Fractal Design Define R6 review: nieuw van binnen

30 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Uiterlijk
 3. 3. Intern en koeling
 4. 4. Testprocedure
 5. 5. Testresultaten koeling 200 watt
 6. 6. Testresultaten koeling 400 watt
 7. 7. Testresultaten geluidsproductie
 8. 8. Foto's
 9. 9. Specificaties
 10. 10. Conclusie
 11. 11. Besproken producten
 12. 12. Reacties

Inleiding

Fractal Design brengt vandaag de Define R6 op de markt als opvolger van - inderdaad - de nog altijd zeer populaire Define R5 uit 2014. De nieuwe behuizing heeft dezelfde speerpunten als zijn voorganger: solide bouwkwaliteit, flexibiliteit en stille werking. Over de Define R5 waren wij zeer te spreken, tijd om uit te zoeken of de nieuwe Define R6 ook een topper is.

De Define R6 lijkt van een afstandje als twee druppels water op zijn voorganger. Het is dus een hoekige doos met een gesloten aluminium voorpaneel, die aan de zijkanten voorzien is van sleuven waardoor de kast frisse lucht kan aanzuigen. Ook het paneel met de knoppen en front-aansluitingen aan de bovenkant van de kast lijkt direct van de R5 overgenomen. 

Het grootste uiterlijke verschil met de R5 is dat de R6 leverbaar is met een tempered glass zijpaneel, al is er ook een versie met een normaal metalen zijpaneel beschikbaar. Deze laatste heeft een adviesprijs van 129,99 euro. Wij bekijken voor deze review de Define R6 Tempered Glass Edition, die voor 149,99 euro op de prijslijsten staat. Op het moment van schrijven zijn de nieuwe behuizingen nog niet in onze prijsvergelijker opgedoken, maar we verwachten dat de straatprijzen mogelijk enkele tientjes lager zullen liggen.

Fractal Design Define R6 Window Black

In de vergelijking

In deze review vergelijken we de Fractal Design Define R6 Tempered Glass Edition met andere behuizingen van hetzelfde formaat en uit dezelfde prijsklasse. Dit betekent dat we kijken naar tower behuizingen met een inhoud van 50 tot 70 liter en een prijskaartje tussen de 80 en 150 euro.

Uiterlijk

De Fractal Design Define R6 lijkt zoals gezegd als twee druppels water op zijn voorganger, de Define R5 die op zijn beurt weer sterk lijkt op de R4 en de nog oudere R3. Hoeveel designers het Zweedse Fractal  Design op de loonlijst heeft weten wij niet, maar het mag duidelijk zijn dat het opfrissen van het uiterlijk geen prioriteit is geweest bij het ontwerpen van de nieuwe kast. Wij testten de zwarte versie van de Define R6, maar er zijn ook blackout, gunmetal en white versies beschikbaar. Foto's van de witte variant die wij ook ontvingen vind je elders op de pagina's van deze review. Wat opvalt is dat Fracal Design speelt met contrast: bij de zwarte versie zijn er veel witte accenten aangebracht, terwijl de witte versie juist veel zwarte accenten heeft.

Fractal Design Define R6 Window Black Fractal Design Define R6 Window White

Het glazen zijpaneel verraadt uiteraard meteen dat we bij ons testexemplaar met de Define R6 Tempered Glass Edition van doen hebben. Dat glazen paneel is bovendien slim uitgevoerd. Bij veel andere behuizingen worden glazen panelen op kun plaats gehouden met een viertal duimschroeven. Fracal heeft gekozen voor een andere aanpak. Achter het glazen paneel zit namelijk een dunne metalen rand - feitelijk een metalen zijpaneel met een hele grote opening. Dit paneel is is op traditionele wijze met de kast verbonden: aan de voorkant grijpt een metalen lip om het frame behuizing, terwijl het paneel achterop de kast met twee duimschroeven wordt vastgezet. Optisch ziet het glazen zijpaneel er hierdoor identiek uit aan dat van concurrerende behuizingen met een volledige glazen zijkant, allen mis je de (ontsierende) duimschroeven in de glasplaat.

Fractal Design Define R6 Window Black

De Define R6 heeft net als zijn voorganger een geheel gesloten kunststof deur als voorpaneel, welke aan de binnenzijde is voorzien van geluiddempend materiaal. De deur draait standaard naar links open, maar door de scharnieren om te schroeven is dit ook naar rechts mogelijk. Achter de deur zien we bovenaan één opening voor een 5,25 inch apparaat. Ook als je geen optische drive meer gebruikt kan het toch prettig zijn om zo'n opening te hebben, voor bijvoorbeeld een fancontroller of een hot-swap bay voor 2,5 inch harddisks. Onder de enkele 5,25 inch opening is een groot kunststof lamellen-paneel aanwezig met een stoffilter, waarachter twee intake fans schuil gaan.

Bovenop het voorpaneel vinden een rijtje met knoppen en aansluitingen dat direct van de R5 lijkt te zijn overgenomen. Van links naar rechts zijn er front-audio aansluitingen, een kleine, verdiepte resetknop en een grote, zilveren powerknop in het midden. Rechts van de powerknop heeft Fractal vier usb-a poorten ondergebracht, waarvan twee stuks usb 2.0 en twee stuks usb 3.0 ondersteunen. Een usb-c poort ontbreekt dus, en ook usb 3.1 wordt helaas niet ondersteund. Wat ons betreft is dat toch wel een misser, zo op de valreep van 2018. Fractal laat weten dat er wel een 'Connect D1 USB 3.1 Gen 2 Type-C' upgrade kit beschikbaar zal komen, die snelle bestandsoverdracht en snel opladen via usb-c mogelijk maakt, mits je over een compatible moederbord beschikt. De prijs van deze kit is op het moment van schrijven echter nog niet bekend.

Fractal Design Define R6 Window Black Fractal Design Define R6 Window Black

Naast het glazen zijpaneel zit de belangrijkste uiterlijke verandering ten opzichte van de R5 in het derde generatie ModuVent paneel aan de bovenzijde. De Define R6 heeft aan de bovenzijde standaard een dicht metalen paneel, met daaronder geluiddempend materiaal. Indien gewenst kan de metalen cover echter verwijderd worden, waarna een ademend paneel met kunststof lamellen zichtbaar wordt. Voor optimale geluiddemping kan je het paneel in dichte toestand gebruiken, wil je echter een waterkoeler of extra casefans plaatsen, dan verwijder je de metalen kap om zo luchtdoorstroming via het bovenpaneel mogelijk te maken.

Intern en koeling

Hoewel het uiterlijk van de Define R6 slechts minimaal afwijkt van zijn voorgangers, heeft Fractal de binnenzijde wel uitgebreid op de schop genomen. Waar de Define R5 nog een traditionele opbouw had, met voorin ruimte voor (heel veel) harddisks in een niet-verwijderbare toren met 3,5 inch slede aan de zijde van de behuizing en daarachter één open compartiment waarin zowel de voeding als het moederbord onderdak vinden, is de R6 meer opgezet volgens de laatste trends, wat wil zeggen dat de voeding onderin de nieuwe behuizing schuil gaat onder een niet verwijderbare metalen shroud.

De 'toren' voor 3,5 inch drives voorin de behuizing is gebleven, maar is anders van opzet. Er is in totaal ruimte voor 11 trays voor 3,5 of 2,5 inch harddisks en ssd's, waarvan Fractal Design er zes met de behuizing mee levert. De trays zijn echter via de rechterkant van de behuizing benaderbaar. Aan de linkerkant - de kant van het glazen zijpaneel - is de toren met een metalen cover afgesloten, waardoor de drives aan het zicht onttrokken worden. Indien gewenst kan je de trays ook verwijderen en dan maximaal twee 3,5 inch ssd's tegen het zijpaneel van de toren monteren, wat zorgt voor een betere airflow.

Fractal Design Define R6 Window Black

De hdd-toren is echter ook compleet te verwijderen, waardoor er rechts naast het moederbord een zee van ruimte ontstaat, en er nog betere luchtdoorstroming voor de voor- naar de achterkant van de behuizing ontstaat. Nadeel is echter dat je dan meteen alle 3,5 inch posities opgeeft en je dus geen 3,5 inch drives meer in de kast kwijt kunt.

Fractal Design Define R6 Window Black

Wat verder in het oog springt als we het binnenwerk van de R6 inspecteren, is dat Fractal de behuizing levert met drie 14 cm ventilatoren, twee aan de voorzijde en één aan de achterkant. Indien gewenst kunnen de twee 14 cm modellen aan de voorzijde vervangen worden voor drie 12 cm fans. Onderin de behuizing, achter de voeding is verder ruimte voor twee 12 of 14 cm ventilatoren en ook bovenin de kast kan je drie 12-14 cm ventilatoren kwijt, die via het ModuVent paneel warmte lucht kunnen afvoeren. Uiteraard is het ook mogelijk om waterkoeling in de bouwen. Bovenin is ruimte voor een 42 cm radiator, terwijl je aan de voorkant maximaal een 36 cm model kwijt kunt en onderin ruimte is voor een 28 cm radiator. Voldoende dus voor meerdere (custom) loops. 

Wat opvalt aan de moederbord-tray is dat Fractal Design zowel aan de zijkant als boven het moederbord grote rubberen grommits heeft geplaatst die het mogelijk maken om kabels netjes naar de achterkant van de tray te leiden. En last but not least is de R6 nu ook voorzien van een verticale mounting positie voor videokaarten zodat je jouw kaart direct achter het glazen paneel tentoon kunt stellen. De benodigde pci-express riser wordt niet met de behuizing meegeleverd, maar is wel als optie beschikbaar.

Fractal Design Define R6 Window Black

Aan de achterkant van de moederbord-tray prijkt de standaard meegeleverde fancontroller. Deze wordt aangesloten op een pwrm-poort op het moederbord en biedt negen fan-aansluitingen, waarvan zes normale 3-pins, en drie 4-pins met pwm-aansturing. Daarnaast zien we twee achterop de moederbord-tray twee metalen bracket waarop 2,5 inch ssd's gemonteerd kunnen worden. Indien gewenst kunnen deze brackets ook aan de voorkant van de moederbord-tray, bovenop de shroud van de voeding gemonteerd worden. 

Testprocedure

We hanteren altijd dezelfde testprocedure om de koelprestaties van behuizingen te meten. We hebben hiervoor verschillende testopstellingen bedacht en uitgeprobeerd en zijn uiteindelijk op een redelijk simpel, maar effectief en consistent testplatform uitgekomen.

Zoals bekend bevinden zich in elke computer warmtebronnen die ervoor zorgen dat de temperatuur in de behuizing oploopt, wanneer deze niet voor voldoende ventilatiemogelijkheden zorgt. De grootste warmtebronnen binnen een krachtige PC zijn de processor en grafische kaart. Afhankelijk van het type kan een processor zonder veel moeite 90 tot 100 watt aan warmte produceren en bij nieuwe high-end processors kan dat zelfs oplopen tot 130 watt. Ga je de processor overklokken, dan kan het verbruik nog aanzienlijk stijgen.

De tweede warmtebron is de grafische kaart. Een moderne high-end kaart heeft al snel een opgegeven verbruik van 250 watt, terwijl dat voor exemplaren met twee GPU's zelfs nog hoger kan oplopen. Een redelijke processor en videokaart kunnen samen dus zonder al te veel moeite zorgen voor een verbruik van 300 tot 350 watt, energie die vrijwel geheel in warmte wordt omgezet. Neem daarbij nog het verbruik van het moederbord, de harde schijf en een optische drive en de 400 watt komt al snel in zicht.

Om een warmteafgifte van 400 watt stabiel en herhaalbaar te kunnen produceren hebben wij ervoor gekozen om te werken met twee controleerbare wamtebronnen van elk 200 watt. De keuze is daarbij uiteindelijk gevallen op het gebruik van professionele 200W gloeilampen. Met een efficiency van minder dan 3% geeft een 200 watt gloeilamp effectief zo’n 195 watt aan warmte af, en op een zeer constante manier. Onze testopstelling bestaat dan ook uit een defect moederbord waarop we twee fittingen hebben geschroefd, zodanig dat één lamp zich bij benadering op de positie van de processor bevindt, en de tweede op de plaats waar de videokaart normaal in het systeem steekt.

Door één of beide lampen  te laten branden simuleren we een systeem dat bijna 200, respectievelijk bijna 400 watt aan warmte afgeeft. Op het geprepareerde moederbord hebben we ook een temperatuursensor gemonteerd waarmee we de temperatuur binnen de kast meten. Na de temperatuur te laten stabiliseren meten we deze bij een belasting van 200 watt om een midrange systeem te simuleren en bij 400 watt om een high-end systeem na te bootsen. Beide scenario’s voeren we uit met de in de behuizing aanwezige casefans op 12 volt en op 7 volt. Alle gemeten temperaturen worden genormaliseerd op een omgevingstemperatuur van 20 graden.

We testen behuizingen altijd met de meegeleverde koeling (ventilatoren), op de positie waar die standaard gemonteerd is.

Op onderstaande foto kan je de testopstelling aan het werk zien:

Geluidsproductie

We testen de geluidsproductie in een geluidsdichte box, waarin alle geluid boven de 17 dB(A) gedetecteerd kan worden. Voor alle duidelijkheid: standaard omgevingsgeluid is ongeveer 30 dB(A). In de behuizing plaatsen we een Scythe Mugen 2 CPU-koeler, een Scythe Gouriki 700W voeding en een oude Hitachi 80GB 7200 rpm harde schijf. We testen iedere kast zonder dat de casefans draaien, om het dempend vermogen vast te stellen. Daarnaast testen we de totale geluidsproductie met de casefans op lage draaisnelheid (7V) en hoge draaisnelheid (12V).

Testresultaten koeling 200 watt

We doen dus in totaal vier metingen. De eerste set is bij een warmteproductie van 200 watt, de tweede bij een warmteproductie van 400 watt. Beide sets voeren we uit met de fans draaiend op lage en op hoge rotatiesnelheid. Dat bewerkstelligen we door het voltage van de fans in te stellen op 7, respectievelijk 12 volt. Wanneer een behuizing bij de eerste set (200 watt) temperaturen boven de 30 graden laat noteren, voeren we doorgaans geen tweede set metingen op 400 watt uit. Wanneer de temperaturen de 40 graden overstijgen, staken we doorgaans de test.

200 W 12 V

Bij 200W warmte belasting met de fans op volle draaisnelheid meten we precies 25 graden. Op zicht een nette score, maar gezien die drie ingebouwde 14 cm ventilatoren hadden we eigenlijk op nóg iets betere prestaties gehoopt.

200 W 7 V

Als we de fans langzamer laten draaien (7V) zien we dat de temperatuur een kleine drie graden oploopt, wat in lijn is met de verwachting.

Testresultaten koeling 400 watt

De tweede set van de vier tests doen we met een warmteproductie van 400 watt. Hier is het dus een stuk lastiger voor de behuizingen om de warmte zo snel mogelijk af te voeren. De gemeten temperatuur van 31,7 graden is netjes, maar niet opvallend goed of slecht.

400 W 12 V

Met een twee keer zo hoge warmtebelasting zien we dat de Fractal Design R6 Tempered Glass edition zijn positie in het midden van het testveld behoudt.

400 W 7 V

Laten we de fans langzamer draaien, dan komen we bij onze zwaarste test. De Define R6 noteert hier 36,1 graden, wederom een score in het midden van het testveld, maar we zien wel dat het verschil met de best presterende kasten in dit segment ruim tien graden lagere temperaturen laten noteren, een significant verschil.

Testresultaten geluidsproductie

 We testen behuizingen allereerst altijd zonder draaiende fans, puur om te kijken hoe effectief ze geluid dempen. Bij modellen die voorzien zijn van extra voorzieningen daarvoor is die grafiek interessant genoeg om op te nemen in de review omdat te zien is dat er kleine maar duidelijke verschillen zijn. 

De Define serie staat bekend op zijn stille werking, en ook de R6 is aan de voorkant, bovenkant en in het rechterzijpaneel voorzien van geluidabsorberend materiaal. De Tempered Glass Edition die wij testen heeft door zijn glazen zijpaneel echter minder demping aan de linkerkant van de behuzing, en dat lijken we bij de geluidsmetingen terug te zien. Hoewel het verschil klein is, noteren we een geluidsniveau dat bijna 1 dB hoger ligt dan dat van de R5, de voorganger met een gedempt metalen zijpaneel. 

7 V

Met de fans op lage draaisnelheid  zien we dat de Fractal Design Define R6 wel weldegelijk een stille kast genoemd mag worden, de gemeten geluidsproductie van 32,2 dB gemeten op 10 cm afstand behoort de R6 tot de stillere behuizingen in dit segment.

12 V

Op hoge draaisnelheid van de fans doet de Define R6 het relatief gezien nog iets beter, wat laat zien dat de drie meegeleverde 14 cm ventilatoren hun werk lekker efficiënt doen. Wie echter naar de bovenkant van de grafiek kijkt ziet daar de Define R5 staan, de voorganger van dit model die dus duidelijk stiller is en, zoals we op de pagina's hiervoor al zagen, ook iets betere koelprestaties laat noteren.

Foto's

Hieronder zie je alle foto's van de Fractal Design Define R6 Temepered Glass Edition Black...

...en White

Specificaties

Hieronder vind je alle specificaties van de Fractal Design Define R5 Tempered Glass Edition Black.

Algemeen
 
MerkFractal Design
ProductnaamDefine R6 Window Black
ProductcodeFD-CA-DEF-R6-BK-TG
DetailsProductinfo
Specificaties
Type behuizingTower
Moederbord formaatATX
MateriaalAluminium / Staal / Plastic / Glas
KleurZwart/Wit
Afmeting - Breedte23.4 cm
Afmeting - Diepte54.7 cm
Afmeting - Hoogte46.5 cm
Deurtje in voorpaneel
Deurtje afsluitbaar
Kast afsluitbaar
Venster
Materiaal vensterTempered glass
Geluidsdempende matten aan binnenzijde
Moederbord form factor - SSI EEB
Moederbord form factor - XL ATX
Moederbord form factor - Extended ATX
Moederbord form factor - ATX
Moederbord form factor - Micro ATX
Moederbord form factor - Mini ITX
Reverse ATX
Inbouwmogelijkheid tweede systeem
Volume (op basis van afmetingen)59.52 dm³
Inbouwmogelijkheden
5,25 inch extern1
2,5 inch / 3,5 inch intern combinatie6
2,5 inch intern exclusief2
3,5 inch intern exclusief0
2,5 inch intern totaal8
3,5 inch intern totaal6
2,5 inch maximaal8
3,5 inch maximaal6
3,5 inch extern0
2,5 inch hot swap0
3,5 inch hot swap0
Slimline optische drive ruimte
Aantal insteekkaarten9
Low profile
Standaard lengte videokaart45 cm
Maximale lengte videokaart49.5 cm
Maximale diepte videokaart18.5 cm
Maximale hoogte CPU-koeler18.5 cm
Standaard lengte voeding31.8 cm
Maximale lengte voeding31.8 cm
Formfactor voedingATX
Inbouwmogelijkheid tweede voeding
Casefans
80 mm fan posities0
92 mm fan posities0
120 mm fan posities9
140 mm fan posities8
180 mm fan posities0
200 mm fan posities0
230 mm fan posities0
250 mm fan posities0
Meegeleverde casefans3 fans
Totaal aantal fan posities8
Type fanaansluiting3-pins
Verlichting casefans
Stoffilter(s)
Waterkoeling
Inbouwmogelijkheid all-in-one waterkoeling
Ruimte voor 120 mm radiator6
Ruimte voor 140 mm radiator6
Ruimte voor 240 mm radiator3
Ruimte voor 280 mm radiator3
Ruimte voor 360 mm radiator2
Ruimte voor 420 mm radiator1
Ruimte voor 480 mm radiator0
Ruimte voor 560 mm radiator0
Openingen voor custom waterkoeling
Vulpoort
Montage mogelijkheid custom waterkoeling pomp
Gebruiksvriendelijkheid
Kast zonder schroevendraaier te openen
Bovenpaneel te verwijderen
Frontpaneel zonder schroevendraaier te verwijderen
5,25 inch drives zonder schroeven in te bouwen
3,5 inch drives zonder schroeven in te bouwen
2,5 inch drives zonder schroeven in te bouwen
Drives met rails of slede te bevestigen
Rubberen/siliconen geluidsdemping voor harddisks
Insteekkaarten zonder schroevendraaier vast te zetten
Scherpe randenGeen (0)
Uitsparing in moederbordplaat voor CPU koeler montage
Volledige socket bereikbaar in uitsparing
Gaten in moederbordplaat voor kabelmanagement
Uitneembare kooi voor harddisks
Frontaansluitingen
Frontaansluitingen positieBovenpaneel
Frontaansluitingen - Audio
Frontaansluitingen - USB 2.0
Frontaansluitingen - USB 2.0 (aantal)2
Frontaansluitingen - eSATA
Frontaansluitingen - USB 3.0
Frontaansluitingen - USB 3.0 (aantal)2
USB Type-C0
USB Type-C standaard
Frontaansluitingen - HDMI
Overige Hardware
Cardreader
Fan-controller
Temperatuur sensor(s)
LED display
Chassis open detectie
Verlichting
Qi-charger
NFC
RGB controller

Conclusie

De Fractal Design Define R6 Tempered Glass Edition is de lang verwachte opvolger van de populaire Define R5. Voor de uiterlijke verschillen hoef je de nieuwe behuizing niet te kopen, tenzij je uiteraard een glazen zijpaneel wilt hebben. Verandering betekent niet per definitie verbetering, dus dat Fractal het design constant houdt is wat ons betreft prima. Wat wel tegenvalt is dat het Zweedse bedrijf aan het eind van 2017 een kast van dit kaliber introduceert zonder usb-c front connector.

Aan de binnenkant heeft Fractal de Define R6 gemoderniseerd. De toren die ruimte biedt aan maximaal elf 3,5 inch drives kan geheel verwijderd worden als je daar geen prijs op stelt, en de shroud die de voeding afdekt is geheel volgens de huidige trends. De kast wordt geleverd met drie 14 cm ventilatoren en biedt veel ruimte voor meerdere waterkoeling loops. De meegeleverde fancontroller kan maximaal negen fans aansturen, maar doet dit via één pwm-uitgang op het moederbord.

Qua prestaties doet de R6 het goed. De kast is zowel qua koelprestaties als qua geluidsproductie geen uitblinker, maar kan op beide punten prima voor de dag komen. Vergelijken we de R6 echter met zijn voorganger, dan zien we dat de R5 op beide punten (iets) beter presteert, en dat terwijl zeker de Tempered Glass Edition van de R6 naar verwachting een significant hogere winkelprijs zal krijgen. 

Alles overwegende is de nieuwe Fractal Design Define R6 een prima behuizing met ruime inbouwmogelijkheden en goede prestaties, maar stiekem hadden we wat meer verwacht. Ben je gecharmeerd van Fractal Design behuizingen en wil je niet per se een glazen zijpaneel? Dan is de R5 wat ons betreft minimaal net zo'n goede, en bovendien een voordeligere keuze. 


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Fractal Design Define R6 Black

Fractal Design Define R6 Black

 • Tower
 • Extended ATX
 • Zwart

123,10 €

7 winkels
Fractal Design Define R6 Blackout Black

Fractal Design Define R6 Blackout Black

 • Tower
 • Extended ATX
 • Zwart
Niet verkrijgbaar
Fractal Design Define R6 Blackout Window Black

Fractal Design Define R6 Blackout Window Black

 • Tower
 • Extended ATX
 • Zwart
 • Venster

135,00 €

4 winkels
Fractal Design Define R6 Gun Metal

Fractal Design Define R6 Gun Metal

 • Tower
 • Extended ATX
 • Zwart
Niet verkrijgbaar
Fractal Design Define R6 USB-C Black/White

Fractal Design Define R6 USB-C Black/White

 • Tower
 • Extended ATX
 • Zwart

134,90 €

6 winkels
Fractal Design Define R6 USB-C Blackout

Fractal Design Define R6 USB-C Blackout

 • Tower
 • Extended ATX
 • Zwart

133,10 €

6 winkels
Fractal Design Define R6 USB-C Grey

Fractal Design Define R6 USB-C Grey

 • Tower
 • Extended ATX
 • Grijs
 • Venster

151,00 €

8 winkels
Fractal Design Define R6 USB-C Gun Metal

Fractal Design Define R6 USB-C Gun Metal

 • Tower
 • Extended ATX
 • Grijs

133,10 €

7 winkels
Fractal Design Define R6 USB-C White

Fractal Design Define R6 USB-C White

 • Tower
 • Extended ATX
 • Wit

132,00 €

7 winkels
Fractal Design Define R6 USB-C Window Black

Fractal Design Define R6 USB-C Window Black

 • Tower
 • Extended ATX
 • Zwart
 • Venster

154,95 €

6 winkels
Fractal Design Define R6 USB-C Window Blackout

Fractal Design Define R6 USB-C Window Blackout

 • Tower
 • Extended ATX
 • Zwart
 • Venster

153,00 €

7 winkels
Fractal Design Define R6 USB-C Window White

Fractal Design Define R6 USB-C Window White

 • Tower
 • Extended ATX
 • Wit
 • Venster

149,99 €

5 winkels
Fractal Design Define R6 White

Fractal Design Define R6 White

 • Tower
 • Extended ATX
 • Wit

119,85 €

5 winkels
Fractal Design Define R6 Window Black

Fractal Design Define R6 Window Black

 • Tower
 • ATX
 • Zwart/Wit
 • Venster
 • 3 fans

143,30 €

11 winkels
Fractal Design Define R6 Windows Gun Metal

Fractal Design Define R6 Windows Gun Metal

 • Tower
 • Extended ATX
 • Zwart
 • Venster

141,00 €

6 winkels
Fractal Design Define R6 Window White

Fractal Design Define R6 Window White

 • Tower
 • ATX
 • Wit
 • Venster
 • 3 fans

141,00 €

6 winkels
0
*