Sony Xperia Z3 en Z3 Compact review: verder verfijnd

30 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Uiterlijk verschillend
 3. 3. Intern vrijwel identiek
 4. 4. Scherm
 5. 5. Camera
 6. 6. Software
 7. 7. Specificaties
 8. 8. Prestaties: Systeembenchmarks
 9. 9. Prestaties: GPU benchmarks
 10. 10. Prestaties: Accuduur
 11. 11. Conclusie
 12. 12. Besproken producten
 13. 13. Reacties

Inleiding

Sony houdt al geruime tijd vast aan de introductie van twee nieuwe topmodellen per jaar. We zijn inmiddels toe aan de derde generatie Xperia Z, met de Z3 en de Z3 Compact. De Z3 Compact is eigenlijk nog maar de tweede compacte versie die Sony uitbrengt, maar de naamgeving is voor de overzichtelijkheid gelijk getrokken. Een Z2 Compact gaat het levenslicht dus nooit zien. Wij zijn aan de slag gegaan met beide toestellen en doen verslag van onze bevindingen.

Meerdere high-end-toestellen per jaar uitbrengen is geen unicum voor Sony. Samsung doet dat ook al enkele jaren en bij LG zien we een soortgelijk patroon. De modellen die per jaar uitgebracht worden door Samsung en LG verschillen behoorlijk veel van elkaar. Bij Samsung komt dat doordat het twee compleet verschillende productlijnen zijn, de Galaxy S-serie en de Galaxy Note-serie. Bij LG hebben we met achtereenvolgens de Optimus G, G2 en G3 drie toestellen gezien die elkaar echt opvolgden, maar niet bepaald veel op elkaar lijken.

Sony Xperia Z3 Copper
Sony Xperia Z3

Bij Sony is er besloten dat het OmniBalance-design een tijdje mee moet gaan. Sinds de introductie van de Xperia Z zo'n anderhalf jaar geleden, is er uiterlijk eigenlijk niet veel veranderd. Natuurlijk is er wel sprake van een doorontwikkeling van de vormgeving en tot op zekere hoogte van het materiaal, maar aan het overkoepelende design is weinig veranderd. Zowel de voorkant als de achterkant van de Z3's zijn van glas, gevangen in een frame. Bij de Xperia Z3 is dat frame van aluminium, bij de Z3 Compact van plastic.

Sony Xperia Z3 Compact Orange
Sony Xperia Z3 Compact

Achterop zien we bij beide toestellen de 20,7MP-module zitten die we inmiddels gewend zijn op high-end-toestellen van Sony. Bij de Z3 zit die module wel veel meer in de linker bovenhoek dan bij de Z3 Compact. De led-flitser is bij de Z3 Compact een behoorlijk eind rechts van de camera geplaatst, terwijl die bij de Z3 vlak onder de module zit. Verder zien we bij beide toestellen achterop het NFC-logo. Naast NFC is er uiteraard ook voorzien in Bluetooth en (dual-band) Wi-Fi.

De Xperia Z3 is er in het zwart, brons, groen en wit. De Xperia Z3 Compact is leverbaar in het zwart, groen, oranje en het wit.

Uiterlijk verschillend

De nieuwe Sony Xperia Z3 en Z3 Compact zijn beide wederom waterdicht (IP68), dus voorzien van klepjes. De verdeling van de aansluitingen die zich achter de klepjes bevinden, verschilt tussen de Z3 en de Z3 Compact. Bij de Z3 is er een klein klepje aan de linkerkant waarachter de Micro USB-aansluiting zit, en een grotere klep aan de rechterkant waar je de microSD- en de SIM-kaart kwijt kunt. Bij eerdere Xperia Z-modellen zat de Micro USB-aansluiting nog wel eens achter hetzelfde klepje als de SIM-kaartaansluiting, waardoor je onnodig vaak die laatste aansluiting bloot moest leggen. Bij de Xperia Z3 Compact zit de SIM-kaartsleuf ook achter zijn eigen klep, die overigens even groot is als die waarachter de microSD-kaart- en Micro USB-aansluiting zitten. Alle aansluitingen zitten aan de linkerkant. Beide toestellen hebben een nano-SIM nodig.

Sony Xperia Z3 Copper

De knoppen zitten waar ze vrijwel altijd zitten bij smartphones van Sony, namelijk aan de rechterkant. De powerknop zit in het midden van de rechterkant, meteen daaronder de volumeknoppen en helemaal onderaan de cameraknop. Met die knop kun je de toestellen uit standby halen, waarbij ook meteen de camera-app opgestart wordt.

Sony Xperia Z3 Compact Orange
Bij de Xperia Z3 Compact is de rand een soort 'stootkussen'

De Xperia Z3 Compact is duidelijk wat minder 'slick' afgewerkt dan de grote Z3. De rand oogt en voelt robuuster, heeft een soort 'stootkussen' als rand, de 3,5mm-aansluiting bovenop springt veel meer in het oog en het toestel als geheel is wat minder glad. Je kunt dit goed merken als je ze naast elkaar op een tafel legt en er dan tegen duwt. De Xperia Z3 ondervindt dan vrijwel geen weerstand en glijdt soepel op zijn glazen achterkant. De Xperia Z3 Compact heeft nog een minuscuul opstaand randje rondom de glazen achterzijde en gaat een stuk minder soepel. Je zou zelfs kunnen zeggen dat de Xperia Z3 gevaarlijk glad is. Als je hem weg legt op een gladde ondergrond, moet je er echt zeker van zijn dat die waterpas is, anders zou het zomaar eens kunnen zijn dat je dit fraaie staaltje techniek van de grond op moet rapen als je terugkomt.

Intern vrijwel identiek

Uiterlijk zijn er nog behoorlijk wat verschillen aan te wijzen tussen de Sony Xperia Z3 en de Z3 Compact. Voor de interne componenten geldt dat een stuk minder. Beide toestellen worden aangestuurd door een Qualcomm Snapdragon 801, een SoC met vier Krait 400-rekenkernen die zijn geklokt op 2,5 GHz en een Adreno 330 als GPU. De Z3 Compact heeft 2 GB werkgeheugen, terwijl zijn grotere broer de beschikking heeft over 3 GB. Beide toestellen hebben 16 GB opslagcapaciteit, waarvan nog zo'n 12 GB over is nadat je het toestel voor het eerst hebt opgestart.

Sony Xperia Z3 Copper

Vergeleken met de Xperia Z2 en de Xperia Z1 Compact, de voorlopers van beide apparaten, zien we met name bij de Xperia Z3 maar een heel kleine upgrade. De Xperia Z2 heeft een 200 MHz lager geklokte versie van de Snapdragon 801-SoC onder de motorkap. Voor de rest zijn de verschillen tussen de twee hoofdzakelijk uiterlijk, al zullen we verderop zien dat de camera ook licht is veranderd.

De upgrade van de Xperia Z1 Compact naar de Xperia Z3 Compact is groter op het gebied van de interne componenten, want die gaat van een Snapdragon 800 naar een Snapdragon 801. De voornaamste verbetering van de 801 ten opzichte van de 800 was de standby-tijd en bijgevolg de accuduur. Al met al is dit dus wel een belangrijke upgrade.  

Scherm

Een groot verschil tussen de twee toestellen is het scherm en dan met name de grootte ervan. De Xperia Z3 heeft een exemplaar met een diagonaal van 5,2 inch, die Z3 Compact eentje dat 4,6 inch meet. Hiermee is dit onderdeel van de Z3 niet groter geworden dan dat van zijn voorganger, de Xperia Z2. Bij de Xperia Z3 Compact is dat wel het geval vergeleken met de Xperia Z1 Compact: het scherm meet 4,6 inch in plaats van 4,3 inch. De Z3 Compact is echter in zijn geheel niet groter geworden. Op zich niet zo gek, want er kon nog wel wat van de bezels af bij de Z1 Compact. De Z3 Compact is uiteindelijk dunner en lichter dan de Z1 Compact. De Z3 is niet echt veel minder groot geworden, maar er is wel weer 10 gram vanaf.

De resolutie van het paneel in de Z3 Compact bedraagt 1280x720 pixels, terwijl de Z3 een Full HD-exemplaar heeft met een resolutie van 1920x1080 pixels. Daarmee komt de pixeldichtheid van de panelen uit op 319 ppi voor de Z3 Compact en 424 ppi voor de Z3. Als je ze naast elkaar legt, is het verschil in scherpte te zien. In de praktijk (zonder vergelijkingsmateriaal) is de wat lagere scherpte wat ons betreft geen probleem.

Sony Xperia Z3 Copper

Sony Xperia Z3 Copper
Schermmeting van de Sony Xperia Z3

We hebben uiteraard de schermen van de Xperia Z3 en de Xperia Z3 Compact doorgemeten met Spectracal CalMAN 5 in combinatie met een X-Rite i1 Display Pro colorimeter. Dan zien we zoals gebruikelijk bij Sony-smartphones met Triluminos-displays een zeer grote kleurruimte, veel groter dan sRGB. De verhoudingen onderling qua saturatie zijn wel behouden, dus het is niet zo dat een bepaalde kleur relatief gezien veel meer verzadigd wordt weergegeven dan een andere. Sony wil dat de kleuren echt van het paneel afspatten. Dat lukt ook erg goed, al is er door het te hoge gamma wel een wat donkere zweem over het scherm zichtbaar, met name bij de Z3 Compact.

Sony Xperia Z3 Compact Orange

Sony Xperia Z3 Compact Orange
Schermmeting van de Sony Xperia Z3 Compact

Blauw is duidelijk heel erg oververtegenwoordigd en de kleurtemperatuur is erg hoog (9000-10000 Kelvin). Dit is bewust gedaan door Sony, want naar eigen zeggen is het op deze manier mogelijk om met een lagere belasting een hogere helderheid te behalen. Dat levert dus een langere accuduur op. De maximale helderheid van de toestellen is in ieder geval dik in orde. De Z3 Compact gaat ruim boven de 500 candela per vierkante meter en de Z3 zelfs voorbij de 650 candela per vierkante meter. Het contrast ligt ruim boven de 1000:1, wat een prima bruikbaarheid buitenshuis oplevert. Mocht je verder niet tevreden zijn over de witbalans, dan kun je dat handmatig naar smaak instellen.

Camera

De cameramodule die Sony in de Xperia Z3 en Z3 Compact heeft gestopt, lijkt veel op het module die we in eerdere generaties zijn tegengekomen. Het is nog altijd een camera met een sensorresolutie van 20,7MP. Toch zijn er enkele zaken veranderd. De lens is van 27 mm teruggebracht naar 25 mm en dankzij een verbeterd software-algoritme is de maximale ISO-waarde verhoogd naar ISO 12800. Dit moet de toch al uitstekende prestaties van de camera bij verminderde lichtomstandigheden nog verder verbeteren. Verder zou ook de steadyshot-functionaliteit verbeterd zijn. De beeldstabilisatie is niet hardwarematig, maar gebeurt in de software dankzij delayed frame saving.

Sony Xperia Z3 Copper
Multicamera

De camera-app biedt nu ook de Multicamera-optie. Hiermee kun je meerdere Xperia-telefoons (of eventueel Sony-camera's) met elkaar verbinden via NFC, waarna je hetzelfde object dus vanuit verschillende hoeken tegelijkertijd op de foto kunt zetten. Echt goed lijkt deze functie nog niet te werken, want het is ons niet gelukt om de Z3 en Z3 Compact aan elkaar te knopen op deze manier. De verbinding kon niet gelegd worden. Een andere in het oog springende functie is 'Face in'. Als je die opnamemodus selecteert, worden beide camera's geactiveerd en wordt een klein fotootje van je gezicht in de foto geplaatst die je met je hoofdcamera neemt.

Sony Xperia Z3 Copper
Face in

Hieronder zie je enkele foto's die we gemaakt hebben met de Xperia Z3 Compact. De resultaten gelden ook voor de Xperia Z3; de cameramodules zijn identiek. De laatste in de serie geeft aan hoe goed deze camera is in het fotograferen in het donker. Met veel alle andere smartphonecamera's krijg je in een dergelijke situatie vrijwel uitsluitend ruis.

Software

De Sony Xperia Z3 en Z3 Compact zijn voorzien van Android 4.4.4, waar Sony uiteraard de eigen schil overheen heeft gelegd. Die is de afgelopen jaren eigenlijk niet bijster veel veranderd. De wijzigingen aan Android bestaan voornamelijk uit extra widgets op de startschermen en wat extra apps. Aan het Instellingenmenu is vrijwel niets veranderd. Je kunt beide toestellen overigens met twee keer achter elkaar op het scherm tikken uit stand-by halen. Standaard staat dit niet aan. Dit moet je bij in het Instellingenmenu onder Weergave doen. Bij toestellen van LG en Nokia werkt deze functie erg prettig, maar Sony moet hier nog wat aan sleutelen. Het scherm is veel te gevoelig, waardoor broekzakgesprekken en andere ongewenste invoer aan de orde van de dag zijn.

Sony Xperia Z3 Copper

Dat Sony de PlayStation-app en de Walkman-app op de Xperia Z3 en Z3 Compact installeert, is begrijpelijk en ook helemaal geen probleem. Het kan voor sommigen wellicht zelfs een van de redenen zijn om een Sony-smartphone te kopen. Zaken zoals een AVG-virusscanner en een Garmin-navigatie-app hoeven wat ons betreft dan weer niet. Gelukkig kun je deze apps wel gewoon verwijderen als je ze niet wilt gebruiken. Een eigen app-store in de vorm van Sony Select en een Flipboard-achtige dienst zoals 'Nieuws van Socialife' had voor ons ook niet gehoeven. Die laatste app kun je overigens ook verwijderen als je dat wilt. Systeem-apps die je niet kunt verwijderen zal je via het Instellingenmenu moeten uitschakelen als je er niet meer door 'lastig gevallen' wilt worden.

Sony Xperia Z3 Copper

Hieronder zie je enkele screenshots van de interface van de Xperia Z3 en Z3 Compact.

Specificaties

Algemeen
 
MerkSonySony
ProductnaamXperia Z3 Compact OrangeXperia Z3 Copper
Productcode1288-38821288-1550
DetailsProductinfoProductinfo
Besturingssysteem
BesturingssysteemAndroidAndroid
Besturingssysteem versieGoogle Android 4.4Google Android 4.4
Geheugen
Werkgeheugen2048 MB3072 MB
Opslaggeheugen16 GB16 GB
Beschikbaar opslaggeheugen12 GB12 GB
Geheugenkaartlezer
Beeldscherm
SchermtypeLCDLCD
Schermdiagonaal4.6 inch5.2 inch
Schermresolutie1280x7201920x1080
Pixeldichtheid319 ppi424 ppi
Touchscreen
Touchscreen typeCapacitiefCapacitief
Tweede scherm
Processor
Processor / SoCQualcomm Snapdragon 801 (AC)Qualcomm Snapdragon 801 (AC)
ARM-architectuurARMv7ARMv7
Aantal cores totaal44
Type cluster 1Qualcomm Krait 400Qualcomm Krait 400
Snelheid cluster 12500 MHz2500 MHz
GPUAdreno 330Adreno 330
Camera
Camera (achter)
Cameraresolutie (achter)20.7 MPixel20.7 MPixel
Tweede camera (achter)
Camera (voor)
Cameraresolutie (voor)2 MPixel2 MPixel
Tweede camera (voor)
Digitale zoom8 x8 x
Flitser
Autofocus
Maximale video opnameresolutie1920x10801920x1080
Toestel
Model typeBarBar
SIM typeNanosimNanosim
Simlockvrij
Dual SIM
Volwaardig toetsenbord
Stylus
VoedingsaansluitingMicro USBMicro USB
Koptelefoon aansluiting (3,5mm jack)
Accu
Gesprekstijd14 uur19 uur
Stand-by tijd920 uur740 uur
Verwisselbare accu
Accucapaciteit2600 mAh3100 mAh
AccutypeLi-IonLi-Ion
Connectiviteit / Netwerk
2G
3G
4G
Edge
GPRS
HSDPA
HSUPA
LTE
UMTS
WiFi
WiFi-standaard (hoogste)WiFi 5 (802.11ac)WiFi 5 (802.11ac)
Dual-band WiFi
Bluetooth
Bluetooth-versieBluetooth 4.0Bluetooth 4.0
Near Field Communication (NFC)
Uiterlijk
Lengte127.1 mm146.5 mm
Breedte64.9 mm72 mm
Dikte8.65 mm7.4 mm
Gewicht130 gram155 gram
KleurOranjeBrons
Functionaliteit
E-mail
MMS
SMS
GPS
DLNA
Proximity sensor
Accelerometer
Calculator
Notities
Trilfunctie
FM-radio
Draadloos opladen
Vingerafdrukscanner
Ondersteunde Bluetooth profielen
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)
Device ID Profile (DID)
Generic Access Profile (GAP)
Hands-Free Profile (HFP)
Human Interface Device Profile (HID)
Headset Profile (HSP)
Object Push Profile (OPP)
Personal Area Networking Profile (PAN)
Phone Book Access Profile (PBAP, PBA)
Serial Port Profile (SPP)
Audioformaten
aac
mp3
ogg
wav
wma
Videoformaten
3GP
h.264
MPEG 4

Prestaties: Systeembenchmarks

Met behulp van zowel Antutu 4 als Geekbench 3 is een goed beeld te krijgen van de algehele systeemprestaties van smartphones. We beperken ons hier tot de totaalscores van beide benchmarks. Voor de deelscores kun je terecht op de productpagina's van de Sony Xperia Z3 en Z3 Compact. De Snapdragon 801 die in beide apparaten gebruikt is, kan niet langer mee met de echte hardlopers, maar levert zeker nog ruimschoots voldoende rekenkracht. Bij Geekbench 3 zie je de iPhones in de grafieken staan. Hou er rekening mee dat een één-op-één vergelijking tussen een benchmark gedraaid op verschillende OS'en niet te maken is. De resultaten staan erbij als indicatie.

Prestaties: GPU benchmarks

Om de 3D prestaties in kaart te brengen, maken we gebruik van GFXBench en 3DMark. GFXBench voert tests zowel onscreen uit waarbij elke telefoon de beelden rendert in de eigen resolutie van het scherm, als ook offscreen, waarbij alle toestellen naar een full hd framebuffer renderen. Dat de Sony Xperia Z3 Compact het bij de onscreen-tests beter doet dan de Xperia Z3 is logisch, want de Adreno 330 in het kleinere toestel stuurt een scherm met een lagere resolutie aan. 3DMark is eigenlijk te licht voor de huidige high-end modellen.

Prestaties: Accuduur

De accuwerktijd van smartphones testen wij op twee manieren, waarbij we er in alle gevallen voor zorgen dat de helderheid van de beeldschermen staat ingesteld op 100 cd/m². Bij onze eerste test laten we in een eindeloze loop een h.264 hd-videobestand afspelen. Dit levert voor de meeste moderne smartphones slechts een zeer geringe belasting op, waardoor hierbij werktijden tot meer dan 10 uur mogelijk zijn. Onze tweede test is een zogenaamde 'torture' test. Hierbij draaien we continu de Sunspider javascriptbenchmark, terwijl er via wifi muziek naar de telefoon wordt gestreamd.

De Sony Xperia Z3 en Z3 Compact doen het bij de zware test verhoudingsgewijs erg goed. Bij de lichte test vallen de scores een klein beetje tegen. Let wel, 10 uur is zeker niet slecht, maar er zijn inmiddels toestellen die het beduidend langer volhouden. De Xperia Z2 doet het beter dan zijn opvolger. De Xperia Z3 Compact scoort hier echter juist een stuk beter dan de Xperia Z1 Compact.

Conclusie

Sony heeft met de Xperia Z3 en Z3 Compact twee fraaie toestellen afgeleverd. Over de grootste van de twee, de Xperia Z3, kunnen we echter maar moeilijk enthousiast worden. Ja, hij ziet er weer wat gelikter uit dan de Xperia Z2 en er zijn hier en daar wat kleine aanpassingen gedaan, maar voor de rest is het lood om oud ijzer. Als je bedenkt dat je de Xperia Z2 al vanaf zo'n 420 euro kunt kopen in shops in onze Prijsvergelijker, dan vinden wij het lastig te verkopen om toch voor de Xperia Z3 te kiezen, die je vanaf zo'n 600 euro kun kopen en gemiddeld rond de 620 euro zit. Het kan zijn dat de Xperia Z2 minder lang wordt voorzien van updates dan de Z3, al zou dat gezien de identieke specificaties niet nodig moeten zijn. 

Over de Xperia Z3 Compact zijn we wel erg enthousiast. Dat waren we natuurlijk al over de Xperia Z1 Compact en zijn we dus nog altijd. Sony heeft een groter scherm in dezelfde behuizing weten te frommelen en er zit een betere en vooral zuinigere SoC in. Uiterlijk is natuurlijk persoonlijk, maar wij vinden de wat meer 'rugged' uitstraling van de Z3 Compact uitermate goed passen bij deze kleine krachtpatser. Je koopt hem vanaf zo'n 460 euro en kost gemiddeld zo'n 490 euro. Hier is wederom sprake van een meerprijs van zo'n 150 euro ten opzichte van zijn voorganger, de Xperia Z1 Compact, maar in dit geval vinden we die meerprijs wel gerechtvaardigd. De Hardware.Info Gold Award die we toekenden aan de Xperia Z1 Compact poetsen we derhalve nog eens goed op en reiken we ook uit aan de Xperia Z3 Compact.


Sony Xperia Z3 Compact

Alternatieven

We kijken zoals gebruikelijk ook nog even naar de alternatieven. Als we schermdiagonaal als criterium nemen, komen we uit bij de 5-inch grote Huawei Ascend P7 (gemiddeld zo'n 330 euro), de 5-inch grote Google Nexus 5 (gemiddeld 350 euro), de 5,2-inch grote Motorola Moto X (gemiddeld zo'n 520 euro), de 5,5-inch grote LG G3 (gemiddeld zo'n 570 euro), de 5,1-inch grote Samsung Galaxy S5 (gemiddeld zo'n 570 euro) en de 5-inch grote HTC One M8 (gemiddeld zo'n 620 euro). De Motorola hebben we niet getest, dus daar kunnen we weinig zinnigs over zeggen, behalve dan dat die voor de specificaties lekker laag geprijsd is. Laag geprijsd zijn ook zeker de Ascend P7 en de Nexus 5, maar daarvan zijn de interne componenten inmiddels wat gedateerd. De overige toestellen verschillen intern vrijwel niet van elkaar. Uiterlijk vinden we de Z3 samen met de HTC het fraaist. De LG heeft weliswaar een hogere resolutie dan de andere modellen, maar dat brengt ook de nodige nadelen met zich mee, met name op het gebied van de accuduur. Op dat punt hebben de Samsung en de HTC de beste papieren.

Als we hetzelfde doen met de Xperia Z3 Compact (gemiddeld 490 euro), dan komen we op het volgende lijstje met concurrenten: Huawei Ascend P6 (4,7 inch, gemiddeld 290 euro), Nokia Lumia 925 (4,5 inch, gemiddeld 310 euro), Samsung Galaxy S5 Mini (4,5 inch, gemiddeld 380 euro), HTC One Mini Grey (4,5 inch, gemiddeld 390 euro), HTC One M7 (4,7 inch, gemiddeld 450 euro), Nokia Lumia 1020 (4,5 inch, gemiddeld 470 euro), Samsung Galaxy Alpha (4,7 inch, gemiddeld 590 euro) en Apple iPhone 6 (4,7 inch, 699 euro). De enige twee concurrenten die zich qua prestaties met de Xperia kunnen meten zijn de twee duurste, de Galaxy Alpha en de iPhone 6. Die zijn echter respectievelijk 100 en 200 euro duurder, dus die vallen wat ons betreft af. De rest is weliswaar goedkoper dan de Z3 Compact, maar intern ook beduidend minder geavanceerd. Als het je te doen is om fraaie foto's, dan moet de camera in de Sony het afleggen tegen de die in de Nokia Lumia 1020. Daar is verder het nieuwe inmiddels echt wel af. 


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Sony Xperia Z3 Black

Sony Xperia Z3 Black

 • Google Android 4.4
 • 3072 MB
 • 16 GB
 • 5.2 inch
 • 1920x1080
 • 20.7 MPixel
 • WiFi 5 (802.11ac)
Niet verkrijgbaar
Gold Award Sony Xperia Z3 Compact Black

Sony Xperia Z3 Compact Black

 • Google Android 4.4
 • 2048 MB
 • 16 GB
 • 4.6 inch
 • 1280x720
 • 20.7 MPixel
 • WiFi 5 (802.11ac)
Niet verkrijgbaar
Gold Award Sony Xperia Z3 Compact Green

Sony Xperia Z3 Compact Green

 • Google Android 4.4
 • 2048 MB
 • 16 GB
 • 4.6 inch
 • 1280x720
 • 20.7 MPixel
 • WiFi 5 (802.11ac)
Niet verkrijgbaar
Gold Award Sony Xperia Z3 Compact Orange

Sony Xperia Z3 Compact Orange

 • Google Android 4.4
 • 2048 MB
 • 16 GB
 • 4.6 inch
 • 1280x720
 • 20.7 MPixel
 • WiFi 5 (802.11ac)
Niet verkrijgbaar
Gold Award Sony Xperia Z3 Compact White

Sony Xperia Z3 Compact White

 • Google Android 4.4
 • 2048 MB
 • 16 GB
 • 4.6 inch
 • 1280x720
 • 20.7 MPixel
 • WiFi 5 (802.11ac)
Niet verkrijgbaar
Sony Xperia Z3 Copper

Sony Xperia Z3 Copper

 • Google Android 4.4
 • 3072 MB
 • 16 GB
 • 5.2 inch
 • 1920x1080
 • 20.7 MPixel
 • WiFi 5 (802.11ac)

155,00 €

1 winkel
Sony Xperia Z3 Green

Sony Xperia Z3 Green

 • Google Android 4.4
 • 3072 MB
 • 16 GB
 • 5.2 inch
 • 1920x1080
 • 20.7 MPixel
 • WiFi 5 (802.11ac)
Niet verkrijgbaar
Sony Xperia Z3 White

Sony Xperia Z3 White

 • Google Android 4.4
 • 3072 MB
 • 16 GB
 • 5.2 inch
 • 1920x1080
 • 20.7 MPixel
 • WiFi 5 (802.11ac)
Niet verkrijgbaar
0
*