Corsair Void Surround Hybrid review: headset met 3,5mm én USB

11 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. Surround en CUE
  3. 3. Geluidskwaliteit
  4. 4. Specificaties
  5. 5. Foto's
  6. 6. Conclusie
  7. 1 besproken product
  8. 11 reacties

Inleiding

Begin dit jaar ververste Corsair zijn headsets met de Void-serie. We testten toen de Void Stereo, Void USB en Void Wireless, waarbij de belangrijkste verschillen uiteraard werden gevormd door de gebruikte aansluiting. De nieuwe Corsair Void Surround Hybrid combineert als het ware de eerste twee modellen van toen: je kunt hem zowel via een 3,5mm-jackplug als USB aansluiten.

Corsair Gaming Void Hybrid Surround Red

Tot voor kort moest je kiezen tussen de verschillende verbindingsmogelijkheden. Om een headset aan te sluiten op een Xbox One heb je de analoge versie nodig, terwijl je op de PC veel meer mogelijkheden hebt als je hem via USB aansluit. Voor wie zowel een console als een PC bezit, was het dus altijd een compromis.

De Void Surround Hybrid lost dat probleem op. De kabel aan de headset mondt uit in een standaard jackplug, waarmee je hem bijvoorbeeld kunt aansluiten op je telefoon of een Xbox One. Je kunt hem echter ook via de meegeleverde 3,5mm-naar-USB-adapter aansluiten op een PlayStation 4 of PC. In dat laatste geval komen ook surround en andere functies beschikbaar, waarover op de volgende pagina meer.

Op het moment van schrijven haal je de Corsair Void Surround Hybrid voor zo'n 80 euro in huis. Daarmee is hij 15 euro duurder dan de Void Stereo, maar juist een tientje goedkoper dan de Void USB.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Excellent Corsair Gaming Void Hybrid Surround Red

Corsair Gaming Void Hybrid Surround Red

  • Over-ear
  • 2 kanaals
Niet verkrijgbaar
0