39 300-450 watt voedingen review: ballet der basisvoedingen

17 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Test
 3. 3. Modellen
 4. 4. Kabels en connectors
 5. 5. Capaciteit en voltages
 6. 6. Efficiëntie
 7. 7. Verbruik zonder belasting
 8. 8. Ripple
 9. 9. Geluidsproductie
 10. 10. Beste keuzes 300-350 watt
 11. 11. Beste keuzes 400-450 watt
 12. 12. Besproken producten
 13. 13. Reacties

Inleiding

Voor een basissysteem, zonder of met hooguit een instapvideokaart volstaat een voeding met een capaciteit tussen de 300 en 450 watt. Ook voor een eenvoudiger systeem is een goede voeding van belang voor een stabiele werking, maar juist in dit segment is veel rommel te koop. Voldoende reden om eens een flink aantal van deze voedingen op de testbank te leggen.

Ga je een PC samenstellen met een Intel Ivy Bridge of AMD A-processor, zonder een losse videokaart te gebruiken? Dan ben je een knappe jongen (m/v) als je het verbruik van deze machine ver boven de 150 watt kan laten komen. Tel maar mee: de processors hebben een TDP van 65 of 95 watt, maximaal 30 watt voor moederbord en geheugen, maximaal 10 watt voor een harde schijf en nog een handvol watts voor casefans. Zelfs als alles op vol vermogen belast wordt, wordt de 150 watt net niet bereikt. Dat betekent dat een voeding van 300 à 350 watt al meer dan voldoende is voor de computer. Met een budget of mid-range losse videokaart kan het verbruik bij volle belasting stijgen tot zo’n 200 à 250 watt. Dan is een voeding van 400 of 450 een prima keuze.

Juist in de markt voor voedingen tussen de 300 en 450 watt is er veel keuze; in dit segment worden namelijk de meeste exemplaren verkocht. Het is ook het segment waarin je de meeste rommel vindt, voedingen die het beloofde wattage niet eens kunnen leveren, uitermate inefficiënt zijn of op andere wijze flink tekortschieten. De goedkoopste voeding in deze test kost is al verkrijgbaar vanaf 19 euro. Als je bedenkt dat voor dat bedrag een voeding wordt geproduceerd, verpakt en verscheept vanuit China, en zowel een fabrikant, een distributeur als een (web)shop er iets aan moeten verdienen, dan moet er wel flink bezuinigd zijn op onderdelen. Onze test wijst dan ook uit dat er grote onderlinge prestatieverschillen bestaan in dit segment. Ben je dus op zoek naar een voeding met een relatief laag wattage, dan doe je er goed aan om je goed in te lezen. Daarvoor biedt deze review alle informatie die je nodig hebt. Gelukkig hoeft een goede voeding niet per se peperduur te zijn; maar een slechte voeding is helaas ook niet altijd te herkennen aan een extreem lage prijs. Lees dus vooral verder!

Test

Voor dit artikel nodigden we alle bekende voedingfabrikanten uit om één of meerdere voedingen met een capaciteit tussen de 300 en 450 watt toe te sturen. Dat verzoek resulteerde in de 39 verschillende modellen van 14 merken in ons lab.

Voor het testen van voedingen maken we gebruik van professionele Stratron load-generatoren. Iedere voeding testen we, waar mogelijk, bij 200W, 300W en 400 tot aan de maximale belasting. Bij iedere stap meten we voltages op de verschillende lijnen. Hoe dichter die waardes liggen bij de officiële waardes van 3,3, 5 en 12 volt, des te beter. Meer dan 5% afwijking is uit den boze. Bij iedere stap meten we met een professionele Zes Zimmer stroommeter het uit het stopcontact opgenomen vermogen. Op basis daarvan berekenen we de efficiëntie. Een oscilloscoop stelt ons in staat om de ripple, ofwel de fluctuaties op de geleverde gelijkspanningen, te meten.

Belangrijk om te weten is dat we in alle gevallen in totaal zo’n 50 watt stroom uit de 3,3 en 5 voltlijnen trekken en de rest uit de 12 voltlijnen. Dat is anders dan de manier waarop bijvoorbeeld de 80 Plus organisatie of de meeste fabrikanten zélf hun voedingen testen, maar staat wel dichter bij de realiteit. In een PC maken alle stroomverslindende componenten (lees: de CPU en GPU) louter van de 12 voltlijnen gebruik; de 3,3 en 5 voltlijnen hebben slechts een zeer beperkte functie.

Naast de metingen met belasting, meten we ook het door de voeding uit het stopcontact onttrokken vermogen zender belasting. Daarmee kunnen we controleren of een voeding niet te veel sluipvermogen heeft.

De geluidsproductie van de voedingen meten we bij een belasting van circa 100 watt en waar mogelijk ook bij 300 watt, op 10 centimeter afstand in een geluidsdichte box.

Goed nieuws: waar bij onze vorige vergelijkingstest van budgetvoedingen een aanzienlijk aantal producten de eindstreep niet haalde, hebben deze keer alle 39 de voedingen de test overleefd. Daar moeten we wel bij aanmerken dat juist de merken die de vorige keer zeer slechte voedingen inleverden – Conceptronic, Sweex, Rasurbo – deze keer geen producten wilden insturen, of inmiddels zijn gestopt met de verkoop van voedingen.

Modellen

Van de geteste voedingen heeft het grootste deel een capaciteit van 400 of 450 watt, een kleiner deel van de test is 300 of 350 watt. Bij bijna alle voedingen komt de opgegeven maximale continue belasting overeen met de naam de voeding, alleen bij de Huntkey CP-modellen is dat niet geval. Bij de 400W en 350W modellen uit deze serie blijkt het vermogen op de doos enkel een piekvermogen te zijn: een sticker op de voeding geeft aan dat het continuvermogen 300, respectievelijk 250 watt is. Aangezien de voedingen als 400 en 350 worden verkocht, hebben we ze wel meegenomen in de test.

De prijzen van de voedingen lopen flink uiteen. We schreven al dat de goedkoopste voeding, diezelfde Huntkey CP-350, al vanaf 19 euro in de winkel ligt. De duurste voeding in de test, de Seasonic Platinum Series Fanless 400W, gaat voor gemiddeld 134 euro over de toonbank. De naam geeft al aan waarom: een 80 Plus Platinum certificering én geheel geruisloos. Het gros van de voedingen in de test heeft een bescheidener prijs, tussen de 45 en 70 euro

Klik hier voor een uitgebreide vergelijkingstest van alle geteste voedingen.

Kabels en connectors

Wie de kabels in zijn PC netjes wil wegwerken om een optimale airflow te bewerkstelligen, kan natuurlijk het beste voor een modulaire voeding kiezen. Daarbij worden enkel de kabels aangesloten die daadwerkelijk gebruikt worden. Waar dit in het topsegment een vanzelfsprekendheid is, is het dat bij 300 tot 350 watt voedingen allerminst. Slechts vijf van de 39 voedingen zijn modulair: de Be Quiet! Pure Power L8 430W, de Cooler Master Silent Pro M2 420W, de Corsair CX430M 430W, de OCZ Silencer Mk III 400W en de Seasonic Platinum Series Fanless 400W. Modulaire voedingen hoeven niet per se veel duurder te zijn, zo bewijst Corsair met de gemiddeld slechts 50 euro kostende CX430M.

Ook op het vlak van connectors zijn er grote verschillen, zoals te zien in de tabel. Twaalf voedingen (alle 400 watt of meer) bieden twee PEG-connectors, vereist voor de luxere videokaarten. Eén 6-pin of 8-pin PEG-connector is echter meest gebruikelijk. Dat is voldoende om een PC te voorzien van een enkele mid-range videokaart. Een viertal voedingen biedt geen PEG-connectors en mist dus deze uitbreidingsmogelijkheid: de Be Quiet! System Power 7 300W, de FSP FSP300 en FSP350 en de Huntkey CP 350W.

Grote verschillen zijn er ook qua aantallen Serial ATA stroomconnectors. De meest luxe modellen bieden er zes, de Be Quiet! Straight Power E9 450W zelfs 7. Vier is gebruikelijk in de test, maar heel wat exemplaren hebben er ook slechts drie of twee. Dat laatste is wel echt aan de karige kant: een SSD, HDD en optische drive combineren lukt dan al niet meer zonder extra verloopkabels aan te schaffen.

De lengte van de kabels is ook iets om goed op te letten wanneer je een voeding aanschaft. Bij voedingen met zeer korte kabels kun je in de knoei komen met grotere behuizingen en is kabels wegwerken geen optie. De Huntkey CP series voedingen hebben de kortste kabels: veel zijn slechts 36 cm lang. In de tabel is het allemaal terug te vinden.

Capaciteit en voltages

Het moet gezegd: op de twee Huntkey CP-voedingen na, komen alle geteste voedingen hun beloftes na: de 300 en 350 watt voedingen doorstaan allemaal netjes onze 300 watt test en de 400 en 450 watt voedingen doorstaan netjes onze 400 watt test. Maar we moeten niet vergeten dat de ATX-specificatie voorschrijft dat voltages maximaal 5% mogen afwijken van wat ze horen te zijn. Bij grotere afwijkingen wordt stabiliteit niet gegarandeerd. Voor de belangrijke 12V-lijnen betekent dit dat de voltages niet beneden de 11,44 volt mogen komen.

Bij onze 300W test zijn er een twee voedingen die daaronder zakken: de Huntkey CP 350W (11,43 V) en de Chieftec Nitro 2 450W (11,22 V). Die laatste zit bij de 400W test zeer ruim onder de 11,44 volt, maar ook de Corsair CX430 V2 mag zich bij dit lijstje aansluiten. Let wel: een 400 watt test bij ons is 350 watt vanaf de 12V rails en 50 watt vanaf 5V en 3,3V.

Bij de 5V en 3,3V lijnen hebben we geen afwijkingen van meer dan 5% gezien, al geldt ook hier dat hoe dichter de voltages zitten bij wat het moet zijn, hoe beter.

Efficiëntie

Dan de efficiëntie. Juist bij budgetvoedingen wil nog wel eens op componenten worden bezuinigd. Een slechtere kwaliteit componenten zorgt al snel voor een minder efficiënte werking. Er is om die reden wel een correlatie te vinden tussen de efficiëntie en de “kwaliteit” van een voeding. Een andere reden om voor een efficiëntere voeding te kiezen is echter een lager stroomverbruik en dus een lagere stroomrekening. De meest efficiënte voeding trekt bij onze 300W test zo’n 326W uit het stopcontact. De minst efficiënte voeding verbruikt bij dezelfde belasting zo’n 419W. Dat kan flink schelen op de jaarafrekening!

De efficiëntste voeding in de test is de Seasonic Platinum Series Fanless 400W: gemiddeld komen we uit op 91,23%. Het feit dat deze voeding geen ventilator heeft die stroom verbruikt draagt bij aan deze topscore. Twee andere voedingen komen gemiddeld boven de 90,5% uit in onze test: de Antec EarthWatts Platinum 450W en de Be Quiet! Straight Power E9 450W. Met prijzen rond de 85 euro zijn deze twee voedingen in vergelijking met de meeste voedingen in de test duur, maar in vergelijking met de Seasonic valt het nog alleszins mee.

De FSP FSP350-60EGN, Huntkey Jumper 300G en Seasonic G-Series 360W – alle voorzien van een 80Plus Gold certificering – zijn ook erg efficiënt, met waardes boven de 39%. De overige voedingen in de test moeten het allemaal doen met gemiddelde waardes onder de 86,5%. Drie voedingen zitten onder de 80%, ruim zelfs. De Huntkey CP 400W (76,0%), Huntkey CP 350W (72,7%) en Cooler Master Elite 400W (72,7%) bieden een dusdanig lage efficiëntie dat we ze alleen al om deze reden niet zouden aanraden, ondanks de lage prijs.

Verbruik zonder belasting

Wanneer er geen belasting is, zou een voeding idealiter ook geen stroom moeten verbruiken. Het gros van de voedingen zit netjes onder de 0,5 watt zonder belasting: in het stopcontact steken kost je dus hooguit een euro per jaar. Drie voedingen maken het wat bonter, met waardes rond de 1 watt: de Spire BlackDragon 400W en – daar heb je ze weer – de Huntkey CP’s. Eerlijk is eerlijk: we hebben het in het verleden veel erger gezien. Echter, vanaf 2013 verplicht de Europese regelgeving een maximaal stand-by verbruik van 0,5 watt…

Ripple

Een voeding hoort strakke spanningen van 3,3, 5 en 12 volt af te leveren. Wie de geleverde spanningen echter analyseert met een oscilloscoop, ziet dat deze gelijkspanning toch altijd een beetje fluctueert. Is dit fluctuatie op lage frequentie, dan spreken we in jargon over ripple. Is het op hoge frequentie, dan spreken we over noise (ruis). Het is een arbitrair verschil en in alle gevallen geldt: hoe kleiner deze fluctuaties, des te stabieler de voeding. Zeker overklokkers die zich het liefst op de grens bevinden van wat chips nog net kunnen, zijn gebaat met een zo klein mogelijke ripple.

Met behulp van een oscilloscoop hebben we de maximale ripple gemeten. De Vtt (voltage-top-top) waardes geven het verschil aan tussen de hoogste gemeten voltages. Wanneer de 12 voltlijn een ripple heeft van 50 mVtt, betekent het dat deze fluctueert tussen de 11,95 en 12,05 volt.

Waardes rondom de 50 mVtt zijn uitstekend en zorgen ervoor dat je je zelfs bij flink overklokken geen zorgen hoeft te maken over de stabiliteit. Waardes onder de circa 75 mVtt zijn ook nog prima. Zit een voeding daar ver boven, dan is dat echt een minpunt.

Bij de 300W test behalen de Seasonic S12II 430W, de OCZ Silence Mk III 400W en Seasonic Platinum Series Fanless 400W de laagste ripple waardes: zo’n 20 mVtt of minder. Heel wat voedingen zitten boven de 50 mVtt en vallen dus buiten de categorie “uitstekend”. Slecht twee voedingen komen boven de 75 mVtt bij de 300W test, de FSP Hexa 400W en de Huntkey CP 350W. Die scoort met 158 mVtt echt niet goed: ruim 10% fluctuatie, daar zouden wij geen kostbare hardware op durven aansluiten.

Bij de 400W test gaat de FSP Hexa opnieuw de fout in: 105 mVtt ripple is echt een zeer slecht. Maar ook de Huntkey Jumper 450B en Be Quiet System Power 7 400W komen boven de 75 mVtt uit en zijn wat ons betreft daarom direct afgekeurd.

Geluidsproductie

Tenslotte de geluidsproductie. Deze hebben we gemeten in een geluidsdichte box, op 10 centimeter afstand, bij een belasting van circa 100 watt. De Seasonic Platinum Series 400W is passief en maakt uiteraard geheel geen geluid. De Be Quiet! Pure Power L7 300W, Nexus Value 430W en Huntkey Jumper 400 bleken helaas om onduidelijke redenen niet compatible met de volledig geluidloze loads die we voor deze test gebruiken.

Wat de rest betreft lopen de waardes flink uiteen. Alles onder de 30 dB(A) mag je als onhoorbaar stil opvatten. 35 dB(A) is wat ons betreft nog fluisterstil te noemen. Vanaf 40 dB(A) in onze meting is een voeding duidelijk hoorbaar.

In de top 5 vinden we vier voedingen van Be Quiet!. Deze fabrikant doet zijn naam duidelijk eer aan. De Straight Power E9 450W blijkt zelfs zo stil dat we aanlopen tegen de ondergrens van wat we nog kunnen meten: 18 dB(A). Extreem luidruchtig is geen enkele van de geteste voedingen, die worden in deze klasse anno 2013 blijkbaar niet meer gemaakt. Toch komen vier exemplaren boven de 40 dB(A) uit: de Huntkey Jumper 300G, de Enermax Naxn 450W en – je raadt het al – de Huntkey CP modellen.

Beste keuzes 300-350 watt

Om de beste keuzes te bepalen hakken we het testveld op in twee segment: de 300 en 350 watt voedingen voor systemen met geen of hooguit een budget losse videokaart en de 400 en 450 watt voedingen, voor wanneer je wel opties voor een mid-range kaart en eventueel wat overclocking headroom wil open houden.

De 300 en 350 watt exemplaren zijn in de minderheid in de test, 14 stuks. Modulaire exemplaren zitten er niet tussen. Een aantal exemplaren zouden we vanwege bijvoorbeeld een té lage efficiëntie of té hoge ripple direct afraden.

De Seasonic G-Series 360W laat in dit segment gemiddeld genomen de beste indruk achter: een lage ripple van 31,2 mVtt, 89% efficiënt en 31 dB(A) in onze geluidstest. Met een gemiddelde prijs van 68 euro is dit wel de duurste voeding in het segment. Laten we de voedingen met een prijskaartje van gemiddeld 50 euro of meer buiten beschouwing, dan komen we ook al snel bij Seasonic uit. De al in 2008 geïntroduceerde S12II 380W scoort op alle fronten eigenlijk prima, en heeft ook nog eens gesleevede kabels.

Wie voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten kan de Be Quiet System Power 7 300W of 350W overwegen: zéér stil, prima efficiëntie (85+ %) en een lage ripple (kleiner dan 45 mVtt) en prijzen rond de 40 euro. Let wel: het 300W model heeft geen PEG-connector.


Seasonic G-Series 360W


Seasonic S12II 380W


Be Quiet! System Power 7 350W

Beste keuzes 400-450 watt

Bij de 400 tot en met 450 watt voedingen in deze test is er meer keuze. Een aantal modellen valt opnieuw direct af vanwege onacceptabele testresultaten, maar dan blijft er nog voldoende over.

Overduidelijk de beste voeding in de test is de Seasonic Platinum Series Fanless 400W: extreem efficiënt, extreem lage ripple en passief, dus geen geluidsproductie. Verder ook modulair en voldoende connectors. Echter, met een gemiddelde prijs van 134 euro is deze ook veel duurder dan de andere exemplaren in de test.

Wil je graag een betaalbaardere modulaire voeding, dan is er een keuze uit vier. Van de Be Quiet Pure Power L8 430W, Cooler Master Silent Pro M2 420W, Corsair CX430M 430W en OCZ Silencer Mk III 400W zijn de OCZ en Be Quiet de beste keuzes als we naar de testresultaten kijken. Beide zijn zeer stil, hebben een zeer lage ripple en zijn ruim 85% efficiënt. De OCZ heeft net onze voorkeur, vanwege de wat strakkere voltages en iets lagere prijs: 57 euro is een goede deal.

Zijn modulaire aansluitingen geen vereiste, dan is de Be Quiet Straight Power E9 450W de beste keuze: ruim 90% efficiënt, onhoorbaar stil en een extreem lage ripple. Deze voeding is zo stil, dat de veel duurdere Seasonic Fanless eigenlijk bijna geen meerwaarde meer biedt. Maar ook dit exemplaar hoort met een prijs van gemiddeld 83 euro niet bepaald bij de goedkopere modellen.

Onder de 60 euro is de eerder genoemde OCZ Silencer Mk III 400W de beste keuze. Duiken we onder de 55 euro, dan blijft de al eerder door ons aangeraden Nexus Value 430W een prima keuze, onder meer dankzij de opvallend lage ripple-waardes. De Be Quiet Pure Power L7 430W is een goed, maar zeker niet beter alternatief.

Nog goedkoper vind je ook nog een goede 400W voeding; de Chieftec A-80 400W is het enige 400W model dat gemiddeld minder de 50 euro kost en op alle fronten meer dan acceptabel presteert. Qua geluid is deze zelfs zeer goed.


Seasonic Platinum Series Fanless 400W


Be Quiet! Pure Power L8 430W
Be Quiet! Straight Power E9 450W
PC Power & Cooling Silencer Mk III 400W
Nexus Value 430W


Chieftec A80 400W


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Antec Earthwatts 380W Green

Antec Earthwatts 380W Green

 • 380 W
 • 81 %
 • 80 Plus Bronze
 • 28 A

51,94 €

5 winkels
Antec EarthWatts Platinum 450W

Antec EarthWatts Platinum 450W

 • 450 W
 • 93 %
 • 80 Plus Platinum
 • 34 A
Niet verkrijgbaar
Be quiet! Pure Power L7 300W

Be quiet! Pure Power L7 300W

 • 300 W
 • 81 %
 • 80 Plus
 • 21 A
Niet verkrijgbaar
Be quiet! Pure Power L7 350W

Be quiet! Pure Power L7 350W

 • 350 W
 • 81 %
 • 80 Plus
 • 25 A
Niet verkrijgbaar
Be quiet! Pure Power L7 430W

Be quiet! Pure Power L7 430W

 • 430 W
 • 81 %
 • 80 Plus
 • 30 A
Niet verkrijgbaar
Silver Award Be quiet! Pure Power L8 430W CM

Be quiet! Pure Power L8 430W CM

 • 430 W
 • 81 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 33 A
Niet verkrijgbaar
Gold Award Be quiet! Straight Power E9 450W

Be quiet! Straight Power E9 450W

 • 450 W
 • 88 %
 • 80 Plus Gold
 • 36 A
Niet verkrijgbaar
Be quiet! System Power 7 300W

Be quiet! System Power 7 300W

 • 300 W
 • 81 %
 • 80 Plus Bronze
 • 24 A
Niet verkrijgbaar
Bronze Award Be quiet! System Power 7 350W

Be quiet! System Power 7 350W

 • 350 W
 • 87 %
 • 80 Plus Bronze
 • 28 A
Niet verkrijgbaar
Be quiet! System Power 7 400W

Be quiet! System Power 7 400W

 • 400 W
 • 87 %
 • 80 Plus Bronze
 • 32 A
Niet verkrijgbaar
Bronze Award Chieftec A-80 400W

Chieftec A-80 400W

 • 400 W
 • 80 %
 • 25 A
Niet verkrijgbaar
Chieftec Nitro 2 series 450W

Chieftec Nitro 2 series 450W

 • 400 W
 • 80 %
 • 80 Plus Bronze
 • 34 A
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Elite Series 400W

Cooler Master Elite Series 400W

 • 400 W
 • 70 %
 • 23 A
Niet verkrijgbaar
Cooler Master Silent Pro M2 420W

Cooler Master Silent Pro M2 420W

 • 420 W
 • 80 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 32 A
Niet verkrijgbaar
Corsair CX430 V3

Corsair CX430 V3

 • 430 W
 • 80 %
 • 80 Plus Bronze
 • 32 A
Niet verkrijgbaar
Corsair CX430M

Corsair CX430M

 • 430 W
 • 85 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 32 A
Niet verkrijgbaar
Enermax Naxn 450W

Enermax Naxn 450W

 • 450 W
 • 88 %
 • 80 Plus Bronze
 • 30 A

51,67 €

1 winkel
Enermax Triathlor 300W

Enermax Triathlor 300W

 • 300 W
 • 88 %
 • 80 Plus Bronze
 • 22 A
Niet verkrijgbaar
Enermax Triathlor 450W

Enermax Triathlor 450W

 • 450 W
 • 88 %
 • 80 Plus Bronze
 • 37 A
Niet verkrijgbaar
FSP FSP300-60HCN 300W

FSP FSP300-60HCN 300W

 • 300 W
 • 24 A
Niet verkrijgbaar
FSP FSP350-60EGN 350W

FSP FSP350-60EGN 350W

 • 350 W
 • 80 %
 • 80 Plus Gold
 • 28 A
Niet verkrijgbaar
FSP Hexa 400W

FSP Hexa 400W

 • 400 W
 • 80 %
 • 80 Plus Gold
 • 28 A
Niet verkrijgbaar
Huntkey APFC400 400W

Huntkey APFC400 400W

 • 400 W
 • 80 %
 • 22 A
Niet verkrijgbaar
Huntkey CP Series 350W

Huntkey CP Series 350W

 • 250 W
 • 19 A
Niet verkrijgbaar
Huntkey CP Series 400W

Huntkey CP Series 400W

 • 300 W
 • 19 A
Niet verkrijgbaar
Huntkey Jumper 300G

Huntkey Jumper 300G

 • 300 W
 • 88 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 24 A
Niet verkrijgbaar
Huntkey Jumper 350W

Huntkey Jumper 350W

 • 350 W
 • 80 %
 • 80 Plus
 • 26 A
Niet verkrijgbaar
Huntkey Jumper 400

Huntkey Jumper 400

 • 400 W
 • 80 %
 • 80 Plus
 • 25 A
Niet verkrijgbaar
Huntkey Jumper 450B

Huntkey Jumper 450B

 • 450 W
 • 81 %
 • 80 Plus Bronze
 • 32 A
Niet verkrijgbaar
Silver Award Nexus Value 430W

Nexus Value 430W

 • 430 W
 • 80 %
 • 80 Plus
 • 33 A
Niet verkrijgbaar
Silver Award PC Power & Cooling Silencer Mk III 400W

PC Power & Cooling Silencer Mk III 400W

 • 400 W
 • 85 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 30 A
Niet verkrijgbaar
Gold Award Seasonic G-Series 360W

Seasonic G-Series 360W

 • 360 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • 30 A
Niet verkrijgbaar
Gold Award Seasonic Platinum Series Fanless 400W

Seasonic Platinum Series Fanless 400W

 • 400 W
 • 92 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 33 A

115,73 €

4 winkels
Silver Award Seasonic S12II 380W

Seasonic S12II 380W

 • 380 W
 • 80 %
 • 80 Plus Bronze
 • 27 A
Niet verkrijgbaar
Seasonic S12II 430W

Seasonic S12II 430W

 • 430 W
 • 81 %
 • 80 Plus Bronze
 • 30 A
Niet verkrijgbaar
SilverStone ST40F-ES 400W

SilverStone ST40F-ES 400W

 • 400 W
 • 80 %
 • 80 Plus
 • 25 A
Niet verkrijgbaar
Spire BlackDragon 400W

Spire BlackDragon 400W

 • 400 W
 • 86 %
 • 80 Plus
 • 30 A
Niet verkrijgbaar
Zalman ZM400-ST 400W

Zalman ZM400-ST 400W

 • 400 W
 • 80 %
 • 80 Plus
 • 32 A
Niet verkrijgbaar
Zalman ZM450-GS

Zalman ZM450-GS

 • 450 W
 • 84 %
 • 30 A
Niet verkrijgbaar
0
*