13 budgetsmartphones review: is goedkoop ook een goede koop?

96 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Scherm
 3. 3. Intern
 4. 4. Camera
 5. 5. Software
 6. 6. Boerenkost of Chinees?
 7. 7. Systeemprestaties (Geekbench en PCMark)
 8. 8. Grafische prestaties (3DMark en GFXBench)
 9. 9. Accuduur
 10. 10. Conclusie
 11. 11. Besproken producten
 12. 12. Reacties

Inleiding

We kunnen ons goed voorstellen dat je helemaal geen zin hebt om veel geld neer te leggen voor een high-end smartphone. Daarom hebben we eens goed gekeken naar het instapsegment en niet minder dan 13 toestellen getest. Bij welk model krijg je het meest voor je centen? Wij zochten het uit.

Kijken naar een toestel in een wat betaalbaarder segment is om meerdere redenen interessant. Allereerst is er natuurlijk het forse prijsverschil. Voor veel mensen zal een uitgave van zo’n 200 euro relatief eenvoudig te verantwoorden zijn, iets wat niet gezegd kan worden van de 700 euro of meer die je vaak kwijt bent voor een topmodel. Een goedkoper toestel maakt een sim-only-abonnement daarnaast ook een stuk interessanter, vanwege de veel lagere initiële kosten die er dan aan verbonden zijn. Lange tijd deed je er echter goed aan om ver bij toestellen uit dit segment vandaan te blijven als je wat meer wensen had. Matige schermen, tergend trage processors en foeilelijke designs waren tot enkele jaren geleden aan de orde van de dag. De kwaliteit van toestellen in dit segment is inmiddels echter een stuk beter geworden. Hoog tijd dus om eens goed te kijken wat je opties zijn als je voor maximaal zo'n 200 euro gaat shoppen.

Acer Liquid Zest Plus White
Acer zet met de Liquid Zest Plus een fors toestel neer, maar wel eentje met een fenomenale accuduur.

Voor dit artikel zijn we aan de slag gegaan met dertien toestellen, waarbij we de grens hebben getrokken bij om en nabij de 200 euro. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op de volgende deelnemers: de Acer Liquid Zest Plus, Alcatel Pop 4S, Honor 5C, LG K10, Microsoft Lumia 650, Motorola Moto G (2015), Samsung Galaxy J5 (2016), Sony Xperia E5, Wiko U Feel, Wileyfox Spark+, Wileyfox Swift en de Xiaomi Redmi Note 3. Die laatste is niet officieel in Nederland te koop, maar wel te bestellen bij winkels die ook vanuit Europese warehouses leveren. Inclusief verzendkosten waren we voor dat toestel 204 euro kwijt. Het leek ons in ieder geval interessant om een dergelijk toestel in dit artikel mee te nemen, al was het maar om eens te kijken hoeveel meer je voor je geld krijgt als je voor een ‘Chinees’ gaat.

Wil je op je gemak de verschillende modellen in deze test vergelijken, dan verwijzen we je naar de vergelijkingstabel. In wat volgt bespreken we de toestellen aan de hand van enkele algemene kenmerken die volgens ons van belang zijn bij smartphones. Wat in ieder geval meteen opvalt is dat er geen enkel slecht gebouwde smartphone tussen zit. Met de Honor 5C en de Wiko U Feel en de Xiaomi Redmi Note 3 hebben we er zelfs toestellen inzitten met een aluminium achterkant/behuizing. Dat was tot voor kort eigenlijk alleen voorbehouden aan high-end telefoons. 

Honor 5c Silver
Als je de Honor 5C in je handen hebt, dan doet hij je meer dan een klein beetje denken aan de Honor 7. Hij heeft in ieder geval ook een aluminium behuizing.

Scherm

In deze test zitten zeven modellen met een schermdiagonaal van 5 inch, twee van 5,2 inch, een van 5,3 inch en drie van 5,5 inch. We zijn gelukkig verlost van tn-panelen, ook in dit segment. Elf van de dertien deelnemers zijn voorzien van een ips-paneel, Microsoft en Samsung hebben gekozen voor een amoled-paneel. Ook op het gebied van de resolutie zien we zaken waar we over te spreken zijn. Je hoeft niet langer bang te zijn dat je wordt afgescheept met een paneel met 840x480 pixels. Je mag op minstens 1280x720 pixels rekenen en er zijn zelfs drie modellen die een full hd-paneel hebben, de Alcatel Pop 4S, Honor 5C en de Xiaomi Redmi Note 3. 

Samsung Galaxy J5 2016 Gold
Zoek je het toestel met de beste schermkwaliteit van deze test, dan kun je niet om de Samsung Galaxy J5 heen.

Kijken we naar de maximale helderheid van de panelen, dan scoren negen van de dertien deelnemers 400 candela per vierkante meter of hoger, een prima bruikbare helderheid. De Moto G en de Wileyfox Swift tikken de 500 candela per vierkante meter aan, terwijl de Motorola Moto G4 Play, Wileyfox Spark + en de Xiaomi Redmi Note 3 voorbij de 460 nits gaan. De apparaten die onder de 400 scoren, zitten er overigens niet ver onder. De LG K10 doet het met 346 candela per vierkante meter het minst. Die heeft dan overigens dankzij een zeer lage zwartwaarde wel weer het beste contrast van alle ips-panelen in de test. Op dat punt scoren de amoleds in de Lumia 650 en de Galaxy J5 uiteraard het best, want die hebben een zwartwaarde van nul en dus een oneindig contrast. Deze twee toestellen zetten ook het meest neutrale plaatje neer qua kleurtemperatuur. Het zijn de enige twee in de test die onder 7000 Kelvin uitkomen.

Alcatel Pop 4S Dark Grey
De Pop 4S is een van de weinige modellen in dit segment met acht rekenkernen en met een full hd-resolutie.

Helderheid, contrast en kleurtemperatuur vertellen een deel van het verhaal, het andere is de accuraatheid van de weergave van de verschillende kleuren en van het grijsverloop. Bij deze tests meten we of er afwijkingen zijn die met het menselijk oog zichtbaar zijn. Alle scores onder de drie zijn niet zichtbaar, daarboven worden ze steeds beter zichtbaar. De Samsung Galaxy J5 heeft de kleinste gemiddelde kleurafwijking en ook de kleinste gemiddelde grijsafwijking. Het is het enige toestel dat bij beide tests onder 3 DeltaE 2000-punten blijft. De Wileyfox Spark + heeft het op een na beste paneel op dit punt, terwijl ook de Microsoft Lumia 650, Wileyfox Swift en Xiaomi Redmi Note 3 niet ver achterblijven. De LG K10 en de Wiko U Feel zetten de minste scores neer, terwijl ook de Acer Liquid Zest Plus en de Alcatel Pop 4S hier steken laten vallen.

Intern

De soc’s in de toestellen in deze test zijn afkomstig van Hisilicon, MediaTek en Qualcomm. In de Honor 5C zit uiteraard een chip uit de fabrieken van dochterbedrijf HiSilicon, de Kirin 650, maar we komen ook zes keer MediaTek tegen. Drie chips steken er echt bovenuit als het gaat om de prestaties, namelijk die in de Alcatel Pop 4S, Honor 5C en de Xiaomi Redmi Note 3. Waar alle andere modellen beschikken over quad-core processors, hebben deze apparaten processors met acht rekenkernen. De Alcatel en de Honor maken gebruik van ARM’s big.LITTLE-configuratie in respectievelijk de MediaTek MT6755M en de Kirin 650, de Xiaomi wordt aangedreven door de acht Cortex-A53’s ‘in lijn’ op de MediaTek MT6795 (ook bekend als de Helio X10). Deze MT6795 en de Kirin 650 zijn zonder twijfel de krachtigste chips in dit testveld, gevolgd door de MT6755M in de Alcatel.

LG K10 Blue
Met de K10 heeft LG naar onze mening een van de stijlvolste deelnemers aan deze test afgeleverd.

Kijken we naar de rest van het testveld, dan valt ons op dat ook een fabrikant zoals Sony inmiddels MediaTek is gaan gebruiken, iets wat we in voorgaande jaren toch niet of nauwelijks zagen. De Xperia E5 is intern nu dus niet veel anders dan bijvoorbeeld de Wileyfox Spark +, die zo’n 60 euro goedkoper is. Opvallend is verder de tamelijk bedaagde soc die Samsung in de Galaxy J5 heeft gestopt. Het is dezelfde die vorig jaar al in de Moto G (2015) werd gestopt en nu overigens ook in diens geestelijke opvolger, de Moto G4 Play zit. Kennelijk is het toch nog niet zo eenvoudig om in het instapsegment een wat serieuzere chip van Qualcomm te stoppen. Microsoft maakt het helemaal bont, met een Snapdragon 212 die nog gebruikmaakt van Cortex-A7-kernen. Windows 10 Mobile heeft natuurlijk wel als voordeel dat het een vrij licht besturingssysteem is.

De beschikbare interne opslag was ook vaak een heikel punt bij instaptelefoons. De meeste modellen in deze test worden geleverd met een capaciteit van 16 GB, uitbreidbaar middels microsd. Alleen de Moto G (2015) moet het standaard nog doen met 8 GB. Bij de Moto G4 Play is dit 'foutje' rechtgezet. Dat toestel heeft daarnaast trouwens ook twee keer zoveel geheugen als de oude Moto G (2 vs. 1 GB). De Xiaomi heeft ook op het gebied van de interne opslagcapaciteit de beste specificaties. Die heeft een capaciteit van 32 GB.

Motorola Moto G (2015) 8GB White
Hij gaat alweer meer dan een jaar mee, maar de Moto G van Motorola is nog altijd een uitstekende instapper, zeker de 16GB-versie.

Alle toestellen in deze test ondersteunen 4G LTE. Hier past overigens wel een waarschuwing als je overweegt om de Xiaomi aan te schaffen. Waar alle andere deelnemers aan deze test officieel in Nederland worden gevoerd door de verschillende fabrikanten en dus alle drie de hier gangbare LTE-banden ondersteunen (800, 1800 en 2600 MHz), moet de Xiaomi het zonder 800 MHz doen. Met name als je bedenkt dat 800 MHz de meest gangbare frequentie is die momenteel gebruikt wordt, zeker buiten de Randstad, is dat een behoorlijk nadeel. Verder valt nog op dat de Sony Xperia E5 en de Xiaomi Redmi Note 3 de enige twee zijn in deze test die dual-band wifi aanbieden en de Xiaomi de enige is met 802.11ac 5 GHz.

Nfc is ook in dit segment goed vertegenwoordigd: zeven van de dertien toestellen ondersteunen het. Ruimte voor twee sim-kaarten is iets wat je traditiegetrouw veel tegenkomt in dit segment en de vingerafdruklezer is hier eveneens doorgedrongen. Naast de Xiaomi hebben ook de Alcatel en de Wiko er een.

Camera

Van smartphonecamera’s in het instapsegment werden wij tot nu toe nog niet bijster vrolijk. Als we de specificaties bekijken, dan is duidelijk dat het met het aantal pixels van de sensor over het algemeen wel snor zit. Negen van de dertien deelnemers hebben er eentje met 13 MP, drie met 8 MP (de Microsoft, Moto G4 Play en de Wiko) en de Xiaomi heeft een camera met 16 MP. Hoe goed het resultaat uiteindelijk is, wordt echter door meer bepaald dan alleen de sensorresolutie. Onder andere ook het diafragma van de lens en – niet onbelangrijk – de software op de toestellen zelf, bepalen voor een groot gedeelte de kwaliteit.

Sony Xperia E5 Black
De vormgeving van de Sony Xperia E5 doet wel wat denken aan die van de nieuwe X-lijn. Dat is een goede zaak wat ons betreft.

De prestaties bij weinig licht zijn in de regel bedroevend. Alleen van de Honor 5C, LG K10, Motorola Moto G, Sony Xperia E5 Wileyfox Swift en Xiaomi Redmi Note 3 kun je nog beweren dat ze bruikbare plaatjes afleveren, waarbij LG en Xiaomi dit bereiken door de belichting de hoogte in te jagen en dus de werkelijkheid het nodige geweld aan te doen. De foto’s van de andere deelnemers aan deze test zijn van een nog iets bedenkelijker niveau, waarbij Alcatel en Wiko wat dat betreft de kroon spannen.

Bij daglicht overtuigen met name de Acer, Microsoft, Motorola Moto G (2015), Sony en Xiaomi, al zien we vooral bij de Acer en de Sony veel randverscherping. Dit levert weliswaar een erg scherp plaatje op, maar dat lijkt niet meer bepaald op datgene wat we op de foto willen zetten. Opvallend is dat veel modellen ook overdag matige foto’s produceren, ondanks de toch goede lichtomstandigheden. Het is duidelijk dat hier nog behoorlijk wat te winnen valt.

Motorola Moto G4 Play Black
De geestelijk opvolger van de Moto G (2015) is net niet zo interessant als dat toestel vorig jaar was.

Opvallend is ten slotte ook nog dat de nieuwere Moto G (de G4 Play) een stap terugdoet ten opzichte van zijn voorloper, niet alleen qua specificaties op dit punt, maar ook in de praktijk. 

Software

Software is uiteraard ook een belangrijk onderdeel van een smartphone, al is het niet eenvoudig om hier een eenduidig objectief oordeel aan te koppelen. Voor een belangrijk deel blijft dit toch een persoonlijke kwestie. Op dit punt zijn wij niet zo goed te spreken over de Chinese inzending van Xiaomi in deze test. De MIUI-schil over Android heen is erg zwaar en zorgt er mede voor dat dit toestel ten tijde van de test nog was gebaseerd op Android 5.0. De enige andere die op dit punt nog duidelijk achterloopt is de LG K10, die het ten tijde van de test met Android 5.1 moest doen. Alle andere modellen draaien (onderliggend) op Android 6.0. Acer, Alcatel, Motorola en Wiko draaien nagenoeg stock Android en ook Sony heeft behoorlijk wat van haar skin in de prullenbak gegooid. Honor heeft net zoals Huawei de zware EMUI-skin, terwijl de skins van LG en Samsung inmiddels beduidend minder opdringerig en zwaar zijn geworden.

Wiko U Feel Lite Blue
Met zijn aluminium behuizing en vingerafdruklezer heeft de Wiko U Feel behoorlijk wat te bieden voor een bescheiden bedrag.

De noodzaak van een eigen skin is niet meer zo duidelijk aanwezig vanuit het perspectief van een eindgebruiker, omdat steeds meer zaken in Android ingebouwd zitten. Voorheen kon een handige toggle of andere instelling een skin van een fabrikant net wat interessanter maken dan stock Android. De laatste jaren zijn de fabrikanten gelukkig ook afgestapt van het toevoegen van allerlei nutteloze functies, die vaker tegen- dan meewerkten.

Wileyfox Swift 16GB 4G
De Wilefox Swift is inmiddels ook al een jaar oud, maar kan nog uitstekend mee met de rest van het veld.

De toestellen van Wileyfox verdienen ten slotte een aparte vermelding, want die draaien op Cyanogen OS 13, gebaseerd op Android 6.0. Dit biedt je veel mogelijkheden om het besturingssysteem te personaliseren, zoals het aanpassen van de achtergrond maar ook de iconen. Daarnaast is het mogelijk om je eigen opstartanimatie te gebruiken en biedt het de nodige privacy en beveiligingsopties. Het is op dit moment wel even afwachten wat er met Cyanogen gaat gebeuren, gezien het recente nieuws rondom dit os. 

Wileyfox Spark+ Black
De nieuwste telg van Wileyfox, de Spark +, combineert een prettig besturingssysteem met prima prestaties.

De Lumia 650 is de vreemde eend in de bijt, want dit toestel van Microsoft draait op Windows 10 Mobile. Wij vinden dit in de basis nog altijd een fijn systeem, maar er zit niet veel evolutie in en ontwikkelaars lijken er hoe langer hoe minder fiducie in te hebben. Wellicht dat dit met de komst van wat meer op het zakelijke gebruik gerichte toestellen zoals de Elite X3 van HP en eventueel de Surface Phone van Microsoft gaat veranderen. De Lumia-lijn lijkt volgens recente berichten zo dood als een pier te zijn in ieder geval.

Microsoft Lumia 650 Black
De Microsoft Lumia 650 is de vreemde eend in de bijt, maar een uitstekend toestel als je eens op zoek bent naar iets anders.

Boerenkost of Chinees?

Op zoek naar een goedkoop maar zo goed mogelijk toestel, lokken de Chinese modellen onherroepelijk, zeker als je gewend bent om bij je aankopen ook in het buitenland te kijken. De Xiaomi Redmi Note 3 is zonder twijfel het toestel met de beste specificaties in deze test, al volgt de Honor 5C (niet heel toevallig ook Chinees) hem op de voet. Er zijn echter wel enkele zaken waar je rekening mee moet houden bij aanschaf van een Chinees toestel. Naast het vaak niet ondersteunen van alle frequentiebanden voor 4G LTE (waar we eerder al bij stilstonden), raden we je ook aan om goed te kijken naar eventuele invoerrechten die je moet betalen. Moet je die wel betalen, dan is de deal plotseling helemaal zo goed niet meer. Heb je de keuze, dan zouden we voor een toestel gaan dat vanuit een Europees adres wordt verscheept. Dan loop je dat risico in ieder geval niet.

Xiaomi Redmi Note 3 32GB Grey
De Xiaomi Redmi Note 3 is de meeste andere deelnemers aan deze test ruim de baas.

TDD en FDD

Een ander belangrijk verschil tussen toestellen bedoeld voor de Chinese en Europese markt is of ze TDD of FDD duplexing ondersteunen. Bij TDD (Time Division Duplex) wordt dezelfde frequentie en hetzelfde kanaal gebruikt voor zenden en ontvangen, waarbij om en om verzonden en ontvangen wordt. FDD (Frequency Division Duplex) is geavanceerder en maakt gebruik van twee kanalen/frequenties, maar kan wel tegelijkertijd zenden en ontvangen. Veel Chinese smartphones maken gebruik van TDD, terwijl in Europa FDD gangbaar is. De twee technologieën zijn niet compatibel met elkaar. Als een toestel in Nederland wordt verkocht, dan ondersteunt hij gegarandeerd FDD, bij modellen die vanuit een Europees warehouse worden verzonden kun je hier ook van uitgaan. Het is dan zeker nog altijd een goed idee om de specificaties goed door te spitten om er zeker van te zijn. Haal je een toestel rechtstreeks vanuit China, dan is de kans groot dat hij FDD niet ondersteunt. Let daar dus goed op.

Systeemprestaties (Geekbench en PCMark)

Hieronder zie je de resultaten die zijn behaald door de dertien deelnemers aan deze test bij de systeembenchmarks Geekbench en PCMark. Hou er overigens rekening mee dat de Microsoft Lumia 650 bij de meeste grafieken op deze en volgende pagina's ontbreekt, omdat daar de meeste benchmarks niet voor beschikbaar zijn.

Grafische prestaties (3DMark en GFXBench)

We hebben uiteraard ook gekeken wat de stand van zaken is bij de deelnemende toestellen als het gaat om de grafische rekenkracht. De drie al eerder genoemde toestellen met octa-core processors hebben ook de krachtigste gpu aan boord. 

Accuduur

Accuduur is voor veel mensen waarschijnlijk een van de belangrijkste onderdelen van een smartphone. Om dit te testen hebben we zowel een lichte als een zware accutest uitgevoerd op de toestellen. De Microsoft Lumia 650 heeft alleen de lichte kunnen doen: PCMark - waarmee de zware test wordt gedaan - is er niet voor Windows 10 Mobile. De resultaten van deze tests zijn overduidelijk. Is accuduur je voornaamste selectiecriterium, dan is de Acer Liquid Zest Plus met afstand de beste koop voor je. Dat mag natuurlijk ook wel gezien de accu met een capaciteit van 5000 mAh (!) die erin zit en verklaart ook meteen waarom dit de zwaarste en meest bonkige is van de test. De Samsung Galaxy J5, Motorola Moto G4 Play en de Xiaomi Redmi Note 3 zetten hier eveneens goede prestaties neer en hetzelfde geldt voor de Wiko U Feel, Motorola Moto G (2015) en de Alcatel Pop 4S. De rest van het veld overtuigt iets minder op dit punt, al halen zelfs de minst scorende modellen nog negen à tien uur bij de lichte test.

Conclusie

We zijn in het algemeen positief verrast over het niveau van de toestellen in deze test. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat een echt goede smartphonecamera er in dit segment niet in zit. De niet officieel in Nederland/Europa beschikbare Xiaomi Redmi Note 3 biedt de beste prijs/prestatieverhouding, al is het verschil niet enorm groot met de Honor 5C. Bij dat toestel weet je in ieder geval zeker dat alles goed werkt in Nederland. We geven in de regel geen awards aan producten die niet officieel in Nederland/België/Europa verkocht worden, dus we houden het eremetaal voor de Xiaomi in de kast. Het is echter wel zonder meer een uitstekend toestel voor de prijs die je ervoor moet neertellen.

Voor de Honor 5C is er echter wel een Excellent Choice Award, met de kanttekening dat je rekening moet houden met een relatief zware skin. Kijken we verder dan is ook de Acer Liquid Zest Plus een erg interessante telefoon. Het mag dan wellicht niet het meest oogstrelende toestel zijn, het gaat ook naar huis met een Hardware.Info Excellent Choice Award, vanwege de extreem goede accuduur en de in het algemeen goede prestaties. De Moto G van vorig jaar heeft een van de betere camera's in deze test en is nog altijd een interessante aankoop, maar neem dan wel de versie met 16 GB opslag, die nog geen twee tientjes meer kost dan het door ons geteste exemplaar. Dit toestel krijgt een Hardware.Info Great Value Award. De Moto G4 Play is weliswaar goedkoper dan de 16GB-versie van de Moto G (2015), maar door de povere camera ook duidelijk minder interessant. Er is ten slotte ook nog een Great Value Award voor de Wileyfox Spark +, wat ons betreft een van de interessantste toestellen van de test, mede dankzij Cyanogen OS en uiteraard de aantrekkelijke prijs.


Acer Liquid Zest Plus
Honor 5C


Motorola Moto G (2015) 16 GB
Wileyfox Spark +

 


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Excellent Acer Liquid Zest Plus White

Acer Liquid Zest Plus White

 • Google Android 6.0
 • 2048 MB
 • 16 GB
 • 5.5 inch
 • 1280x720
 • 13 MPixel
 • WiFi 4 (802.11n)
Niet verkrijgbaar
Alcatel Pop 4S Dark Grey

Alcatel Pop 4S Dark Grey

 • Google Android 6.0
 • 2048 MB
 • 16 GB
 • 5.5 inch
 • 1920x1080
 • 13 MPixel
 • WiFi 4 (802.11n)

89,90 €

1 winkel
Excellent Honor 5c Silver

Honor 5c Silver

 • Google Android 6.0
 • 2048 MB
 • 16 GB
 • 5.2 inch
 • 1920x1080
 • 13 MPixel
 • WiFi 4 (802.11n)
Niet verkrijgbaar
LG K10 Blue

LG K10 Blue

 • Google Android 5.1
 • 1536 MB
 • 16 GB
 • 5.3 inch
 • 1280x720
 • 13 MPixel
 • WiFi 4 (802.11n)
Niet verkrijgbaar
Microsoft Lumia 650 Black

Microsoft Lumia 650 Black

 • Windows 10 Mobile
 • 1024 MB
 • 16 GB
 • 5 inch
 • 1280x720
 • 8 MPixel
 • WiFi 4 (802.11n)

99,95 €

1 winkel
Great Value Motorola Moto G (2015) 8GB White

Motorola Moto G (2015) 8GB White

 • Google Android 6.0
 • 1024 MB
 • 8 GB
 • 5 inch
 • 1280x720
 • 13 MPixel
 • WiFi 4 (802.11n)
Niet verkrijgbaar
Motorola Moto G4 Play Black

Motorola Moto G4 Play Black

 • Google Android 6.0
 • 2048 MB
 • 16 GB
 • 5 inch
 • 1280x720
 • 8 MPixel
 • WiFi 4 (802.11n)
Niet verkrijgbaar
Samsung Galaxy J5 2016 Gold

Samsung Galaxy J5 2016 Gold

 • Google Android 6.0
 • 2048 MB
 • 16 GB
 • 5.2 inch
 • 1280x720
 • 13 MPixel
 • WiFi 4 (802.11n)
Niet verkrijgbaar
Sony Xperia E5 Black

Sony Xperia E5 Black

 • Google Android 6.0
 • 1536 MB
 • 16 GB
 • 5 inch
 • 1280x720
 • 13 MPixel
 • WiFi 4 (802.11n)

99,95 €

1 winkel
Wiko U Feel Lite Blue

Wiko U Feel Lite Blue

 • Google Android 6.0
 • 2048 MB
 • 16 GB
 • 5 inch
 • 1280x720
 • 8 MPixel
 • WiFi 4 (802.11n)
Niet verkrijgbaar
Great Value Wileyfox Spark+ Black

Wileyfox Spark+ Black

 • Google Android 7.0
 • 2048 MB
 • 16 GB
 • 5 inch
 • 1280x720
 • 13 MPixel
 • WiFi 4 (802.11n)

130,64 €

1 winkel
Great Value Wileyfox Swift 16GB 4G

Wileyfox Swift 16GB 4G

 • Google Android 5.1
 • 2048 MB
 • 16 GB
 • 5 inch
 • 1280x720
 • 13 MPixel
 • WiFi 4 (802.11n)
Niet verkrijgbaar
Xiaomi Redmi Note 3 32GB Grey

Xiaomi Redmi Note 3 32GB Grey

 • Google Android 5.0
 • 3072 MB
 • 32 GB
 • 5.5 inch
 • 1920x1080
 • 16 MPixel
 • WiFi 5 (802.11ac)
Niet verkrijgbaar
0
*