Logitech G602 Wireless Gaming Mouse review: draadloos gamen?

15 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. De accuduur
  3. 3. De muisfuncties
  4. 4. In de praktijk
  5. 5. Bediening en specificaties
  6. 6. Conclusie
  7. 1 besproken product
  8. 15 reacties

Inleiding

Voor velen zijn bedrade muizen de enige juiste optie om mee te gamen, omdat draadloze muizen last kunnen hebben van verstoringen in het signaal. Ook is het feit dat ze werken op batterijen of een accu vaak een nadeel: zonder stroom zitten komt nooit uit, maar midden in een deathmatch is het ronduit onwenselijk. Logitech claimt met de G602 echter toch de perfecte draadloze muis op de markt gebracht te hebben. Wij voelden dit knaagdier aan de tand.

De vorm van de Logitech G602 muis is vergelijkbaar met de eerder uitgebrachte G700 en G700s muizen, maar is toch een stuk gewaagder dan we gewend zijn van het merk. De rechtermuisknop is langer dan de linker en de muisknoppen lopen uit in een vervaarlijke punt. De duim rust in een inham op een soort houder, zodat deze niet over het muisoppervlak sleept. De pink heeft daarentegen geen eigen steun. De zijkanten zijn van  zacht plastic, de bovenkant is gedeeltelijk voorzien van rubber voor een betere grip.

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

Aan de linkerzijkant vinden we zes gamingknoppen, waarvan twee dienst doen als standaard browse-knoppen. De optische sensor van deze muis gaat tot 2500 DPI en heeft een laagste gevoeligheid van 250 DPI. Logitech noemt de gebruikte sensor Delta Zero, maar vermoedelijk wordt gebruik gemaakt van de Avago ADNS-3090 sensor, met kleine aanpassingen. Deze sensor is ook terug te vinden in de G400 muis van Logitech en dus geen laser sensor. Waarom we dit vermoeden lees je verderop in deze review.

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

  • Draadloos
  • 2500 dpi

84,95 €

2 winkels
0
*