In Win 904 review: design behuizing

13 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Uiterlijk
 3. 3. Intern
 4. 4. Koeling
 5. 5. Testprocedure
 6. 6. Testresultaten koeling 200 watt
 7. 7. Testresultaten koeling 400 watt
 8. 8. Testresultaten geluidsproductie
 9. 9. Foto's
 10. 10. Specificaties
 11. 11. Conclusie
 12. 1 besproken product
 13. 13 reacties

Intern

Het verwijderen van een zijpaneel is dus geen klus die je vaak moet doen, daarvoor moet je teveel duimschroeven loshalen en is het verplaatsen van een glasplaat net wat te precair. In de In Win 904 bouw je één keer een systeem en dan kijk je er vooral veel naar.

Dat inbouwen is op zich best goed te doen, want de meeste onderdelen kan je zonder schroeven monteren. In tegenstelling tot bij de meeste behuizingen dien je het rechterpaneel te verwijderen om de onderdelen in te bouwen, maar het beste verwijder je ook direct het rechterpaneel, om kabels weg te werken.

In Win 904

Zoals gezegd plaats je helemaal onder een optisch station; daarboven is ruimte voor de voeding, modellen tot 18 cm lang kan je kwijt. De moederbordplaat heeft een uitsparing voor CPU-koeler-backplates, de maximale hoogte voor een koeler is een bescheiden 13,5 cm. Voor de videokaart is er meer ruimte, met ruim 36 cm zal je niet snel tekort komen.

Er is een uitneembaar bracket voor twee 2,5" drives; voor 3,5" harde schijven zijn er drie uitneembare sledes, voorzien van hot-swap brackets. Helaas zijn die niet helemaal nauwkeurig gemonteerd, waardoor je ze zelf nog wat moet verplaatsen om de aansluiting tot stand te brengen - dat kan gelukkig wel.

In Win 904

Ook een punt van kritiek is dat de siliconen die de bevestigingspinnen van de harddisksledes omhullen, gaan verwringen wanneer je een harde schijf plaatst. Het kostte ons aardig wat moeite om het überhaupt voor elkaar te krijgen: het klemt allemaal net iets té veel.

In Win 904

Achter het linkerpaneel is wel de nodige ruimte om kabels weg te werken, 2,5 cm volgens In Win. Omdat daar ook een glasplaat zit, zal je alsnog de nodige moeite moeten doen om het allemaal een beetje netjes bij elkaar te tie-wrappen - per slot van rekening is alles zichtbaar.

In Win 904


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
In Win 904

In Win 904

 • Tower
 • ATX
 • Zwart/Zilver
 • Venster
 • 0 fans
Niet verkrijgbaar
0
*