeler, blauwer beeld, terwijl een lager getal inhoudt dat het beeld relatief warm en geel is.

De BenQ XL2410T heeft standaard een iets te hoge kleurtemperatuur, met een relatief 'koud' ofwel 'blauwig' kleurzweem tot gevolg. Dit is eenvoudig te corrigeren in het menu, al geldt natuurlijk dat echt goede kalibratie wat meer voeten in de aarde heeft.

Testresultaten kleurechtheid

De kleurechtheid meten we op meerdere manieren, zowel voor rood, groen en blauw afzonderlijk als de zogenaamde greyscale tracking, waarbij we kijken in welke mate een grijswaardenverloop zoals weergegeven door de monitor afwijkt van het ideaal. De greyscale tracking geeft de gemiddelde afwijking die alle grijswaardes hebben ten opzichte van puur grijs. Een theoretische score van 0 betekent dat geen van de drie primaire kleuren (rood, groen, blauw) is oververtegenwoordigd. Hoe lager de score, hoe beter. Een score lager dan 4 houdt een afwijking in die nauwelijks door het menselijk oog waarneembaar is.

De BenQ XL2410T heeft met een waarde van 8,6 duidelijk geen natuurgetrouwe kleuren - we hebben nog wel aanzienlijk grotere afwijkingen gezien, maar voor fotobewerking is dit scherm zonder kalibratie niet onze eerste keus. Gezien het TN-scherm niet geheel verrassend, maar diverse andere schermen in dit overzicht beschikken ook over zo'n paneel - het is dus geen excuus.

Testresultaten helderheid

De maximale helderheid van een scherm vertelt iets over de lichtomstandigheden waarin het gebruikt kan worden. De testresultaten zijn weergegeven in candela per vierkante meter. Een score boven de 200 cd/m2 is prima, boven de 250 cd/m2 is goed - boven de 300 cd/m2 is opvallend, zeker bij gebruik van LED-achtergrondverlichting.

Qua maximale helderheid scoort de BenQ XL2410T gewoon goed - de 250 cd/m2 wordt net niet gehaald, maar voor een LED-verlicht paneel is deze waarde zeker niet slecht. Ter toelichting: de drie topscorers hier zijn alle voorzien van CCFL-achtergrondverlichting.

De minimale helderheid van de XL2410 is bovengemiddeld - zoals bekend is deze waarde van veel groter belang voor het contrast dan de maximale helderheid. De waarde van 0,26 cd/m2 komt behoorlijk dicht in de buurt van 'echt zwart'.

Helderheid uniformiteit

De gelijkmatigheid van de achtergrondverlichting is van belang voor een uniforme helderheid - te grote variaties hierin zorgen voor kleurafwijkingen en verlies van detail in de donkerder delen. Een score boven de 75% is acceptabel, boven de 80% is goed, boven de 85% is exceptioneel.

Met 78% doet de BenQ XL2410T het meer dan goed genoeg, maar in deze prijsklasse is dit een waarde die alleen een positie onderaan de grafiek met zich meebrengt. Om mee te doen met deze competitie moet BenQ meer investeren in betere helderheidsverdeling.

Testresultaten contrast

Er zijn heel wat manieren om het contrast te meten en daar maken fabrikanten handig gebruik van. Om die reden meten we het contrast op liefst drie verschillende manieren, waarbij de checkerboard test het maximale vergt van de beeldschermen - en de scores een stuk lager liggen dan bij de test die het maximale verschil meet tussen weergegeven zwart en wit.

De lage minimale helderheid was al een indicatie, die hier wordt bevestigd: de BenQ XL2410T kan meedoen met de besten als het gaat om het contrast. Althans, de maximaal behaalde waarde is keurig (de score van het scherm van Eizo is, zoals te zien, uitzonderlijk).

Belangrijker dan het maximale contrast is wat het scherm vermag wanneer gelijktijdig hele heldere en hele donkere elementen in beeld zijn - de checkerboard test wijst dat uit. We zien dat ook hier de BenQ XL2410T mee kan doen in de bovenste regionen van dit testveld, al zien we wel steeds vaker waardes boven de 400:1.

Testresultaten kijkhoek

TN-panelen staan erom bekend dat ze, bekeken onder een hoek, snel aan helderheid verliezen. Bovendien treedt vaak verkleuring op, vooral wanneer het paneel van onderen of van boven wordt bekeken. Toch zijn er forse verschillen tussen modellen.

We meten hoeveel van de maximaal gemeten helderheid overblijft, wanneer we de schermen bekijken onder een hoek van 45 graden. Horizontaal geldt dat een resultaat boven de 45 procent acceptabel is, boven de 50 procent is goed, boven de 60 procent is uitzonderlijk. Verticaal liggen die waardes anders: boven de 15 procent is acceptabel, boven de 20 procent is goed, boven de 25 procent is uitzonderlijk.

TN-panelen hebben met name verticaal een zeer beperkte kijkhoek. Waar fabrikanten voor deze panelen klakkeloos een kijkhoek van '170/160 graden' opgeven, is de praktijk weerbarstiger. Zolang er nog íets te zien is, kunnen de schermaanbieders claimen dat ze niet jokken, maar in realiteit kun je maar beter zorgen dat je verticaal in een hoek van 90 graden kijkt naar een TN-scherm (loodrecht dus) en ook horizontaal kan je er het beste recht voor zitten. VA- en IPS-panelen hebben veel minder last van dit fenomeen, al is de keerzijde dat ze vaak sneller helderheid verliezen in horizontale richting.

De horizontale kijkhoek van de BenQ XL2410T houdt niet over, en kan nog maar net voor acceptabel doorgaan:

Bekeken van boven blijft er dramatisch weinig over van de helderheid van de BenQ XL2410T:

En bekeken van onderen is het beeld vergelijkbaar: nog een paar schermen zetten vergelijkbaar slechte cijfers neer, maar de BenQ bevindt zich in de onderste regionen. Het is maar goed dat het zo'n goed verstelbaar scherm is.

Testresultaten reactietijd

Reactietijd, het eerste criterium voor gamers (beeldbewerkers kijken natuurlijk eerst naar kleurweergave en kijkhoek). Als je fabrikanten zou moeten geloven, worden er geen schermen meer gemaakt met een reactietijd lager dan 5ms - claims van 2ms zijn geen uitzondering meer. Helaas geldt er geen standaard voor deze claims en fabrikanten hebben dan ook alle vrijheid om net die ene meting te kiezen die hun scherm goed doet - al is dat een overgang van 81% grijs naar 82% grijs. Zo bont maken de meesten het gelukkig niet, maar het maakt de keuze zonder testresultaten te kennen wel heel lastig: in het schap zijn ze immers allemaal "even goed".

Overgangen van 0% naar 100% helderheid naar 0% zijn relatief eenvoudig, zeker bij gebruik van overdrive-achtige technieken. Desalniettemin is de score van de BenQ XL2410T hier ronduit indrukwekkend.

Van 20% naar 80% en weer terug is lastiger, maar de BenQ XL2410T draait er de hand niet voor om: deze overgang bewerkstelligt het paneel bijna net zo snel als de 0%-100%-0%. Het moge duidelijk zijn: gamers kunnen dit scherm bovenaan de lijst zetten.

Testresultaten energieverbruik

Met dank aan de opkomst van LED-achtergrondverlichting worden platte beeldschermen, toch al een stuk zuiniger dan de oude CRT-modellen, nóg zuiniger. TN-panelen hebben hier ook een voordeel, ze verbruiken aanzienlijk minder dan VA- en IPS-exemplaren.

Door de wijze waarop (de veruit het meest gebruikte) TN-panelen werken, verbruiken ze het meeste wanneer ze een volledig zwart beeld moeten weergeven; VA- en IPS-panelen verbruiken meer bij een volledig wit beeld. Om die reden tonen we beide grafieken. In beide gevallen bevindt BenQ zich met de XL2410T in de bovenste regionen: voor het formaat en de prestaties is het scherm bijzonder energiezuinig.

In standby mogen elektrische apparaten volgens de huidige EU-norm niet meer dan 1 watt verbruiken. De BenQ XL2410T haalt deze norm - oeps - niet helemaal...

Directe concurrenten

Het is aardig om de BenQ XL2410T nog even met de geteste twee directe, 3D Vision kit-loze concurrenten te vergelijken:

Algemeen
 
MerkAcerBenQLG
ProductnaamGD245HQAbidXL2410TW2363D-PF
ProductcodeET.UG5HE.0099H.L5NLB.QBEW2363D-PF
DetailsProductinfoProductinfoProductinfo
Paneeleigenschappen
Scherm formaat23.6 inch23.6 inch23 inch
Resolutie1920x10801920x10801920x1080
Pixeldichtheid93 ppi93 ppi96 ppi
PaneeltechniekTNTNTN
BacklightCCFLLEDCCFL
Beeldverhouding16:916:916:9
Pixelgrootte0.2715 mm0.2715 mm0.265 mm
Ondersteuning voor 3D
Touchscreen
120 Hz
Maximale verversingsfrequentie120 Hz120 Hz
Aansluitingen & functionaliteit
D-Sub (VGA) ingang
HDCP compatible
DVI ingang
HDMI
Aantal HDMI ingangen111
DisplayPort
Picture-in-Picture on-screen
Geïntegreerde USB HUB
Geïntegreerde luidsprekers
Geïntegreerde webcam
Geïntegreerde TV-tuner
Fysieke eigenschappen
Afmeting - Breedte57.48 cm57 cm55.5 cm
Afmeting - Hoogte41.78 cm42.4 cm41.9 cm
Afmeting - Diepte19.44 cm21.8 cm20.6 cm
In hoogte verstelbaar
Minimum hoogte bovenrand42.4 cm
Portretmodus
BeugelbevestigingVesa 100mmVesa 100mmVesa 100mm
Gewicht5.8 kg6.37 kg5.2 kg
KleurZwartZwartZwart
Eigenschappen fabrikantopgave
Aantal kleuren16.7 mln16.7 mln16.7 mln
Reactietijd2 ms2 ms3 ms
Helderheid300 cd/m²300 cd/m²400 cd/m²
Contrastratio80000 : 11000 : 170000 : 1
Maximale horizontale kijkhoek176 °170 °170 °
Maximale verticale kijkhoek176 °160 °160 °
Stroomverbruik (actief)38.2 W40 W49 W
Stroomverbruik (in standby)1.85 W2 W1.6 W
Garantie
Garantie termijn2 jaar3 jaar
Testresultaten
Native kleurtemperatuur7047 K7118 K6958 K
Afwijking van ideale kleurtemperatuur547 K618 K458 K
Helderheid (max.)223.2 cd/m²245.3 cd/m²395 cd/m²
Helderheid (min.)0.27 cd/m²0.26 cd/m²0.45 cd/m²
Helderheid onder 45° kijkhoek (horizontaal)47 %44 %51 %
Helderheid onder 45° kijkhoek (verticaal - boven)17 %9 %24 %
Helderheid onder 45° kijkhoek (verticaal - onder)9 %10 %28 %
Helderheid uniformiteit80.2 %78 %80.5 %
Contrast (max.)834 : 1959.3 : 1887.7 : 1
Contrast (transverse)709 : 1967.1 : 1781 : 1
Contrast (checkerboard)308 : 1366 : 1292 : 1
Grayscale Gamma2.472.842.16
Afwijking van ideale greyscale gamma0.270.640.04
Greyscale tracking5.4 mΔuv8.6 mΔuv6.2 mΔuv
Red tracking35.7 mΔuv38.9 mΔuv30.9 mΔuv
Green tracking13.5 mΔuv17.4 mΔuv10.4 mΔuv
Blue tracking44.4 mΔuv51.1 mΔuv41.7 mΔuv
Reactietijden en inputlag
Reactietijd (0%-100%)9.5 ms3.2 ms15.7 ms
Reactietijd (100%-0%)1.4 ms1.1 ms1.1 ms
Reactietijd (0%-100%-0%)10.9 ms4.3 ms16.8 ms
Reactietijd (20%-80%)8.1 ms3.4 ms8.3 ms
Reactietijd (80%-20%)2 ms1.5 ms1.4 ms
Reactietijd (20%-80%-20%)10.1 ms4.9 ms9.7 ms
Input lag t.o.v. CRT0 ms0 ms0 ms
Energieverbruik
Energieverbruik helderheid maximaal (wit)37.7 W28.5 W43.8 W
Energieverbruik helderheid maximaal (zwart)38.7 W29.4 W44.9 W
Energieverbruik (standby)1.6 W1.3 W1.2 W
Energieverbruik (uit)0.8 W0.6 W0.4 W

Duidelijk te zien is, dat het scherm van LG weliswaar een analoge VGA-aansluiting moet missen, maar qua helderheid onder een kijkhoek, helderheidsverdeling en maximaal contrast superieur is. Bovendien is het scherm gemiddeld toch zo'n 60 à 70 euro goedkoper. Voor all-round doeleinden heeft de W2363D-PF dan ook onze voorkeur - het is niet voor niets onze keuze voor het All-round Deluxe PC Advies (zelfs i.c.m. een AMD videokaart).

Kijken we echter verder, dan zien we dat het contrast van de BenQ XL2410T in de praktijk beter uitpakt, dankzij de lagere minimale helderheid. Bovendien is het scherm van BenQ duidelijk véél sneller qua reactietijd - ook sneller dan het al bepaald niet langzame model van Acer. Het stroomverbruik in actieve stand is ook significant lager. Van de drie is het scherm van BenQ bovendien als enige in hoogte verstelbaar en roteerbaar - niet onbelangrijk wanneer je gebruik gaat maken van de 3D-functionaliteit, waarvoor je bij voorkeur zo recht mogelijk voor het scherm zit.

Conclusie

De BenQ XL2410T heeft overduidelijk sterke en minder sterke punten. Qua kleurechtheid, helderheidverdeling en native kleurtemperatuur is het geen hoogvlieger - het scherm is duidelijk niet primair bedoeld voor beeldbewerking. De kracht van de XL2410T ligt in de reactiesnelheid en het lage stroomverbruik.

Hoewel het scherm ontegenzeggenlijk érg snel is (in de top-10 van alle ooit door ons geteste schermen) is het ook verre van goedkoop, terwijl het op andere disciplines niet beter dan gemiddeld scoort. Bovendien is, net als bij de LG W2363D-PF en de Acer GD245HQAbid, geen 3D Vision kit van nVidia meegeleverd, waardoor de 3D-functionaliteit een belofte blijft. Dit in tegenstelling tot de ook in de grafieken vermelde ASUS VG236H - een scherm dat dan ook flink duurder is, ruwweg de meerprijs van de 3D Vision kit. Aan de andere kant, de in hoogte verstelbare voet en rotatiemogelijkheid zijn ook wat waard - een aparte standaard kost makkelijk 100 euro.

Echter, zelfs dat meenemend in de beoordeling, vinden we de XL2410T een moeilijk verhaal. Heb je een nVidia videokaart met 3D video-ondersteuning, ben je van plan een 3D Vision kit aan te gaan schaffen én ben je fanatiek speler van bloedsnelle 3D games, dan verdient de XL2410T een plaatsje op je boodschappenlijst. Alle andere gamefanaten kunnen beter kijken naar een scherm als de recent besproken Iiyama E2473HDS-B1, die voor gemiddeld zo'n 150 euro minder zeer vergelijkbare prestaties neerzet - zonder in hoogte verstelbaarheid of 3D-optie, dat wel.

BenQ XL2410T


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Acer GD245HQAbid

Acer GD245HQAbid

 • 23.6 inch
 • 1920x1080
 • 93 ppi
 • TN
 • 120 Hz
 • HDMI
 • 2 ms
 • 300 cd/m²
 • 80000 : 1
Niet verkrijgbaar
Silver Award Acer S243HLbmii

Acer S243HLbmii

 • 24 inch
 • 1920x1080
 • 92 ppi
 • TN
 • HDMI
 • 2 ms
 • 250 cd/m²
 • 8000000 : 1
Niet verkrijgbaar
Gold Award Asus VG236H

Asus VG236H

 • 23 inch
 • 1920x1080
 • 96 ppi
 • TN
 • HDMI
 • 2 ms
 • 400 cd/m²
 • 100000 : 1
Niet verkrijgbaar
BenQ XL2410T

BenQ XL2410T

 • 23.6 inch
 • 1920x1080
 • 93 ppi
 • TN
 • 120 Hz
 • HDMI
 • 2 ms
 • 300 cd/m²
 • 1000 : 1
Niet verkrijgbaar
Dell UltraSharp U2410 Black

Dell UltraSharp U2410 Black

 • 24 inch
 • 1920x1200
 • 94 ppi
 • IPS / PLS / AHVA
 • HDMI
 • DisplayPort
 • 6 ms
 • 400 cd/m²
 • 80000 : 1
Niet verkrijgbaar
Eizo EV2303WH-BK

Eizo EV2303WH-BK

 • 23 inch
 • 1920x1080
 • 96 ppi
 • TN
 • 5 ms
 • 250 cd/m²
 • 1000 : 1
Niet verkrijgbaar
Gold Award Eizo EV2333WH-BK

Eizo EV2333WH-BK

 • 23 inch
 • 1920x1080
 • 96 ppi
 • VA / MVA / PVA
 • DisplayPort
 • 7 ms
 • 300 cd/m²
 • 3000 : 1
Niet verkrijgbaar
Fujitsu B24W-5 Eco

Fujitsu B24W-5 Eco

 • 24 inch
 • 1920x1200
 • 94 ppi
 • TN
 • 5 ms
 • 300 cd/m²
 • 1000 : 1
Niet verkrijgbaar
HP ZR24w

HP ZR24w

 • 24 inch
 • 1920x1200
 • 94 ppi
 • IPS / PLS / AHVA
 • DisplayPort
 • 7 ms
 • 400 cd/m²
 • 1000 : 1
Niet verkrijgbaar
LG W2363D-PF

LG W2363D-PF

 • 23 inch
 • 1920x1080
 • 96 ppi
 • TN
 • HDMI
 • 3 ms
 • 400 cd/m²
 • 70000 : 1
Niet verkrijgbaar
NEC MultiSync EA231WMi Black

NEC MultiSync EA231WMi Black

 • 23 inch
 • 1920x1080
 • 96 ppi
 • IPS / PLS / AHVA
 • DisplayPort
 • 14 ms
 • 270 cd/m²
 • 1000 : 1
Niet verkrijgbaar
NEC MultiSync EA241WM Black

NEC MultiSync EA241WM Black

 • 24 inch
 • 1920x1200
 • 94 ppi
 • VA / MVA / PVA
 • 5 ms
 • 400 cd/m²
 • 1000 : 1
Niet verkrijgbaar
Samsung SyncMaster FX2490HD

Samsung SyncMaster FX2490HD

 • 24 inch
 • 1920x1080
 • 92 ppi
 • TN
 • HDMI
 • 5 ms
 • 250 cd/m²
 • 1000 : 1
Niet verkrijgbaar
0
*