600-650W voedingen review: 46 modellen vergeleken

38 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Testmethode
 3. 3. Maximale stabiele belasting
 4. 4. 12V stabiliteit en ripple
 5. 5. Efficiëntie
 6. 6. Lage belasting
 7. 7. Geluidsproductie
 8. 8. Fysieke kenmerken
 9. 9. Conclusie
 10. 10. Besproken producten
 11. 11. Reacties

Inleiding

Voedingen met een capaciteit van tussen de 600-650 watt vormen een bijzonder interessant segment, aangezien dit op dit moment de ‘sweet spot’ is voor dit onderdeel. Voor dit artikel testten we niet minder dan 46 exemplaren.

Voedingen met een capaciteit tussen de 600-650 watt zijn een interessant segment als je een flink systeem wilt bouwen. Hiermee ben je namelijk in staat om een state-of-the-art videokaart (dus een Titan X of GTX 1080 Ti) te gebruiken en om zowel deze als de processor over te klokken. Ook mogelijk is om twee wat minder veeleisende mid-range videokaarten, zoals de GTX 1070 en GTX 1080, in SLI te draaien. Wil je overklokken met twee videokaarten, dan is het aan te raden om te kijken naar een 750 of 850 watt voeding. Het draaien van twee keer een GTX 1080 Ti wordt ook krap.

Corsair RM650x
De Corsair RM650x is wederom een van de interessantere modellen in de test: hij biedt een bijzonder lage geluidsproductie, erg lage ripple en goede voltagestabiliteit voor een aantrekkelijke prijs.

600-650 watt is ook waar de prijs-kwaliteitverhouding relatief goed is. Ga je een stuk hoger qua capaciteit, dan is de meerprijs hiervoor disproportioneel hoog. Ook voedingen met een veel lagere capaciteit hebben een slechtere prijs-kwaliteitverhouding, vanwege de moeite die fabrikanten hebben met het kosteneffectief produceren hiervan. De kostprijs van een goede voeding van 300 of 400 watt zal heel dichtbij die van een voeding met een grotere capaciteit liggen, waardoor dit segment prijstechnisch minder interessant is.

Ontwikkelingen

Waar we het afgelopen decennium grote stappen hebben gemaakt qua efficiëntie en kwaliteit, begint de markt zich de laatste tijd een beetje te stabiliseren. Fabrikanten brengen niet langer om de haverklap nieuwe modellen uit, en ook de efficiëntie begint langzaam maar zeker de grens van het haalbare (en het kosteneffectieve) te bereiken. De voornaamste ontwikkeling is dat er mondjesmaat meer 80Plus Titanium-voedingen op de markt komen, jaren nadat de 80Plus organisatie de certificering aankondigde. Een voeding met dit certificaat moet bij 50% belasting minimaal 96% efficiënt zijn, twee procentpunten meer dan het minimum van Platinum.

Seasonic Prime Titanium 650W
De beste voeding in de test is de nieuwe Seasonic Prime 650W Titanium, die de hoogste efficiëntie heeft en ook bij lagere belasting erg efficiënt is.

Tot voor kort waren er vrijwel alleen maar Titanium-voedingen met een capaciteit van meer dan een kilowatt, maar zien we ook meer modellen met een bescheidener capaciteit. In deze test zien we er twee terug, de Seasonic Prime 650W en de SilverStone  Strider Titanium 600W. Uiteraard zijn deze niet bepaald goedkoop: de Seasonic is de duurste voeding in de test, en de SilverStone de op twee na duurste. Het interessante is dat terwijl sommige fabrikanten het ‘halo-effect’ van de efficiëntiekroon proberen te winnen, andere zich meer richten op scherp geprijsde middenklassers die voor een bredere doelgroep betaalbaar zijn.

Het is zeker leuk dat fabrikanten in staat zijn om voedingen dusdanig efficiënt te maken, maar of deze voedingen daadwerkelijk interessant zijn voor gewone consumenten is een tweede. Bij de Platinum-voedingen was het al lastig om de aankoopprijs terug te verdienen door de hogere efficiëntie, en dit zal bij de nog duurdere Titanium-exemplaren in nog sterkere mate het geval zijn. Alleen wanneer je je PC 24 uur per dag CPU- of GPU-intensieve taken laat uitvoeren, kan een voeding met zelfs maar een Platinum-certificaat puur qua kosten te verantwoorden zijn.

Testmethode

In totaal hebben we 46 voedingen vergeleken, waarvan er 20 speciaal voor dit artikel getest zijn. We hebben gepoogd om voedingen te verzamelen uit  alle segmenten, om een zo compleet overzicht te geven van de markt. 

Voor het testen van voedingen maken we gebruik van professionele Stratron load-generatoren, waarmee we voedingen in ons lab tot 1600 watt kunnen belasten. Iedere voeding testen we in stappen van 100 watt vanaf 200 watt tot aan de maximale belasting. Bij iedere stap meten we voltages op de verschillende lijnen. Hoe dichter die waardes liggen bij de officiële waardes van 3,3, 5 en 12 volt, des te beter. Meer dan 5% afwijking is taboe. Bij iedere stap meten we met een professionele Zes Zimmer stroommeter het uit het stopcontact opgenomen vermogen. Op basis daarvan berekenen we de efficiëntie. Een oscilloscoop stelt ons in staat om de ripple, ofwel de fluctuaties op de geleverde gelijkspanningen te meten.

Belangrijk om te weten is dat we in alle gevallen in totaal zo’n 50 watt stroom uit de 3,3 en 5 voltlijnen trekken en de rest uit de 12 voltlijnen. Dat is anders dan de manier waarop bijvoorbeeld de 80 Plus organisatie of de meeste fabrikanten zélf hun voedingen testen, maar staat wel dichter bij de realiteit. In een PC maken alle stroomverslindende componenten (lees: de CPU en GPU) louter van de 12 voltlijnen gebruik; de 3,3 en 5 voltlijnen hebben slechts een zeer beperkte functie.

Naast de standaard tests vanaf 200 watt doen we ook tests bij lage belastingen van 22,5, 50 en 100 watt. Deze waardes en de verdeling van de belasting over de 3,3, 5 en 12 volt rails zijn gemodelleerd naar een echt systeem gebaseerd op een Intel Core i7 4770K Haswell-processor, een Gigabyte GA-Z87X-UD3H moederbord, twee Corsair Vengeance Pro geheugenmodules, een OCZ Vertex 4 SSD en een CPU-koeler. De 22,5 watt test komt ruwweg overeen met het idle-verbruik van dit systeem, de 50 watt test is gemodelleerd naar een situatie waarbij één CPU-core volledig is belast en de 100 watt test naar een situatie waarbij alle cores volledig belast zijn.

Voorts meten we ook het door de voeding aan het stopcontact onttrokken vermogen zónder belasting. Belangrijk om te weten of een voeding niet te veel sluipvermogen hebben.

Onze geluidstest doen we in een geluidsdichte box, zodat we waardes vanaf ca. 18 dB(A) nauwkeurig kunnen meten. Onze meter plaatsen we 10 cm. van de voeding en we belasten de voedingen met ca. 100W, 300W en 500W. We doen de metingen nadat de voedingen 20 minuten lang belast zijn.

Naast de tests kijken we naar praktische aspecten: het aantal connectors en hoe lang de kabels zijn. Gezien het grote aantal voedingen in de test, kunnen we ze niet individueel bespreken. Wel zullen we opvallende testresultaten uitlichten en uiteindelijk de beste keuzes benoemen.

Gezien het grote aantal testresultaten, hebben we voor dit artikel een selectie gemaakt. De volledige testresultaten kan je hier bekijken. In de grafieken op de volgende pagina's kan je (semi-)modulaire voedingen herkennen aan de blauwe balkjes en niet-modulaire varianten aan de rode balkjes.

Condensators

Een controversieel onderwerp bij voedingen is de herkomst van de gebruikte condensators. Velen geloven dat alle niet-Japanse condensators per definitie slecht zijn. Tot nu toe hebben wij hier geen enkel overtuigend bewijs voor gezien. In principe kan je erop vertrouwen dat een hoger gepositioneerde voeding van een A-merk gewoon goede condensators aan boord zal hebben, ongeacht de herkomst. De lange garantieperiode op sommige voedingen met Chinese condensators is een sterke indicatie dat de fabrikanten er in elk geval vertrouwen in hebben. Dit wil nog niet zeggen dat er geen goedkopere voedingen zijn met slechte condensators, maar de kwaliteit wordt niet door de herkomst bepaald.

LC Power LC6650GP4 V2.4 650W Corsair CS650M
Zoek de verschillen: de binnenkant van de LC-Power LC6650GP4 en de Corsair CS650M. Opvallend genoeg zijn er wel aanzienlijke verschillen qua testresultaten.

Maximale stabiele belasting

We kijken allereerst naar de maximale stabiele belasting in stappen van 100 watt. De voeding moet niet alleen probleemloos werken, maar de belangrijke 12 volt-lijn mag ook niet meer afwijken dan de 5% die de ATX-specificatie maximaal toestaat (oftewel 0,6V). Uiteraard is het nog veel beter als die afwijking zo klein mogelijk is.

Alle voedingen halen netjes hun maximale vermogen zonder dat ze buiten de ATX-specificaties gaan, maar er is een behoorlijk aantal dat een vervelend grote afwijking heeft. Zeker als je wilt gaan overklokken, wil je dat echt niet. De voeding met de kleinste afwijking is de Bitfenix Whisper 650W Gold, waarbij de maximale afwijking slechts 0,04V bedraagt. Vier voedingen hebben een afwijking van 0,05V: de Corsair CS650M, RM650x, Enermax Revolution X’t II 650W en de Seasonic Prime 650W Titanium.

12V stabiliteit en ripple

Voedingen bieden drie spanningen: 3,3V, 5V en 12V, waarbij de 12 voltlijn het belangrijkst is, aangezien die het grootste deel van de stroomlevering van de processor en videokaart voor zijn rekening neemt. Naast het beperken van de maximale afwijking is het ook wenselijk dat het voltage niet al teveel terugzakt bij hogere belasting. De voeding (en daarmee het systeem) kan hierdoor minder stabiel worden. Vooral voor overklokkers is het van belang dat het terugzakken tot een minimum beperkt blijft. De voeding met de kleinste terugval is de Seasonic Prime 650W Titanium, gevolgd door de Silverstone Strider Titanium 600W en de Corsair CS650M.

Ook van belang is de ripple, die aangeeft in hoeverre de 12 voltlijn fluctueert. Deze waarde wordt uitgedrukt in mVtt en laat het verschil tussen het hoogst en laagst gemeten voltage zien. Een ripple van 100 mVtt houdt in dat de 12 voltlijn fluctueert tussen 11,95 en 12,05 volt, als we uitgaan van een gemeten waarde van 12V. Een ripple van onder 75 mVtt geldt in de regel als acceptabel, terwijl een waarde onder de 50 mVtt als goed aan te merken is. Ook de ripple is voornamelijk van belang voor overklokkers. De allerlaagste ripple-waarde wordt behaald door de Corsair RM650x, die bij maximale belasting uitkomt op 7 mVtt. Hij wordt gevolgd door twee voedingen van Seasonic, de Prime 650W Titanium en de M12II Evo, waarvan de maximale ripple respectievelijk 13 en 15 mVtt is.

Efficiëntie

De drie efficiëntste voedingen zijn de Seasonic Prime 650W Titanium, Enermax Platimax DF 600W en de Be quiet! Dark Power Pro 11 650W, met een gemiddelde efficiëntie van respectievelijk 92,9%, 91,9% en 91,1%. Opmerkelijk genoeg komt de SilverStone Strider Titanium 600W met 90,8% efficiëntie op de vierde plaats, achter de Platinum-voedingen van Enermax en Be quiet! Dit geeft maar weer aan dat een certificaat niet per se alles zegt. Zowel de Seasonic als de Silverstone voeding halen de 96% efficiëntie die Titanium oplegt bij 50% niet, maar dat wordt vermoedelijk veroorzaakt doordat onze test de belasting iets anders (realistischer) structureert dan die van de 80Plus groep.

Lage belasting

Ook de efficiëntie bij lage belasting is belangrijk, aangezien computers voor het grootste deel van de tijd niet of slechts licht worden belast. Afhankelijk van het gebruiksdoel kan dit soms zelfs belangrijker zijn dan de efficiëntie bij hoge belasting, maar gezien het relatief hoge wattage van deze voedingen is dat hier niet van toepassing.

Opvallend genoeg doen de Titanium-voedingen het hier wel bijzonder goed. De Silverstone Strider Titanium 600W is op 22,5W 81,8% efficiënt, vergeleken met 81,4% voor de Seasonic Prime 650W Titanium en 78% voor de Enermax Platimax DF 600W.

De Titanium-voedingen doen het ook erg goed bij 50W belasting, een wat realistischer idle-scenario bij voedingen met deze capaciteit. Nu staat de Seasonic bovenaan met 89,8% efficiëntie, en wordt hij opvallend genoeg gevolgd door de zeer betaalbare Cooler Master B600 V2 600W, die 89,1% efficiënt is. De derde plaats gaat naar de SilverStone Strider Titanium 600W, met 87,4% efficiëntie.

Opvallend genoeg presteert de Cooler Master V-Series 650W niet indrukwekkend als het aankomt op lage belasting, terwijl de 550W variant juist hierin uitblonk. Hier is duidelijk sprake van een ander ontwerp, dat helaas dus geen goede indruk achterlaat bij lage belasting.

Geluidsproductie

Uiteraard is het belangrijk dat een voeding zijn werk zo stil mogelijk doet. Net als bij onze andere geluidstests meten we dit in een geluidsdichte box op een afstand van 10 cm., met een noise floor van 18 dB(A). In de praktijk kan je als uitgangspunt nemen dat 30 dB(A) onhoorbaar stil is, dat 40 dB(A) duidelijk hoorbaar is en dat 50 dB(A) als luidruchtig te kwalificeren is.

We voeren drie geluidstests uit, bij een belasting van 100 watt, 300 watt en 500 watt, waarbij we de geluidsmeting in de eerste twee gevallen uitvoeren na 5 minuten en in de derde test na 20 minuten. De eerste test kan je beschouwen als een ‘idle’ geluidsmeting, de tweede wat je mag verwachten bij ‘gemiddeld’ verbruik en de derde als de voeding langdurig erg zwaar wordt belast. Gezien het feit dat er in de geluidsdichte box niet bijzonder veel airflow is, kan je de derde test beschouwen als het worst case scenario.

We zien in deze test veel voedingen die ook bij lage belasting niet als stil zijn te kwalificeren, wellicht door het relatief grote aantal lager gepositioneerde exemplaren. Veertien van de voedingen in de test maken zelfs hier al meer dan 30 dB(A) geluid bij 100W belasting. De overige dertig blijven hieronder. Bij 300 watt neemt dit aantal toe tot zeventien – maar het overgrote deel van de voedingen is nog altijd  onhoorbaar stil. Bij de 500 watt stresstest is dit niet langer het geval: nu slagen 32 voedingen er niet in onhoorbaar stil te zijn. De stilste voedingen zijn de Seasonic X-Series 650W V2, de Corsair CS650M, en de Be quiet! Pure Power 9 CM 600W en Dark Power Pro 11 650W.

Fysieke kenmerken

Bij een voeding gaat het niet alleen om de efficiëntie en de geluidsproductie, maar ook of hij daadwerkelijk past in je kast, dat het aantal connectors voldoende is en dat de kabels lang genoeg zijn. In deze test hebben we ons beperkt tot ATX-voedingen, SFX-voedingen en andere modellen voor kleinere kasten hebben we niet meegenomen.

Alle voedingen hebben acceptabele kabellengtes voor de ATX- en CPU-connector, met uitzondering van de ATX-connector van de Sharkoon SHP650 650W, die korter is dan we graag zouden zien. Wat betreft Molex, PEG en SATA zit het iets anders: de Fractal Design Integra M 650W heeft iets te korte Molex kabels, en bij de LC-Power LC6650GP4 650W zouden we de SATA-kabels ook graag langer zien. De Sharkoon heeft daarnaast iets te korte PEG- en SATA-kabels, terwijl dit bij de Ultron alleen het geval is bij de PEG-kabels.

Wat betreft het aantal connectors zit het met de meeste voedingen wel goed, maar hier en daar zijn er enkele uitzonderingen. Zo heeft de Sharkoon SHP650 maar een enkele PEG-connector. Voldoende voor sommige GTX 1080 kaarten, maar daar koop je uiteraard geen 650 watt voeding voor. Er zijn wel andere voedingen met twee PEG-connectors, maar dit zijn over het algemeen goedkopere voedingen uit het lagere segment. Een uitzondering hierop is de Cooler Master V-Series 650W, een relatief dure Gold-voeding die er ook maar twee heeft.

Conclusie

Laten we beginnen met de beste voeding die je zou kunnen nemen. De Seasonic Prime 650W 80+ Titanium (gem. 195 euro), een van de twee Titanium-voedingen uit de test, presteert op vrijwel alle vlakken uitstekend en is de meest efficiënte voeding die we getest hebben. Ook al haalt hij in onze procedure niet de efficiëntie die de 80Plus Titanium certificering belooft, doet hij het wel beter dan alle andere voedingen in de test. Opvallend is dat hij ook bij lage belasting bijzonder efficiënt is. Houd er wel rekening mee dat je de fors hogere aankoopprijs niet zal kunnen terugverdienen met het lagere verbruik. Hiermee is het alleen voor de meest veeleisende, kapitaalkrachtige kopers de beste keuze – maar dat weerhoudt ons niet om hem te belonen met een Ultimate Product award.

Een bijna net zo goed alternatief is de Be quiet! Dark Power Pro 11 650W (gem. 170 euro). Deze heeft de indrukwekkende mogelijkheid om hem als single- of multi-rail in te stellen, fan-aansluitingen direct op de voeding en hij is (nog) stiller dan de Seasonic. Wel legt hij het af op het gebied van ripple en efficiëntie, maar hij is dan ook wat minder duur. Vanwege de extreem hoge kwaliteit en nuttige extra’s belonen we ook de Dark Power Pro 11 met een Ultimate Product award.

Be quiet! Dark Power Pro 11 650W
De Be quiet! Dark Power Pro 11 650W is de beste Platinum-voeding in de test, met bijzondere features zoals de mogelijkheid om in te stellen of hij single- of multi-rail is. Ook opmerkelijk is dat er op de voeding zelf fanaansluitingen aanwezig zijn.

De beste prijs-kwaliteitverhouding kan je echter vooralsnog vinden in het Gold-segment, waar ook uitstekende voedingen te vinden zijn, met een aanmerkelijk aantrekkelijker prijskaartje. De Corsair RM650x (gem. 116 euro) blijft hier de beste keuze. Zowel de ripple als de voltagestabiliteit zijn uitstekend en hij is onder welke belasting dan ook verre van hoorbaar. Alleen de efficiëntie blijft iets achter, maar dat maakt de relatief zachte prijs meer dan goed. In het 550 watt segment kon de Cooler Master V-Series goed meekomen met de Corsair RMx, maar dat is bij de 650W variant (gem. 115 euro) helaas niet het geval. Corsairs grootste concurrent komt hier van Corsair zelf: de CS650M (gem. 98 euro) is in veel opzichten nog net iets beter dan de RM650x en bovendien marginaal goedkoper – alleen is de ripple duidelijk hoger, en de garantie een stuk korter. Om die reden geven we toch de voorkeur aan het modernere exemplaar.

Er zijn ook genoeg prima voedingen die nog een paar tientjes minder kosten. Zo’n goedkopere optie is de LC-Power LC6650GP4 V2.4 650W (gem. 92 euro). Deze Gold-voeding is behoorlijk efficiënt, modulair en ook onder belasting nauwelijks hoorbaar. Nadelen zijn wel dat hij een iets te hoge maximale ripple heeft en hij tegen het hoorbare aan schuurt. Vanwege zijn goede prijs-kwaliteitverhouding ontvangt hij een Great Value award. Een ander alternatief is de Cougar GX-S 650W 80 Plus Gold (gem. 81 euro), die stiller is dan de LC Power en een lagere ripple heeft, maar modulariteit helaas moet missen. Niettemin verdient ook deze voeding een Great Value award.

LC Power LC6650GP4 V2.4 650W
De LC Power LC6650GP4 V2.4 650W is een modulaire voeding met een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar wel een vrij hoge ripple en geluidsproductie.

Wil je nóg minder betalen, dan koop je met een SilverStone Strider Essential 600W (gem. 58 euro) een basisvoeding die in ieder geval acceptabel presteert. Uiteraard moet je dan genoegen nemen met componenten van minder goede kwaliteit, een lagere efficiëntie en het ontbreken van modulariteit. Voor overklokken is deze voeding niet geschikt, maar bij normaal gebruik is hij nagenoeg onhoorbaar stil, terwijl ook de voltages dan nog acceptabel zijn. Een aardig modulair alternatief voor de Strider Essential is de Sharkoon WPM600 600W (gem. 66 euro). Ook dit model heeft echter last van duidelijk minder stabiele voltages bij hogere belasting. We zouden je dan ook sterk aanraden om een paar tientjes extra te besteden aan een van de betere voedingen.


Be quiet! Dark Power Pro 11 650W
Seasonic Prime 650W 80+ Titanium


Corsair RM650xLC-Power LC6650GP4
Cougar GX-S 650W 80 Plus Gold


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Antec Edge 650W

Antec Edge 650W

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 54 A
Niet verkrijgbaar
Antec TruePower Classic 650W

Antec TruePower Classic 650W

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • 54 A

106,20 €

2 winkels
Ultimate Be quiet! Dark Power Pro 11 650W

Be quiet! Dark Power Pro 11 650W

 • 650 W
 • 94 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 54 A

160,00 €

10 winkels
Silver Award Be quiet! Power Zone 650W

Be quiet! Power Zone 650W

 • 650 W
 • 90 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 54 A

102,00 €

7 winkels
Great Value Be quiet! Pure Power 9 CM 600W

Be quiet! Pure Power 9 CM 600W

 • 600 W
 • 89 %
 • 80 Plus Silver
 • Modulair
 • 48 A
Niet verkrijgbaar
Be quiet! Straight Power 10 600W CM

Be quiet! Straight Power 10 600W CM

 • 600 W
 • 93 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 48 A
Niet verkrijgbaar
Be quiet! System Power 7 600W

Be quiet! System Power 7 600W

 • 600 W
 • 90 %
 • 80 Plus Silver
 • 48 A
Niet verkrijgbaar
Be quiet! System Power 8 600W

Be quiet! System Power 8 600W

 • 600 W
 • 87 %
 • 80 Plus
 • 48 A
Niet verkrijgbaar
Bitfenix Whisper 650W

Bitfenix Whisper 650W

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 54 A
Niet verkrijgbaar
Cooler Master B600 V2 600W

Cooler Master B600 V2 600W

 • 600 W
 • 85 %
 • 80 Plus
 • 46 A

65,95 €

3 winkels
Great Value Cooler Master GM-Series G650M

Cooler Master GM-Series G650M

 • 650 W
 • 85 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 52 A

79,99 €

4 winkels
Cooler Master V-Series 650W

Cooler Master V-Series 650W

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 54 A

135,71 €

1 winkel
Silver Award Corsair CS650M

Corsair CS650M

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 51 A

130,88 €

1 winkel
Great Value Corsair CX650M

Corsair CX650M

 • 650 W
 • 90 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 54 A

77,90 €

11 winkels
Excellent Corsair RM650i

Corsair RM650i

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 54 A

122,66 €

9 winkels
Excellent Corsair RM650x

Corsair RM650x

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 54 A
Niet verkrijgbaar
Great Value Corsair Vengeance V650M

Corsair Vengeance V650M

 • 650 W
 • 90 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 54 A

86,90 €

1 winkel
Great Value Cougar GX-S 650W 80 Plus Gold

Cougar GX-S 650W 80 Plus Gold

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • 54.2 A
Niet verkrijgbaar
Cougar LX600 600W 80 Plus Bronze

Cougar LX600 600W 80 Plus Bronze

 • 600 W
 • 88 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 49 A
Niet verkrijgbaar
Enermax MaxPro 600W

Enermax MaxPro 600W

 • 600 W
 • 87 %
 • 80 Plus
 • 46 A

51,99 €

5 winkels
Enermax Platimax DF 600W

Enermax Platimax DF 600W

 • 600 W
 • 93 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 50 A
Niet verkrijgbaar
Enermax Revolution X't 630W

Enermax Revolution X't 630W

 • 630 W
 • 93 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 51 A
Niet verkrijgbaar
Enermax Revolution X't II 650W

Enermax Revolution X't II 650W

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 53 A

78,90 €

5 winkels
EVGA SuperNova G3 650W

EVGA SuperNova G3 650W

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 54.1 A

102,03 €

7 winkels
Great Value EVGA SuperNova GQ 650W

EVGA SuperNova GQ 650W

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 54 A

86,93 €

6 winkels
EVGA SuperNova GS 650W

EVGA SuperNova GS 650W

 • 650 W
 • 90 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 54 A

110,45 €

2 winkels
Fractal Design Edison M 650W

Fractal Design Edison M 650W

 • 650 W
 • 90 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 54 A

108,00 €

4 winkels
Fractal Design Integra M 650W

Fractal Design Integra M 650W

 • 650 W
 • 85 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 54 A

85,15 €

3 winkels
FSP Aurum 92+ 650W

FSP Aurum 92+ 650W

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Platinum
 • Modulair
 • 48 A
Niet verkrijgbaar
FSP Aurum S 600W

FSP Aurum S 600W

 • 600 W
 • 90 %
 • 80 Plus Gold
 • 46 A
Niet verkrijgbaar
FSP Hydro G 650W

FSP Hydro G 650W

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 54.16 A

135,70 €

2 winkels
Great Value LC Power LC6650GP4 V2.4 650W

LC Power LC6650GP4 V2.4 650W

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 51 A

82,99 €

2 winkels
Seasonic G-Series 650W

Seasonic G-Series 650W

 • 650 W
 • 80 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 54 A
Niet verkrijgbaar
Seasonic M12II Evo Bronze 620W

Seasonic M12II Evo Bronze 620W

 • 620 W
 • 87 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 48 A

77,90 €

2 winkels
Ultimate Seasonic Prime Titanium 650W

Seasonic Prime Titanium 650W

 • 650 W
 • 94 %
 • 80 Plus Titanium
 • Modulair
 • 54 A

198,00 €

1 winkel
Bronze Award Seasonic S12II 620W V2

Seasonic S12II 620W V2

 • 620 W
 • 87 %
 • 80 Plus Bronze
 • 48 A

64,90 €

5 winkels
Ultimate Seasonic X-Series 650W V2

Seasonic X-Series 650W V2

 • 650 W
 • 80 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 54 A
Niet verkrijgbaar
Sharkoon SHP650 650W

Sharkoon SHP650 650W

 • 650 W
 • 85 %
 • 50 A
Niet verkrijgbaar
Sharkoon WPM600 600W

Sharkoon WPM600 600W

 • 600 W
 • 85 %
 • 80 Plus Bronze
 • Modulair
 • 46 A
Niet verkrijgbaar
SilverStone Strider Essential 600W

SilverStone Strider Essential 600W

 • 600 W
 • 85 %
 • 80 Plus
 • 46 A

45,99 €

2 winkels
SilverStone Strider Titanium 600W

SilverStone Strider Titanium 600W

 • 600 W
 • 95 %
 • 80 Plus Titanium
 • Modulair
 • 49 A

110,40 €

4 winkels
Thermaltake Berlin 630W

Thermaltake Berlin 630W

 • 630 W
 • 86 %
 • 80 Plus Bronze
 • 45 A

66,99 €

3 winkels
Excellent Thermaltake European Gold Series Paris 650W

Thermaltake European Gold Series Paris 650W

 • 650 W
 • 92 %
 • 80 Plus Gold
 • Modulair
 • 54 A

81,98 €

4 winkels
Thermaltake TR2 S 600W

Thermaltake TR2 S 600W

 • 600 W
 • 86 %
 • 80 Plus
 • 42 A

49,90 €

4 winkels
Ultron RealPower RP600 Eco Silent 600W

Ultron RealPower RP600 Eco Silent 600W

 • 600 W
 • 84 %
 • 80 Plus Bronze
 • 38 A
Niet verkrijgbaar
Xilence Performance A+ 630W

Xilence Performance A+ 630W

 • 630 W
 • 85 %
 • 80 Plus Bronze

53,90 €

5 winkels
0
*