Vriendelijk verzoek: whitelist Hardware.Info! Lees hier waarom

662 reacties
Inhoudsopgave
  1. 1. Vriendelijk verzoek
  2. 2. Hardware.Info whitelisten in Google Chrome
  3. 3. Hardware.Info whitelisten in Mozilla Firefox
  4. 4. Hardware.Info whitelisten in Microsoft Edge
  5. 5. Hardware.Info whitelisten in Pi-Hole
  6. 662 reacties

Vriendelijk verzoek

We kunnen er niet om heen, steeds meer mensen gebruiken een adblocker. Gezien de grote hoeveelheid vaak storende banners op sommige websites, kun je daar alleen maar begrip voor hebben. Tegelijkertijd zijn advertenties de primaire inkomstenbron voor sites als Hardware.Info. De ruim 25 mensen die bij Hardware.Info werken, zorgen er voor dat er jaarlijks zo’n 1500 producten getest worden en dat je iedere dag minstens één review en vele nieuwsberichten op de site kunt lezen. Al die artikelen kun je gratis en voor niks lezen; het zijn de advertenties die voor de salarissen en alle andere kosten garant staan.

Dat betekent dus ook dat zonder advertentie-inkomsten een site als Hardware.Info niet kan bestaan. Vandaar dat we jou als bezoeker van de site een beleefd verzoek doen: vind je onze content de moeite waard, whitelist dan Hardware.Info in je adblocker.

Je hoeft niet bang te zijn dat Hardware.Info dan één grote kermis aan advertenties wordt. Wij doen een duidelijke belofte: 

  • Primair advertenties die aansluiten bij Hardware.Info; wel hardware, geen loterijen en wasmiddelen.
  • Advertenties worden altijd geladen nádat de pagina is geladen en vertragen dus niet.
  • Geen advertenties die artikelen overlappen of irritant in de weg staan, zoals pop-ups, floor-ads, etc.

Mochten er advertenties zijn die je zo ergerlijk vindt dat je er een ad-blocker om zou installeren, laat het ons dan weten. Dat kan je doen via een mail naar info@hardware.info of via ons forum.

Hoe moet ik Hardware.Info whitelisten?

Klik hier voor tips wanneer je de Google Chrome browser gebruikt.
Klik hier voor tips wanneer je de Mozilla Firefox browser gebruikt.
Klik hier voor tips wanneer je de Microsoft Edge browser gebruikt.
Klik hier voor tips wanneer je Pi-Hole gebruikt.

Waarom whitelisten, ik klik toch nooit op een advertentie?

Wellicht denk je "ik klik toch nooit op advertenties, dus het maakt niets uit dat ik ze blokkeer". Zo simpel is het helaas niet. Alle advertenties op Hardware.Info worden verkocht per hoeveelheid vertoningen. Dat betekent dus dat iedere adblocker, of je nu zou klikken of niet, voor minder inkomsten zorgt.  Die inkomsten zijn hard nodig om te investeren in testers, redacteurs, testapparatuur en andere zaken.

Mocht je de content op Hardware.Info zeer waarderen, dan kun je ons ook helpen door een abonnement te nemen op Hardware.Info Magazine

Namens het hele team, dank voor het whitelisten van Hardware.Info!

Koen Crijns, hoofdredacteur Hardware.Info

0
*