AMD Radeon RX 480 round-up: vier keer Polaris op de testbank

53 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Testveld
 3. 3. ASUS Radeon RX 480 Strix OC 8GB
 4. 4. MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB
 5. 5. Sapphire Radeon RX 480 Nitro+ OC 8GB
 6. 6. XFX Radeon RX 480 RS TripleX Edition 8GB
 7. 7. Specificatievergelijking
 8. 8. Testmethode
 9. 9. Benchmarks: 3DMark Fire Strike / Extreme
 10. 10. Benchmarks: Battlefield 4
 11. 11. Benchmarks: DiRT Rally
 12. 12. Benchmarks: Far Cry Primal
 13. 13. Benchmarks: Metro Last Light
 14. 14. Benchmarks (DX12): Rise of the Tomb Raider
 15. 15. Hardware.Info Prestatiescore
 16. 16. Geluidsproductie en temperatuur
 17. 17. Efficiëntie koeling
 18. 18. Stroomverbruik
 19. 19. Duurtest
 20. 20. Conclusie
 21. 21. Besproken producten
 22. 22. Reacties

Inleiding

Medio vorig jaar bracht AMD zijn nieuwe Polaris-generatie van videokaarten uit, die bestond uit een mid-range en een low-end GPU. De mid-range GPU, die we terugvinden in de RX 470 en RX 480, zou de ultieme prijs-prestatieverhouding moeten bieden voor het gamen in Full HD en Virtual Reality. In deze round-up vergelijken we vier custom RX 480 kaarten om te kijken welke het beste bevalt.

De RX 480 is gebaseerd op een volledig ingeschakelde Polaris 10 GPU, die gebruik maakt van de GCN 1.3 architectuur van AMD. Naast de verbeteringen door het kleinere procedé blijkt GCN 1.3 weinig verbeterd te bieden ten opzichte van zijn voorganger. Dit geldt overigens ook voor Nvidia's Pascal-architectuur (VR-innovaties daargelaten): kort door de bocht zou je de kaart kunnen beschouwen als een Maxwell op 16nm FinFET. Omdat Maxwell de facto de efficiëntieverbetering had van een nieuwe generatie - waarschijnlijk door de succesvolle implementatie van tile-based rendering - heeft Nvidia een structureel voordeel ten opzichte van AMD. Niet alleen is het stroomverbruik lager (en daarmee het maximale prestatieniveau), maar het bedrijf kan ook betere prestaties persen uit een kleinere ruimte. Zo is een GTX 1060 met een oppervlakte van 200 mm² een stuk sneller dan de RX 480, die 232 mm² meet (althans in DirectX 11).

Gelukkig heeft AMD het een en ander achter de hand, waardoor het geen eenzijdig verhaal wordt. Zo ondersteunen alle nieuwe Polaris-kaarten de FreeSync-feature, waarmee met name framerates tussen de 30 en 60 fps veel vloeiender en soepeler weergegeven kunnen worden. Een FreeSync-monitor is nagenoeg zonder meerprijs aan te schaffen, terwijl je voor een GSync monitor al gauw 100 euro of meer extra betaalt. Zeker op een bedrag van 300 euro is dit een substantiële besparing. Daar komt nog bij dat er veel meer monitorfabrikanten brood zien in FreeSync dan in GSync. 

AMD Radeon RX 480 8GB

De DirectX 12-prestaties zijn een ander sterk punt van AMD. Hoewel AMD de RX 480 positioneert als een kaart met de prestaties van een GTX 970, terwijl de GTX 1060 daar net boven wordt gepositioneerd als het Pascal-equivalent van een GTX 980, verschillen de prestaties van de twee kaarten nauwelijks in DirectX 12 - zoals je in deze review kan lezen. Het aantal spellen dat gebaseerd is op DirectX 12 en Vulkan (een andere nieuwe API waar AMD het heel goed in doet) zal de komende jaren alleen maar toenemen, dus de toekomst ziet er goed uit voor de RX 480.

Voor meer informatie over de Polaris-architectuur van de AMD Radeon RX 480 kan je onze oorspronkelijke review raadplegen.

Testveld

Zowel AMD als Nvidia hebben bij de introductie van hun videokaarten nogal optimistische prijzen als uitgangspunt genomen. In de praktijk zijn de meeste kaarten daarom ook aanmerkelijk duurder dan de aanvankelijk gecommuniceerde adviesprijs. De RX 480 8GB zou zo rond de 250 euro moeten kosten, maar er is geen enkele fabrikant die dat prijspunt weet te halen. Sterker nog, de twee grote merken in de test, ASUS en MSI, vragen gemiddeld ruim 300 euro voor hun kaarten. Alleen de laagste prijs van de kaart van XFX komt in de buurt van de adviesprijs, net zoals wat je zou betalen voor de referentiekaart.

In dit artikel bespreken we alleen 8GB-kaarten. Niet zozeer omdat deze onze voorkeur hebben, maar omdat fabrikanten veel eerder bereid zijn om ons deze modellen op te sturen. Uit onze eerdere tests is gebleken dat er qua prestaties in ieder geval nauwelijks verschil is tussen een RX 480 met 4GB en 8GB geheugen. Feitelijk is 4GB meer dan genoeg voor een kaart van dit kaliber, maar test samples daarmee zijn vooralsnog schaars. 

Op de volgende pagina's beschrijven we kort de verschillende modellen van de RX 480 die we hebben getest. Alle kaarten die we hebben getest beschikken - in tegenstelling tot de referentiekaart - over een backplate. Ook de stroomconnectors verschillen behoorlijk: de referentiekaart heeft een enkele PEG6-connector, wat in eerste instantie een probleem opleverde met sommige moederborden. Deze is bij alle customkaarten ingeruild voor een PEG8-connector, voor een aansluitwaarde van 225W. Dit vergroot ook het overklokpotentieel.

Standaard is de RX 480 8GB geklokt op 1120 MHz, met een boost van 1266 MHz. De meeste fabrikanten zitten hier een stuk boven, voor zover de referentiekaart zijn kloksnelheden überhaupt kan vasthouden. Dit speelt trouwens ook bij de custom kaarten: lang niet elk model kan zijn officiële boostklok langdurig vasthouden, zoals we later in de test zullen zien.

ASUS Radeon RX 480 Strix OC 8GB

De ASUS Radeon RX 480 Strix OC is een lange, zwarte videokaart met drie fans, waar de andere modellen in de test er maar twee hebben. Dit zou moeten leiden tot betere koelefficiëntie, omdat de individuele fans dan veel minder hard hoeven te blazen om dezelfde airflow te realiseren. De standaardklok en boostklok zijn beide 1330 MHz. 

Asus Radeon RX 480 Strix OC 8GB

Qua RGB-verlichting staat de ASUS aan de top: de backplate is hiervan voorzien en ook de koeler heeft de nodige LEDs. Hij ondersteunt ook Aura RGB Sync, waarmee de kleuren en effecten kunnen worden afgestemd op wat je krijgt met andere ASUS componenten en randapparatuur. Een unieke feature van Asus is FanConnect, waarmee je twee fanheaders hebt op de videokaart, die worden aangestuurd aan de hand van de temperatuur van de videokaart. Op het moment dat je één of twee fans wilt gebruiken om de videokaart van meer airflow te voorzien, is dit wel zo handig. 

De extra features zijn niet goedkoop. De ASUS is verreweg de duurste kaart in de test, met een gemiddelde prijs van 319 euro. In absolute zin niet veel meer dan de andere producten, maar procentueel maakt het behoorlijk veel uit. Overigens treffen we hem al in onze Prijsvergelijker voor 255 euro.

ASUS Radeon RX 480 Strix OC 8GB: Specificaties - Prijzen - Foto's

 Asus Radeon RX 480 Strix OC 8GB

MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB

De MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB is een rood-zwarte videokaart met de bekende Twin Frozr VI-koeler. Deze is voorzien van twee fans, die MSI Torx 2.0 noemt, met naar eigen zeggen geoptimaliseerde vormgeving om lucht sneller te laten stromen. Drie 8 mm dikke heatpipes zorgen voor afvoer van warmte naar het koellichaam. De fans draaien niet wanneer de temperatuur onder de 60 graden blijft.  

MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB 

Met een kloksnelheid en boostklok van 1303 MHz is hij niet de snelste kaart in de test, maar komt hij wel een aardige 100 MHz boven de referentiekaart.

Ook MSI voorziet de koeler van RGB-verlichting, die je met de MSI Gaming app kunt instellen. Zo kan je de verlichting laten reageren op geluiden van je game of muziek, of voorgeprogrammeerde effecten laten weergeven.

De gemiddelde prijs van 289 euro is zeker niet de hoogste, en we vinden hem al voor 230 euro in de Prijsvergelijker.

MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB: Specificaties - Prijzen - Foto's

MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB

Sapphire Radeon RX 480 Nitro+ OC 8GB

De Sapphire RX 480 is een zwarte videokaart met de Nitro+ koeler. Aan de achterkant heeft hij een zwart-witte backplate, die er best leuk uitziet. Opmerkelijk is dat de kaart bijna helemaal is 'dichtgetimmerd'. Sommige kaarten zijn wat meer 'open' om een betere afvoer van warme lucht mogelijk te maken, maar dat is hier niet het geval. Aan de bovenkant zit hij helemaal dicht en ook aan de onderkant kan er niet veel lucht weggeblazen worden. Dit wordt meestal gedaan uit esthetische overwegingen, maar het heeft ook een negatief effect op de koelefficiëntie.

Sapphire Radeon RX 480 Nitro+ OC 8GB 

De Sapphire heeft van de kaarten in de test de hoogste boostklok, namelijk 1342 MHz. De prijs is niet exorbitant, maar met gemiddeld 300 euro wat hoger dan de modellen van MSI en XFX.

Sapphire Radeon RX 480 Nitro+ OC 8GB: Specificaties - Prijzen - Foto's

Sapphire Radeon RX 480 Nitro+ OC 8GB

XFX Radeon RX 480 RS TripleX Edition 8GB

De goedkoopste custom kaart in de test is de XFX Radeon RX 480 RS TripleX 8GB, die toch wat verrassende features heeft. Aan de buitenkant is hij zwart en hij is uitgerust met twee fans. Hij is ongeveer even 'open' als de ASUS. Interessant is dat de fans van de koeler vervangbaar zijn. De fans die standaard op de videokaart zitten zijn zwart, maar deze kunnen vervangen worden door twee meegeleverde witte, doorzichtige exemplaren, die ook LED-verlichting bieden. Dit betekent uiteraard ook dat je de fans eruit kan halen om de koeler te ontstoffen.

XFX Radeon RX 480 RS TripleX Edition 8GB

De XFX is met een boostklok van 1288 MHz een van de lager geklokte modellen in de test. Gemiddeld kost hij 272 euro, hoewel hij voor 250 euro al in huis te krijgen is. 

XFX Radeon RX 480 RS TripleX Edition 8GB: Specificaties - Prijzen - Foto's

XFX Radeon RX 480 RS TripleX Edition 8GB

Specificatievergelijking

Hieronder kun je de specificaties van de ASUS Radeon RX 480 Strix OC 8GB, MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB, Sapphire Radeon RX 480 Nitro+ OC 8GB en XFX Radeon RX 480 RS TripleX Edition 8GB met elkaar vergelijken.

Algemeen
 
MerkAsusXFX
ProductnaamRadeon RX 480 Strix OC 8GBRadeon RX 480 RS TripleX Edition 8GB
ProductcodeSTRIX-RX480-O8G-GAMINGRX-480P8LFB6
DetailsProductinfoProductinfo
Chip
GPUAMD Radeon RX 480AMD Radeon RX 480
GPU serieAMD Radeon RX 400AMD Radeon RX 400
GPU fabrikantAMDAMD
Klokfrequentie GPU1330 MHz1288 MHz
Klokfrequentie turbo1330 MHz1288 MHz
Geheugen
Geheugengrootte8192 MB8192 MB
Geheugensnelheid2000 MHz2000 MHz
GeheugentypeGDDR5GDDR5
Geheugenkoeling
Geheugenchips (merk)SamsungSamsung
Functionaliteit
DirectX versieDirectX 12DirectX 12
Nvidia SLI/NVLink-compatible
AMD Crossfire-compatible
Kaartontwerp
InterfacePCI-Express 3.0 x16PCI-Express 3.0 x16
GPU koelingActief (3x) Actief (2x)
PEG stroomaansluiting
Type power connector(s)PEG8PEG8
Aantal slots22
Lengte29.9 cm24.4 cm
Breedte13 cm12.1 cm
Hoogte4 cm4 cm
Low profile
Aansluitingen
D-Sub uitgang
DVI uitgang
Aantal DVI uitgangen11
HDMI uitgang
HDMI-versie2.0b2.0b
Aantal HDMI uitgangen21
DisplayPort uitgang
DisplayPort-versie1.41.4
Aantal DisplayPort uitgangen23
Meegeleverd
DVI -> D-Sub plug
DVI -> HDMI plug
HDMI -> DVI plug
Afstandsbediening

Testmethode

Voor de introductie van de nieuwe GPU's van AMD en Nvidia hebben we onze benchmarks voor 3D-chips en GPU's vernieuwd. Zoals altijd vind je in onze tests van custom videokaarten een selectie van de games die we draaien als AMD of Nvidia een nieuwe GPU uitbrengt. Het gaat er hierbij immers alleen om hoe de kaart zich verhoudt tot andere kaarten gebaseerd op dezelfde GPU.

Ons testsysteem draait op Windows 10 64-bit bestaat uit de volgende componenten:

We draaien 3DMark Fire Strike en Fire Strike Extreme op de videokaarten, aangevuld met de volgende games:

 • Battlefield 4
 • DiRT Rally
 • Far Cry Primal
 • Metro Last Light
 • Rise of the Tomb Raider

Die games testen we in twee resoluties en op twee verschillende kwaliteitsinstellingen:

 • 1920x1080 (Full HD) Medium / Normal
 • 1920x1080 (Full HD) Highest / Ultra + 4x MSAA
 • 3840x2160 (Ultra HD) Medium / Normal
 • 3840x2160 (Ultra HD) Highest / Ultra + 4x MSAA

Naast de prestaties meten we ook het stroomverbruik en de geluidsproductie van videokaarten. Ten slotte hebben we bekeken hoe de kloksnelheden zich tijdens een lange gamesessie ontwikkelden, om vast te stellen of de koeling adequaat is om throttling te voorkomen. Op de volgende pagina's is de referentie RX 480 van Sapphire te herkennen aan een zwart balkje, de custom kaarten die we hier bespreken zijn voorzien van een blauw balkje.

Benchmarks: 3DMark Fire Strike / Extreme

3DMark is geen game, maar geeft over het algemeen wel een goede weergave van de prestaties van een bepaalde videokaart. Ook kun je deze tests eenvoudig zelf uitvoeren op je systeem. Daartoe nemen we sinds kort ook de graphics-score op, die voor een groot deel onafhankelijk is van bijvoorbeeld de gebruikte processor. Veel vergelijkingsmateriaal hebben we nog niet, maar we vonden het toch de moeite waard om de scores alvast te vermelden.

De custom kaarten zijn steeds sneller dan de referentiekaart. De MSI en Sapphire komen steeds bovenaan terecht, en deze twee kaarten zijn ongeveer 10% sneller dan de referentiekaart.

Benchmarks: Battlefield 4

Battlefield 4 is nog altijd een erg populaire first-person shooter. De XFX zet hier duidelijk de beste resultaten neer in Ultra, maar gezien deze kaart als laatste werd getest, is de kans groot dat het prestatieverschil werd veroorzaakt door een game-update of door betere drivers.

Benchmarks: DiRT Rally

Het enige consistente aan DiRT Rally is dat de referentiekaart minder goed presteert dan de kaarten met custom koelers.

Benchmarks: Far Cry Primal

In Far Cry Primal zijn er wederom weinig significante verschillen tussen de kaarten.

Benchmarks: Metro Last Light

De Sapphire is in Metro Last Light een tikje sneller dan de andere kaarten.

Benchmarks (DX12): Rise of the Tomb Raider

Zeker in Ultra settings zijn er grote verschillen tussen de prestaties van de verschillende kaarten.

Hardware.Info Prestatiescore

In de Hardware.Info Prestatiescore, het meetkundige gemiddelde van de resultaten die de videokaarten halen in de game-benchmarks, komen de voorgaande tests samen. Omdat de Full HD-benchmarks soms niet meer goed schalen vanwege de hoge framerates, hebben we die voor deze kaarten opgesplitst in een 1080p en een 4K Prestatiescore.

Gemiddeld genomen zijn er nauwelijks verschillen tussen de kaarten. De Sapphire en ASUS zijn net iets sneller dan de andere kaarten, wat je ook wel kan verwachten op basis van de kloksnelheden, hoewel het verschil niet groot is. De referentiekaart presteert duidelijk minder goed dan de custom kaarten.

Geluidsproductie en temperatuur

De custom kaarten zijn allemaal semi-passief, dus in idle maken ze helemaal geen geluid. Dit geldt niet voor de referentiekaart, die ook wanneer hij niet belast wordt duidelijk hoorbaar is.

De Sapphire Nitro+ is opmerkelijk luidruchtig, want hij maakt zelfs meer lawaai dan de toch niet al te stille referentiekaart. Met 58,8 dB(A) zit hij onder belasting bijna op het niveau van de andere koelers wanneer het fanprofiel op 100% wordt gezet en ze op volle toeren gaan draaien. 

Wederom is de MSI Gaming X kaart het stilst onder belasting, gevolgd door de ASUS en de XFX. 

De ASUS Strix blijft duidelijk veel koeler dan de andere kaarten in de test, met een temperatuur van 63 graden. Een knappe prestatie, want hij is nauwelijks minder stil dan de stilste kaart. De MSI, XFX en Sapphire Nitro+ komen alle drie uit op een temperatuur tussen de 72 en 73 graden. De referentiekaart gaat hier nog 10 graden overheen. 

Efficiëntie koeling

Als je zelf het fanprofiel wilt instellen is het belangrijk hoe efficiënt de koeler is. Je wilt immers zoveel mogelijk koeling met zo weinig mogelijk geluidsproductie. Om dit te testen meten we bij welk fanprofiel de kaart zo dicht mogelijk bij de 40 dB(A) zit. Vervolgens draaien we 3DMark Fire Strike Extreme 10 minuten lang en kijken we hoe hoog de maximale temperatuur van de kaart wordt. Hiervoor testen we met de temperatuurlimiet uit, want dat zou de resultaten kunnen beïnvloeden.

Dit is slechts een indicatie, bedoeld om het vergelijken van videokaarten makkelijker te maken. We testen bijvoorbeeld op een testbench, niet in een kast, waardoor het kan zijn dat de kaart minder warm wordt dan in een behuizing. Je kunt dus op basis van deze testresultaten niet verwachten dat de kaarten bij deze geluidsproductie zo koel zullen blijven. 

De ASUS Strix blijkt hier efficiënter te koelen dan de MSI Gaming X, hoewel het niet veel scheelt. Het komt dus ook echt alleen maar door de keuzes die ASUS heeft gemaakt bij het instellen van het fanprofiel dat hij wat meer geluid produceert. De XFX is duidelijk minder efficiënt, en de efficiëntie van de Sapphire Nitro+ is ronduit matig. 

Stroomverbruik

De XFX verbruikt zowel in idle als onder load het minste stroom. De MSI en Sapphire verbruiken over het algemeen het meest, en de overige kaarten eindigen ergens in de middenmoot.

Duurtest

Nu de verschillende turbotechnologieën steeds geavanceerder worden, maakt het voor de uiteindelijke prestaties tijdens het gamen steeds meer uit of de koeling voldoende is om de kloksnelheid op een hoog niveau te houden. Immers, als de kaart na enkele minuten gamen te warm wordt en de klokfrequentie daalt, zullen ook de prestaties achteruit gaan. Daarom doen we sinds enige tijd ook een duurtest, die uitwijst of de behaalde prestaties ook na langere tijd gamen haalbaar blijven.

De duurtest houdt in dat we onze benchmark in F1 2015 zeventien keer laten loopen, wat ongeveer een half uur duurt. In de tussentijd houden we de kloksnelheden en temperaturen in de gaten door ze elke seconde weg te laten schrijven naar een logbestand. Achteraf analyseren we die gegevens, om tot de onderstaande grafiek te komen.

Er zijn twee categorieën kaarten: de XFX en de referentiekaart zitten op ongeveer hetzelfde niveau: ongeveer 1200 MHz. Nagenoeg elke kaart weet de referentiekaart te overtreffen, dus het is een beetje beschamend dat de XFX na vijf minuten al net onder deze snelheid komt. De ASUS, MSI en Sapphire halen duidelijk een hoger prestatieniveau.

Die drie kaarten weten hun niveau aardig op peil te houden. Bij ASUS zien we wel een kleine drop, maar of je 13 MHz gaat merken is de vraag. MSI heeft een indrukwekkende consistentie. Bij Sapphire is wat geks aan de hand, want daar meten we van meet af aan niet de officële boost van 1342 MHz. Wel blijft deze kaart heel netjes rond de 1330 MHz presteren, al zagen we in de testresultaten dit niet vertaald in een koppositie. 

Gemiddelde ASUS MSI Referentie Sapphire XFX
0-2 min 1292 MHz 1302 MHz 1212 MHz 1331 MHz 1219 MHz
2-5 min 1285 MHz 1303 MHz 1206 MHz 1337 MHz 1211 MHz
5-10 min 1277 MHz 1303 MHz 1210 MHz 1336 MHz 1206 MHz
10-20 min 1278 MHz 1303 MHz 1211 MHz 1334 MHz 1204 MHz
20-28 min 1279 MHz 1303 MHz 1211 MHz 1335 MHz 1203 MHz

Conclusie

Ben je op zoek naar een RX 480, dan heb je in elk geval wat te kiezen. Op basis van onze testresultaten hebben we twee duidelijke favorieten, namelijk de ASUS Radeon RX 480 Strix OC 8GB en de MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB. De custom kaart van Sapphire heeft weliswaar een indrukwekkende boostklok, maar in de praktijk zien we dat niet terug in de testresultaten of in onze duurtest. De kaart van XFX is lekker bescheiden geprijsd, maar het verschil met de MSI is te klein om hem een Great Value award toe te kennen - de laagste prijs valt zelfs iets hoger uit dan bij MSI. Bovendien liggen de prestaties marginaal onder die van de concurrentie.

Terug dus naar de twee testwinnaars. De ASUS is wat duurder, maar heeft nipt de betere koeling. Hij is een tikje luidruchtiger onder load, maar dat verschil ga je in een gesloten kast denkelijk niet horen. Bovendien houdt de Strix koeler de GPU duidelijk op een lagere temperatuur. Vermoedelijk zou ASUS het fanprofiel best nog iets minder agressief kunnen instellen, voor de perfecte balans tussen geluidsproductie en temperatuur. Verder biedt de kaart van ASUS de extra fan headers voor nog betere koeling en is de RGB-verlichting bij dit merk naar onze mening momenteel het meest compleet, mede door de integratie met Aura. Last but not least biedt ASUS drie jaar garantie in plaats van de twee die de concurrentie leveren, wat toch enig extra vertrouwen wekt. Al bij al zijn de twee à drie tientjes die hij meer kost dan onze andere favoriet gerechtvaardigd.

MSI heeft ondertussen een zeer aantrekkelijke optie, want deze kaart koop je al vanaf 230 euro en is met 289 euro gemiddeld sowieso behoorlijk scherp geprijsd. Het merk biedt niet alleen een lage prijs, maar ook een zeer stille werking én uitstekende prestaties - al liggen ze zoals gezegd van alle testdeelnemers te dicht op elkaar, om alleen daarop een keuze te baseren. Veel extra toeters en bellen zitten er niet op, maar voor de liefhebber is er RGB-verlichting. Qua temperatuur/prestaties/prijsverhouding weet MSI naar onze mening nog altijd een perfecte balans te treffen.

We belonen zowel de ASUS Radeon RX 480 Strix OC 8GB als de MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB met een welverdiende Excellent Choice award. 


ASUS Radeon RX 480 Strix OC 8GB
MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Excellent Asus Radeon RX 480 Strix OC 8GB

Asus Radeon RX 480 Strix OC 8GB

 • AMD Radeon RX 480
 • 1330 MHz
 • 8192 MB
Niet verkrijgbaar
Excellent MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB

MSI Radeon RX 480 Gaming X 8GB

 • AMD Radeon RX 480
 • 1303 MHz
 • 8192 MB
Niet verkrijgbaar
Sapphire Radeon RX 480 8GB

Sapphire Radeon RX 480 8GB

 • AMD Radeon RX 480
 • 1266 MHz
 • 8192 MB
Niet verkrijgbaar
Sapphire Radeon RX 480 Nitro+ OC 8GB

Sapphire Radeon RX 480 Nitro+ OC 8GB

 • AMD Radeon RX 480
 • 1342 MHz
 • 8192 MB

411,78 €

1 winkel
XFX Radeon RX 480 RS TripleX Edition 8GB

XFX Radeon RX 480 RS TripleX Edition 8GB

 • AMD Radeon RX 480
 • 1288 MHz
 • 8192 MB
Niet verkrijgbaar
0
*