Jabra Solemate review: super speaker

14 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. In de doos
 3. 3. Jabra Solemate
 4. 4. Praktijk
 5. 5. Foto's
 6. 6. Specificaties
 7. 7. Conclusie
 8. 1 besproken product
 9. 14 reacties

In de doos

Jabra levert de Solemate (beschikbaar in zwart en wit) in een fraaie verpakking zoals onder meer Logitech dat ook doet: een doosje van perspex waarin het product goed zichtbaar is. Mooi, maar ook behoorlijk milieu-onvriendelijk. Nu is het uiterlijk van de Solemate wel iets wat je van tevoren goed moet bekijken, want om redenen waar we slechts naar kunnen gissen heeft het wel wat weg van een schoen. Dat komt door de afneembare, rubberen  'zool' waarop het apparaat staat.

De rest van het uiterlijk is, laten we het vriendelijk zeggen, voorzien van een soort 'urban' design dat sommigen direct zal aanspreken en anderen mogelijk wat minder. Het zwarte model heeft contrasterende neon gele accenten, de witte oogt iets rustiger met zwarte accenten.

Jabra Solemate Black

Jabra levert de Solemate prettig compleet. Handig is een waterbestendige hoes, die je als een soort zak om de speaker heen kan trekken. Voor geluid is deze zak nagenoeg 'transparant', maar hij houdt water, stof en vuil buiten. Dat is erg handig voor gebruik buiten. Naast deze hoes en een adapter bevat de verpakking een USB-kabel om de speaker op een computer aan te sluiten - hij werkt dan als een speaker door de ingebouwde geluidskaart en kan tegelijk opladen. Ook een 3,5 mm jack-naar-jack kabel is inbegrepen, om het apparaat aan te sluiten wanneer Bluetooth niet beschikbaar is. Die kabel kan je netjes en handig opbergen onderop de speaker.

Jabra Solemate Black


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Gold Award Jabra Solemate Black

Jabra Solemate Black

 • Lijningang 3
 • 5 mm jack
 • Bluetooth
 • Batterij/accu
Niet verkrijgbaar
0