Code Systems Code Core X79 review: witte reus

18 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Configuratie
 3. 3. Uiterlijk
 4. 4. Intern
 5. 5. Intern (2) en koeling
 6. 6. Koeling vervolg
 7. 7. BIOS overgeklokt
 8. 8. Prestaties
 9. 9. Prestaties (2)
 10. 10. Prestaties (3)
 11. 11. Testresultaten geluidsproductie en koeling
 12. 12. Prijs
 13. 13. Specificaties
 14. 14. Foto's
 15. 15. Conclusie
 16. 16. Besproken producten
 17. 17. Reacties

Inleiding

Systeembouwer Code Systems stuurde ons een stevige machine op basis van Intel's Sandy Bridge-E platform, met maar liefst 32 GB geheugen. Oorspronkelijk had dit systeem ons wat eerder moeten bereiken, maar zoals ook veel lezers van Hardware.Info ondervonden, was de leverbaarheid van Intels Core i7-3930K processor kort na de introductie in november van vorig jaar nog niet geweldig.

Het duurde dus even voordat een systeembouwer als Code Systems er ook over kon beschikken, waardoor de Code Core X79 die we hier bespreken een opvallende keuze qua videokaart lijkt te hebben gemaakt. Desalniettemin legden we het systeem op onze testbank en de resultaten vielen niet tegen. Bovendien zijn ze best interessant voor wie zich aan het oriënteren is op een nieuwe processor of videokaart. Lees dus vooral verder!

De Code Core X79, zoals dit systeem heet, is opgebouwd rond het X79-platform van Intel, met dus een Sandy Bridge-E processor en wel de nog enigszins betaalbare Core i7-3930K. Die is geplaatst op een moederbord van MSI en wel de X79A-GD65 (8D) die we in onze oorspronkelijk review van het X79-platform besproken hebben. Aan werkgeheugen zoals gezegd geen gebrek, Code Systems voorzag dit systeem van maar liefst 32 gigabyte intern geheugen. De rest van de configuratie is ook niet mis, zoals je op de volgende pagina's kan lezen.

Configuratie

De Code Core X79 beschikt over flink wat opslagruimte: een Kingston HyperX 120GB SSD is de boot-schijf, terwijl twee WD 2TB disks zorg dragen voor de opslag van data. Zowel in snelle als in ruime opslagruimte is dus voorzien. Het optisch station is een Blu-ray combo drive. Op PC's is deze drager nog altijd onderbenut, maar in de huiskamer lijkt de opvolger van de DVD eindelijk aan een opmars bezig, nu de prijzen niet veel hoger meer zijn dan die van DVD's en HDTV's alomtegenwoordig zijn. Het exemplaar in dit systeem is een Samsung SH-B123L, een betaalbare Blu-ray lezer en DVD-brander.

De optische drive en de Kingston SSD zijn verbonden met de twee SATA600-poorten van de Intel X79-chipset; de twee WD schijven worden aangestuurd door de ASMedia controller die het MSI-bord van nog eens twee SATA600-poorten voorziet. Een keuze die te rechtvaardigen is, blijkens onze tests, waarover verderop meer.

Grafisch

Voor de grafische kaart heeft Code Systems een exemplaar op basis van de AMD Radeon HD 6970 GPU ingebouwd en wel de MSI R6970 Lightning die we met een Gold Award beloonden in onze review. De keuze voor deze kaart is opmerkelijk, want een modernere HD 7950 of HD 7970 had natuurlijk meer voor de hand gelegen. Code Systems meldt dat die kaart bij het ontwerpen van dit systeem nog niet voorhanden was, maar door de latere beschikbaarheid van de Intel-processor duurde het even voor de configuratie voltooid kon worden, met deze combinatie tot gevolg. Het systeem is ook leverbaar met HD 7970.

De voeding is een Xilence Redwing Gaming Edition 750W, een voeding die we niet afzonderlijk getest hebben, maar die niet bijzonder hoog geprijsd is voor het beloofde vermogen.

Het voordeel van de hier besproken combinatie is dat die wat gunstiger geprijsd is: 2169,99 euro inclusief BTW, versus 2349,99 euro in combinatie met een HD 7970. Zoals de benchmarks zullen laten zien, zijn de prestaties van de Code Core X79 nog altijd niet mis. Eerst kijken we echter naar de machine zelf: hoe is deze geassembleerd?

Uiterlijk

De gebruikte behuizing is een NZXT Switch 810, die we in de nabije toekomst nog apart zullen bespreken. Deze kast is wit van kleur en standaard voorzien van een venster in het linkerzijpaneel. Een fan controller is niet aanwezig, dus die heeft Code Systems zelf ingebouwd, in de vorm van een Scythe Kaze Master Pro, een 5,25" exemplaar met VFD scherm die zes fans afzonderlijk kan aansturen en zes temperatuursensoren kan uitlezen.

Onder een klepje boven de fan controller zijn de front-aansluitingen te vinden: twee keer USB 2.0, twee keer USB 3.0, een SD-geheugenkaartlezer en audio in- en uitgangen.

Code Systems Code Core X79

Aan de bovenzijde is een open- en dichtschuifbaar rooster aanwezig, om indien nodig meer warme lucht af te voeren. Onder dit rooster is ruimte voor meerdere fans, of een waterkoelingsradiator. In het geval van de Code Systems Code Core X79 is één 14 cm outtake ventilator geïnstalleerd, de standaardconfiguratie.

Code Systems Code Core X79

Aan de achterzijde is zichtbaar dat deze kast een bovengemiddeld aantal insteekkaarten kan bevatten, er zijn maar liefst negen slotplaatjes aanwezig. Het geïnstalleerde moederbord biedt ruime aansluitmogelijkheden: acht keer USB 2.0, twee keer USB 3.0, optische en coaxiale S/PDIF digitale audio, FireWire, een PS/2-poort, gigabit ethernet en 7.1-kanaals analoge audio. De HD 6970 heeft twee keer DVI-I, twee keer mini-DisplayPort en een HDMI-uitgang. Uiteraard ondersteunt deze videokaart AMD's EyeFinity technologie voor het aansturen van zes monitoren.

Code Systems Code Core X79

Intern

Verwijderen we het linkerzijpaneel van de Code Systems Code Core X79, dan zien we een prettig opgeruimd binnenwerk. Alle kabels zijn zoveel mogelijk uit het zicht gehaald, zodat de airflow optimaal de warm wordende componenten kan bereiken. De geheugenmodules blijken Kingston Genesis exemplaren te zijn en wel vier van de Kingston KHX1600C9D3K2/8GX kits. Daarmee zijn dus alle acht de geheugenbanken gevuld, maar we verwachten niet dat je als koper van dit systeem snel om een geheugenuitbreiding verlegen zal zitten.

Code Systems Code Core X79

Na verwijderen van het rechterpaneel wacht ons een kleine teleurstelling: hier is het kabelwerk aanmerkelijk minder fraai georganiseerd. Natuurlijk is airflow hier geen factor, maar de juiste kabel bij het juiste apparaat terug kunnen vinden is wel zo handig. Bovendien oogt dit gewoon wat slordig.

Code Systems Code Core X79

Met name bij de harde schijven is de kabelchaos opvallend en onhandig. Beide Western Digital disks zijn in de bovenste hardeschijfkooi geplaatst; de wijze waarop de voedingskabel loopt is opmerkelijk te noemen.

Code Systems Code Core X79

Opvallend: de voedingskabel van de videokaart is met een tie wrap aan de videokaart zelf vastgezet. Dat houdt de kabel netjes strak uit het zicht, maar maakt het verwijderen van de kaart lastiger.

Code Systems Code Core X79

Intern (2) en koeling

De Kingston HyperX 120 GB SSD die als boot disk dient, is opmerkelijk genoeg gemonteerd in een hot swap module in een 5,25" ruimte. Die werkt niet zoals we vaker zien met een vergrendelingsmechanisme aan de slede, maar met een apart uitneembare afdekplaat; is die eenmaal verwijderd, dan kan de schijf losgetrokken worden. Echt praktisch vinden we deze benadering niet - een hot-swap ruimte lijkt ons zinvoller voor een back-up of een disk met kritieke data, die de kluis in moet - maar je systeem onklaar maken door simpelweg de boot disk eruit te halen is natuurlijk ook wat voor te zeggen, als beveiligingsmaatregel.

Code Systems Code Core X79

Te zien is dat de SATA- en voedingskabel zijn aangesloten op de achterkant van de hot swap bay, in plaats van rechtstreeks op de SSD. Ook te zien is de 140 mm ventilator, bevestigd aan het bovenste harddisk rack, die de luchtstroom richting videokaart (deels) en CPU moet sturen.

Code Systems Code Core X79

De processorkoeler is een Thermaltake Frio Advanced. Die wordt in een bundel geleverd met de MSI X79A-GD65 D8. Helaas hebben we deze koeler nog niet getest.

Code Systems Code Core X79

Koeling vervolg

Zoals gemeld heeft de Switch 810-behuizing van de Code Core X79 van Code Systems een enkele 140 mm fan geïnstalleerd bovenin. Er is ruimte voor een tweede exemplaar. Optioneel kan ook een 120 mm fan geplaatst worden, wat geldt voor alle fan-posities. Wij zouden echter altijd 140 mm fans aanraden, die meer lucht verplaatsen en minder lawaai maken.

Aan de voorzijde zijn de aansluitingen van de fans op de fan controller (Scythe Kaze Master Pro) te zien. Met alle fans op minimaal volume draaiend is het systeem prettig stil.

Code Systems Code Core X79

Ook onder een paneel aan de voorzijde gaat een 14 cm ventilator schuil, met wederom ruimte voor een tweede exemplaar. Deze fan blaast langs de twee gemonteerde harde schijven en voert lucht aan de interne fan, die de luchtstroom langs de CPU en GPU moet leiden. Code Systems heeft hier duidelijk over nagedacht.

Code Systems Code Core X79

BIOS overgeklokt

Code Systems levert de Code Core X79 met een overklokprofiel. Onderstaande screenshots geven de BIOS-instellingen bij dat profiel weer.

Code Systems Code Core X79

Code Systems Code Core X79

Code Systems Code Core X79

Code Systems Code Core X79

Code Systems Code Core X79

Code Systems Code Core X79

Code Systems Code Core X79

Code Systems Code Core X79

Prestaties

We hebben de laatste tijd weinig krachtige systemen getest. Het vergelijkingsmateriaal is daardoor wat belegen, net als ten tijde van de test van de Ikbenstil Playmate van circa een maand geleden. Om die reden een mix van wat oudere benchmarks waarbij we kunnen vergelijken met high-end Core i7 systemen van begin 2011, en recentere tests waar het vergelijkingsmateriaal beperkter is. Door de twee categorieën naast elkaar te bekijken, krijg je als lezer toch een goede indruk van de gemiddelde prestaties van de Code Systems Code Core X79.

Cinebench 10

In Cinebench 10 treffen we de Code Core X79 op de tweede plaats, onder de Ikbenstil Playmate. Dat is toch opvallend, want dat systeem was voorzien van een identieke processor en 16 ipv 32 GB geheugen. Wellicht is de reden dat de Playmate standaard met alle vier de cores op Turbo-snelheid draaide (3,8 GHz) en de X79 van Code Core standaard geconfigureerd is om op de niet-Turbo snelheid van 3,2 GHz te draaien met een maximale snelheid van 3,6 GHz bij gebruik van alle vier de cores.

3DMark Vantage

Een opvallend, maar niet geheel verrassend resultaat: bij DirectX 10 benchmark 3DMark Vantage vinden we het systeem van Code Systems onderaan de grafiek. Dat komt niet zozeer doordat de HD 6970 een slechte kaart is, maar meer doordat deze benchmark in grote mate bepaald wordt door de videokaart. De HD 6970 is ruim een jaar oud en werd ook al toegepast (en overtroffen) ten tijde van onze Sandy Bridge-systemen vergelijkingstest.

3DMark11 Performance

3DMark11 is een DirectX 11 benchmark en die hebben we op nog maar weinig systemen gedraaid. De HD 6970 van de Code Core X79 kan het geweld van twee HD 7970's in CrossFireX uiteraard niet bijbenen. Vergeet overigens niet dat het systeem van Code Systems een heel stuk betaalbaarder is dan dat van Ikbenstil.

3DMark11 Extreme

Hetzelfde beeld zien we in de Extreme-versie van 3DMark11.

Heaven

Heaven 2.5 belast de videokaarten sterk en dan met name de tesselation eenheden. We draaiden de benchmark in 5760x1080 Eyefinity om een beeld te krijgen van de rekenkracht bij zeer hoge resolutie. Hier is duidelijk dat je meer GPU's nodig hebt om in dit soort resoluties te gamen.

Prestaties (2)

In de oudere PCMark Vantage benchmark zien we de Code Systems Code Core X79 overwegend boven het midden van de grafieken terug. De Playmate van Ikbenstil deed het hier beter - vermoedelijk door de lichte standaard overklok, alsmede door de twee SSD's in RAID-0 van dat systeem. In deze oude benchmark scoort ook het high-end systeem van Tones van meer dan een jaar geleden hoog, ook dankzij twee SSD's in RAID-0 (Intel SSD 510 series). Opvallend genoeg behaalt de Code Core X79 de hoogste score in de Gaming deeldiscipline.

Prestaties (3)

De modernere PCMark7 benchmark hebben we alleen op het Ikbenstil Playmate systeem gedraaid. Dat kost zoals gezegd meer dan twee keer zoveel (3999 euro exclusief OS, om precies te zijn) en in dat licht zijn de prestaties van het Code Systems Code Core X79 systeem lang niet slecht. In de meeste onderdelen scoort het systeem 70-90% van het veel duurdere eerder geteste systeem.

Nogmaals, dit is een appels-met-peren vergelijking (naast de prestaties en configuratie zijn er meer verschillen), maar het is een aardig inzicht in de meerwaarde van de extra investering in (veel) duurdere componenten en wellicht interessant voor wie een upgrade overweegt.

Testresultaten geluidsproductie en koeling

In rust is het systeem van Code Systems erg stil - net zo stil zelfs als het zeer stille Ikbenstil Playmate systeem.

Actief verandert dat beeld, dan neemt de geluidsproductie van de Code Core X79 fors toe tot meer dan 50 dB(A). De reden is overigens één enkel onderdeel, de R6970 van MSI is weliswaar een van de stillere HD 6970's, maar nog altijd een flinke herrieschopper. Zetten we de casefans ook nog eens op maximaal, dan neemt het lawaai nog amper toe, zoveel herrie maakt de HD 6970 - de meter slaat dan niet verder uit dan 52,4 dB(A).

Laten we de Code Core X79 flink werken en draaien de fans op minimale rotatiesnelheid, dan lopen de temperaturen flink op. De hoogst gemeten temperatuur binnen de processor is dan 76 graden, de GPU komt op zo'n 78 graden uit. Dit is gemeten met Real Temp, na het draaien van de Heaven 2.5 benchmark.

Draaien we de fan controller naar standje maximaal (wat zoals gezegd niet een enorme toename in lawaai betekent, aangezien het systeem toch al flink staat te blazen), dan blijft de GPU vergelijkbaar warm - de interne fan lijkt weinig effect te hebben dus - maar de CPU wordt beduidend koeler: we meten maixmaal 57 graden, wat een paar minuten later alweer naar zo'n 43 graden is afgenomen.

Prijs

In onze review van de Ikbenstil Playmate zetten we de onderdelen op een rijtje om te kijken in welke mate de prijs van het systeem te rechtvaardigen was en ook dit keer maken we weer gebruik van de handige wensenlijstfunctie van de Hardware.Info Prijsvergelijker.

  Minimaal Gemiddeld
NZXT Switch 801 € 174,95 € 180,25
MSI X79A-GD65 (B8) Frio Advanced € 258,90 € 272,11
Intel Core i7 3930K € 494,90 € 548,94
Kingston HyperX Genesis 8GB DDR3-1600 CL9 kit x4 € 179,60 € 222,92
MSI R6970 Lightning € 344,00 € 388,88
Kingston HyperX 120 GB SSD € 149,90 € 178,87
WD WD20EARX x2 € 210,40 € 254,32
Samsung SH-B123L OEM € 51,88 € 63,27
Xilence Redwing Gaming Edition 750W € 98,20 € 103,74
Windows 7 Professional SP1 64-bit NL OEM € 119,00 € 136,47
Kaspersky Pure BNL € 54,36 € 65,57
 Totaal € 2.136,09 € 2.415,34

Bij bovenstaand overzicht moeten we opmerken dat Code Systems gebruikmaakt van twee kits van 12 GB en één van 8 GB om tot het totaal van 32 GB geheugen te komen - wij hebben gemakshalve even vier kits van 8 GB genomen. Gezien de sterk fluctuerende, lage prijs van geheugen zal de verkoper ook kiezen voor wat toevallig het voordeligste is om in te kopen.

Kijken we naar de minimale prijs, dan valt die met 2136 euro iets lager uit dan de vraagprijs van Code Systems voor de door ons geteste configuratie, namelijk 2169,99 euro. Vergeet echter niet dat het bedrag waar wij op uitkomen exclusief eventuele verzendkosten of brandstof is, met andere woorden geen realistische totaalprijs. De gemiddelde prijs komt daar meer bij in de buurt, die is dan weer wat ruimer ingeschat - en valt significant hoger uit, bijna 300 euro. Dat toont maar weer eens aan dat prijsvergelijken een goed idee is - en dat Code Systems beslist niet te veel vraagt voor de Code Core X79, puur kijkend naar de onderdelen.

Als je dan nog bedenkt dat Code Systems 3 jaar garantie geeft op dit systeem, kunnen we niet anders dan concluderen dat de prijs heel netjes is.

Specificaties

Algemeen
 
MerkCode Systems
ProductnaamCode Core X79
ProductcodeSKU1CSEGX796970
DetailsProductinfo
Processor
Type processorIntel Core i7 3930K
Processor serieIntel Core i7
Aantal processors1
Totaal aantal cores6
Processorkloksnelheid3.2 GHz
ProcessorkoelerThermalTake Frio Advanced
Geheugen
Geheugen capaciteit32 GB
Aantal modules8
Type geheugenDDR3
Geheugen klokfrequentie1600 MHz
Geheugenmodules - Merk / ProductnaamKingston KHX1600C9D3K2/8GX x4
Moederbord
Moederbord - Merk / ProductnaamMSI X79A-GD65 8D
Moederbord - Form factorATX
Processor socketSocket 2011
ChipsetIntel X79
PCI-Express x16 totaal5
PCI-Express x16 vrij3
PCI-Express x1 totaal1
PCI-Express x1 vrij1
PCI totaal0
PCI vrij0
Geheugenslots totaal8
Geheugenslots vrij0
SATA 150 totaal0
SATA 150 vrij0
SATA 300 totaal4
SATA 300 vrij3
SATA 600 totaal4
SATA 600 vrij1
RAID 0 ondersteuning
RAID 1 ondersteuning
RAID 5 ondersteuning
PATA totaal0
PATA vrij0
Externe aansluitingen
eSATA0
Serieel0
Parallel0
Firewire (totaal)1
6-pin Firewire0
4-pin Firewire0
Firewire 8001
USB 2.08
USB 3.0 / 3.1 (Gen 1)2
PS/21
Bluetooth
HDMI-ingang
Thunderbolt0
Netwerk
LAN - Snelheid1000 Mbit/s
WLAN - Standaard
Videokaart
Videokaart - Geïntegreerd/LosLos
Type videokaartAMD Radeon HD 6970
Losse videokaart - Merk / ProductnaamMSI R6970 Lighting
Losse videokaart - Geheugen2048 MB
D-Sub uitgang0
DVI-uitgang2
HDMI-uitgang
TV-uitgang S-Video
TV-uitgang Component
Audio
Audio typeOnboard HDA
Audio kanalen7.1
Audio chip / GeluidskaartRealtek ALC892
S/PDIF ingang
S/PDIF uitgang
Opslag
Totale harddisk / SSD capaciteit4120 GB
Aantal harde schijven / SSD's3
Harddisk / SSD 1 - TypeHarddisk
Harddisk / SSD 1 - Merk / ProductnaamWestern Digital WD20EARX
Harddisk / SSD 1 - Capaciteit2000 GB
Harddisk / SSD 1 - Toerental5400 rpm
Harddisk / SSD 1 - InterfaceSerial ATA
Harddisk / SSD 1 - Controller (Merk / Chipset / poort)ASMedia 1061
Harddisk / SSD 2 - TypeSSD
Harddisk / SSD 2 - Merk / ProductnaamKingston HyperX 120GB
Harddisk / SSD 2 - Capaciteit120 GB
Harddisk / SSD 2 - Toerental0 rpm
Harddisk / SSD 2 - InterfaceSerial ATA
Harddisk / SSD 2 - Controller (Merk / Chipset / poort)Intel X79 Chipset
Harddisk / SSD 3 - TypeHarddisk
Harddisk / SSD 3 - Merk / ProductnaamWestern Digital WD20EARX
Harddisk / SSD 3 - Capaciteit2000 GB
Harddisk / SSD 3 - Toerental5400 rpm
Harddisk / SSD 3 - InterfaceSerial ATA
Harddisk / SSD 3 - Controller (Merk / Chipset / poort)ASMedia 1061
Systeemdisk configuratieLosse disks
Optische drive(s)
Optische drive 1 - Merk / ProductnaamSamsung SH-B123L
Optische drive 2 - Merk / Productnaam
DVD branden
Blu-ray lezen
Blu-ray branden
Voeding
Voeding (Merk / Productnaam)Xilence Redwing Gaming Edition 750W
Continu vermogen750 W
Behuizing
Behuizing - Merk / ProductnaamNZXT Switch 810
Afmetingen - Breedte23.6 cm
Afmetingen - Diepte57.8 cm
Afmetingen - Hoogte61 cm
5,25 inch extern totaal4
5,25 inch vrij1
3,5 inch extern totaal0
3,5 inch extern vrij0
3,5 inch intern totaal6
3,5 inch intern vrij4
Front audio2
Front USB4
Front Firewire0
Cardreader
Reset knop
TV kaart
TV kaart - Merk / ProductnaamYuan MC770AQ
Beeldscherm
Inclusief monitor
Scherm - Geïntegreerd
Touchscreen
Multitouch
Pen-bediening
Webcam
Invoerapparaten
Inclusief muis en toetsenbord
Toetsenbord - Draadloos
Muis - Draadloos
Software
BesturingssysteemMicrosoft Windows 7 Professional
Anti virussoftwareKaspersky Pure 1 jaar
Overige softwareCyberlink Blu-ray Disc Suite

Foto's

Conclusie

Code Systems levert een fraai systeem met de Code Core X79. De prestaties zijn prima, de gekozen componenten kunnen eveneens overwegend onze goedkeuring wegdragen. De NZXT Switch 810 behuizing is qua koeling een prima keuze, de voeding hebben we helaas nog niet apart kunnen testen maar is voldoende voor de gekozen configuratie.

We vragen ons af of 32 GB voor de doorsnee gebruiker zinnig is - vermoedelijk niet. Voor videobewerking of 3D rendering heeft het wel een meerwaarde en de rest van het systeem is daar ontegenzeggelijk ook op berekend. Dat geldt ook voor de koeling onder zware belasting - al moeten we wel opmerken dat het systeem dan erg luidruchtig wordt, mede dankzij de gekozen videokaart.

De geluidsproductie is dan ook de voornaamste kanttekening. Daarnaast zouden we het wegwerken van de kabels nog wat netter willen zien, oftewel niet alleen achter het rechterpaneel stoppen, maar ook netjes bundelen en labelen. Ten slotte kunnen we niet heen om de configuratie: iets meer balans was op zijn plaats geweest, met idealiter bijvoorbeeld 16 GB geheugen en een HD 7950 of HD 7970 voor een vergelijkbare totaalprijs.

Kijken we naar die prijs, dan kunnen we slechts vaststellen dat Code Systems scherp inkoopt, of kan leven met een beperkte marge, want wie zelf losse onderdelen gaat aanschaffen, is amper goedkoper uit. Bovendien zijn assemblage en garantie dan niet meegenomen in het totaal. Die garantie bedraagt drie jaar, wat we heel netjes vinden: de meeste systeembouwers houden het bij twee jaar en veel 'merkfabrikanten' geven slechts één jaar.

Kortom, je krijgt met de Code Core X79 veel waar voor je geld, een netjes geconfigureerd systeem en de nodige zekerheid in de vorm van voldoende garantie. De keuze voor een HD 6970 zouden we niet zonder meer maken op dit moment, maar Code Systems kan het systeem ook leveren met een HD 7970. De prijs is dan wel hoger, namelijk 2349,99 euro in plaats van 2169,99 euro.

Een Silver Award loopt het systeem net mis, vanwege de genoemde kanttekeningen, maar de zeer goede prijs/prestatieverhouding levert de Code Core X79 in ieder geval een Bronze Award op.

Code Systems Code Core X79


Code Systems Code Core X79

Code Systems levert de Code Core X79 zoals getest voor 2169,99 euro inclusief 3 jaar garantie. Met een HD 7970 in plaats van een HD 6970 videokaart kost het systeem 2349,99 euro, eveneens inclusief 3 jaar garantie.


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Bronze Award Code Systems Code Core X79

Code Systems Code Core X79

 • Intel Core i7 3930K
 • 32 GB
 • AMD Radeon HD 6970
 • 4120 GB
 • Microsoft Windows 7 Professional
Niet verkrijgbaar
0
*