In Win 904 review: design behuizing

13 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Uiterlijk
 3. 3. Intern
 4. 4. Koeling
 5. 5. Testprocedure
 6. 6. Testresultaten koeling 200 watt
 7. 7. Testresultaten koeling 400 watt
 8. 8. Testresultaten geluidsproductie
 9. 9. Foto's
 10. 10. Specificaties
 11. 11. Conclusie
 12. 1 besproken product
 13. 13 reacties

Conclusie

De In Win 904 laat ons met gemengde gevoelens achter. Enerzijds is het een zeer fraai, eigenzinnig design - zo vinden wij althans, zelfs met het jaren '70 rookglas. Smaken verschillen en we wegen design dan ook niet mee in de beoordeling. De prijs is stevig, maar gezien de slimme andere vondsten in het ontwerp en het gebruikte materiaal alleen al, te verantwoorden.

Echter, de koelprestaties met de aanbevolen fans houden niet over - dat moet beter kunnen, helaas hadden we geen tijd om uitgebreid te experimenteren (de behuizing moest ook weer terug naar de fabrikant). Desalniettemin valt te betwijfelen of de 904 echt een heel sterke koeler is, daarvoor zijn er niet voldoende fan posities en is de airflow te buitenissig.

Dit alles zou nog door de vingers te zien zijn, maar de afwerking is her en der het net niet - zoals bij de harde schijf kooien, die niet alleen zich niet fraai om de disks heen laten klemmen, maar ook in combinatie met de bekabeling langs het linkerpaneel lijken te zorgen voor vibraties die storender zijn dan het fan-geluid. Althans, in combinatie met onze testcomponenten, die natuurlijk gekozen zijn om 'lastig' te zijn.

We twijfelen er niet aan dat met een SSD en/of een andere harde schijf en enig geduld een volstrekt stille configuratie in de 904 kan worden gebouwd, die er dan ook nog eens tamelijk uniek uitziet. Echter, voor de vraagprijs verwachten we wel uit de doos een betere ervaring, inclusief casefans die op de taak berekend zijn. Dat is een eis die we aan alle behuizingen stellen en dus ook aan deze In Win. Een award blijft daarom dan ook in de kast.

In Win 904


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
In Win 904

In Win 904

 • Tower
 • ATX
 • Zwart/Zilver
 • Venster
 • 0 fans
Niet verkrijgbaar
0
*