NZXT Hue+ en Grid+ review: en toen was er licht

13 reacties
3 besproken producten
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Hue+ Advanced PC Lighting
 3. 3. Grid+ V2
 4. 4. CAM software
 5. 5. Alternatieven
 6. 6. Foto's in gebruik
 7. 7. Conclusie
 8. 3 besproken producten
 9. 13 reacties

Grid+ V2

De NZXT Grid+ V2 fan controller is, zoals de naam al aangeeft, de tweede versie van NZXT's GRID+ fan controller. Ook dit apparaat is een rechthoekig kastje dat je ergens in je behuizing kwijt moet. Daarvoor wordt dubbelzijdig plakband met klittenband meegeleverd, zodat je het desgewenst even los kunt halen om bijvoorbeeld extra fans aan te sluiten. Het kastje is 18 mm hoog, met wat goede wil kan je het bij behuizingen met wat meer ruimte achter de moederbordplaat uit het zicht monteren.

NZXT Grid+ V2

Je kan tot 8 fans aansturen met de Grid+ V2, want er zitten zes poorten op en NZXT levert splitters mee voor twee van die poorten.  Ook de Grid+ V2 sluit je aan met behulp van een molex-verloopje en een usb-verloopje. Maximaal kan de Grid+ V2 30 watt leveren.

NZXT Grid+ V2

Verder valt er weinig te melden over deze accessoire - de bediening gaat met dezelfde CAM software als de Hue+, dus laten we daar eens nader naar kijken. Hieronder zie je nog hoe de Grid+ V2 gemonteerd is in een NZXT S340 Special Edition, waarin we ook de Hue+ kit hebben gemonteerd. 

NZXT Grid+ V2


3 besproken producten

Vergelijk   Product Prijs
NZXT Grid+ V2

NZXT Grid+ V2

Niet verkrijgbaar
NZXT Hue+ Advanced PC Lighting Black

NZXT Hue+ Advanced PC Lighting Black

 • Veelkleurig
 • 30 cm
 • 1

54,95 €

1 winkel
NZXT Hue+ Extension kit

NZXT Hue+ Extension kit

 • Blauw
 • 30 cm
 • 3
Niet verkrijgbaar
0
*