Apple 27 inch iMac met 5k Retina-display review

64 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Prachtig scherm
 3. 3. Krachtige techniek
 4. 4. Scherm
 5. 5. Testresultaten (Cinebench R15)
 6. 6. Testresultaten (3DMark FireStrike) 
 7. 7. Testresultaten (PCMark 7) 
 8. 8. Testresultaten (PCMark 7 Storage) 
 9. 9. Testresultaten (PCMark 8 Storage) 
 10. 10. Testresultaten (Energieverbruik) 
 11. 11. Testresultaten (Geluidsproductie)
 12. 12. Grid 2 1920x1080
 13. 13. Battlefield 3 1920x1080
 14. 14. Metro Last Light 1920x1080
 15. 15. Battlefield 3 3840x2160
 16. 16. Metro Last Light 3840x2160
 17. 17. Grid 2 3840x2160
 18. 18. Specificaties en prestaties
 19. 19. Foto's
 20. 20. Conclusie
 21. 21. Besproken producten
 22. 22. Reacties

Inleiding

Betoverend mooi. Zo kun je het scherm van de 27 inch Apple iMac met Retina 5k-display wel noemen. Van buiten ziet hij er precies hetzelfde uit als het standaard model met 2560x1440-resolutie, maar wanneer je eenmaal het scherm in werking ziet met zijn 5120x2880 pixels dan weet je meteen dat je met iets speciaals te maken hebt.

  Apple iMac 27" Retina (Z0QX0N/A)

De vormgeving van de Apple iMac mag bekend zijn. Het is een bonk aluminium die op het oog geen grammetje te veel aan boord heeft. Een stevige voet waarop het scherm lijkt te zweven en alle aansluitingen achterop het scherm netjes naast elkaar en de voedingsaansluiting keurig in het midden. Luxe is hij dus zeker. Hij heeft dan ook een vanafprijs van 2629 euro.

 

Prachtig scherm

Het scherm vormt natuurlijk het middelpunt van dit apparaat, maar als je met deze machine aan de slag gaat zie je niet direct een groot verschil met het gewone model, of toch juist wel. De menu’s en andere items op het scherm zijn precies even groot als bij de uitvoering met 2560x1440 pixels. Het grotere aantal pixels van dit model wordt in eerste instantie ingezet om vooral een scherper beeld te maken. Het voelt een beetje alsof door fris gewassen ruiten voor het eerst weer naar buiten kijkt. Teksten zijn mooier gestoken en daardoor ook prettiger te lezen. Bij foto's is de toegenomen scherpte uiteraard ook goed zichtbaar. 

Apple iMac 27" Retina (Z0QX0N/A)

Het effect is sterk vergelijkbaar met wat we al kennen van de hogeresolutieschermen van tablets en telefoons van bijvoorbeeld Apple zelf. De zuiverheid die je wellicht herkent van de Retina-versies van de iPhone en iPad zie je ook op dit scherm weer terug. MacOS X gaat hier ook wat anders mee om dan Windows. De menu’s worden automatisch keurig geschaald waardoor ze gewoon leesbaar zijn en dat geldt ook voor de meeste programmatuur. Vooral dat laatste is onder Windows nog wel eens een uitdaging waar je soms met te kleine of juist te grote teksten in vensters en menu’s aanloopt waardoor het gebruik van een hogeresolutiescherm als dit wel eens een uitdaging kan zijn. Ook op een ander vlak biedt deze hoger dan Ultra HD / 4K-resolutie (3840x2160) een groot voordeel: als je aan de slag gaat met het bewerken van video in die hoge kwaliteit hou je voldoende ruimte naast het beeld over voor de bedieningselementen van de software terwijl je nog gewoon naar een 1:1 beeld kunt kijken.

Het scherm is afkomstig van LG Display en voor de aansturing wordt door Apple gebruikgemaakt van twee DisplayPort 1.2 signalen afkomstig van een grafische processor van AMD. Het scherm is uitgerust met een door Apple zelf ontworpen timing controller (tcon), die de DisplayPort-signalen combineert tot het beeld dat je op het scherm ziet. Deze biedt een bandbreedte van 40 Gbps en kan de 14,7 miljoen pixels soepel aansturen. In veel andere schermen met hoge resoluties wordt vaak gekozen om op een slimme manier twee timing controllers te combineren. Het scherm is slechts 1,4 mm dik en bestaat uit maar liefst 23 lagen. Daarnaast is het scherm voorzien van veel zuiniger LED’s, waardoor Apple kan pochen dat dit nieuwe scherm 30% minder energie verbruikt dan zijn voorganger zonder dat dit ten koste zou gaan van de helderheid van het beeld.

De op koolstof gebaseerde passiveringsarchitectuur voorkomt cross talk tussen de miljoenen pixels in het 5K display, aldus Apple. Passiveren betekent in de wereld van de micro-elektronica iets anders dan de oorspronkelijke betekenis, die feitelijk neerkomt op het aanbrengen van een dunne beschermende (veelal oxide-)laag (tegen bijvoorbeeld roest). Bij het display is ook sprake van een laag over de transistors, die ervoor zorgt dat ze elkaar niet kunnen beïnvloeden, maar dan een op basis van een koolstofverbinding. De laag scheidt de transistors die de pixels vormen van de aansturende signaalelektronica. Het 5K scherm maakt gebruik van transistors op basis van een metaaloxide, in plaats van het gebruikelijke amorfe silicium. Een voorbeeld zijn de IGZO-transistors van Sharp, die vervaardigd zijn uit indium-, gallium- en zinkoxide, maar sinds de eerste transistors op die basis uit 2004 hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan en alle grote display fabrikanten maken metaaloxide transistors. Apple gebruikt deze techniek al in haar iPad-displays; de passiveringstechniek paste het eveneens al toe in het scherm van de iPad 3, de eerste ‘Retina’ iPad.

Krachtige techniek

Voor onze test kregen we van Apple een luxe uitvoering van de 27-inch iMac met Retina 5k-display geleverd. Het instapmodel heeft een Intel Core i5 quad-core processor. In tegenstelling tot bij veel all-in-one’s heeft Apple een gewone desktopprocessor toegepast. In dit geval de Core i5-4690, werkend op 3,5 GHz. Verder heeft de instapper 8 GB werkgeheugen – wat overigens eenvoudig uit te breiden is via het speciale luikje aan de achterzijde van het apparaat waarachter vier geheugenslots schuil gaan. Je kunt dus ‘doorgroeien’ naar maximaal 32 GB werkgeheugen. Verder heeft dat model een AMD Radeon M290X aan boord met 2 GB videogeheugen.

Ons testmodel was nog een tikje zwaarder uitgerust. Een Core i7-4790K (Devil’s Canyon) op 4 GHz, quad-core met HyperThreading. Een processor die op maar liefst 4 GHz werkt. Ook de videokaart had in ons model een opwaardering ondergaan in de vorm van de AMD Radeon M295X met 4 GB videogeheugen. Deze Tonga-gebaseerde GPUI werkt op 850 MHz en het geheugen op 1362 MHz. Daarvoor wordt GDDR5-geheugen van Hynix gebruikt dat met een 256 bit geheugenbus met de grafische verwerker gekoppeld is. Hoewel AMD inmiddels 5K ondersteuning via haar Omega-drivers biedt, werkt dit niet op deze GPU. Je bent voor Windows dus beperkt tot 'slechts' Ultra HD. 

Apple iMac 27" Retina (Z0QX0N/A)

Voor de opslag was in ons testmodel net als in het instapmodel een Fusion Drive gemonteerd. Feitelijk bestaat de Fusion Drive uit twee onderdelen: een 128 GB SSD, in dit geval een exemplaar afkomstig van SanDisk en een 1 TB harde schijf (deze keer een Seagate). Die beide samenwerken als een geheel onder MacOS X. Het is een beetje de ideale versie van een hybride schijf, want het besturingssysteem maakt voor veel taken gebruik van de SSD, maar terwijl je werkt heb je gewoon de beschikking over 1 TB capaciteit. Je hoeft dus geen keuzes te maken over welk programma of welke data je waar plaatst. Het besturingssysteem zoekt dat zelf uit. Het nadeel is alleen wel dat deze truc onderdeel uitmaakt van MacOS X en je er dus geen gebruik van de voordelen kunt maken als je via Boot Camp (ook) Windows wil gebruiken. Windows bevindt zich dan op de harde schijf en is dus niet zo heel erg vlot. Naast de Fusion Drive 1 TB kun je ook kiezen voor een 3 TB variant of 256, 512 of 1 TB SSD-opslag. De 256 GB SSD optie is overigens net zo duur als de standaard Fusion Drive. De 1 TB SSD is overigens wel heel erg prijzig, Apple vraagt daar een meerprijs van 800 euro voor. Dat is pittig, maar bedenk wel dat Apple gebruikmaakt van PCI-Express gebaseerde SSD’s.

Aan de achterkant van het systeem vind je de aansluitingen. Apple heeft hier vier USB 3.0, twee keer Thunderbolt en een vaste Ethernet-aansluiting gemonteerd. Een geheugeenkaartlezer evenals een audio-aansluiting is men ook niet vergeten. De WiFi is in handen van een 802.11ac-adapter uit de stal van Broadcom met maar liefst drie antenne aansluitingen. Daarmee heb je dus een draadloze bandbreedte van 1300 Mbit/s tot je beschikking. Een behoorlijk verschil met Windows-computers die we tot nu toe eigenlijk alleen met maximaal 2 antennes hebben gezien, oftewel goed voor maximaal 866 Mbit/s. De Broadcom-adapter verzorgt tevens de Bluetooth-techniek en daarmee worden ook het toetsenbord en de muis aangestuurd.  

Scherm

Een van de belangrijkste aspecten van een computer is het scherm. Het is immers het onderdeel waarop alle informatie die je opvraagt wordt weergegeven. De prestaties hiervan meten we dan ook apart door, met behulp van SpectraCal Calman 5 analysesoftware en een X-Rite i1 Display Pro colorimeter.

Eerst even de kenmerken kort: het scherm van de Apple iMac 27" Retina (Z0QX0N/A) is er een van het IPS type. Dit type scherm zien we vaak terug in all-in-one systemen van Apple en andere merken. De diagonaal is 27 inch en de resolutie bedraagt 5120x2880 pixels, waarmee de pixeldichtheid neerkomt op een duizelingwekkend 217.57 PPI. Dat schaalt mooi in Mac OSX, maar onder Windows zorgt dat duidelijk voor problemen, waardoor de interface van Windows onleesbaar klein wordt. 

In onze test kijken we allereerst naar de kleurmenging van de drie basiskleuren en het gamma van de grijsweergaven. Belangrijk hierbij is dat de helderheid in het grijsverloop van zwart naar het witste punt mooi evenredig verloopt. Daarnaast is de verdeling van de basiskleuren rood, groen en blauw belangrijk. Ten slotte kijken we naar de kleurechtheid, de kleurtemperatuur, de helderheid en het contrast van het paneel. We maten het scherm in de Apple iMac 27" Retina zowel onder het Windows besturingssysteem als de Mac OSX omgeving. Hierin zagen we lichte verschillen in de prestaties van het scherm, met de beste resultaten zoals wel te raden is met het eigen Mac OSX. Voornamelijk de kleurweergave laat verschillen zien, al zal in de praktijk het verschil niet merkbaar zijn. We bespreken hier de resultaten van het eigen besturingssysteem.

In het gijsverloop lopen de drie basiskleuren dicht op elkaar, waardoor er bijna geen kleurzweem zichtbaar is. De gammawaarde voor deze drie samen ligt hoger dan gewenst met 2,35, maar doordat de afwijking geleidelijk verloopt, zorgt dit in de praktijk voor weinig problemen. De gewenste waarde is 2,2 over het hele bereik.


Gamma schermmeting Apple iMac 27" Retina

De kleuren liggen mooi in het sRGB kleurgebied, met slechts een iets te over gesatureerd rood. De tussenliggende kleuren liggen mooi op hun plek en we zien bijna geen uitschieters bij de onderlinge helderheid van alle kleuren. Hierdoor presteren alle kleuren zeer mooi onder de grens van drie punten, en vaak zelfs onder de anderhalf DeltaE 94 punten. Dat zijn zeer goede resultaten. Een goed scherm presteert meestal net onder de acceptabele grens van 5 punten. Lager is bij deze puntentelling beter.


Kleur schermmeting Apple iMac 27" Retina

 

De kleurtemperatuur is nagenoeg perfect met 6863 Kelvin, waardoor er slechts een zeer lichtblauwe kleurzweem zichtbaar is, die in de praktijk er niet toe doet. De maximale helderheid van het scherm is mooi hoog met 473 cd/m² en het contrast is groot met 1126:1. Bij monitoren van dit kaliber is een contrast van ongeveer 800:1 meer gebruikelijk.

We zijn erg onder de indruk van het scherm in deze iMac. Niet alleen vanwege de hoge resolutie, maar ook de kijkhoeken en het contrast zijn niet mis. Dat samen met de perfecte kleurweergave maakt deze iMac een plezier om mee te werken. Zeker voor de kleurcritici onder ons.

Testresultaten (Cinebench R15)

Als je kijkt naar de prestaties van deze quad-core Core i7-processor dan kan het natuurlijk niet anders dan dat hij in deze processortest een plekje aan de bovenkant van de grafiek moet innemen. De Intel Core i7-4790K doet dan ook precies wat van hem verwacht wordt. 

Testresultaten (3DMark FireStrike) 

Als we kijken naar de score van de AMD Radeon M295X die in dit model is toegepast dan komen we op een score voor deze mobiele grafische processor uit op ongeveer een vergelijkbare hoeveelheid als de GeForce GTX 760 en dat is toch best behoorlijk goed. 

Testresultaten (PCMark 7) 

Voor de vergelijkbaarheid testen we systemen en ook Macs onder Windows. Dan lopen we hier tegen het probleem aan dat Windows niet overweg kan met de Fusion Drive. 

Testresultaten (PCMark 7 Storage) 

De score in deze test is voor een systeem met een harde schijf, maar als je hem met Windows gebruikt zoals we dat hier doen dan wil je hem eigenlijk met een SSD gebruiken in plaats van een harde schijf. 

Testresultaten (PCMark 8 Storage) 

Ook hier is goed te zien dat de schijf de versnelling van de SSD mist. 

Testresultaten (Energieverbruik) 

Als je bedenkt hoe zwaar de techniek is die in deze machine is verwerkt, dan valt het energieverbruik in rust best mee. Als hij hard moet werken dan is het energieverbruik met 237 watt toch behoorlijk veel, maar als je dan ook weer bedenkt hoeveel techniek er dan aan het werk is, inclusief een scherm, dan is het ook wel te begrijpen. 

Testresultaten (Geluidsproductie)

De iMac Retina doet behoorlijk stil zijn werk. 

Geluidsproductie rust

Geluidsproductie actief

Grid 2 1920x1080

Full HD een beetje racen met Grid 2 vormt geen probleem voor de iMac. 

Battlefield 3 1920x1080

Ook het oude Battlefield 3 kan probleemloos gespeeld worden in Ultra HD. 

Metro Last Light 1920x1080

Als je niet per se High-settings verlangt, dan kan ook Metro in Full HD prima gespeeld worden. 

Battlefield 3 3840x2160

Het lukt net niet om 60 fps te halen bij de low presets. 

Metro Last Light 3840x2160

Metro spelen in 4K is te veel gevraagd voor deze machine. 

Grid 2 3840x2160

Ook Grid 2 Medium is goed te doen voor de AMD Radeon M295X van de Apple iMac. 

Specificaties en prestaties

Specificaties en prestaties van de Apple iMac 27" Retina (Z0QX0N/A)

Algemeen
 
MerkApple
ProductnaamiMac 27" Retina (Z0QX0N/A)
ProductcodeZ0QX0N/A
DetailsProductinfo
Algemeen
Type systeemAll-in-One
Processor
Type processorIntel Core i7 4790K
Processor serieIntel Core i7
Aantal processors1
Totaal aantal cores4
Processorkloksnelheid4.0 GHz
Geheugen
Geheugen capaciteit8 GB
Aantal modules2
Type geheugenDDR3
Geheugen klokfrequentie1600 MHz
Moederbord
Trusted Platform Module (TPM)
Externe aansluitingen
eSATA0
Serieel0
Parallel0
Firewire (totaal)0
6-pin Firewire0
4-pin Firewire0
Firewire 8000
USB 2.00
USB 3.0 / 3.1 (Gen 1)4
PS/20
Bluetooth
Thunderbolt2
Netwerk
LAN - ChipBroadcom NetXtreme Gigabit Ethernet
LAN - Snelheid1000 Mbit/s
WLAN - ChipBroadcom 802.11 ac
WLAN - Standaard802.11ac (Wi-Fi 5)
Videokaart
Videokaart - Geïntegreerd/LosLos
Type videokaartAMD Radeon R9 M295X
Losse videokaart - Merk / ProductnaamAMD Radeon R9 M295X 4GB
Losse videokaart - Geheugen4096 MB
GPU kloksnelheid850 MHz
GPU geheugensnelheid1362 MHz
DisplayPort-uitgang2
Audio
Audio chip / GeluidskaartCirrus Logic CS4206B
S/PDIF ingang
S/PDIF uitgang
Opslag
Totale harddisk / SSD capaciteit1000 GB
SSD opslagcapaciteit128 GB
Harddisk opslagcapaciteit1000 GB
Aantal harde schijven / SSD's2
Harddisk / SSD 1 - TypeSSD
Harddisk / SSD 1 - Merk / ProductnaamApple SSD SD0128F
Harddisk / SSD 1 - Capaciteit128 GB
Harddisk / SSD 2 - TypeHarddisk
Harddisk / SSD 2 - Merk / ProductnaamApple HDD SD1000DM003
Harddisk / SSD 2 - Capaciteit1000 GB
Optische drive(s)
Optische drive 1 - Merk / ProductnaamMatshita UJ167am
Optische drive 2 - Merk / Productnaam
DVD branden
Blu-ray lezen
Blu-ray branden
Behuizing
Behuizing - Merk / ProductnaamApple iMac
Afmetingen - Breedte65 cm
Afmetingen - Diepte20.3 cm
Afmetingen - Hoogte51.6 cm
TV kaart
TV kaart - Merk / Productnaam
TV-tuner analoog
TV-tuner DVB-T
TV-tuner DVB-C
Beeldscherm
Inclusief monitor
Scherm - Geïntegreerd
Monitor - Merk / ProductnaamApple iMac
Scherm - Afmeting (inch)27 inch
Scherm - Resolutie5120x2880
Invoerapparaten
Inclusief muis en toetsenbord
Toetsenbord - Merk / ProductnaamApple Wireless Keyboard
Toetsenbord - Draadloos
Muis - Merk / ProductnaamApple Magic Mouse
Muis - Draadloos
Software
BesturingssysteemApple MacOS X
Benchmarks
Cinebench 10 (32-bit)24443
Cinebench R15 - Multi821
3DMark0635379
3DMark - Ice Storm153015
3DMark - Cloud Gate21689
3DMark - Fire Strike5977
3DMark - Fire Strike Extreme3117
PCMark 7 - PCMark Score5011
PCMark 7 - Lightweight Score3335
PCMark 7 - Productivity Score2784
PCMark 7 - Entertainment Score6109
PCMark 7 - Creativity Score7517
PCMark 7 - Computation Score18462
PCMark 7 - System Storage Score1980
Storage Primair (C:\)
Storage TypeHDD
Merk / Productnaam opslagApple HDD ST1000DM003
PCMark 8 - Storage Score2541
PCMark 8 - Storage - Storage Bandwidth10.29 MB/s
PCMark 8 - Storage - World of Warcraft111.5 sec.
PCMark 8 - Storage - Battlefield 3290.9 sec.
PCMark 8 - Storage - Adobe Photoshop light194.3 sec.
PCMark 8 - Storage - Adobe Photoshop heavy466.0 sec.
PCMark 8 - Storage - Adobe InDesign145.9 sec.
PCMark 8 - Storage - Adobe After Effects142.0 sec.
PCMark 8 - Storage - Adobe Illustator155.5 sec.
PCMark 8 - Storage - Microsoft Word43.8 sec.
PCMark 8 - Storage - Microsoft Excel20.8 sec.
PCMark 8 - Storage - Microsoft PowerPoint21.2 sec.
Windows game benchmarks 2014
Battlefield 3 (Low Preset) (1920x1080)151.7 fps
Battlefield 3 (High Preset) (1920x1080)94.7 fps
Battlefield 3 (Low Preset) (3840x2160)54.8 fps
Battlefield 3 (High Preset) (3840x2160)30.8 fps
GRID 2 (Medium) (1366x768)156.3 fps
GRID 2 (Ultra, 4x MSAA) (1366x768)102.0 fps
GRID 2 (Medium) (1920x1080)155.2 fps
GRID 2 (Ultra, 4x MSAA) (1920x1080)72.5 fps
GRID 2 (Medium) (3840x2160)81.3 fps
GRID 2 (Ultra, 4x MSAA) (3840x2160)30.7 fps
Metro Last Light (Medium) (1920x1080)60 fps
Metro Last Light (High) (1920x1080)41 fps
Metro Last Light (Medium) (3840x2160)25 fps
Metro Last Light (High) (3840x2160)15 fps
Energieverbruik
Energieverbruik uit0 W
Energieverbruik rust66 W
Energieverbruik 3DMark06 Max237 W
Geluid
Rust (15 cm)32.9 dB
Actief (15cm)42.3 dB
Testresultaten beeldscherm
Kleurtemperatuur6863 K
Maximale helderheid473 cd/m²
Minimale helderheid0.42 cd/m²
Contrast1126.2 : 1
Gemiddeld Delta E grayscale tracking1.6
Gamma2.35
Gamma (afwijking van 2,2)0.15
Delta E Rood2.84
Delta E Groen0.85
Delta E Blauw1.35
Delta E Cyaan1.07
Delta E Magenta2.61
Delta E Geel1.20
Gemiddeld Delta E kleuren1.7

Foto's

Foto's van de Apple iMac 27" Retina (Z0QX0N/A)

Conclusie

De Apple iMac Retina is een uniek apparaat, voorzien van een geweldig scherm en prima hardware. De grafische kaart is weliswaar niet krachtig genoeg om er keihard mee te gamen in 4K, maar dat is ook niet waar een apparaat zoals dit primair voor bedoeld is. Het is daarnaast jammer dat je (nog) niet van 5K gebruik kunt maken onder Windows. Maar Apple heeft wederom bewezen dat het erg fraaie computers kan bouwen met zeer mooie specificaties. Het prachtige scherm met 5120x2880-resolutie is een heel groot pluspunt. Het biedt niet alleen voordelen als je met video aan de slag gaat, maar is door de hoge scherpte ook heel fijn om mee te werken als je gewone software gebruikt.

Apple iMac 27" Retina (Z0QX0N/A)

Qua configuratiemogelijkheden heb je best wat keuze. Als je aan de slag gaat met Windows dan zouden we je een variant aanbevelen met SSD en niet voor de Fusion Drive kiezen. Maar zeker in deze wat gepimpte variant met Core i7-4790K en M295X blijft er natuurlijk maar weinig te wensen over. Ook als je kijkt naar het prijskaartje dan valt het nog best mee. Goedkoop is het niet, maar als je bedenkt dat Dell voor haar UltraSharp UP2715K al zo’n 2175 euro rekent dan valt de prijs van de instapversie van deze iMac van 2500 euro nog best mee. Al met legt Apple de lat weer een stap hoger voor de markt. Deze iMac verdient wat ons dan ook een Gold Award. 


Apple iMac 27" Retina 5K


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Apple iMac 27" Retina (MF866D/A)

Apple iMac 27" Retina (MF866D/A)

 • All-in-One
 • Intel Core i5 4690
 • 8 GB
 • AMD Radeon R9 290X
 • 1000 GB
 • 27 inch
 • Apple MacOS X
Niet verkrijgbaar
Apple iMac 27" Retina (MF886N/A)

Apple iMac 27" Retina (MF886N/A)

 • All-in-One
 • 8 GB
 • AMD Radeon R9 290X
 • 1000 GB
 • 27 inch
 • Apple MacOS X
Niet verkrijgbaar
Apple iMac 27" Retina (Z0QX0N/A)

Apple iMac 27" Retina (Z0QX0N/A)

 • All-in-One
 • Intel Core i7 4790K
 • 8 GB
 • AMD Radeon R9 M295X
 • 1000 GB
 • 27 inch
 • Apple MacOS X
Niet verkrijgbaar
Gold Award Apple iMac 27" Retina 5K (MF886FN/A)

Apple iMac 27" Retina 5K (MF886FN/A)

 • All-in-One
 • 8 GB
 • AMD Radeon R9 290X
 • 1000 GB
 • 27 inch
 • Apple MacOS X
Niet verkrijgbaar
Gold Award Apple iMac 27" Retina 5K (MF886LL/A)

Apple iMac 27" Retina 5K (MF886LL/A)

 • All-in-One
 • 8 GB
 • AMD Radeon R9 290X
 • 1000 GB
 • 27 inch
 • Apple MacOS X
Niet verkrijgbaar
0
*