In Win 904 review: design behuizing

13 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Uiterlijk
 3. 3. Intern
 4. 4. Koeling
 5. 5. Testprocedure
 6. 6. Testresultaten koeling 200 watt
 7. 7. Testresultaten koeling 400 watt
 8. 8. Testresultaten geluidsproductie
 9. 9. Foto's
 10. 10. Specificaties
 11. 11. Conclusie
 12. 1 besproken product
 13. 13 reacties

Uiterlijk

De In Win 904 is zoals gezegd een bijzondere behuizing. De basis is één stuk aluminium (4 mm dik!) dat van de bovenkant doorloopt naar de voorzijde en de onderkant. De achterkant is daar uitgesneden en met duimschroeven weer aan vastgemaakt, en dus ook uit aluminium opgetrokken. De zijkanten zijn feitelijk enorme 'vensters', en gemaakt van donker, gehard rookglas - echt glas, geen plexiglas. Deze glasplaten zijn vastgemaakt met de nodige duimschroeven, die een flink stukje uitsteken. Dat zijn geen standaard duimschroeven overigens, dus gelukkig levert In Win twee reserve-exemplaren mee. Al met al is het een markante verschijning - en extreem gevoelig voor vingerafdrukken, en in mindere mate maar meer dan stalen kasten, voor krassen. Kijken maar niet aanraken is het devies.

Het gebruikte materiaal heeft zijn weerslag in het gewicht: de 904 weegt ruim 12 kilo. Hij meet 21,3 x 50,3 x 49,5 cm (BxDxH).

In Win 904

De front-aansluitingen zitten aan de linkerkant van de kast, boven een uitsparing die een flink deel van de onderkant aan de voorzijde in beslag neemt. De reden daarvoor is dat je één 5,25" apparaat kan inbouwen, onderin - de uitsparing is ruimte waarin een lade van een optisch station naar buiten kan komen. Ingenieus, al moet je dus rekening houden met de nodige ruimte naast de behuizing om een disc in een lade te leggen. Terug naar de front-aansluitingen, dat zijn vier USB 3.0-poorten en een audio-in en -uitgang.

In Win 904

In Win 904
Een optisch station kan je onderin monteren.

In Win 904

Zoals gezegd is een deel van de achterzijde na het verwijderen van vier duimschroeven weg te nemen. Dit paneel bevat de nodige openingen voor de afvoer van warme lucht. Onderin wordt de voeding geplaatst, bovenaan is ruimte voor een ventilator.

In Win 904


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
In Win 904

In Win 904

 • Tower
 • ATX
 • Zwart/Zilver
 • Venster
 • 0 fans
Niet verkrijgbaar
0
*