Sony Xperia XZs review: een waterdicht verhaal?

22 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Uiterlijk
 3. 3. Beeldscherm
 4. 4. Camera
 5. 5. Intern
 6. 6. Software
 7. 7. Specificaties
 8. 8. Systeemprestaties: Geekbench en PCMark
 9. 9. Grafische prestaties: 3DMark en GFXBench
 10. 10. Prestaties: Accuduur
 11. 11. Conclusie
 12. 12. Besproken producten
 13. 13. Reacties

Inleiding

Een van de laatste aanwinsten van de Xperia-familie is de Sony Xperia XZs. De Japanse fabrikant vestigt bij dit toestel vooral de aandacht op de camera met slow motion functie, slim batterijbeheer en de waterbestendigheid. Onze bevindingen lees je hier.

Sony is een van de fabrikanten met een gevestigde naam die op de smartphonemarkt samen met bedrijven als Huawei, HTC en LG de ruimte achter de giganten Samsung en Apple innemen. Daarbij leunt het bedrijf niet louter op haar naamsbekendheid en status. Zo heeft het met het zogenaamde omnibalance ontwerp een onderscheidend design en een geheel eigen visie op wat een smartphone zou moeten zijn. Daar kan je van vinden wat je wilt, maar onderscheidend is het in elk geval.

Sony Xperia XZs 32GB Silver

Ook bij de nieuwste generatie Xperia-toestellen legt Sony vooral de nadruk op de cameramogelijkheden. De camera heeft in ieder geval op papier één spraakmakende functie, hij biedt namelijk de mogelijkheid om voor de duur van 0,15 seconde in super slow motion op te nemen met een framerate van maar liefst 960 fps. 

Ten opzichte van de XZ Premium, het nieuwe vlaggenschip met de hoogste specificaties, is de XZs net iets lager gepositioneerd. Hoewel de camera dezelfde is in beide toestellen heeft het scherm van de XZs een lagere resolutie en in plaats van een Snapdragon 835 de iets oudere Snapdragon 820. Toch is dit zeker een toestel om rekening mee te houden en dat zie je ook terug in de prijs. De XZs heeft een gemiddelde prijs van 599 euro en hoewel het toestel ook voor 544 euro in onze prijsvergelijker te vinden is blijft het een serieus bedrag.

Winkel

Prijs BE

bol.com Plaza België

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
Shop: Levering in 3 werkdagen

320,00 €

Prijsinformatie
320,00 €
0,00 €
320,00 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 320,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 320,00 €

Uiterlijk

De Sony Xperia XZs is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, blauw en een zilveren variant, die wij in handen kregen. De behuizing is gemaakt van metaal, het frame is van kunststof vervaardigd, al probeert het de indruk te wekken ook metaal te zijn. Ondanks dat het apparaat keurig is afgewerkt oogt het toestel luxueuzer en robuuster dan het aanvoelt. Het relatief lage gewicht van 159 gram speelt daar overigens ook een rol in.

Het toestel is stofdicht en heeft een vorm van waterresistentie: volgens Sony heeft de XZs een IP65/68 rating. Er is echter een behoorlijk verschil tussen beide. IP65 belooft dat er bij besproeiing met water geen schade ontstaat, met een IP68 kan je een toestel volledig onderdompelen in water. Sony zelf zegt in een disclaimer ergens onderaan de productpagina het volgende: 'De Xperia XZs is waterbestendig en beschermd tegen stof. Maak je dus geen zorgen als je wordt overvallen door een regenbui of als je het apparaat wilt afspoelen onder een kraan. Houd er wel rekening mee dat alle poorten en aanwezige klepjes stevig gesloten moeten zijn. Dompel het apparaat niet volledig onder in water (..)'. IP65 is dan ook waar wij vanuit gaan. Of hier sprake is van een opmerkelijke misser of dat er doelbewust een rookgordijn wordt opgetrokken, kunnen we niet met zekerheid zeggen. Dat Sony op dit punt zo geen goede indruk maakt, mag duidelijk zijn.    

Sony Xperia XZs 32GB Silver

Het toestel heeft niet al te dunne bezels aan de zijkanten van het scherm en de bezels onder en boven het scherm zijn naar de tegenwoordige standaard echt groot. De XZs meet 146 x 72 x 8,8 mm (LxBxD) en heeft in combinatie met het 5,2 inch schermdiagonaal een scherm-toestel verhouding van 70,9%. Verder treffen we onder het scherm een speaker aan die best een redelijk geluid voortbrengt, maar wel wat body en het broodnodige volume mist. 

Aan de rechterzijde van het toestel vinden we de powertoets terug die tevens dienst doet als vingerafdrukscanner. De scanner werkt feilloos en is ideaal gepositioneerd. Wat ons betreft is het een van de prettigste om mee te werken. Onder de powerknop vinden we een kantelbare volumeknop en een aparte cameraknop. Deze laatste extra fysieke knop opent bij het indrukken de camera, vertoef je al in de camera app, dan maakt het apparaat een foto. Zeker handig, maar als we even mogen muggenziften: de knop had iets beter uitgevoerd mogen worden, er zit namelijk wat speling in.

Sony Xperia XZs 32GB Silver

De linkerzijde biedt plaats aan de simtray, die je met je nagel open kan wippen. Helaas heeft Sony vastgehouden aan een tray die zodra je het klepje opent de telefoon laat herstarten, iets dat we ook al zagen bij de Xperia XZ en X Compact. Ook het weinig robuust ogende kunststof scharnier, waarmee het klepje aan de tray vastzit zien we wederom terug. Al kunnen we over de daadwerkelijke duurzaamheid van deze onderdelen geen uitspraken doen, de suggestie die gewekt wordt komt niet overeen met de positionering van het toestel. De tray zelf bestaat uit twee sloten, waar je ofwel twee simkaarten of een simkaart en een microSD in kunt plaatsen.

De bovenkant biedt een 3,5 mm jack voor je headphones. Opmerkelijk genoeg levert Sony, toch geen onbekende in de wereld van de koptelefoons, geen setje mee. Het is natuurlijk geen verplichting, maar wij waren toch enigszins ontstemd over deze gang van zaken. De onderkant van het toestel tenslotte herbergt de usb-c aansluiting waar je de adapter met een maximaal vermogen van 7,5 W (5 V x 1,5 A) op kunt aansluiten.   

Beeldscherm

De Sony Xperia XZs is uitgerust met een 5,2 inch full hd IPS scherm met een resolutie van 1920x1080 en een pixeldichtheid van 424 ppi. Uit onze test met een X-Rite i1 Display Pro colorimeter in combinatie met de SpectraCal CALman 5 analysesoftware blijkt dat het scherm van de XZs weinig zoden aan de dijk zet. 

De piekhelderheid wit komt uit op 471 cd/m². Op zich niet verkeerd en in de meeste situaties ook voldoende, maar in vergelijking met de rest van het testveld ternauwernood een middelmatig resultaat. De helderheid zwart is met 0,37 cd/m² nauwelijks beter en zodoende komt het contrast uit op een weinig indrukwekkende 1273:1 ratio. De gemiddelde grijsafwijking van 7,9 is eveneens een middelmatig resultaat. De kleurafwijking van 5,7 is ronduit teleurstellend voor een telefoon met een positionering als die van de XZs en ook de kleurtemperatuur wijkt met 8613 K veel te veel af van de streefstandaard van 6500 K.

Het enige echt positieve punt dat we hier te melden hebben is dat het gamma uitkomt op 2,25 en zodoende slechts 0,05 afwijkt van 2,2. Hartstikke mooi, maar zeker niet voldoende om bovenstaande kritiek te compenseren. Onder de streep moeten we vaststellen dat het scherm van de XZs in vergelijking met zijn peers niet al te best voor de dag komt. Hoeveel last je daarvan hebt in de praktijk valt natuurlijk te bezien en is bovendien persoonsgebonden. Misschien merk je er zelfs weinig tot niets van, maar wij houden ons vast aan het tijdloze credo 'meten is weten'.  

Sony Xperia XZs 32GB Silver
Sony Xperia XZs 32GB Silver

Camera

Voor het testen van smartphonecamera's gebruiken we de camera van de Samsung Galaxy S7 Edge als gouden standaard. Dit is wat ons betreft op dit moment de beste camera die in een smartphone te vinden is. Op het moment van schrijven was de S7 Edge al te vinden voor 529 euro in onze prijsvergelijker en is daarmee een paar tientjes goedkoper dan de Sony Xperia XZs. Dat is natuurlijk een prima aanleiding om foto's van beide camera's tegen elkaar af te zetten, maar laten we eerst eens kijken naar de hardware waar mee te maken hebben.

Sony Xperia XZs 32GB Silver

De XZs is aan de voorkant van het toestel voorzien van een selfiecamera met een 13 megapixel Exmor RS sensor van 1/3,06 inch en een groothoeklens van 22 mm met een diafragma van f/2.0.  Video opnemen kan deze camera op een maximale resolutie van 1920x1080 (30 fps). De hoofdcamera van de XZs is een 19 megapixel variant met een Exmor RS sensor van 1/2,3 inch en pixelgrootte van 1,22 µm. De lens is Sony's eigen 25 mm G Lens met een diafragma van f/2.0. De camera ondersteunt beeldstabilisatie langs 5 assen, neemt al foto's voordat jij op de sluiterknop hebt gedrukt en ook zaken als HDR en panoramamodus ontbreken niet. Video opnemen kan met een maximale resolutie van 4096 x 2160 (4K) met 30 frames per seconden.  

Een echt onderscheidende functie van de camera van de XZs is de super slow motion mogelijkheid, waarmee je voor de duur van 0,15 seconde beeld met 960 frames per seconde vastlegt. Je levert in deze modus door de extreem korte sluitertijden weliswaar behoorlijk wat lichtgevoeligheid in, maar de mogelijkheid om met extreme vertraging een gebeurtenis vast te leggen maakt een hoop goed. Wil je zien hoe dat in de praktijk uitpakt, bekijk dan de video hieronder.

Natuurlijk namen we zoals je van ons gewend bent ook nu weer onder verschillende omstandigheden foto's met de XZs en de S7 Edge. Bij het nemen van foto's kan je in de camera app van Sony kiezen tussen tussen verschillende resoluties en beeldverhoudingen. Wij maakten de onderstaande foto's op een resolutie van 19 megapixel en met een beeldverhouding van 4:3 - de maximale stand.

Het komt niet vaak voor, maar als we zoals gewoonlijk om te beginnen een foto nemen in onze fotostudio - zonder flits en met minimaal omgevingslicht - blijkt de sensor van de S7 Edge qua lichtgevoeligheid een waardige tegenstander te hebben getroffen. De XZs geeft op ware grote wel minder details weer en de kleurweergave is dan weer van vergelijkbare kwaliteit. 


Sony Xperia XZs (links) en Samsung S7 Edge (rechts) zonder flits

Met de flitser aan zien we dat de camera van de XZs nog steeds aanzienlijk minder details weet vast te leggen dan die van de S7 Edge en bovendien een groenig beeld produceert. 


Sony Xperia XZs (links) en Samsung S7 Edge (rechts) met flits

Als we een foto nemen bij normaal kantoorlicht zien wederom dat de XZs niet kan tippen aan de camera van de S7 Edge. Ook hier is het met name het gebrek aan detailweergave en scherpte - kijk maar eens naar het tapijt op de achtergrond - waar de Sony het laat liggen. De kleurweergave kan ook niet tippen aan de S7 Edge, hoewel het verschil op dat vlak kleiner is.


Sony Xperia XZs (links) en Samsung S7 Edge (rechts)

Toen we beide toestellen mee naar buiten namen was het grijs en winderig weer. De XZs maakt hier wat betreft contrast en kleurweergave een net iets betere foto, maar op ware grootte kan je duidelijk zien dat de detailweergave en scherpte van de S7 Edge superieur is. 


Sony Xperia XZs (links) en Samsung S7 Edge (rechts)

Onder de streep stellen we vast dat de camera van de XZs weliswaar op het vlak van lichtgevoeligheid de prestaties van de S7 Edge benadert, maar verder niet naar de kroon steekt. Vooral het gebrek aan scherpte en detailweergave spelen hem parten. Slecht is de camera van de XZs zeker niet, maar de vergelijking met de S7 Edge kan het apparaat niet aan. De super slow motion functie verdient hier nog wel een eervolle vermelding.

Intern

De Sony Xperia XZs is uitgerust met een chipset uit de stal van Qualcomm, de Snapdragon 820. Deze 14 nm SoC uit 2015 was indertijd het paradepaardje van Qualcomm, maar is inmiddels alweer voorbij gestreefd zoals dat gaat in chipland. Toch is het enigszins opmerkelijk dat Sony bijvoorbeeld niet voor de verbeterde versie van de 820 - de Snapdragon 821 - heeft gekozen. Wellicht had Sony nog een voorraad 820's over van de productie van de Xperia XZ.

De Snapdragon 820 is uitgerust met een quadcore processor die bestaat uit twee clusters van elk twee rekenkernen, die respectievelijk op 1,5 en 2,2 GHz zijn geklokt. De SoC is uitgerust met Qualcomms eigen X12 LTE modem waarmee maximale snelheden van 600 Mbps (down) en 150 Mbps (up) kunnen worden gehaald en biedt ondersteuning voor Quick Charge versie 3.0 en draadloos opladen. Voor de grafische taken is er een Adreno 530 GPU aanwezig die geklokt is op 624 MHz.

 Sony Xperia XZs 32GB Silver

Als we kijken naar de connectiviteit zien we weinig verrassingen, ondersteuning voor de WiFi-standaard 802.11ac, 4G, Bluetooth 4.2 en NFC zijn alle aanwezig. Wat betreft het geheugen is het toestel uitgerust met 4 GB aan RAM en 32 GB aan opslagcapaciteit, waarvan ruim 20 GB daadwerkelijk beschikbaar is. Het werkgeheugen is zeker niet karig maar ook niet uniek, veel concurrerende toestellen hebben de beschikking over een vergelijkbare hoeveelheid. Voor de opslag geldt dat het niet ongebruikelijk is, maar dat verschillende deelnemers in het testveld 64 GB aan boord hebben. Gelukkig kan je de opslag simpel uitbreiden met een microSD-kaart van maximaal 256 GB.     

Software

De Sony Xperia XZs is uitgerust met de de meest recente versie van Android Nougat, 7.1.1. Ook in Android 7 heeft Google naast de normale bugfixes weer enkele verbeteringen aangebracht ten opzichte van de voorganger. Zo moet een update van de Doze functie ervoor zorgen dat de accu nog langer meegaat en worden updates van nu af aan op de achtergrond geïnstalleerd. Ook is er een nachtmodus toegevoegd die tijdens de donkere uren het blauwe licht van je scherm filtert en wat geliger maakt, omdat dit rustiger voor je ogen is. Dan is er nog de ondersteuning voor Daydream - Googles VR bril die verderop in 2017 moet verschijnen - die het vermelden waard is. Overigens moet je smartphone aan behoorlijk wat eisen voldoen om Daydream straks echt te kunnen gebruiken.

 

Tenslotte is er in Android 7 eindelijk een mogelijkheid voor een splitscreenmodus ingevoegd. Het werkt nog niet met elke app, maar als het werkt is het een fijne toevoeging. Eindelijk is het dan mogelijk om op je Androidphone twee dingen tegelijk te doen, zowel in rechtopstaande houding als in landscape.

Net als veel andere fabrikanten heeft ook Sony ervoor gekozen om de originele Android skin aan te passen. Deze visuele veranderingen wijken niet heel erg ver af van het origineel en zijn wat ons betreft ook zeker niet storend. Wel vermeldenswaardig zijn de ongevraagd vooraf geïnstalleerde apps die we tegenkomen. Het zijn er overigens niet overmatig veel, maar ze zijn er wel.

Specificaties

Algemeen
 
MerkSony
ProductnaamXperia XZs 32GB Silver
Productcode2203.4039
DetailsProductinfo
Besturingssysteem
BesturingssysteemAndroid
Besturingssysteem versieGoogle Android 7.1
Geheugen
Werkgeheugen4096 MB
Opslaggeheugen32 GB
Beschikbaar opslaggeheugen20.4 GB
Geheugenkaartlezer
Beeldscherm
SchermtypeLCD
Schermdiagonaal5.2 inch
Schermresolutie1920x1080
Pixeldichtheid424 ppi
Touchscreen
Touchscreen typeCapacitief
Tweede scherm
Processor
Processor / SoCQualcomm Snapdragon 820
ARM-architectuurARMv8
Aantal cores totaal4
Multi cluster
Type cluster 1Qualcomm Kryo
Snelheid cluster 12150 MHz
Aantal cores cluster 12
Type cluster 2Qualcomm Kryo
Snelheid cluster 21600 MHz
Aantal cores cluster 22
GPUAdreno 530
Camera
Camera (achter)
Cameraresolutie (achter)19 MPixel
Tweede camera (achter)
Camera (voor)
Cameraresolutie (voor)13 MPixel
Tweede camera (voor)
Flitser
Autofocus
Optische beeldstabilisatie
Maximale video opnameresolutie3840x2160
Video framerate60 fps
Toestel
Model typeBar
SIM typeNanosim
Simlockvrij
Dual SIM
Volwaardig toetsenbord
Stylus
VoedingsaansluitingUSB Type-C
Koptelefoon aansluiting (3,5mm jack)
IP-classificatieIP68 stof (volledig) en waterdicht
Accu
Verwisselbare accu
Accucapaciteit2900 mAh
AccutypeLi-Ion
Connectiviteit / Netwerk
2G
3G
4G
WiFi
WiFi Direct
WiFi-standaard (hoogste)WiFi 5 (802.11ac)
Dual-band WiFi
Bluetooth
Bluetooth-versieBluetooth 4.2
Near Field Communication (NFC)
Uiterlijk
Lengte146 mm
Breedte72 mm
Dikte8.8 mm
Gewicht159 gram
KleurZilver
Functionaliteit
Barometer
GPS
Elektronisch kompas
Gyroscoop
Proximity sensor
Accelerometer
Draadloos opladen
Irisscanner
Vingerafdrukscanner
Ondersteunde Bluetooth profielen
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)
Device ID Profile (DID)
Generic Audio/Video Distribution Profile (GAVDP)
Generic Access Profile (GAP)
Generic Object Exchange Profile (GOEP)
Hands-Free Profile (HFP)
Object Push Profile (OPP)
Personal Area Networking Profile (PAN)
Phone Book Access Profile (PBAP, PBA)
SIM Access Profile (SAP, SIM, rSAP)
Video Distribution Profile (VDP)
Audioformaten
mp3
Videoformaten
3GP
DivX
h.264
MPEG 4
Overige
Garantie2 jaar

Systeemprestaties: Geekbench en PCMark

Met de benchmarks van PCMark en Geekbench testen we op verschillende onderdelen hoe het systeem als geheel werkt. De oplettende lezer is opgevallen dat het testveld in Geekbench veel kleiner is dan bij de andere tests. Dat komt omdat we inmiddels Geekbench 4 gebruiken, waar een deel van de toestellen nog op Geekbench 3 getest is. Het testveld is daardoor weliswaar kleiner, maar bevat wel de meest recente toestellen. De Sony Xperia XZs komt hier als een solide middenmoter uit de bus. Het beeld dat we uit PCMark destilleren is wat dubbelzinniger, het toestel eindigt afwisselend tussen de top en het lage midden in.

Grafische prestaties: 3DMark en GFXBench

Met de benchmarks van 3DMark en GFXBench gaan we na hoe het systeem scoort op verschillende onderdelen die verband houden met de grafische prestaties. Uit 3DMark rijst eveneens een ambigue beeld van de Sony Xperia XZs, met zowel posities in de top als in de lage middenmoot. De resultaten uit uit de GFXBench zijn over de hele linie positief met louter top-6 posities.Prestaties: Accuduur

De accuwerktijd van smartphones testen wij op twee manieren. Bij onze eerste test laten we in een eindeloze loop een H.264 hd-videobestand afspelen. De helderheid van het beeldscherm zetten we daarbij vast op 100 cd/m². Dit levert voor de meeste smartphones slechts een geringe belasting op, waardoor werktijden van meer dan 10 uur mogelijk zijn. In de PCMark benchmark voor Android zit een accutest die je zou kunnen zien als een simulatie van 'normaal' gebruik. Deze test bestaat uit scrollen door webpagina's, het bekijken van foto's en filmpjes en andere gangbare zaken. Tijdens deze benchmark zetten we de helderheid van het scherm vast op 200 cd/m².

De XZs is uitgerust met een niet-verwisselbare Li-Ion accu met een capaciteit van 2900 mAh. Dit is in vergelijking met de rest van het testveld niet ongebruikelijk, het gros van de toestellen blijft hierbij in de buurt. Er zijn echter wel uitzonderingen die veel meer aan boord hebben zoals de accu's van de Lenovo Phab 2 Pro en Huawei's Mate 8 en Mate 9, die allemaal de 4000 mAh aantikken. Een extra feature die Sony heeft ingebouwd bij de XZs is de zogenaamde Smart Stamina functie die voorspelt hoelang je nog met je accu kan doen. Niet op basis van kille, algemene statistieken zoals de meeste smartphones dit doen, maar op basis van het gemiddelde gedrag van de specifieke gebruiker. Mettertijd zou Smart Stamina dit dankzij meer testdata steeds beter moeten kunnen voorspellen. Of het echt werkt kunnen we gezien de beperkte testtijd niet zeggen, maar op papier klinkt het leuk.

Uit ervaring weten we dat het aantal mAh's slechts onderdeel is van een complexe verhouding die uiteindelijk bepaalt hoe lang een smartphone met een enkele acculading uit de voeten kan. Uit onderstaande grafieken kunnen we opmaken dat in dit geval de 3000 mAh's niet toereikend zijn. De XZs weet in de Afspelen MP4-bestand test al weinig potten te breken met een teleurstellende positie aan de onderkant van de middenmoot. In de PCMark Work battery lIfe benchmark - die in onze ervaring het meest zegt over praktijkgebruik - vinden we het toestel zelfs stijf onderaan de lijst terug. 

\

Conclusie

De Sony Xperia XZs is samen met de XZ Premium de meest recente toevoeging aan de Xperia-familie en vanaf 544 euro te vinden in onze prijsvergelijker. Bij het in de markt zetten van het toestel legt Sony met name de focus op de camera met super slow motion functie, slim batterijbeheer en de waterbestendigheid. Hoe het precies zit met dat laatste is dus niet helemaal duidelijk en daarom gaan wij uit van de lagere IP65 rating, waarbij we opmerken dat we de onduidelijkheid van de fabrikant hierover niet kunnen waarderen.

De super slow motion functie van de camera uit de XZs biedt zonder meer leuke mogelijkheden, zoals je kon zien in onze video. Dat gezegd hebbende is de camera over de gehele linie geen match voor die van de Galaxy S7 Edge. Op het vlak van lichtgevoeligheid komt de sensor van de XZs een heel eind, maar wat betreft detailweergave komt hij niet eens in de buurt. Aangezien de S7 Edge ook nog een paar tientjes goedkoper is dan de XZs zien wij op dit onderdeel geen reden om de laatste aan te raden boven de eerste.

Sony Xperia XZs 32GB Silver

Als we kijken naar de systeembenchmarks zien we die eigenlijk ook niet. In het testveld zijn het met name de Huawei Mate 9 (dual sim) en Huawei P10 die de ranglijst domineren. Bij de grafische tests zien we wederom de P10 vaak bovenaan de lijst terug, evenals Sony's eigen XZ en de XZs scoort hier overwegend ook goed. Als we het scherm onder de loep nemen kunnen we niet anders dan concluderen dat dit op het gamma na gewoon tegenvalt in vergelijking met de concurrentie. Dit geldt ook voor de accutests waar de XZs in de belangrijkste benchmark zelfs helemaal onderaan de lijst eindigt, de op papier leuke Smart Stamina functie ten spijt. 

Ondanks de super slow motion functie en de behoorlijke grafische prestaties stellen we vast dat er weinig aanknopingspunten zijn om de Xperia XZs te overwegen boven toestellen als de Samsung Galaxy S7 Edge of - als je iets meer uit wilt geven - Huawei's Mate 9. Uiteindelijk biedt de XZs gewoonweg te weinig voor de prijs en de awards laten we in dit geval dan ook in de kast liggen.


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Sony Xperia XZs 32GB Black

Sony Xperia XZs 32GB Black

 • Google Android 7.0
 • 4096 MB
 • 32 GB
 • 5.2 inch
 • 1920x1080
 • 19 MPixel
Niet verkrijgbaar
Sony Xperia XZs 32GB Blue

Sony Xperia XZs 32GB Blue

 • Google Android 7.1
 • 4096 MB
 • 32 GB
 • 5.2 inch
 • 1920x1080
 • 19 MPixel
Niet verkrijgbaar
Sony Xperia XZs 32GB Silver

Sony Xperia XZs 32GB Silver

 • Google Android 7.1
 • 4096 MB
 • 32 GB
 • 5.2 inch
 • 1920x1080
 • 19 MPixel
 • WiFi 5 (802.11ac)

320,00 €

1 winkel
0
*