Brother MFC-J4510DW: printen in landschapmodus

5 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. A3 met de hand
 3. 3. Wi-Fi Direct
 4. 4. Foto's en screenshots
 5. 5. Specificaties
 6. 6. Prestaties: snelheid
 7. 7. Prestaties: afdrukkwaliteit, stroomverbruik, prijs per pagina
 8. 8. Conclusie
 9. 1 besproken product
 10. 5 reacties

A3 met de hand

Een gevolg van de relatief beperkte diepte van de Brother MFC-J4510DW is dat het niet mogelijk is om A3-papier in een lade te leggen. Je moet het A3-papier bij dit model dan ook handmatig invoeren via een klepje aan de achterzijde. Als het afdrukken op A3 een prioriteit is voor je, dan is deze all-in-one dus niet de beste keuze. Heb je het niet echt hard nodig, maar wil je wel zo af en toe een afdrukje maken op dit grotere formaat, dan kun je deze machine prima overwegen.

Brother MFC-J4510DW

In de praktijk is het afdrukken op deze manier bij ons testexemplaar niet altijd even succesvol. Je moet goed opletten hoe je het papier plaatst. Steek je het niet ver genoeg in de invoer, dan krijg je een melding op het display te zien dat er geen papier aanwezig is. Steek je het iets te ver door, dan krijg je de melding dat er een paper jam is opgetreden. Een ander probleempje dat zich voordeed tijdens het testen was dat een van de testafdrukken enigszins scheef door de machine was getrokken. Het is kortom zaak om het papier zorgvuldig in te voeren.

Brother MFC-J4510DW
Achter het bovenste klepje bevindt zich de handmatige invoer voor A3-papier.

Een ander opvallend aspect van deze all-in-one is het schermpje voor de bediening. Dat is lekker groot (3,8 inch), full color en lekker ruim opgezet. Het is weliswaar een resistief scherm, maar dat is er niet heel erg goed aan af te zien. De ruimte die is gelaten tussen de twee delen van het scherm is bij lange na niet zo groot als bij andere resistieve schermen, wat zorgt voor een zeer redelijke tot goede kleurweergave en goede kijkhoeken. Verder heeft Brother ervoor gezorgd dat je kunt 'vegen' van het ene schermpje naar het andere.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Bronze Award Brother MFC-J4510DW

Brother MFC-J4510DW

 • Scanner aanwezig (All-in-One)
 • LAN interface
 • WLAN interface
 • Inkjet
 • Kleurenprinter
 • A3
Niet verkrijgbaar
0
*