Assassin's Creed - Syndicate: getest met 23 videokaarten

71 reacties
4 besproken producten
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Game-ervaring, testmethode en beeldkwaliteit
 3. 3. Testresultaten: Full HD (1920x1080) + frametimes
 4. 4. Testresultaten: WQHD (2560x1440) + frametimes
 5. 5. Testresultaten: Ultra HD (3840x2160) + frametimes
 6. 6. SLI/CrossFire schaling
 7. 7. Invloed CPU
 8. 8. Maximale instellingen per videokaart 
 9. 4 besproken producten
 10. 71 reacties

Inleiding

In november bracht Ubisoft Assassin's Creed: Syndicate uit voor de PC, het nieuwste spel in de langlopende serie. Het spel is ontwikkeld door Ubisoft Quebec, een van de in-house ontwikkelaars van het bedrijf, en speelt zich af in het Londen van de late negentiende eeuw. We hebben dit spel getest met 23 videokaarten in Full HD, WQHD en Ultra HD.


Het Londen van 1868 is overgenomen door de Tempeliersorde en jij speelt een tweeling die hier in opdracht een einde aan poogt te maken. Dit doe je door mensen die zij aanmerken te doden, zoals gebruikelijk bij Assassin's Creed.

De voorgaande Assassin's Creed spellen werden allemaal ontwikkeld door Ubisoft Montreal, soms in samenwerking met andere ontwikkelingsstudio's. Syndicate is de eerste die is ontwikkeld door Ubisoft Quebec.

Assassin's Creed: Syndicate (PC) 

Syndicate maakt gebruik van dezelfde engine als zijn voorganger, namelijk de vierde generatie van Ubisofts eigen Anvil engine: AnvilNext 2.0. Anvil wordt al gebruikt sinds het eerste Assassin's Creed spel werd uitgebracht in 2007, maar over de jaren heeft hij significante upgrades gekregen. Unity zag er al grafisch erg goed uit, maar Syndicate doet hier nog eens een schepje bovenop, zoals je op de tweede pagina kan zien. Wat betreft sfeer en graphics lijkt Syndicate enigszins op The Order: 1886, een console-only spel dat niettemin indruk wekte door zijn mooie effecten.

Op Metacritic heeft Syndicate een metascore van 7,5 en een userscore van 5,7. Steam-gebruikers zijn over het algemeen echter wel tevreden over het spel: 79% van de reviews is positief. De voornaamste reden hiervoor lijkt te zijn dat Syndicate, in tegenstelling tot Unity, gevrijwaard is van game-breaking bugs.


4 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Assassin's Creed: Syndicate (PC)

Assassin's Creed: Syndicate (PC)

 • PC
Niet verkrijgbaar
Assassin's Creed: Syndicate (PlayStation 4)

Assassin's Creed: Syndicate (PlayStation 4)

 • PlayStation 4
 • Actie

€ 19,38

2 winkels
Assassin's Creed: Syndicate (Xbox One)

Assassin's Creed: Syndicate (Xbox One)

 • Xbox One
 • Actie
Niet verkrijgbaar
Assassin's Creed: Syndicate, Special Edition (PC)

Assassin's Creed: Syndicate, Special Edition (PC)

 • PC
 • Actie
Niet verkrijgbaar
0