393 80/92/120/140mm casefans vergelijkingstest

38 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Test
 3. 3. 80 mm fans
 4. 4. Testresultaten: 80mm - Alle remmen los
 5. 5. Testresultaten: 80mm - Stil
 6. 6. Testresultaten: 80mm - Stiller
 7. 7. Testresultaten: 80mm - Stilst
 8. 8. 92 mm fans
 9. 9. Testresultaten: 92mm - Alle remmen los
 10. 10. Testresultaten: 92mm - Stil
 11. 11. Testresultaten: 92mm - Stiller
 12. 12. Testresultaten: 92mm - Stilst
 13. 13. 120 mm fans
 14. 14. Testresultaten: 120mm - Alle remmen los
 15. 15. Testresultaten: 120mm - Stil
 16. 16. Testresultaten: 120mm - Stiller
 17. 17. Testresultaten: 120mm - Stilst
 18. 18. 140 mm fans
 19. 19. Testresultaten: 140mm - Alle remmen los
 20. 20. Testresultaten: 140mm - Stil
 21. 21. Testresultaten: 140mm - Stiller
 22. 22. Testresultaten: 140mm - Stilst
 23. 23. Extra: Bijzondere casefans
 24. 24. Conclusie
 25. 25. Besproken producten
 26. 26. Reacties

Inleiding

Heel eerlijk: we kunnen in het Hardware.Info testlab even geen casefan meer zien. 202 ventilators werden de afgelopen tijd door ons getest. Aangevuld met op identieke wijze eerder geteste exemplaren komen we op het astronomische aantal van 393 geteste casefans.

De afgelopen Computex-beurs, juni vorig jaar gehouden in Taipei, waren we zeer onder de indruk van de stand van het Oostenrijkse Noctua. De dienst doende stand-bemanning wist bijna een half uur te praten over één casefan en nog wel zo onderhoudend, dat de verveling geen moment toesloeg. Ja, als je echt wilt kun je zelfs over casefans een wetenschappelijk, interessant verhaal houden. Voor de meeste mensen zijn het echter vrij tweedimensionale apparaten: ze verplaatsen lucht en ze maken herrie. En als het een beetje meezit doen ze dat eerste heel goed, terwijl dat tweede juist wel meevalt.

Tegengesteld

De twee wensen die we hebben bij een casefan – zo veel mogelijk lucht verplaatsen en zo weinig mogelijk geluid – werken elkaar uiteraard tegen. Om meer lucht te verplaatsen moet een ventilator harder draaien en dus meer geluid produceren. De makkelijkste manier om een fan stiller te maken is hem langzamer laten draaien, maar dat heeft om dezelfde reden weer effect op de luchtverplaatsing.

Dit is waar slimme ontwerpers om de hoek kunnen kijken. Fabrikanten van fans proberen allereerst de luchtverplaatsing bij gelijk blijvende draaisnelheid te verbeteren door aan de slag te gaan met het aantal en het ontwerp van de bladen van de ventilator. We hebben de meest uiteenlopende ontwerpen voorbij zie komen: fan-bladen met inkepingen als golfballen, fan-bladen met kartels, fan-bladen met een glooiing er in, je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel geprobeerd. Bij al die vondsten heeft de fabrikant steevast een (quasi-)wetenschappelijke verantwoording, waarom juist die vorm van de fan-bladen ideaal is. Maar goed, het is het eindresultaat dat telt.

Hetzelfde zien we bij de lagers van de fans, waar we in een eerder Hardware.Info artikel al eens aandacht aan hebben besteed. Naast de sinds jaar en dag bekende kogellagers (ball bearing) en glijlagers (sleeve bearing) vinden we tegenwoordig de meest exotische afgeleiden daarvan: rifle bearing, twister bearings, enzovoorts, enzovoorts. Telkens is het doel om lagers te ontwerpen die de ventilator stiller laat draaien. Ook hier geldt: het eindresultaat telt.

Test

Voor deze test hebben we alle bij ons bekende fabrikanten van casefans uitgenodigd om zoveel mogelijk exemplaren met een formaat van 80, 92, 120 of 140 millimeter naar ons lab te sturen. Uiteindelijk kregen we maar liefst 202 verschillende exemplaren toegestuurd. Aangevuld met op identieke wijze getest casefans die al in onze database stonden, komen we uit op een aantal van 393 op identieke wijze geteste casefans.

Bij alle fans hebben we gebruik gemaakt van een anemometer om de geproduceerde snelheid van de luchtverplaatsing te bepalen. Met een schuifmaat hebben we diameter van de fanbladen en van de motor bepaald, om op die manier het effectieve oppervlak van de casefan te bepalen. Door dat oppervlak te vermenigvuldigen met de snelheid komen we uit op de geproduceerde luchtverplaatsing. Deze hebben we uiteindelijk omgerekend van kubieke centimeter per seconde naar kubieke voet per minuut, ofwel cubic feet per minute (CFM), de eenheid die standaard door casefan-fabrikanten gebruikt wordt.

De geluidsproductie hebben we bepaald door in een geluidsdichte doos met een professionele decibelmeter op 10 centimeter afstand haaks op de ventilator te meten. Zowel de luchtverplaatsing als het geluid hebben we gemeten met de ventilator op volle snelheid (lees: aangesloten op 12 volt) en de ventilator op lage snelheid (lees: aangesloten op 7 volt).

Categorieën

Een vergelijkingstabel met 393 casefans: zelfs op de grootst denkbare monitor zou niemand er wijs uit worden. Hetzelfde geldt voor grafieken met daarin 393 ventilators: verre van handig. Vandaar dat we alle casefans in 4 x 4 = 16 categorieën hebben ingedeeld. Allereerst op maat: 80 mm, 92 mm, 120 mm en 140 mm. Dat blijft immers de eerste eigenschap waarop je een casefan zult uitzoeken. Hierbij kunnen we direct een goed advies geven: size does matter, ofwel hoe groter, des te beter. Een grotere fan heeft immers grotere fanbladen en hoeft dus minder snel te draaien om evenveel lucht te verplaatsen. Alleen wanneer er echt geen 120 mm of 140 mm exemplaren in je behuizing of op je CPU-koeler passen, moet je kiezen voor 80 of 92 mm.

Iedere maat hebben we vervolgens ook weer opgedeeld in vier subcategorieën: alle remmen los, stil, stiller en stilst. Binnen elk van deze categorieën hebben we uiteindelijk een top 10 samengesteld voor wat betreft de gemiddelde luchtverplaatsing, ofwel het gemiddelde van onze metingen bij 12V en 7V.

Bij de alle-remmen-los-categorie zetten we geen limiet op de geluidsproductie. De stille fans behoren zowel op 12V als op 7V bij de stilste 50% van het testveld. Concreet is dat minder dan 40,2 dB(A) op 12V en minder dan 31 dB(A) op 7V. De stillere fans behoren zowel op 12V als op 7V bij de stilste 25%: minder dan 35 dB(A) op 12V en minder dan 26 dB(A) op 7V. De stilste fans ten slotte behoren in beide gevallen tot de 12,5% stilste fans: maximaal 30 dB(A) op 12V en maximaal 23 dB(A) op 7V.

Om deze waardes in perspectief te zetten: gemeten op 10 centimeter afstand mag je alles onder de 40 dB(A) zonder meer als stil bestempelen. Waardes onder de 30 dB(A) zijn zelfs fluisterstil en op grotere afstand onhoorbaar.

Grafieken

Op de volgende pagina vind je voor elke categorie een grafiek van de top 10 casefans met de beste luchtverplaatsing. Bij alle grafieken vind je tevens een link naar een vergelijkingstabel van de 10 fans in de grafiek, inclusief alle specificaties en testresultaten. Vanuit die vergelijkingstabel kun je doorklikken naar de productpagina’s, voor grote foto’s en up-to-date prijzen.

80 mm fans

We schreven het al in de inleiding: hoe kleiner de fan, hoe minder lucht er bij gelijke geluidsproductie verplaatst kan worden. Of andersom: hoe groter de kans dat een ventilator vrij luidruchtig is. Onze belangrijkste tip is dan ook om te kiezen voor grotere fans, als die in je behuizing passen. Soms kom je er niet onderuit om een 80 mm exemplaar te gebruiken, bijvoorbeeld in sommige kleinere Micro-ATX / Mini-ITX-behuizingen of op sommige CPU-koelers.

Letten we niet op de geluidsproductie, dan weet de Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 80mm 2800rpm de meeste lucht te verplaatsen: gemiddeld 30,3 cfm. Dat is dan ook wel één van de luidruchtigste fans: maximaal 48,4 dB(A). De Nexus Real Silent Casefan 80mm PWM komt er vlak achteraan, maar is in tegenstelling tot wat je zou verwachten helemaal niet stiller.

Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 80mm 2800rpm
Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 80mm 2800rpm

In de categorie stil wint de Arctic F8 Pro 80mm, die gemiddeld 22,7 cfm verplaatst. Opvallend is dat er grote verschillen zijn tussen de beste drie en de rest. De Arctic is sowieso wel een aardige fan: net als de andere exemplaren in de serie hangt de ventilator met rubbertjes in het frame, waardoor er vrijwel geen resonantie optreedt.

Arctic F8 Pro 80mm
Arctic F8 Pro 80mm

Kijken we bij nog stillere fans, dan weet de Scythe Kama Flow 2 de meest lucht te verplaatsen, 17,3 cfm. Toch is de Be Quiet SW1 80mm Mid-Speed ook een aardige keuze, aangezien deze ventilator juist op lage draaisnelheid nog een stuk stiller is, slechts 19,1 dB(A).

Scythe Kama Flow 2
Scythe Kama Flow 2

Super stil en 80mm zijn twee zaken die moeilijk te verenigen zijn: slechts vijf fans passen in dit formaat in onze ‘stilst’-categorie. De Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 80mm 1000rpm weet met 9,5 cfm dan nog de meeste lucht te verplaatsen, maar een waarschuwing is op z’n plaats: dergelijke cfm-waardes stelt eigenlijk niets meer voor.

Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 80mm 1000rpm
Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 80mm 1000rpm

Testresultaten: 80mm - Alle remmen los

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 10 beste casefans in deze categorie.

Testresultaten: 80mm - Stil

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 10 beste casefans in deze categorie.

Testresultaten: 80mm - Stiller

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 10 beste casefans in deze categorie.

Testresultaten: 80mm - Stilst

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 5 casefans in deze categorie.

92 mm fans

92mm is van de vier meest gebruikte maten de minst populaire categorie casefans. Geen wonder dus dat de verschillende fabrikanten ons van deze maat de minste exemplaren toestuurden. Ook hier geldt: 92mm kies je als je geen 120mm of 140mm ventilator kunt gebruiken. De efficiëntie van 92mm exemplaren is in de regel beter dan die van 80mm fans.

Dat zien we ook direct terug in de grafiek waarbij we geen limiet op de geluidsproductie hebben gezet: de Spire Cooling Fan 92mm weet 47,1 cfm te verplaatsen, waar de beste 80mm fan niet verder dan 30,3 cfm kwam. De reden: bij 80mm neemt de motor in het midden relatief veel plek in, vanaf 92mm is er eigenlijk voldoende ruimte voor fan-bladen. Bij de Spire meten we wel maximaal 56,3 dB(A): oordopjes verplicht!

Spire Cooling Fan 92mm
Spire Cooling Fan 92mm

Net als bij de 80mm fans, zijn het de fans van Arctic die in de categorie stil het best presteren: de Arctic F9 weet 28 cfm lucht te verplaatsen volgens ons test. De F9 PWM komt er weer vlak achteraan.

Arctic F9 92mm
Arctic F9

Bij de stillere fans is de Cooling SWiF2-921 de beste met 18,2 cfm. De groengele kleur moet wel passen bij je behuizing: heb je het liever wat minder uitbundig, dan is de Scythe Kama Flow 2 92mm 1200rpm en slechts een fractie minder presterend alternatief.

Coolink SWiF2-921
Cooling SWiF2-921

Bij de stilste 92mm ventilators is de spoeling erg dun: slechts twee exemplaren zijn stiller dan 30 dB(A) op 12V en 23 dB(A) op 7V. Van die twee verplaatst de eveneens groen/gele Coolink SWiF2-920 ruim twee keer meer lucht dan de Enermax Everest.

Coolink SWiF2-920
Coolink SWiF2-920

Testresultaten: 92mm - Alle remmen los

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 10 beste casefans in deze categorie.

Testresultaten: 92mm - Stil

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 10 beste casefans in deze categorie.

Testresultaten: 92mm - Stiller

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 9 casefans in deze categorie.

Testresultaten: 92mm - Stilst

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 2 casefans in deze categorie.

120 mm fans

120mm is de maat die het meest wordt toegepast bij PC-behuizingen en luxere CPU-koelers. Aangezien dit het meest gebruikte formaat casefans is, bieden de meeste fabrikanten in dit segment ook de meeste keuze.

Letten we niet op de geluidsproductie, dan is de Scythe Gentle Typhoon 120mm 5400rpm de fan die met afstand het meeste lucht verplaatst. De ventilator doet z’n naam eer aan: 137,9 cfm is echt gigantisch. Met zijn draaisnelheid van 5400rpm – net zoveel als een harde schijf – is het aan te raden je vinger er niet tussen te stoppen. Met 68,1 dB(A) produceert deze fan op hoogste snelheid wel een oorverdovend lawaai, maar daar hebben de meeste fans in deze categorie last van.

Scythe Gentle Typhoon 120mm 5400rpm
Scythe Gentle Typhoon 120mm 5400rpm

Kijken we naar de stillere fans, dan is de maximaal haalbare luchtverplaatsing 57,5 cfm, behaald door de zwart/blauwe EKL Alpenföhn Föhn120 Wing Boost. De Coolink SWiF2-1201 en de Tacens Spiro 120mm doen er weinig voor onder.

EKL Alpenföhn Föhn Wing Boost PWM 120mm Blue
EKL Alpenföhn Föhn120 Wing Boost

De Tacens Auro II 120mm is met 40,4 cfm de beste presterende 120mm fan in de categorie stiller.

Tacens Aura II 120mm
Tacens Auro II 120mm

In de categorie stilst wint de Coolink SWiF2-1200, die niet meer dan 27,1 dB(A) (12V) respectievelijk 21,4 dB(A) (7V) geluid produceert, maar gemiddeld wel 31,2 cfm lucht verplaatst. Dat zijn overigens nog steeds prima effectieve hoeveelheden. De Scythe Slip Stream Slim 120mm 1200rpm komt er vlak achteraan en heeft een bijzondere feature: deze fan is half zo dik als normale exemplaren en daarmee zeer geschikt voor top-flow koelers in kleinere (HTPC) behuizingen.

Coolink SWiF2-1200
Coolink SWiF2-1200

Testresultaten: 120mm - Alle remmen los

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 10 beste casefans in deze categorie.

Testresultaten: 120mm - Stil

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 10 beste casefans in deze categorie.

Testresultaten: 120mm - Stiller

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 10 beste casefans in deze categorie.

Testresultaten: 120mm - Stilst

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 10 beste casefans in deze categorie.

140 mm fans

De 140mm fans zijn technisch in het voordeel: omdat ze nóg groter zijn dan 120mm fans en daardoor grotere fan-bladen hebben, zullen ze bij gelijke constructie met dezelfde draaisnelheid meer lucht verplaatsen. Maar omdat de markt voor 120 mm ventilators veel groter is, kan het zijn dat de voor jou meest geschikte fan een 120 mm exemplaar is, ook als je plek hebt voor een 140 mm exemplaar.

Dat zien we direct bij de categorie waar we niet letten op de geluidsproductie. De 140 mm fan die de meeste lucht verplaatst is de NZXT Enthusiast Case Fan 140 mm, maar de 119,8 cfm is lager dan wat de beste 120 mm deed. De geluidsproductie overigens ook, dat scheelt dan weer. De Cougar VortexHDB 140mm moet nog even genoemd worden: deze past qua geluid nét niet in de categorie stille fans, maar staat wel netjes in de top 10 zonder beperking.

NZXT Enthusiast Case Fan 140mm
NZXT Enthusiast Case Fan 140 mm

In de categorie stille fans behaalt de Antec TwoCool, voor de liefhebbers ook verkrijgbaar met blauwe LED’s, 61,2 cfm. Hier zien we wel al echt het verschil met de 120 mm ventilators.

Antec TwoCool 140mm
Antec TwoCool

De categorieën stiller en stilst zijn bij de 140 mm fans identiek: de exemplaren die stil genoeg bleken om stiller te noemen, waren zonder uitzonder ook stil genoeg om voor de categorie stilst in aanmerking te komen. De Noiseblocker NB-BlackSilentFan XK1 140mm verplaatst in deze categorie de meeste lucht, 43,7 cfm. Dat is duidelijk meer dan de beste 120mm ventilator in de stilst categorie. De Antec TrueQuiet 140 komt er achteraan met 38,5 cfm, maar is ook wel nóg wat stiller.

Noiseblocker NB-BlackSilentFan XK1 140mm
Noiseblocker NB-BlackSilentFan XK1 140mm

Testresultaten: 140mm - Alle remmen los

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 10 beste casefans in deze categorie.

Testresultaten: 140mm - Stil

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 10 beste casefans in deze categorie.

Testresultaten: 140mm - Stiller

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 6 casefans in deze categorie.

Testresultaten: 140mm - Stilst

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de 6 casefans in deze categorie.

Extra: Bijzondere casefans

Met de luchtverplaatsing en de geluidsproductie is het verhaal over een casefan compleet. Of toch niet? Hieronder een aantal fans van de 394 geteste exemplaren die qua design of extra mogelijkheden opvallen:

Be quiet! Dark Wings DW1 120mm
Be Quiet levert bij haar Dark Wing casefans drie verschillende hoekjes, waaronder rubberen om resonantie te voorkomen en harde voor bevestiging aan een CPU-koeler.

Cooler Master Turbine Master Mach 120mm
De Cooler Master Turbine Master Mach 120mm doet z’n naam eer aan en lijkt op een vliegtuigturbine.

Enermax T.B.Vegas Trio 120mm
De Enermax T.B. Vega Duo biedt twee kleuren (rood en blauw), de Trio voegt er groen aan toe. Combinaties zijn ook mogelijk. Inclusief wat op de fora bekend staat als het “Enermax lichteffect”.

Antec TrueQuiet 120mm
De Antec TrueQuiet fans hebben rubberen hoekjes om resonantie te voorkomen.

Xigmatek XAF-F1451
Deze Xigmatek XAF-F1451 is qua ontwerp zonder meer bijzonder te noemen.

SilverStone Air Penetrator Red 120mm
Extra brede fanbladen, zilveren frame en rode LED’s bij de SilverStone Air Penetrator.

Conclusie

Op de vorige pagina’s hebben we in elk van de 16 categorieën een top 10 getoond. Via de geplaatste links naar vergelijkingstabellen kun je deze 10 fans telkens eenvoudig vergelijken. De beste ventilator in elk van de categorieën hebben we bekroond met een Hardware.Info Silver Award. Maar zoals gezegd: we hebben 393 exemplaren getest en wellicht heb je zelf wel speciale eisen qua geluid, luchtverplaatsing of bijvoorbeeld de kleur. De productzoeker op onze website helpt je in dat geval op weg. In de productzoeker hebben we niet alleen de afmeting van de casefan selecteerbaar gemaakt, maar kun je met schuifjes ook zelf maxima voor de geluidsproductie en minima voor de luchtplaatsing instellen. Op die manier filter je zelf eenvoudig de voor jou ideale casefan. Via de productzoeker kun je ook eenvoudig een vergelijkingstabel en/of grafieken genereren van voor jou geschikte casefans. Veel uitzoekplezier!


S-Flex Fluid Dynamic Bearing 80mm 2800rpm
Arctic F8 Pro 80mm
Scythe Kama Flow 2
Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 80mm 1000rpm
Spire Cooling Fan 92mm
Arctic F9 92mm
Coolink SWiF2-921
Coolink SWiF2-920
Scythe Gentle Typhoon 120mm 5400rpm
EKL Alpenföhn Föhn120 Wing Boost
Tacens Aura II 120mm
Coolink SWiF2-120
NZXT Enthusiast Case fan 140mm
Antec TwoCool 140mm (Blue)
Noiseblocker NB-BlackSilentFan XK1 140m


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

AC Ryan Blackfire4 UV LED Fan 80mm Blue/Orange

AC Ryan Blackfire4 UV LED Fan 80mm Blue/Orange

 • 80 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
AC Ryan Blackfire4 UV LED Fan 80mm Green

AC Ryan Blackfire4 UV LED Fan 80mm Green

 • 80 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
AC Ryan Blackfire4 UV LED Fan 92mm Blue

AC Ryan Blackfire4 UV LED Fan 92mm Blue

 • 92 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
AC Ryan Blackfire4 UV LED Fan 92mm Orange/Blue

AC Ryan Blackfire4 UV LED Fan 92mm Orange/Blue

 • 92 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
AC Ryan Blackfire4 UV LED Fan 120mm Green/Orange

AC Ryan Blackfire4 UV LED Fan 120mm Green/Orange

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
AC Ryan Blackfire4 UV LED Fan 120mm Orange

AC Ryan Blackfire4 UV LED Fan 120mm Orange

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Aerocool V12 Blackline Edition 120mm

Aerocool V12 Blackline Edition 120mm

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Aerocool V14 Blackline Edition 140mm

Aerocool V14 Blackline Edition 140mm

 • 140 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Akasa 120mm Viper High Performance S-Flow Fan

Akasa 120mm Viper High Performance S-Flow Fan

 • 120 mm
 • 1900 rpm

14,90 €

1 winkel
Akasa Amber Ultra Quiet Fan 80mm

Akasa Amber Ultra Quiet Fan 80mm

 • 80 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Akasa Amber Ultra Quiet Fan 92mm

Akasa Amber Ultra Quiet Fan 92mm

 • 92 mm
 • 1400 rpm
Niet verkrijgbaar
Akasa Amber Ultra Quiet Fan 120mm

Akasa Amber Ultra Quiet Fan 120mm

 • 120 mm
 • 1400 rpm
Niet verkrijgbaar
Akasa Apache Black PWM 120mm 1300rpm

Akasa Apache Black PWM 120mm 1300rpm

 • 120 mm
 • 1300 rpm

17,45 €

2 winkels
Akasa Apache PWM 120mm 1300rpm

Akasa Apache PWM 120mm 1300rpm

 • 120 mm
 • 1300 rpm
Niet verkrijgbaar
Akasa Quiet Bright Green Fan 120mm

Akasa Quiet Bright Green Fan 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Akasa Quiet Cool Blur Fan 120mm

Akasa Quiet Cool Blur Fan 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Akasa Quiet Red Hot Fan 120mm

Akasa Quiet Red Hot Fan 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Akasa Silent Smokey Colour Fan 80mm

Akasa Silent Smokey Colour Fan 80mm

 • 80 mm
 • 1800 rpm

9,16 €

1 winkel
Akasa Ultra Quiet Series Emperor Blue 140mm

Akasa Ultra Quiet Series Emperor Blue 140mm

 • 140 mm
 • 1000 rpm

13,92 €

1 winkel
Akasa White LED Quiet Fan 80mm

Akasa White LED Quiet Fan 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Akasa White LED Quiet Fan 120mm

Akasa White LED Quiet Fan 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Akasa White LED Quiet Fan 140mm

Akasa White LED Quiet Fan 140mm

 • 140 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Antec Big Boy 200

Antec Big Boy 200

 • 200 mm
 • 800 rpm

24,95 €

4 winkels
Antec Pro 80mm

Antec Pro 80mm

 • 80 mm
 • 2600 rpm

9,95 €

2 winkels
Antec Pro 92mm DBB

Antec Pro 92mm DBB

 • 92 mm
 • 2600 rpm
Niet verkrijgbaar
Antec SmartCool 120mm

Antec SmartCool 120mm

 • 120 mm
 • 1720 rpm
Niet verkrijgbaar
Antec Spot Cool

Antec Spot Cool

 • 80 mm
 • 3000 rpm
Niet verkrijgbaar
Antec Spot Cool 100

Antec Spot Cool 100

 • 100 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Antec TriCool 80mm

Antec TriCool 80mm

 • 80 mm
 • 2600 rpm

12,50 €

2 winkels
Antec TriCool 80mm Blue

Antec TriCool 80mm Blue

 • 80 mm
 • 2600 rpm
Niet verkrijgbaar
Antec TriCool 80mm DBB

Antec TriCool 80mm DBB

 • 80 mm
 • 2600 rpm

8,90 €

4 winkels
Antec TriCool 92mm

Antec TriCool 92mm

 • 92 mm
 • 2200 rpm

8,90 €

3 winkels
Antec TriCool 92mm DBB

Antec TriCool 92mm DBB

 • 92 mm
 • 2200 rpm
Niet verkrijgbaar
Antec TriCool 120mm

Antec TriCool 120mm

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Antec TriCool 120mm Blue LED

Antec TriCool 120mm Blue LED

 • 120 mm
 • 2000 rpm

17,99 €

1 winkel
Antec TriCool 120mm DBB

Antec TriCool 120mm DBB

 • 120 mm
 • 2000 rpm

18,99 €

1 winkel
Antec TriCool 120mm Trilight

Antec TriCool 120mm Trilight

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Antec TrueQuiet 120mm

Antec TrueQuiet 120mm

 • 120 mm
 • 1000 rpm

15,07 €

2 winkels
Antec TrueQuiet 140mm

Antec TrueQuiet 140mm

 • 140 mm
 • 800 rpm
Niet verkrijgbaar
Antec TwoCool 140mm

Antec TwoCool 140mm

 • 140 mm
 • 1200 rpm

15,99 €

1 winkel
Silver Award Antec TwoCool 140mm Blue

Antec TwoCool 140mm Blue

 • 140 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Arctic AF12L

Arctic AF12L

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Arctic AF8025 80mm

Arctic AF8025 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Arctic AF12025 120mm

Arctic AF12025 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Arctic AF12025L 120mm

Arctic AF12025L 120mm

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Arctic F8

Arctic F8

 • 80 mm
 • 2000 rpm

6,61 €

8 winkels
Arctic F8 Pro 80mm

Arctic F8 Pro 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm

5,94 €

3 winkels
Silver Award Arctic F8 Pro PWM 80mm

Arctic F8 Pro PWM 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Arctic F8 PWM

Arctic F8 PWM

 • 80 mm
 • 2000 rpm

7,23 €

7 winkels
Silver Award Arctic F9 92mm

Arctic F9 92mm

 • 92 mm
 • 1800 rpm

5,47 €

5 winkels
Arctic F9 Pro 92mm

Arctic F9 Pro 92mm

 • 92 mm
 • 2000 rpm

8,62 €

1 winkel
Arctic F9 Pro PWM 92mm

Arctic F9 Pro PWM 92mm

 • 92 mm
 • 2000 rpm

11,90 €

3 winkels
Arctic F9 PWM

Arctic F9 PWM

 • 92 mm
 • 1800 rpm

8,48 €

6 winkels
Arctic F12 120mm

Arctic F12 120mm

 • 120 mm
 • 1350 rpm

7,28 €

6 winkels
Arctic F12 Pro PWM 120mm

Arctic F12 Pro PWM 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm

13,30 €

2 winkels
Bronze Award Arctic F12 PWM

Arctic F12 PWM

 • 120 mm
 • 1350 rpm

8,94 €

7 winkels
Arctic Fan 8 PWM

Arctic Fan 8 PWM

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Arctic Fan 12 PWM

Arctic Fan 12 PWM

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
AVC PWM Fan 80mm

AVC PWM Fan 80mm

 • 80 mm
Niet verkrijgbaar
AVC PWM Fan 120mm

AVC PWM Fan 120mm

 • 120 mm
 • 2100 rpm
Niet verkrijgbaar
Be quiet! Dark Wings DW1 80mm

Be quiet! Dark Wings DW1 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Be quiet! Dark Wings DW1 120mm

Be quiet! Dark Wings DW1 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Be quiet! Shadow Wings SW1 80mm Low-Speed

Be quiet! Shadow Wings SW1 80mm Low-Speed

 • 80 mm
 • 1400 rpm

19,78 €

1 winkel
Be quiet! Shadow Wings SW1 80mm Mid-Speed

Be quiet! Shadow Wings SW1 80mm Mid-Speed

 • 80 mm
 • 2000 rpm

19,78 €

1 winkel
Be quiet! Shadow Wings SW1 120mm High-Speed

Be quiet! Shadow Wings SW1 120mm High-Speed

 • 120 mm
 • 2200 rpm

18,11 €

2 winkels
Be quiet! Shadow Wings SW1 120mm Low-Speed

Be quiet! Shadow Wings SW1 120mm Low-Speed

 • 120 mm
 • 800 rpm

16,31 €

1 winkel
Great Value Be quiet! Shadow Wings SW1 120mm Mid-Speed

Be quiet! Shadow Wings SW1 120mm Mid-Speed

 • 120 mm
 • 1500 rpm

19,80 €

4 winkels
Excellent Be quiet! Shadow Wings SW1 120mm PWM

Be quiet! Shadow Wings SW1 120mm PWM

 • 120 mm
 • 1500 rpm

20,35 €

1 winkel
Excellent Be quiet! Shadow Wings SW1 140mm Mid-Speed

Be quiet! Shadow Wings SW1 140mm Mid-Speed

 • 140 mm
 • 1000 rpm

15,94 €

7 winkels
Be quiet! Silent Wings Pure 80mm

Be quiet! Silent Wings Pure 80mm

 • 80 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Be quiet! Silent Wings Pure 120mm

Be quiet! Silent Wings Pure 120mm

 • 120 mm
 • 1350 rpm
Niet verkrijgbaar
Be quiet! Silent Wings PWM 80mm

Be quiet! Silent Wings PWM 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Be quiet! Silent Wings PWM 92mm

Be quiet! Silent Wings PWM 92mm

 • 92 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Be quiet! Silent Wings PWM 120mm

Be quiet! Silent Wings PWM 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Be quiet! SilentWings USC 80mm

Be quiet! SilentWings USC 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Be quiet! SilentWings USC 92mm

Be quiet! SilentWings USC 92mm

 • 92 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Be quiet! SilentWings USC 120mm

Be quiet! SilentWings USC 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Be quiet! SilentWings USC 140mm

Be quiet! SilentWings USC 140mm

 • 140 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Bitfenix Spectre 120mm Black

Bitfenix Spectre 120mm Black

 • 120 mm
 • 1000 rpm

10,37 €

2 winkels
Bitfenix Spectre 140mm Black

Bitfenix Spectre 140mm Black

 • 140 mm
 • 1000 rpm

12,78 €

1 winkel
Bitfenix Spectre Led 120mm Orange

Bitfenix Spectre Led 120mm Orange

 • 120 mm
 • 1000 rpm

13,97 €

1 winkel
Bitfenix Spectre Led 140mm Blue

Bitfenix Spectre Led 140mm Blue

 • 140 mm
 • 1000 rpm

14,90 €

1 winkel
Bitfenix Spectre Led 140mm Green

Bitfenix Spectre Led 140mm Green

 • 140 mm
 • 1000 rpm

14,90 €

2 winkels
Bitfenix Spectre Led 140mm Red

Bitfenix Spectre Led 140mm Red

 • 140 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Bitfenix Spectre Led 140mm White

Bitfenix Spectre Led 140mm White

 • 140 mm
 • 1000 rpm

23,35 €

1 winkel
Chieftec 80mm Ball Bearing 2200rpm PWM

Chieftec 80mm Ball Bearing 2200rpm PWM

 • 80 mm
 • 3000 rpm

8,05 €

1 winkel
Chieftec 92mm Ball Bearing 2200rpm PWM

Chieftec 92mm Ball Bearing 2200rpm PWM

 • 92 mm
 • 2600 rpm
Niet verkrijgbaar
Chieftec 120mm Ball Bearing 1650rpm PWM

Chieftec 120mm Ball Bearing 1650rpm PWM

 • 120 mm
 • 1650 rpm
Niet verkrijgbaar
CoolAge Hi-Quality DC Fan 120mm

CoolAge Hi-Quality DC Fan 120mm

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master 80mm LED Blue Sleeve On/Off

Cooler Master 80mm LED Blue Sleeve On/Off

 • 80 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master 80mm LED Blue Sleeve On/Off +Panel

Cooler Master 80mm LED Blue Sleeve On/Off +Panel

 • 80 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master 80mm One Ball Bearing

Cooler Master 80mm One Ball Bearing

 • 80 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master 80mm Sleeve Bearing

Cooler Master 80mm Sleeve Bearing

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master 120mm LED Blue Sleeve On/Off +Panel

Cooler Master 120mm LED Blue Sleeve On/Off +Panel

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master 120mm Sleeve Bearing

Cooler Master 120mm Sleeve Bearing

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master BC 80 Led Fan Blue

Cooler Master BC 80 Led Fan Blue

 • 80 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master BC 120 Led Fan Red

Cooler Master BC 120 Led Fan Red

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Blade Master 80mm

Cooler Master Blade Master 80mm

 • 80 mm
 • 3000 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Blade Master 92mm

Cooler Master Blade Master 92mm

 • 92 mm
 • 2800 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Blade Master 120mm

Cooler Master Blade Master 120mm

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Case Fan 120mm Black

Cooler Master Case Fan 120mm Black

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Excalibur 120mm

Cooler Master Excalibur 120mm

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Long Life LED Fan 120mm

Cooler Master Long Life LED Fan 120mm

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master MegaFlow 200mm Blue

Cooler Master MegaFlow 200mm Blue

 • 200 mm
 • 700 rpm

21,90 €

1 winkel
Cooler Master Neon LED Casefan 80mm Red

Cooler Master Neon LED Casefan 80mm Red

 • 80 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Neon LED Fan 80mm Blue

Cooler Master Neon LED Fan 80mm Blue

 • 80 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Neon LED Fan 80mm Green

Cooler Master Neon LED Fan 80mm Green

 • 80 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Neon LED Fan 120mm Blue

Cooler Master Neon LED Fan 120mm Blue

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Neon LED Fan 120mm Green

Cooler Master Neon LED Fan 120mm Green

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Neon LED Fan 120mm Red

Cooler Master Neon LED Fan 120mm Red

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Sickle Flow 120mm Blue LED

Cooler Master Sickle Flow 120mm Blue LED

 • 120 mm
 • 2000 rpm

11,48 €

3 winkels
Cooler Master Standard Fan 80mm

Cooler Master Standard Fan 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Turbine Master Mach 120mm

Cooler Master Turbine Master Mach 120mm

 • 120 mm
 • 800 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Ultra Silent 80mm

Cooler Master Ultra Silent 80mm

 • 80 mm
 • 1400 rpm
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Ultra Silent 120mm

Cooler Master Ultra Silent 120mm

 • 120 mm
 • 720 rpm
Niet verkrijgbaar
Coolink SWiF2-80P

Coolink SWiF2-80P

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Coolink SWiF2-92P

Coolink SWiF2-92P

 • 92 mm
 • 1900 rpm
Niet verkrijgbaar
Coolink SWiF2-120P

Coolink SWiF2-120P

 • 120 mm
 • 1700 rpm
Niet verkrijgbaar
Coolink SWiF2-800

Coolink SWiF2-800

 • 80 mm
 • 1100 rpm

12,36 €

1 winkel
Coolink SWiF2-801

Coolink SWiF2-801

 • 80 mm
 • 1500 rpm

12,38 €

1 winkel
Silver Award Coolink SWiF2-920

Coolink SWiF2-920

 • 92 mm
 • 1100 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Coolink SWiF2-921

Coolink SWiF2-921

 • 92 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Coolink SWiF2-1200

Coolink SWiF2-1200

 • 120 mm
 • 800 rpm
Niet verkrijgbaar
Coolink SWiF2-1201

Coolink SWiF2-1201

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Cougar VortexHDB 120mm

Cougar VortexHDB 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Cougar VortexHDB 140mm

Cougar VortexHDB 140mm

 • 140 mm
 • 1400 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award EKL Alpenföhn Föhn Wing Boost PWM 120mm Blue

EKL Alpenföhn Föhn Wing Boost PWM 120mm Blue

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
EKL Alpenföhn Föhn Wing Boost PWM 140mm Orange

EKL Alpenföhn Föhn Wing Boost PWM 140mm Orange

 • 140 mm
 • 1100 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax Apollish Blue 120mm

Enermax Apollish Blue 120mm

 • 120 mm
 • 1700 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax Apollish Red 80mm

Enermax Apollish Red 80mm

 • 80 mm
 • 2100 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax Apollish Red 120mm

Enermax Apollish Red 120mm

 • 120 mm
 • 1700 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax Apollish Silver 120mm

Enermax Apollish Silver 120mm

 • 120 mm
 • 1700 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax Apollish Vegas Blue 120mm

Enermax Apollish Vegas Blue 120mm

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax Apollish Vegas Red 140mm

Enermax Apollish Vegas Red 140mm

 • 140 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax Cluster 80mm

Enermax Cluster 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax Cluster 92mm

Enermax Cluster 92mm

 • 92 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax Cluster 120mm

Enermax Cluster 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Gold Award Enermax Everest 80mm

Enermax Everest 80mm

 • 80 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Gold Award Enermax Everest 92mm

Enermax Everest 92mm

 • 92 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Gold Award Enermax Everest 120mm

Enermax Everest 120mm

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax Magma 80mm

Enermax Magma 80mm

 • 80 mm
 • 2200 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax Magma 120mm

Enermax Magma 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax T.B.Apollish 80mm Blue

Enermax T.B.Apollish 80mm Blue

 • 80 mm
 • 1600 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax T.B.Apollish 120mm Blue

Enermax T.B.Apollish 120mm Blue

 • 120 mm
 • 900 rpm

19,10 €

1 winkel
Enermax T.B.Apollish 140mm Red

Enermax T.B.Apollish 140mm Red

 • 140 mm
 • 750 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax T.B.Silence PWM 80mm

Enermax T.B.Silence PWM 80mm

 • 80 mm
 • 2200 rpm

15,90 €

1 winkel
Enermax T.B.Silence PWM 120mm

Enermax T.B.Silence PWM 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm

19,67 €

2 winkels
Enermax T.B.Silence UCTB8 80mm

Enermax T.B.Silence UCTB8 80mm

 • 80 mm
 • 1600 rpm

8,98 €

4 winkels
Enermax T.B.Silence UCTB9 92mm

Enermax T.B.Silence UCTB9 92mm

 • 92 mm
 • 1400 rpm

10,84 €

6 winkels
Enermax T.B.Silence UCTB12 120mm

Enermax T.B.Silence UCTB12 120mm

 • 120 mm
 • 900 rpm

10,98 €

3 winkels
Enermax T.B.Silence VR 80mm

Enermax T.B.Silence VR 80mm

 • 80 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax T.B.Silence VR 120mm

Enermax T.B.Silence VR 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax T.B.Vegas Duo 80mm

Enermax T.B.Vegas Duo 80mm

 • 80 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax T.B.Vegas Duo 120mm

Enermax T.B.Vegas Duo 120mm

 • 120 mm
 • 1700 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax T.B.Vegas Duo 140mm

Enermax T.B.Vegas Duo 140mm

 • 140 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Enermax T.B.Vegas Trio 120mm

Enermax T.B.Vegas Trio 120mm

 • 120 mm
 • 1600 rpm
Niet verkrijgbaar
Englide n.Zero Noise 120mm

Englide n.Zero Noise 120mm

 • 120 mm
 • 980 rpm
Niet verkrijgbaar
Englide n.Zero Noise Classic 80mm

Englide n.Zero Noise Classic 80mm

 • 80 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Fractal Design Silent Fan 80mm

Fractal Design Silent Fan 80mm

 • 80 mm
 • 1400 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Fractal Design Silent Fan 92mm

Fractal Design Silent Fan 92mm

 • 92 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Fractal Design Silent Fan 140mm

Fractal Design Silent Fan 140mm

 • 140 mm
 • 600 rpm
Niet verkrijgbaar
Fractal Design Silent Series 120mm

Fractal Design Silent Series 120mm

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Gelid Silent 8 PWM

Gelid Silent 8 PWM

 • 80 mm
 • 1600 rpm
Niet verkrijgbaar
Gelid Silent 8 TC

Gelid Silent 8 TC

 • 80 mm
 • 1600 rpm
Niet verkrijgbaar
Gelid Silent 9 PWM

Gelid Silent 9 PWM

 • 92 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Gelid Silent 9 TC

Gelid Silent 9 TC

 • 92 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Gelid Silent 12 PWM

Gelid Silent 12 PWM

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Gelid Silent 12 TC

Gelid Silent 12 TC

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Gelid Wing 8

Gelid Wing 8

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Gelid Wing 9

Gelid Wing 9

 • 92 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Gelid Wing 12

Gelid Wing 12

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Nexus PWM Series 92mm

Nexus PWM Series 92mm

 • 92 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
Nexus Real Silent Casefan 70mm

Nexus Real Silent Casefan 70mm

 • 70 mm
 • 2400 rpm
Niet verkrijgbaar
Nexus Real Silent Case Fan 80mm

Nexus Real Silent Case Fan 80mm

 • 80 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Nexus Real Silent Case Fan 80mm PWM

Nexus Real Silent Case Fan 80mm PWM

 • 80 mm
 • 2800 rpm
Niet verkrijgbaar
Nexus Real Silent Case Fan 92mm

Nexus Real Silent Case Fan 92mm

 • 92 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Nexus Real Silent Case Fan 120mm Black/White

Nexus Real Silent Case Fan 120mm Black/White

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Nexus Real Silent Case Fan 120mm Orange

Nexus Real Silent Case Fan 120mm Orange

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Nexus Real Silent Case Fan 120mm PWM

Nexus Real Silent Case Fan 120mm PWM

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Nexus Silent Fan Blue LED 120mm

Nexus Silent Fan Blue LED 120mm

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Nexus Silent Fan White LED 120mm

Nexus Silent Fan White LED 120mm

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Noctua NF-B9-1600 92mm

Noctua NF-B9-1600 92mm

 • 92 mm
 • 1600 rpm
Niet verkrijgbaar
Noctua NF-P12 120mm

Noctua NF-P12 120mm

 • 120 mm
 • 1300 rpm

23,94 €

3 winkels
Noctua NF-P14 FLX 140mm

Noctua NF-P14 FLX 140mm

 • 140 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Noctua NF-R8 80mm

Noctua NF-R8 80mm

 • 80 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Noctua NF-S12B FLX 120mm

Noctua NF-S12B FLX 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Noiseblocker BlackSilentPro PE-1 92mm

Noiseblocker BlackSilentPro PE-1 92mm

 • 92 mm
 • 1300 rpm
Niet verkrijgbaar
Noiseblocker BlackSilentPro PE-P 92mm

Noiseblocker BlackSilentPro PE-P 92mm

 • 92 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Noiseblocker BlackSilent X1 80mm

Noiseblocker BlackSilent X1 80mm

 • 80 mm
 • 1300 rpm
Niet verkrijgbaar
Noiseblocker M8-P 80mm

Noiseblocker M8-P 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm

21,65 €

2 winkels
Noiseblocker M8-S1 80mm

Noiseblocker M8-S1 80mm

 • 80 mm
 • 1200 rpm

26,44 €

1 winkel
Noiseblocker M8-S2 80mm

Noiseblocker M8-S2 80mm

 • 80 mm
 • 1700 rpm
Niet verkrijgbaar
Noiseblocker M8-S3HS 80mm

Noiseblocker M8-S3HS 80mm

 • 80 mm
 • 2200 rpm

22,16 €

1 winkel
Excellent Noiseblocker M12-PS 120mm

Noiseblocker M12-PS 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm

27,80 €

1 winkel
Noiseblocker NB-BlacksilentFan X1 80mm

Noiseblocker NB-BlacksilentFan X1 80mm

 • 80 mm
 • 1300 rpm
Niet verkrijgbaar
Noiseblocker NB-BlackSilentFan X2 80mm

Noiseblocker NB-BlackSilentFan X2 80mm

 • 80 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Noiseblocker NB-BlackSilentFan XE1 92mm

Noiseblocker NB-BlackSilentFan XE1 92mm

 • 92 mm
 • 1500 rpm

11,48 €

2 winkels
Noiseblocker NB-BlacksilentFan XE2 92mm

Noiseblocker NB-BlacksilentFan XE2 92mm

 • 92 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Noiseblocker NB-BlackSilentFan XK1 140mm

Noiseblocker NB-BlackSilentFan XK1 140mm

 • 140 mm
 • 800 rpm
Niet verkrijgbaar
Noiseblocker NB-BlackSilentFan XK2 140mm

Noiseblocker NB-BlackSilentFan XK2 140mm

 • 140 mm
 • 1100 rpm
Niet verkrijgbaar
Noiseblocker NB-BlackSilentFan XL1 120mm

Noiseblocker NB-BlackSilentFan XL1 120mm

 • 120 mm
 • 1000 rpm

18,95 €

2 winkels
Noiseblocker NB-BlacksilentFan XL2 120mm

Noiseblocker NB-BlacksilentFan XL2 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Noiseblocker NB-BlackSilentFan XLP 120mm

Noiseblocker NB-BlackSilentFan XLP 120mm

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Noiseblocker NB-BlackSilentPro PK-1 140mm

Noiseblocker NB-BlackSilentPro PK-1 140mm

 • 140 mm
 • 700 rpm

21,00 €

1 winkel
Noiseblocker NB-BlackSilentPro PK-2 140mm

Noiseblocker NB-BlackSilentPro PK-2 140mm

 • 140 mm
 • 1200 rpm

21,00 €

1 winkel
Silver Award Noiseblocker NB-BlackSilentPro PK-3 140mm

Noiseblocker NB-BlackSilentPro PK-3 140mm

 • 140 mm
 • 1700 rpm

21,00 €

1 winkel
Noiseblocker NB-BlackSilentPro PL-1 120mm

Noiseblocker NB-BlackSilentPro PL-1 120mm

 • 120 mm
 • 900 rpm
Niet verkrijgbaar
Noiseblocker NB-BlackSilentPro PL-2 120mm

Noiseblocker NB-BlackSilentPro PL-2 120mm

 • 120 mm
 • 1400 rpm

27,44 €

2 winkels
Noiseblocker NB-BlackSilentPro PL-PS 120mm

Noiseblocker NB-BlackSilentPro PL-PS 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm

24,90 €

1 winkel
Silver Award Noiseblocker NB-Multiframe M12-2

Noiseblocker NB-Multiframe M12-2

 • 120 mm
 • 1250 rpm

22,49 €

1 winkel
Silver Award Noiseblocker S-Series M12-P 120mm

Noiseblocker S-Series M12-P 120mm

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Noiseblocker S-Series M12-S3HS 120mm

Noiseblocker S-Series M12-S3HS 120mm

 • 120 mm
 • 1800 rpm

28,26 €

1 winkel
Gold Award Noiseblocker S-Series MF12-S1 120mm

Noiseblocker S-Series MF12-S1 120mm

 • 120 mm
Niet verkrijgbaar
NZXT Enthusiast Case Fan 120mm

NZXT Enthusiast Case Fan 120mm

 • 120 mm
 • 2600 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award NZXT Enthusiast Case Fan 140mm

NZXT Enthusiast Case Fan 140mm

 • 140 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
NZXT Performance Case Fan 120mm

NZXT Performance Case Fan 120mm

 • 120 mm
 • 1300 rpm
Niet verkrijgbaar
NZXT Performance Case Fan 140mm

NZXT Performance Case Fan 140mm

 • 140 mm
 • 1300 rpm
Niet verkrijgbaar
Papst 3412 N/2GLE 92mm

Papst 3412 N/2GLE 92mm

 • 92 mm
 • 1950 rpm
Niet verkrijgbaar
Papst 4412 F/2GLLE 120mm

Papst 4412 F/2GLLE 120mm

 • 120 mm
 • 1600 rpm
Niet verkrijgbaar
Papst 4412F/2GLL

Papst 4412F/2GLL

 • 120 mm
 • 1200 rpm

21,46 €

1 winkel
Papst 8412N/2GLE

Papst 8412N/2GLE

 • 80 mm
 • 1500 rpm

18,90 €

1 winkel
Prolimatech Blue Vortex 14 140mm

Prolimatech Blue Vortex 14 140mm

 • 140 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Prolimatech Red Vortex 14 LED 140mm

Prolimatech Red Vortex 14 LED 140mm

 • 140 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Recom Black Blower 80mm

Recom Black Blower 80mm

 • 80 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Recom Black Blower 120mm

Recom Black Blower 120mm

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Recom Casefan 14025B 140mm

Recom Casefan 14025B 140mm

 • 140 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Recom Metallic Blower Silent QuadLED 120mm Blue

Recom Metallic Blower Silent QuadLED 120mm Blue

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Recom QuadLED Silent Blower 80mm Blue LED

Recom QuadLED Silent Blower 80mm Blue LED

 • 80 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Recom QuadLED Silent Blower 120mm Green LED

Recom QuadLED Silent Blower 120mm Green LED

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Recom Yellow Blower 80mm

Recom Yellow Blower 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Recom Yellow Blower 92mm

Recom Yellow Blower 92mm

 • 92 mm
 • 1900 rpm
Niet verkrijgbaar
Recom Yellow Blower 120mm

Recom Yellow Blower 120mm

 • 120 mm
 • 1700 rpm
Niet verkrijgbaar
Revoltec AirGuard 80mm

Revoltec AirGuard 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm

8,90 €

1 winkel
Revoltec AirGuard 92mm

Revoltec AirGuard 92mm

 • 92 mm
 • 2000 rpm

9,52 €

1 winkel
Revoltec AirGuard 120mm

Revoltec AirGuard 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm

11,77 €

1 winkel
Revoltec AirGuard TC 80mm

Revoltec AirGuard TC 80mm

 • 80 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Revoltec Dark Blue 80mm

Revoltec Dark Blue 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Revoltec Dark Blue 92mm

Revoltec Dark Blue 92mm

 • 92 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Revoltec Dark Blue 120mm

Revoltec Dark Blue 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm

14,92 €

1 winkel
Scythe Gentle Typhoon 120mm 500rpm

Scythe Gentle Typhoon 120mm 500rpm

 • 120 mm
 • 500 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Gentle Typhoon 120mm 800rpm

Scythe Gentle Typhoon 120mm 800rpm

 • 120 mm
 • 800 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Gentle Typhoon 120mm 1850rpm

Scythe Gentle Typhoon 120mm 1850rpm

 • 120 mm
 • 1850 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Gentle Typhoon 120mm 4250rpm

Scythe Gentle Typhoon 120mm 4250rpm

 • 120 mm
 • 4250 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Scythe Gentle Typhoon 120mm 5400rpm

Scythe Gentle Typhoon 120mm 5400rpm

 • 120 mm
 • 5400 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flex 80mm 1500rpm

Scythe Kama Flex 80mm 1500rpm

 • 80 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flex 80mm 2000rpm

Scythe Kama Flex 80mm 2000rpm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flex 80mm 2500rpm

Scythe Kama Flex 80mm 2500rpm

 • 80 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flex 92mm 1600rpm

Scythe Kama Flex 92mm 1600rpm

 • 92 mm
 • 1600 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flex 92mm 2000rpm

Scythe Kama Flex 92mm 2000rpm

 • 92 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flex 120mm 1000rpm

Scythe Kama Flex 120mm 1000rpm

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flex 120mm 1500rpm

Scythe Kama Flex 120mm 1500rpm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flex 120mm 1900rpm

Scythe Kama Flex 120mm 1900rpm

 • 120 mm
 • 1900 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flex 120mm PWM S-FDB 300-1600rpm

Scythe Kama Flex 120mm PWM S-FDB 300-1600rpm

 • 120 mm
 • 1600 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Scythe Kama Flow 2

Scythe Kama Flow 2

 • 80 mm
 • 1400 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flow 2 80mm 2200rpm

Scythe Kama Flow 2 80mm 2200rpm

 • 80 mm
 • 2200 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flow 2 92mm 1200rpm

Scythe Kama Flow 2 92mm 1200rpm

 • 92 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flow 2 92mm 1700rpm

Scythe Kama Flow 2 92mm 1700rpm

 • 92 mm
 • 1700 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flow 2 92mm 2200rpm

Scythe Kama Flow 2 92mm 2200rpm

 • 92 mm
 • 2200 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flow 2 120mm 900rpm

Scythe Kama Flow 2 120mm 900rpm

 • 120 mm
 • 900 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flow 2 120mm 1400rpm

Scythe Kama Flow 2 120mm 1400rpm

 • 120 mm
 • 1400 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flow 2 120mm 1900rpm

Scythe Kama Flow 2 120mm 1900rpm

 • 120 mm
 • 1900 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama Flow 80mm

Scythe Kama Flow 80mm

 • 80 mm
 • 2900 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama PWM 92mm

Scythe Kama PWM 92mm

 • 92 mm
 • 2500 rpm

10,95 €

5 winkels
Scythe Kama PWM 120mm

Scythe Kama PWM 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama PWM Blue LED 92mm

Scythe Kama PWM Blue LED 92mm

 • 92 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kama PWM Blue LED 120mm

Scythe Kama PWM Blue LED 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kaze-White LED With VR 80mm

Scythe Kaze-White LED With VR 80mm

 • 80 mm
 • 3400 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kaze-White LED With VR 92mm

Scythe Kaze-White LED With VR 92mm

 • 92 mm
 • 2800 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kaze-White LED With VR 120mm

Scythe Kaze-White LED With VR 120mm

 • 120 mm
 • 1600 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kaze Jyu 100mm 1000rpm

Scythe Kaze Jyu 100mm 1000rpm

 • 92 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kaze Jyu 100mm 1500rpm

Scythe Kaze Jyu 100mm 1500rpm

 • 92 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kaze Jyu Slim 100mm 1000rpm

Scythe Kaze Jyu Slim 100mm 1000rpm

 • 100 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kaze Jyu Slim 100mm 2000rpm

Scythe Kaze Jyu Slim 100mm 2000rpm

 • 100 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kaze Maru 140mm 500rpm

Scythe Kaze Maru 140mm 500rpm

 • 140 mm
 • 500 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kaze Maru 140mm 1200rpm

Scythe Kaze Maru 140mm 1200rpm

 • 140 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Kaze Maru 140mm 1900rpm

Scythe Kaze Maru 140mm 1900rpm

 • 140 mm
 • 1900 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Mini Kaze Silent 40mm

Scythe Mini Kaze Silent 40mm

 • 40 mm
 • 3500 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Mini Kaze Ultra 40mm

Scythe Mini Kaze Ultra 40mm

 • 40 mm
 • 3500 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe S-Flex 120mm 800rpm

Scythe S-Flex 120mm 800rpm

 • 120 mm
 • 800 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe S-Flex 120mm 1200rpm

Scythe S-Flex 120mm 1200rpm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Gold Award Scythe S-Flex 120mm 1600rpm

Scythe S-Flex 120mm 1600rpm

 • 120 mm
 • 1600 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe S-Flex 120mm 1900rpm

Scythe S-Flex 120mm 1900rpm

 • 120 mm
 • 1900 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 80mm 1000rpm

Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 80mm 1000rpm

 • 80 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 80mm 2800rpm

Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 80mm 2800rpm

 • 80 mm
 • 2800 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 92mm 1000rpm

Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 92mm 1000rpm

 • 92 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 92mm 2500rpm

Scythe S-Flex Fluid Dynamic Bearing 92mm 2500rpm

 • 92 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Slip Stream 120mm 500rpm

Scythe Slip Stream 120mm 500rpm

 • 120 mm
 • 500 rpm

9,19 €

1 winkel
Scythe Slip Stream 120mm 800rpm

Scythe Slip Stream 120mm 800rpm

 • 120 mm
 • 800 rpm

14,91 €

1 winkel
Great Value Scythe Slip Stream 120mm 1200rpm

Scythe Slip Stream 120mm 1200rpm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Gold Award Scythe Slip Stream 120mm 1600rpm

Scythe Slip Stream 120mm 1600rpm

 • 120 mm
 • 1600 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Slip Stream 120mm 1900rpm

Scythe Slip Stream 120mm 1900rpm

 • 120 mm
 • 1900 rpm

19,07 €

1 winkel
Scythe Slip Stream 120mm 1900rpm Adjustable

Scythe Slip Stream 120mm 1900rpm Adjustable

 • 120 mm
 • 1900 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Slip Stream 120mm PWM

Scythe Slip Stream 120mm PWM

 • 120 mm
 • 1300 rpm

13,95 €

5 winkels
Scythe Slip Stream 120mm PWM & V.R.

Scythe Slip Stream 120mm PWM & V.R.

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Slip Stream 120mm PWM Adjustable

Scythe Slip Stream 120mm PWM Adjustable

 • 120 mm
 • 1900 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Slip Stream 140mm 500rpm

Scythe Slip Stream 140mm 500rpm

 • 140 mm
 • 500 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Slip Stream 140mm 800rpm

Scythe Slip Stream 140mm 800rpm

 • 140 mm
 • 800 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Slip Stream 140mm 1200rpm

Scythe Slip Stream 140mm 1200rpm

 • 140 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Gold Award Scythe Slip Stream 140mm 1700rpm

Scythe Slip Stream 140mm 1700rpm

 • 140 mm
 • 1700 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Slip Stream PWM 1900rpm 120mm

Scythe Slip Stream PWM 1900rpm 120mm

 • 120 mm
 • 1900 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Slip Stream Slim 120mm 1200rpm

Scythe Slip Stream Slim 120mm 1200rpm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Slip Stream Slim 120mm 2000rpm

Scythe Slip Stream Slim 120mm 2000rpm

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Ultra Kaze 120mm 1000rpm

Scythe Ultra Kaze 120mm 1000rpm

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Scythe Ultra Kaze 120mm 2000rpm

Scythe Ultra Kaze 120mm 2000rpm

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Excellent Scythe Ultra Kaze 120mm 3000rpm High Pressure

Scythe Ultra Kaze 120mm 3000rpm High Pressure

 • 120 mm
 • 3000 rpm

11,94 €

4 winkels
Sharkoon Silent Eagle 1000 80

Sharkoon Silent Eagle 1000 80

 • 80 mm
 • 1000 rpm

15,79 €

1 winkel
Sharkoon Silent Eagle 1000 LED 120mm

Sharkoon Silent Eagle 1000 LED 120mm

 • 120 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Sharkoon Silent Eagle 1500

Sharkoon Silent Eagle 1500

 • 92 mm
 • 1500 rpm

7,94 €

3 winkels
Sharkoon Silent Eagle LED 2000 80mm

Sharkoon Silent Eagle LED 2000 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Sharkoon Silent Eagle SE 120mm

Sharkoon Silent Eagle SE 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm

20,84 €

1 winkel
Silentmaxx Silent Fan 120mm 1200rpm

Silentmaxx Silent Fan 120mm 1200rpm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
SilenX Effizio 80mm

SilenX Effizio 80mm

 • 80 mm
 • 1400 rpm
Niet verkrijgbaar
SilenX Effizio 120mm

SilenX Effizio 120mm

 • 120 mm
 • 1400 rpm
Niet verkrijgbaar
SilenX Ixtrema Pro 120mm 46 cfm

SilenX Ixtrema Pro 120mm 46 cfm

 • 120 mm
 • 1100 rpm
Niet verkrijgbaar
SilenX Ixtrema Pro Series 120

SilenX Ixtrema Pro Series 120

 • 120 mm
 • 800 rpm
Niet verkrijgbaar
SilverStone Air Penetrator Red 120mm

SilverStone Air Penetrator Red 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm

14,90 €

2 winkels
SilverStone FM83 80mm

SilverStone FM83 80mm

 • 80 mm
 • 3600 rpm
Niet verkrijgbaar
SilverStone FM121 120mm

SilverStone FM121 120mm

 • 120 mm
 • 2400 rpm
Niet verkrijgbaar
Gold Award SilverStone FM123 120mm

SilverStone FM123 120mm

 • 120 mm
 • 2600 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award SilverStone FN83 80mm

SilverStone FN83 80mm

 • 80 mm
 • 1600 rpm
Niet verkrijgbaar
SilverStone FN121-BL 120mm

SilverStone FN121-BL 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
SilverStone SN123 120mm

SilverStone SN123 120mm

 • 120 mm
 • 2600 rpm
Niet verkrijgbaar
SilverStone Suscool 81 Thermal Controlled 80mm

SilverStone Suscool 81 Thermal Controlled 80mm

 • 80 mm
 • 1750 rpm
Niet verkrijgbaar
SilverStone Suscool Thermal Controlled 120mm

SilverStone Suscool Thermal Controlled 120mm

 • 120 mm
 • 950 rpm
Niet verkrijgbaar
Spire Blue Star 80mm

Spire Blue Star 80mm

 • 80 mm
 • 3500 rpm
Niet verkrijgbaar
Spire Blue Star 92mm

Spire Blue Star 92mm

 • 92 mm
 • 3500 rpm
Niet verkrijgbaar
Spire BlueStar DC 80mm

Spire BlueStar DC 80mm

 • 80 mm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Spire Cooling Fan 92mm

Spire Cooling Fan 92mm

 • 92 mm
Niet verkrijgbaar
Spire Cooling Fan 120mm

Spire Cooling Fan 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm

9,00 €

2 winkels
Spire Cooling Fan 140mm

Spire Cooling Fan 140mm

 • 140 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Tacens Aura II 120mm

Tacens Aura II 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Tacens Aura Pro 120mm

Tacens Aura Pro 120mm

 • 120 mm
 • 800 rpm
Niet verkrijgbaar
Tacens Spiro 120mm

Tacens Spiro 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Tacens Ventus II 120mm

Tacens Ventus II 120mm

 • 120 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Thermalright FDB-12-1600 120mm

Thermalright FDB-12-1600 120mm

 • 120 mm
 • 1600 rpm
Niet verkrijgbaar
Thermalright TY-140 140mm

Thermalright TY-140 140mm

 • 140 mm
 • 1300 rpm
Niet verkrijgbaar
Thermaltake Cyclo Blue 80mm

Thermaltake Cyclo Blue 80mm

 • 80 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Thermaltake Cyclo Blue 120mm

Thermaltake Cyclo Blue 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Thermaltake Cyclo Logo Fan 120mm

Thermaltake Cyclo Logo Fan 120mm

 • 120 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Thermaltake Cyclo Red 80mm

Thermaltake Cyclo Red 80mm

 • 80 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Thermaltake Cyclo Red 120mm

Thermaltake Cyclo Red 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan 80mm PWM

Titan 80mm PWM

 • 80 mm
 • 3500 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan Aluminum Frame Fan

Titan Aluminum Frame Fan

 • 120 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan Aluminum Frame Fan 80mm

Titan Aluminum Frame Fan 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan Aluminum Frame Fan 80mm 2500rpm

Titan Aluminum Frame Fan 80mm 2500rpm

 • 80 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan Aluminum Frame Fan 92mm

Titan Aluminum Frame Fan 92mm

 • 92 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan Aluminum Frame Fan 120mm 2000rpm

Titan Aluminum Frame Fan 120mm 2000rpm

 • 120 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan Case Fan Aluminium 92mm

Titan Case Fan Aluminium 92mm

 • 92 mm
 • 2200 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan DC Fan 80mm (8015M12Z)

Titan DC Fan 80mm (8015M12Z)

 • 80 mm
Niet verkrijgbaar
Titan DC Fan 80mm (8025M12Z)

Titan DC Fan 80mm (8025M12Z)

 • 80 mm
 • 2500 rpm

11,90 €

2 winkels
Titan DC Fan 92mm

Titan DC Fan 92mm

 • 92 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan DC Fan 100mm

Titan DC Fan 100mm

 • 100 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan DC Fan 120mm (12025H12ZP)

Titan DC Fan 120mm (12025H12ZP)

 • 120 mm
 • 2600 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan DC Fan 120mm (12025SL12Z)

Titan DC Fan 120mm (12025SL12Z)

 • 120 mm
Niet verkrijgbaar
Titan Kukri 92mm PWM

Titan Kukri 92mm PWM

 • 92 mm
 • 2600 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan Kukri 120mm PWM

Titan Kukri 120mm PWM

 • 120 mm
 • 2200 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan Kukri 140mm PWM

Titan Kukri 140mm PWM

 • 140 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan TFD-8025M12C 80mm

Titan TFD-8025M12C 80mm

 • 80 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
Silver Award Titan TFD-9225L12S 92mm

Titan TFD-9225L12S 92mm

 • 92 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Titan TFD-12025M12B 120mm

Titan TFD-12025M12B 120mm

 • 120 mm
Niet verkrijgbaar
Xigmatek CLF Crystal 80

Xigmatek CLF Crystal 80

 • 80 mm
 • 2200 rpm
Niet verkrijgbaar
Xigmatek CLF Crystal 120

Xigmatek CLF Crystal 120

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Xigmatek CLF Crystal 140

Xigmatek CLF Crystal 140

 • 140 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Xigmatek XAF-F1451

Xigmatek XAF-F1451

 • 140 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Xigmatek XLF-F1253 120mm

Xigmatek XLF-F1253 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Xigmatek XLF-F1254

Xigmatek XLF-F1254

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Xigmatek XLF-F1453 140mm

Xigmatek XLF-F1453 140mm

 • 140 mm
 • 1000 rpm
Niet verkrijgbaar
Xigmatek XLF 80mm

Xigmatek XLF 80mm

 • 80 mm
 • 2200 rpm
Niet verkrijgbaar
Xilence 2ComponentFan 80CM

Xilence 2ComponentFan 80CM

 • 80 mm
 • 2200 rpm
Niet verkrijgbaar
Xilence 2ComponentFan 92CM

Xilence 2ComponentFan 92CM

 • 92 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Xilence 2ComponentFan 120mm

Xilence 2ComponentFan 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Xilence 2ComponentFan 140CM

Xilence 2ComponentFan 140CM

 • 140 mm
 • 1200 rpm
Niet verkrijgbaar
Xilence 80mm Red Wing PWM

Xilence 80mm Red Wing PWM

 • 80 mm
 • 1800 rpm

6,98 €

1 winkel
Xilence 92mm Red Wing PWM

Xilence 92mm Red Wing PWM

 • 92 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Xilence 120mm Red Wing PWM

Xilence 120mm Red Wing PWM

 • 120 mm
 • 1500 rpm

10,90 €

1 winkel
Xilence 140mm Black PWM

Xilence 140mm Black PWM

 • 140 mm
 • 1300 rpm
Niet verkrijgbaar
Zalman Quiet FDB Fan 80mm

Zalman Quiet FDB Fan 80mm

 • 80 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Zalman Quiet FDB Fan 120mm

Zalman Quiet FDB Fan 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
Zalman Ultra Quiet Fan 92mm

Zalman Ultra Quiet Fan 92mm

 • 92 mm
 • 2000 rpm
Niet verkrijgbaar
Zalman ZM-F1 80mm

Zalman ZM-F1 80mm

 • 80 mm
 • 2800 rpm
Niet verkrijgbaar
Zalman ZM-F1 80mm Blue

Zalman ZM-F1 80mm Blue

 • 80 mm
 • 2500 rpm
Niet verkrijgbaar
Zalman ZM-F1 Plus 80mm

Zalman ZM-F1 Plus 80mm

 • 80 mm
 • 2800 rpm
Niet verkrijgbaar
Zalman ZM-F2 92mm Blue

Zalman ZM-F2 92mm Blue

 • 92 mm
 • 2800 rpm
Niet verkrijgbaar
Zalman ZM-F2 FDB 92mm

Zalman ZM-F2 FDB 92mm

 • 92 mm
 • 2000 rpm

22,71 €

1 winkel
Zalman ZM-F2 Plus 92mm

Zalman ZM-F2 Plus 92mm

 • 92 mm
 • 2800 rpm
Niet verkrijgbaar
Zalman ZM-F3 120mm

Zalman ZM-F3 120mm

 • 120 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Zalman ZM-F3 120mm Blue

Zalman ZM-F3 120mm Blue

 • 120 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Zalman ZM-F3 120mm Green

Zalman ZM-F3 120mm Green

 • 120 mm
 • 1800 rpm
Niet verkrijgbaar
Zalman ZM-F4

Zalman ZM-F4

 • 135 mm
 • 1300 rpm
Niet verkrijgbaar
Zalman ZM-SF3 120mm

Zalman ZM-SF3 120mm

 • 120 mm
 • 1500 rpm
Niet verkrijgbaar
0
*