Asus Zenpad 3S 10 review: terugkeer naar het high-end segment

10 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Aansluitingen en knoppen
 3. 3. Intern 
 4. 4. Paneel
 5. 5. Software
 6. 6. Specificaties
 7. 7. Benchmarks: Systeemprestaties (Geekbench)
 8. 8. Benchmarks: GPU-prestaties (GFXBench en 3DMark)
 9. 9. Accuduur
 10. 10. Conclusie
 11. 1 besproken product
 12. 10 reacties

Aansluitingen en knoppen

Aan de rechterkant zijn de knoppen aangebracht, die net zoals de rest van het apparaat zeer degelijk aanvoelen en zijn voorzien van een klein beetje profiel. Bovenop is de 3,5mm-aansluiting aangebracht in het enige gedeelte van de behuizing die van plastic is. Dat zit daar uiteraard om de verschillende antennes een weg naar buiten te bieden. Aan de linkerkant zit een sleufje waar je een microsd-kaartje achter kwijt kunt. Onderop is de usb type-c-aansluiting (usb 2.0) terug te vinden, met aan weerszijden een speaker. Er komt een voor tabletbegrippen prima geluid uit, met redelijk wat detail. Echt veel body heeft het niet, maar dat kun je ook bijna niet verwachten uit een tablet.

Asus ZenPad 3S 10 64GB Grey

Onder het scherm heeft Asus net zoals Samsung een fysieke homeknop met aan weerszijden een capacitieve knop aangebracht. Die homeknop kun je niet alleen indrukken, hij doet ook dienst als vingerafdruklezer. In de praktijk werkt hij net zoals bij vrijwel alle apparaten tegenwoordig uitstekend. Wel is het zo dat je de homeknop eerst in moet drukken vooraleer de lezer zijn werk doet, net zoals dat bijvoorbeeld ook bij producten van Apple en Samsung het geval is.

Asus ZenPad 3S 10 64GB Grey

Zowel voor als achter is een camera aangebracht. De sensor achterop heeft een resolutie van 8 megapixel, die voorop van 5 megapixel. Beide worden niet bijgestaan door een flitser. Stel je overigens niet te veel voor van deze camera's. Met name die achterop valt in de praktijk behoorlijk door de mand. Het opvallendst is het beperkte dynamisch bereik, waardoor het vrijwel onmogelijk is om een foto te maken als er een situatie moet worden gefotografeerd waar licht en donker elkaar afwisselen.  

Asus ZenPad 3S 10 64GB Grey


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Excellent Asus ZenPad 3S 10 64GB Grey

Asus ZenPad 3S 10 64GB Grey

 • Android
 • 9.7 inch
 • 2048x1536
 • 64 GB
 • 4 GB
 • 427 gram
Niet verkrijgbaar
0
*