Brother MFC-J4510DW: printen in landschapmodus

5 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. A3 met de hand
 3. 3. Wi-Fi Direct
 4. 4. Foto's en screenshots
 5. 5. Specificaties
 6. 6. Prestaties: snelheid
 7. 7. Prestaties: afdrukkwaliteit, stroomverbruik, prijs per pagina
 8. 8. Conclusie
 9. 1 besproken product
 10. 5 reacties

Conclusie

De Brother MFC-J4510DW is ons behoorlijk goed bevallen. Op veel fronten scoort hij uitstekend. Hij ziet er lekker strak uit, biedt ruimschoots voldoende mogelijkheden en heeft een prima bedieningspaneel. Qua aansluitingen valt vooral op dat je met behulp van Wi-Fi Direct zonder tussenkomst van een router via Wi-Fi verbinding kunt leggen tussen de machine en een mobiel apparaat. Op dit moment kun je nog niet vanuit alle vensters afdrukken, maar is dit beperkt tot wat Brother zelf aan de app voor iOS en Android heeft toegevoegd (in iOS is het overigens wel mogelijk om rechtstreeks vanuit bijvoorbeeld Safari of Mail af te drukken).

De afdrukkwaliteit is over het algemeen goed. Met name de foto-afdrukken zijn verbazingwekkend goed voor een apparaat dat als MFC wordt aangeprezen en niet als fotoprinter. De tekstafdrukken hadden iets beter gekund, maar voldoen wel. Kijken we naar de prijs per pagina, dan is de MFC-J4510DW zeker niet duur qua inkt, al had de prijs voor een pagina zwart-wit wat ons betreft nog wel iets lager gemogen. 

Eigenlijk het enige kritiekpunt op de MFC-J4510DW is de niet altijd even goed werkende invoer van A3-papier. Daar ging het wat ons betreft net iets te vaak mis. Het is op zich geen enorm probleem om de A3-functionaliteit als extraatje aan te bieden, maar dan zouden we het prettig vinden als het iets beter werkt dan het geval was op ons testexemplaar.

Brother MFC-J4510DW


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Bronze Award Brother MFC-J4510DW

Brother MFC-J4510DW

 • Scanner aanwezig (All-in-One)
 • LAN interface
 • WLAN interface
 • Inkjet
 • Kleurenprinter
 • A3
Niet verkrijgbaar
0
*