750-850 watt voedingen: 39 modellen getest

46 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Testmethode en testveld
 3. 3. Maximale belasting
 4. 4. 12V stabiliteit en ripple
 5. 5. Efficiëntie
 6. 6. Lage belasting
 7. 7. Geluidsproductie
 8. 8. Formaat, kabellengtes en connectors
 9. 9. Conclusie
 10. 10. Besproken producten
 11. 11. Reacties

Inleiding

Zelfs het zwaarste systeem met een enkele videokaart heeft aan een 650W voeding meer dan genoeg, maar wil je twee videokaarten van stroom voorzien, dan heb je meer vermogen nodig. De 39 voedingen die we voor dit artikel testten, bieden dat volop.


Bespraken we eerder zowel 500-550W voedingen en 600-650W exemplaren, gingen we voor dit artikel met 750-850W modellen aan de slag. Dit zijn voedingen die je eigenlijk uitsluitend nodig hebt wanneer je een systeem met twee videokaarten bouwt, en dan ook nog high-end modellen. Met 750W kom je dan al een heel eind. Wil je daarnaast ook nog overklokken, dan is het verstandig naar een 850W exemplaar te kijken. In deze test tref je vijftien modellen van 850 watt, twee van 860 watt en een van 800 watt, plus negentien voedingen van 750 watt, een van 760 watt en een van 730 watt.

In totaal hebben we dus 39 modellen getest. En om maar direct met de deur in huis te vallen, geen van de geteste voedingen is als slecht te kwalificeren. Op een paar na die wat meer geluid produceren bij langdurige belasting en een handvol met een iets hogere dan ideale ripple, scoren eigenlijk alle testdeelnemers gewoon goed. Betekent dit dat het niet uitmaakt wat je koopt? Zeker niet: er zijn verschillen in formaat (belangrijk voor inbouwen), aantallen aansluitingen en in prijs.

Onze 39 modellen lopen in prijs uiteen van gemiddeld zo’n 85 euro tot 230 euro volgens de Hardware.Info Prijsvergelijker. Het goedkoopste model, de FSP Raider 750W, kan je al voor gemiddeld 85 euro kopen. Het merendeel is echter duurder. 21 modellen kosten gemiddeld tussen de 100 en 150 euro, acht modellen tussen de 151 en 200 euro en zeven voedingen moeten meer dan 200 euro opbrengen.

Het zal de vaste lezer opvallen dat we dit keer geen èchte uitschieters met heel lage prijzen hebben. De reden is dat we geen voedingen hebben meegenomen van merken die in eerdere tests heel slecht presteerden, zoals Codegen of MS-Tech. Heb je een systeem dat een voeding in deze klasse echt nodig heeft, dan moet je investeren in een kwaliteitsvoeding. Dan zit er simpelweg een ondergrens aan het prijskaartje. Een 850W voeding van 50 euro kan je echt beter links laten liggen.

Testmethode en testveld

Uiteraard tellen boven alles de testresultaten. We testen voedingen bijzonder grondig. Daarbij kijken we naar de stabiliteit en micro-fluctuaties (ripple) van de voltages op de 12V-lijnen, de efficiëntie (ook bij lage belastingen), het sluipverbruik en de geluidsproductie. Voor alle metingen gebruiken we als een van de weinige testlabs professionele apparatuur, vergelijkbaar met wat voedingsfabrikanten ook zelf hebben staan. 

Voor het testen van voedingen maken we gebruik van professionele Stratron load-generatoren, waarmee we voedingen in ons lab tot 1600 watt kunnen belasten. Iedere voeding testen we in stappen van 100 watt vanaf 200 watt tot aan de maximale belasting. Bij iedere stap meten we voltages op de verschillende lijnen. Hoe dichter die waardes liggen bij de officiële waardes van 3,3, 5 en 12 volt, des te beter. Meer dan 5% afwijking is taboe. Bij iedere stap meten we met een professionele Zes Zimmer stroommeter het uit het stopcontact opgenomen vermogen. Op basis daarvan berekenen we de efficiëntie. Een oscilloscoop stelt ons in staat om de ripple, ofwel de fluctuaties op de geleverde gelijkspanningen te meten.

Belangrijk om te weten is dat we in alle gevallen in totaal zo’n 50 watt stroom uit de 3,3 en 5 voltlijnen trekken en de rest uit de 12 voltlijnen. Dat is anders dan de manier waarop bijvoorbeeld de 80 Plus organisatie of de meeste fabrikanten zélf hun voedingen testen, maar staat wel dichter bij de realiteit. In een PC maken alle stroomverslindende componenten (lees: de CPU en GPU) louter van de 12 voltlijnen gebruik; de 3,3 en 5 voltlijnen hebben slechts een zeer beperkte functie.

Naast de standaard tests vanaf 200 watt doen we ook tests bij lage belastingen van 22,5, 50 en 100 watt. Deze waardes en de verdeling van de belasting over de 3,3, 5 en 12 volt rails is gemodelleerd naar een écht systeem gebaseerd op een Intel Core i7 4770K Haswell-processor, een Gigabyte GA-Z87X-UD3H moederbord, twee Corsair Vengeance Pro geheugenmodules, een OCZ Vertex 4 SSD en een CPU-koeler. De 22,5 watt test komt ruwweg overeen met het idle-verbruik van dit systeem, de 50 watt test is gemodelleerd naar een situatie waarbij één CPU-core volledig is belast en de 100 watt test naar een situatie waarbij alle cores volledig belast zijn.

Voorts meten we ook het door de voeding aan het stopcontact onttrokken vermogen zónder belasting. Belangrijk om te weten of een voeding niet te veel sluipvermogen hebben.

Onze geluidstest doen we in een geluidsdichte box, zodat we waardes vanaf ca. 18 dB(A) nauwkeurig kunnen meten. Onze meter plaatsen we 10 cm. van de voeding en we belasten de voedingen met ca. 100W, 300W en 500W. We doen de metingen nadat de voedingen 20 minuten lang belast zijn.

39 modellen

Zoals gezegd hebben we 39 voedingen getest. Om de grafieken overzichtelijk te houden, hebben we de 36 (semi-)modulaire voedingen een blauw balkje gegeven en de 3 niet-modulaire een rood balkje. We bespreken niet iedere voeding afzonderlijk, maar gaan louter in op de diverse vermelde testaspecten. Daarnaast kijken we naar de fysieke eigenschappen. We beginnen echter met de maximale stabiele belasting, want als je een 850W voeding koopt, wil je natuurlijk wel dat die dat ook echt kan leveren.

Over condensators gesproken

Het is een onderwerp dat iedere discussie bij onze voedingreviews beheerst: wat voor condensators zijn gebruikt in een voeding? Alleen exemplaren van Japanse makelij kunnen op goedkeuring van veel Hardware.Info lezers rekenen. Onze tests geven ondertussen geen verschil aan. De gedachte is dat Japanse condensators (‘caps’, kort voor ‘capacitors’) langer meegaan. Helaas kunnen we dat niet testen, maar de voedingfabrikanten staan doorgaans ook pal achter hun condensators van andere herkomst, zo blijkt ook uit de garanties. Desalniettemin hebben we bij de voedingen geïnventariseerd welke merken condensators zijn gebruikt. Die informatie vind je in de vergelijkingstabel.

Maximale belasting

We hebben voor alle voedingen de maximale stabiele belasting genoteerd. Als een voeding eruit klapte tijdens het testen, noteerden we bij welke stap hij het wel nog deed. Ook als de voltages niet meer stabiel waren (meer dan 5% afweken) bij een bepaalde belasting, noteerden we de voorgaande stap waarbij dat wel nog het geval was. Alle 800+ watt voedingen konden keurig 800W leveren, alle 700+ watt voedingen 700W. Daarbij bleef in alle gevallen ook het 12V voltage ruim boven de ondergrens.

12V stabiliteit en ripple

Dat brengt ons soepel op de 12V stabiliteit en daarmee samenhangend, de ripple, oftewel microfluctuaties op de 12V-lijn. Eigenlijk hier niets dan goed nieuws: zelfs het minst presterende model in dit aspect, de FSP Raider 750W, levert nog 11,7V bij 700W belasting. Dat is 0,2V minder dan het model er direct boven, de FSP Aurum PT 850W. Slechts 14 modellen laten minder dan 12V noteren bij 700W belasting; van de 800W+ voedingen zijn er zes die 11,9V in plaats van 12V leveren. Dat zijn geen waardes waar je je zorgen over hoeft te maken.

Kijken we verder naar de ripple-scores, dan is het verhaal hier ook grotendeels goed. Deze Vtt (voltage-top-top) waardes geven het verschil aan tussen de hoogste en laagste gemeten voltages. Wanneer de 12 voltlijn een ripple heeft van 50 mVtt betekent het dat deze fluctueert tussen de 11,975 en 12,025 volt. Ter herinnering, een ripple lager dan 75 mVtt is goed, lager dan 50 mVtt is érg goed en betekent dat je flink kan overklokken zonder zorgen over de stabiliteit.

Bij een belasting van 700W zijn er vier modellen die boven de 50 mVtt uitkomen: de Seasonic G-Series 750W gaat er net overheen met 51,2 mVtt, voor de FSP Raider 750W meten we 66 mVtt en voor de Chieftec A-90 Series 750W 67,2 mVtt. Alleen bij de Enermax Revolution X’t 730W meten we een wat mindere 86 mVtt. De beste bij deze belasting zijn vier voedingen van Corsair en een van Super Flower, die allemaal ripples hebben van minder dan 10 mVtt.

Bij een belasting van 800W komt alleen de SilverStone Strider Gold S Series 850W boven de 50 mVtt uit, met een waarde van 58,4. Niet echt iets om wakker van te liggen. De Super Flower Leadex Platinum 850W haalt een uitstekende 9,8 mVtt, de Corsair RM850x een vrijwel identieke 11,2 mVtt. Ook de Corsair RM850i presteert hier extreem goed, met een waarde van 11,8 mVtt.

Efficiëntie

Als we kijken naar de gemiddelde efficiëntie van 200-700 watt, dan doet eigenlijk geen enkele voeding het slecht. Hekkensluiter is de Antec HCG-750M High Current Gamer, met nog altijd gemiddeld 85% efficiëntie. Slechts drie andere modellen halen ook de 88% niet: de Cooler Master GM-Series G750M, de Antec HCG-850M en de Corsair CX750M. Niet toevallig zijn deze alle 80Plus Bronze gecertificeerd, maar dat is de Be quiet! Power Zone 750W ook, en die haalt nipt wel 88% efficiëntie.

De efficiëntiekoningen zijn voornamelijk Platinum-modellen, al vinden we de Cooler Master V-Series 850W die Gold gecertificeerd is terug op een uitstekende tiende plaats, vóór de Antec HCP Platinum 850W en de Thermaltake Toughpower Grand Platinum 850W. Ook opvallend is de Be quiet! Power Zone 850W, die 80Plus Bronze gecertificeerd is, maar zich probleemloos staande houdt in het Gold- en Platinumgeweld met gemiddeld 90,24% efficiëntie. Het lijkt erop dat de 80Plus-certificeringen niet altijd evenveel betekenen.

De efficiëntste voedingen zijn de Be quiet! Dark Power Pro 11 850W, Corsair HX750i en de Seasonic Platinum Series 860W v2. Alle drie hebben een rendement van meer dan 91,5%. De Corsair HX750i is overigens significant goedkoper dan de andere modellen, het prijsverschil is 40 à 50 euro, afgaande op de gemiddelde prijzen.

De vraag is of het de moeite waard is om heel veel geld te investeren in een zo efficiënt mogelijke voeding. Vergelijken we de meest met de minst efficiënte 850W voeding, dan zien we dat de Dark Power Pro 11 866 watt uit het stopcontact trekt om 800W te kunnen leveren, terwijl de Antec HCG-850M 928 watt verbruikt voor hetzelfde vermogen. Dat scheelt 62 watt. Bij 24/7 continu gebruik zou dat 120 euro op jaarbasis zijn, maar dat is geen realistisch model. Doorgaans is de helft van het nominale verbruik realistischer – en beter – voor een voeding. Voor 400W heeft de Antec 465W nodig, Be quiet! 438W. Dat scheelt maar 27 watt. Gaan we uit van 8 uur gebruik per dag, elke dag van het jaar – een riante schatting – dan geeft de Be quiet! een voordeel van 18 euro per jaar. Dan duurt het dus vijf jaar eer je het prijsverschil van zo’n 90 euro eruit hebt. Kortom, staar je niet blind op efficiëntie.

Lage belasting

Ook de high-end pc’s waar deze voedingen voor bestemd zijn zal je zelden continu belasten op het volle vermogen. Veel vaker zullen ze weinig meer doen dan een browservenster tonen of gewoon het bureaublad. Om die reden meten we ook het verbruik bij lage belasting. Bij 22,5W belasting zien we dat de prestaties uiteenlopen van 54% (!) rendement voor de SilverStone Strider Gold S Series 850W tot 76,7% voor de Seasonic Snow Silent 750W. Dat is een fors verschil, maar er zijn in totaal slechts vier voedingen die minder dan 60% efficiënt zijn bij deze belasting.

Bij een belasting van 50W is de Snow Silent 750W wederom aanvoerder, en maar liefst 86,6% efficiënt. De Platinum Series 860W v2 van hetzelfde merk staat overigens op nummer twee op de lijst. De FSP Raider 750W doet het hier ook goed, evenals de Chieftec A-90 Series 750W en de Corsair HX750i. Die drie komen boven de 83% uit bij deze belasting. Toch is het verschil met de minst presterende modellen klein: de SilverStone Strider Gold S staat wederom op de laatste plaats met 73,4%, naast nog drie voedingen die onder de 75% blijven. Gezien het lage verbruik waar het hier om gaat leiden dit soort verschillen in de praktijk maar tot beperkte consequenties voor de energierekening.

Bij 100W belasting zijn de verschillen nog kleiner en is de verdeling tussen beste en “minst goede” niet noemenswaardig anders.

Ook het stand-by verbruik – als de PC uit staat, maar de voeding nog aan – mag geen naam hebben, de hoogst gemeten waarde is 0,33W. Opmerkelijker is dat behoorlijk wat voedingen ook in de ‘uit’-stand nog een minuscule hoeveelheid stroom blijven opnemen. Ook al is het maar 0,15W in het ergste geval, uit zou gewoon uit moeten zijn. Bij 15 van de 39 voedingen is dat echter niet zo.

Geluidsproductie

Bij zulke kleine verschillen qua verbruik en stabiliteit is het des te interessanter hoe luidruchtig de voedingen in de test hun werk doen. We meten bij 100, 300 en 500W belasting, in het laatste geval na 20 minuten. Dat doen we in een geluidsdichte box, zodat we echt alleen de geluidsproductie van de voeding meten èn de voeding het nog eens niet al te makkelijk heeft, want de warmte wordt niet afgevoerd. Metingen onder de 30 dB(A) betekenen dat de voeding de facto onhoorbaar stil is. Dat is namelijk het geluid van een rustige ruimte – andere processoronderdelen overstemmen de voeding dan ook nog eens. Metingen onder de ca. 18 dB(A) zijn niet mogelijk in onze opstelling, dat is de ondergrens van onze omgeving. Ter illustratie: bij die mate van stilte hoor je het bloed door je oren stromen.

Bij 100W belasting zijn er negen voedingen die op dat niveau presteren. Bij deze belasting zijn 12 modellen luidruchtiger dan 30 dB(A), maar slechts twee zouden we als duidelijk hoorbaar omschrijven, de twee Antec High Current Gamer modellen. Met 44, respectievelijk 45,3 dB(A) zijn die niet heel lawaaiig, maar aangezien de concurrentie laat zien dat het véél stiller kan, kunnen we niet positief oordelen over deze geluidsproductie. Ter illustratie, het twee-na-luidruchtigste model is de FSP Raider 750W, met 36 dB(A).

Veel interessanter zijn natuurlijk de prestaties bij hogere belasting en dan met name bij 500W, een typische belasting voor voedingen in deze klasse. Hier zien we zowaar dat een voeding nog altijd slechts 18 dB(A) produceert, de Corsair RM Series 750. Bijzonder indrukwekkend. De RMi Series 750 van hetzelfde merk produceert ongeveer evenveel geluid, slechts 19 dB(A). Ook de Seasonic Platinum Series 860W v2, Corsair HX850i en RM750i en de Be quiet! Dark Power Pro 11 zijn extreem stil.
Andere voedingen produceren meer lawaai. Echter, als je bedenkt dat bij dit soort zware belastingen de CPU- en GPU-koeler doorgaans meer geluid produceren, scoren de meeste modellen hier behoorlijk tot zeer goed. Slechts zes voedingen komen boven de 40 dB(A) uit en daarvan zijn alleen de FSP Raider 750W en de Antec HCG-750M als echt luidruchtig te kwalificeren.

Formaat, kabellengtes en connectors

Een voeding kan nog zo stil, efficiënt en stabiel zijn, als de kabels te kort zijn of als hij niet in je behuizing past, heb je er alsnog weinig aan. Om met dat laatste te beginnen: de meeste voedingen in deze klasse zijn wat groter, maar een aantal meet slechts 14 cm. Dat zijn de SilverStone Strider Gold S Series 750W, de Cooler Master GM-Series G750M, de FSP Raider en de Seasonic S12G 750W. De kleinste 850W voeding is de SilverStone Strider Gold S Series 850W, die meet 15 cm. Het merendeel is 16 tot 18 cm diep, wat in de meeste behuizingen wel past, maar het is raadzaam het te controleren voordat je tot aanschaf overgaat. De Thermaltake Toughpower Grand Platinum 850W en de XFX TS Series 750W zijn beide net wat groter dan 18 cm, de FSP Aurum PT 850W, Antec HCP Platinum 850W en de Be quiet! Dark Power Pro zijn 19 of zelfs 19,5 cm diep. Dat kan in goedkopere, kleinere kasten lastig worden, maar de kans dat je een voeding in die klasse in zo’n kleine behuizing wilt gebruiken is natuurlijk niet heel groot.

Verplaatsen we onze blik naar de kabels en beginnen we met de ATX- en CPU-kabels, dan zien we dat de Chieftec Navitas 850W en FSP Raider 750W met 52,5 cm wat korte moederbordkabels hebben. Ook die van de Antec HCG-modellen houden niet over qua lengte. Alle andere zijn 55 cm of langer, wat in de meeste gevallen voldoende zal zijn. De Chieftec A-90 heeft ook een vrij korte CPU-kabel, 57,5 cm, maar alle andere modellen hebben een kabel van 60 cm en langer.

Bij de Enermax Platimax 850W valt op dat de PEG-kabels slechts 52,5 cm meten, maar dat zal in vrijwel alle gevallen meer dan genoeg zijn – de videokaarten zitten doorgaans dichtbij de voeding. Op vijf modellen na zijn deze kabels 60 cm of langer. Ook qua PEG-connectors bieden alle voedingen er minimaal 4, voldoende voor twee videokaarten. Meer dan twee GPU’s zouden we in deze klasse niet snel aanbevelen, dat wordt toch wat krap – maar mocht je dat toch willen doen, dan bieden niet minder dan 14 modellen 6 PEG-aansluitingen, terwijl de FSP Aurum PT 850W er zelfs 8 heeft.

Op voedingen als deze wil je wellicht wat meer opslagapparaten aansluiten, dus voldoende SATA connectors is dan handig. De Antec HCG-750 heeft er het minst, maar dat zijn er nog altijd 6, terwijl alle andere modellen er 8 of meer hebben. Wil je een file server bouwen, dan zijn de FSP Aurum PT 850 met 13 keer SATA, Corsair AX860i, HX850i, HX750i en de Thermaltake Toughpower Grand Platinum 850W met elk 12 keer SATA wellicht interessant. Molex-aansluitingen zijn tegenwoordig minder in trek en dat zien we ook bij de testdeelnemers, maar voor casefans en dergelijke heb je er nog altijd minimaal 3 tot je beschikking bij de twee modellen met het kleinste aantal. Corsair levert er bij de HX850i 12, mocht je heel veel exotische apparatuur willen aansluiten.

Conclusie

Het wordt saai, maar net als bij eerdere voedingstests kunnen we wel stellen dat je anno 2015 moeite moet doen om een echt slechte voeding te kopen. Zeker niet in de klasse die onderwerp is van deze test. Dat wil echter niet zeggen dat we geen ‘beste’ modellen kunnen aanwijzen. Om die reden kijken we allereerst naar de prijs.

Zoals gezegd is de Cooler Master GM-Series G750M met gemiddeld 95 euro de op twee na voordeligste 750W-klasse model in de test en dan heb je een semi-modulair model waar heel weinig op valt aan te merken: hij is behoorlijk stil, heeft een keurige ripple, stabiele voltages, voldoende lange kabels en aansluitingen, en hij is ook nog eens prettig compact. Alleen de efficiëntie blijft wat achter bij de rest van het testveld, maar het is zonder meer een Great Value award waard. De XFX TS 750W biedt nog iets betere prestaties voor ongeveer dezelfde prijs, maar is helaas minder goed leverbaar en niet modulair.

Wil je een echt duidelijk stillere voeding met nog wat meer aansluitingen, betere efficiëntie en een lagere ripple, dan is de Corsair RM750x voor iets meer geld een uitstekende keuze en daarmee ontvanger van de Excellent Choice award. Die is er ook voor de 850W versie van dat model, want ook in dat klassement is de RMx Series zeer goed. Deze voeding heeft het bijkomende voordeel dat hij een van de meest voordelige 850W-voedingen is. In het blad gaven we de Corsair RM Series al een Excellent Choice award, maar inmiddels blijkt de nieuwe RMx Series nòg beter te zijn. Daarnaast moeten ze goedkoper worden. Daarom krijgen deze voedingen nu de Excellent Choice award.

Is geld ten slotte geen factor in je overwegingen en wil je puur het beste van het beste, dan zijn dit de voedingen die je moet hebben: Corsair HX750i, HX850i, Be quiet! Dark Power Pro 11 850W en de Seasonic Platinum Series 860W. Deze vier voedingen zijn de beste producten in deze test en ontvangen daarom de Ultimate Product award.

In deze uitgebreide vergelijkingstabel van de besproken voedingen kan je exact de voeding kan uitzoeken die aansluit bij jouw wensen en budget.


Cooler Master GM-Series G750M


Corsair RM750x
Corsair RM850x


Corsair HX750i
Corsair HX850i

Be quiet! Dark Power Pro 11 850W
Seasonic Platinum Series 860W v2

 

Addendum: In het blad kreeg de Coolermaster V-Series Semi-Modular 750W een Excellent Choice Award, maar dit product is inmiddels end of life is en is daarom (vrijwel) niet meer leverbaar. De opvolger van deze voeding is wel uit, maar hiervan hebben we geen testexemplaar ontvangen.


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Antec Edge 750W

Antec Edge 750W

 • 750 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 62 A
Niet verkrijgbaar
Antec HCG-750M High Current Gamer 750W

Antec HCG-750M High Current Gamer 750W

 • 750 W
 • 81 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 62 A

145,95 €

3 winkels
Antec HCG-850M High Current Gamer 850W

Antec HCG-850M High Current Gamer 850W

 • 850 W
 • 88 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 70 A
Niet verkrijgbaar
Antec HCP Platinum 850W

Antec HCP Platinum 850W

 • 850 W
 • 94 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 70.8 A
Niet verkrijgbaar
Ultimate Be quiet! Dark Power Pro 11 850W

Be quiet! Dark Power Pro 11 850W

 • 850 W
 • 94 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 70 A

202,85 €

10 winkels
Silver Award Be quiet! Power Zone 750W

Be quiet! Power Zone 750W

 • 750 W
 • 90 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 62 A

116,00 €

8 winkels
Great Value Be quiet! Power Zone 850W

Be quiet! Power Zone 850W

 • 850 W
 • 88 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 70 A

138,89 €

7 winkels
Silver Award Be quiet! Straight Power 10 800W CM

Be quiet! Straight Power 10 800W CM

 • 800 W
 • 93 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 65 A
Niet verkrijgbaar
Chieftec A-90 Series 750W

Chieftec A-90 Series 750W

 • 750 W
 • 90 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 62 A

81,90 €

3 winkels
Chieftec Navitas 850W

Chieftec Navitas 850W

 • 850 W
 • 90 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 70 A
Niet verkrijgbaar
Great Value Cooler Master GM-Series G750M

Cooler Master GM-Series G750M

 • 750 W
 • 85 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 62 A

104,77 €

2 winkels
Cooler Master V-Series 850W

Cooler Master V-Series 850W

 • 850 W
 • 93 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 70 A

160,34 €

4 winkels
Bronze Award Cooler Master V-Series Semi-Modular 750W

Cooler Master V-Series Semi-Modular 750W

 • 750 W
 • 90 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 62 A
Niet verkrijgbaar
Gold Award Corsair AX860i

Corsair AX860i

 • 860 W
 • 92 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 71.6 A
Niet verkrijgbaar
Corsair CX750M

Corsair CX750M

 • 750 W
 • 85 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 62 A

96,99 €

10 winkels
Ultimate Corsair HX750i

Corsair HX750i

 • 750 W
 • 92 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 62.5 A

152,99 €

9 winkels
Ultimate Corsair HX850i

Corsair HX850i

 • 850 W
 • 92 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 70.8 A

175,99 €

10 winkels
Excellent Corsair RM750

Corsair RM750

 • 750 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 62.5 A
Niet verkrijgbaar
Ultimate Corsair RM750i

Corsair RM750i

 • 750 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 62.5 A

136,90 €

11 winkels
Excellent Corsair RM750x

Corsair RM750x

 • 750 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 62.5 A
Niet verkrijgbaar
Excellent Corsair RM850 v2

Corsair RM850 v2

 • 850 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 70.8 A
Niet verkrijgbaar
Ultimate Corsair RM850i

Corsair RM850i

 • 850 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 70.8 A

161,99 €

11 winkels
Ultimate Corsair RM850x

Corsair RM850x

 • 850 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 70.8 A
Niet verkrijgbaar
Enermax Platimax 850W

Enermax Platimax 850W

 • 850 W
 • 92 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 70 A
Niet verkrijgbaar
Enermax Revolution X't 730W

Enermax Revolution X't 730W

 • 730 W
 • 93 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 60 A
Niet verkrijgbaar
EVGA SuperNova G2 750W

EVGA SuperNova G2 750W

 • 750 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 62.4 A

144,90 €

1 winkel
Fractal Design Edison M 750W

Fractal Design Edison M 750W

 • 750 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 62 A

138,37 €

1 winkel
FSP Aurum PT 850W

FSP Aurum PT 850W

 • 850 W
 • 92 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 70 A

286,49 €

1 winkel
FSP Raider 750W

FSP Raider 750W

 • 750 W
 • 88 %
 • 80 Plus Silver
 • 60 A
Niet verkrijgbaar
Seasonic G-Series 750W

Seasonic G-Series 750W

 • 750 W
 • 87 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 62 A
Niet verkrijgbaar
Gold Award Seasonic Platinum Series 760W v2

Seasonic Platinum Series 760W v2

 • 760 W
 • 92 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 63 A
Niet verkrijgbaar
Ultimate Seasonic Platinum Series 860W v2

Seasonic Platinum Series 860W v2

 • 860 W
 • 92 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 71 A

212,32 €

1 winkel
Seasonic S12G 750W

Seasonic S12G 750W

 • 750 W
 • 90 %
 • 80 Plus Gold
 • 62 A
Niet verkrijgbaar
Seasonic Snow Silent 750W

Seasonic Snow Silent 750W

 • 750 W
 • 94 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 62 A
Niet verkrijgbaar
SilverStone Strider Gold S Series 750W

SilverStone Strider Gold S Series 750W

 • 750 W
 • 91 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 62.5 A

108,44 €

3 winkels
SilverStone Strider Gold S Series 850W

SilverStone Strider Gold S Series 850W

 • 850 W
 • 91 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 70 A

133,10 €

3 winkels
Super Flower Leadex Platinum 850W Black

Super Flower Leadex Platinum 850W Black

 • 850 W
 • 94 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 70.8 A
Niet verkrijgbaar
Thermaltake Toughpower Grand Platinum 850W

Thermaltake Toughpower Grand Platinum 850W

 • 850 W
 • 92 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 70 A
Niet verkrijgbaar
XFX TS Series 750W

XFX TS Series 750W

 • 750 W
 • 90 %
 • 80 Plus Gold
 • 62 A

108,17 €

2 winkels
0
*