Dit zijn de beste QHD-monitoren

61 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. (W)QHD: goed om te weten
 3. 3. De beste 24-inch en 25-inch QHD-monitoren
 4. 4. De beste 27-inch QHD-monitoren
 5. 5. De beste 32-inch QHD-monitoren
 6. 6. De beste Ultrawide QHD-monitoren
 7. 7. De beste QHD-monitor voor gaming
 8. 8. De beste QHD-monitor voor beeldbewerking
 9. 9. De beste budget QHD-monitor
 10. 10. Afsluitend
 11. 11. Besproken producten
 12. 12. Reacties

Inleiding

Er is een type monitor dat niet heel veel meer kost dan een standaardmodel, maar wel veel meer werkruimte biedt. Kenners weten ervan, maar omdat ze geen heel herkenbare naam hebben, worden ze vaak gemist door wie op zoek is naar een nieuw, betaalbaar beeldscherm. En betaalbaar zijn deze qhd, of wqhd-monitoren meer dan ooit! Voor dit artikel vergeleken we alle door Hardware.Info geteste modellen om je te vertellen welke de beste is - op het formaat dat jij zoekt, of voor het gebruiksdoel dat jou voor ogen staat. 


Full HD-beeld op een qhd-monitor.

Een woord vooraf

We publiceren regelmatig uitgebreide monitorreviews en vergelijkingstests, maar als je gewoon wilt weten welk beeldscherm de beste voor jou is, heb je meer aan een compact overzicht. Dat proberen we je met dit artikel te bieden. Dit is de tweede monitorenkoopgids die we publiceren; eerder kon je de beste 4K-monitoren op basis van onze testresultaten bij ons lezen. Ook nu zijn we weer benieuwd naar jullie ideeën, wensen, op- en aanmerkingen. Laat die vooral achter in de reacties.

Het spreekt voor zich dat we niet álle monitoren op de markt kunnen testen, dus we pretenderen met dit artikel niet de absolute waarheid in pacht te hebben. Zoals altijd raden we iedereen die voor een flinke uitgave staat aan om zich goed te oriënteren en meerdere bronnen te raadplegen. Dat gezegd hebbende, er zijn weinig publicaties in Nederland die zoveel beeldschermen aan een grondige test onderwerpen als Hardware.Info, dus je begint hier in elk geval goed met je zoektocht naar een nieuwe qhd-monitor.

Geen grafieken

Anders dan anders vind je in dit artikel geen grafieken met testresultaten. Bij elk segment vind je een link naar een vergelijkingstabel, en op basis daarvan kan je naar hartenlust grafieken maken van de testresultaten en eigenschappen die voor jou belangrijk zijn. De reden dat we de grafieken hier niet tonen, is dat het artikel daarmee te lang zou worden en we potentiële lezers niet willen afschrikken. Ben je het niet eens met deze overweging, laat van je horen in de reacties. En geen zorgen: we blijven ook onze fameuze vergelijkende tests publiceren, compleet met (veel) grafieken.

Alle geteste (w)qhd-monitoren die voor dit artikel zijn geëvalueerd.
Alle geteste (w)qhd-monitoren (eerste 50, laatste 6)
Alle geteste ultrawide qhd-monitoren die voor dit artikel zijn geëvalueerd.

Zoek je een 4K- of Ultra HD-monitor in plaats van een QHD-monitor? Lees dan De beste 4K-monitor!

(W)QHD: goed om te weten

Misschien weet je het nog niet eens, maar de kans is groot dat je in de markt bent voor een qhd-monitor. Wil je meer werkruimte en meer detail, dan denk je wellicht eerst aan het bekendere 4K oftewel ultra hd. Echter, wide quad hd, zoals de resolutie officieel wordt aangeduid, is een zeer interessant alternatief met meer dan een paar eigen sterke punten.

Waarom zou je een qhd-monitor willen hebben? Wij zouden zeggen: waarom niet? Ten opzichte van een full hd-model biedt een qhd-monitor meer werkruimte. Qhd-schermen zijn verkrijgbaar in alle gangbare formaten, ideaal voor zowel games als toepassingen met een hoge informatiedichtheid als spreadsheets. Ze lenen zich ook voor programma's met veel tools en vensters zoals video- en fotobewerking, en zijn bovenal goedkoper dan ooit. 

WQHD, QHD, 1440p, 2K of UWQHD?

Met een qhd-scherm zet je 2560 x 1440 pixels op je bureau. Dat is op zich simpel, maar de naamgeving van deze categorie monitoren is een ramp. Fabrikanten gebruiken de benamingen wqhd en qhd door elkaar. Vanwege de verticale resolutie worden qhd-monitoren ook wel aangeduid als 1440p. Daarnaast zien we her en der fabrikanten de 2560x1440 resolutie aanduiden als '2K'. Door al die verwarring kennen weinig mensen de categorie.

Op Hardware.Info gebruikten we lange tijd de oorspronkelijke benaming, wqhd, om deze te onderscheiden van de smartphoneresolutie qHD. Wqhd staat voor wide quad hd: wide vanwege de 16:9 verhouding, quad hd omdat deze monitoren vier keer zoveel pixels bieden als 'hd', dat gedefinieerd is als 1280x720. Kortom, een (w)qhd-beeldscherm telt 2560x1440 pixels.

Uwqhd-schermen, voluit ultra wide quad hd, vormen nog een aparte categorie. Die aanduiding is voorbehouden aan modellen met 3440x1440 pixels en een schermverhouding die ongeveer 21:9 is (43:18 om precies te zijn). Dat komt weer redelijk overeen met de superbreedbeeld filmverhouding van 2,39:1. Meer over deze ultrawide-klasse onderaan deze pagina.


Full HD, QHD en UWQHD naast elkaar.

Lekker veel werkruimte

Hét voordeel van qhd-monitoren: veel werkruimte. Met 2560x1440 beeldpunten heb je, bij 1:1 schaling, 77% meer werkruimte dan bij full hd. Concreet: drie in plaats van twee pagina's A4 leesbaar voor je neus in de tekstverwerker, meer ruimte voor de vakantiefoto's of video's die je bewerkt én voor de gereedschappen om ze mee te bewerken, links je tekstverwerker en rechts je browser zonder dat het priegelig wordt - en ga zo maar door.

Veel mensen waarderen ook de extra verticale ruimte: 1440 pixels is een stuk meer dan 1080, en dat merk je bij grote spreadsheets of andere bestanden met verticaal geplaatste informatie (niet te vergeten: webpagina's!). Schermen met een 16:10-beeldverhouding bieden ook meer werkruimte in de hoogte, maar een monitor met 1920x1200 beeldpunten kost al snel meer dan een 2560x1440 16:9-model.

Scherp, maar niet te scherp

Met 2560x1440 pixels oogt het beeld op een qhd-monitor beduidend scherper dan op full hd. Ook als je er dichter op zit, zijn individuele pixels moeilijker te onderscheiden. Toch zijn er niet zoveel beeldpunten, dat tekst onleesbaar en beeldelementen onbruikbaar klein worden, zoals het geval is bij kleinere 4K-monitoren. 

Diagonaal Resolutie Pixeldichtheid
24" 2560x1440 122 ppi
25" 2560x1440 117 ppi
27" 2560x1440 109 ppi
32" 2560x1440 92 ppi
34" 3440x1440 110 ppi
35" 3440x1440 107 ppi

De pixeldichtheid is zelfs bij 24-inch nog niet zo hoog, dat je gebruik moet maken van softwareschaling. Ter vergelijking: full hd bij 21,5-inch, een formaat dat velen nog gebruiken, is 102 ppi. Zoals hierboven te zien is, zit qhd op de meeste formaten daar dichtbij.

Zoals je kon lezen in onze koopgids voor 4K-monitoren, liggen de prijzen van goedkopere ultra hd-beeldschermen niet ver van die van qhd-monitoren. Waarom dan niet de meeste pixels voor je geld? Het eenvoudige antwoord: te kleine pixels zijn erg vervelend als je software er niet goed mee omgaat. Veel moderne software kan 'extra' pixels gebruiken om meer details te tonen en kleurovergangen fraaier te tonen. Slechte of verouderde software gebruikt ze niet efficiënt, of maakt alles gewoon heel klein. Denk aan stuurprogramma's voor randapparatuur, of dat ene oudere programma dat je toch nog graag gebruikt - of gewoon nodig hebt. Het is geen pretje als daarin beeldelementen onbruikbaar klein worden op een ultra hd-monitor; op qhd zal die software nog prima bruikbaar zijn. Daarnaast moet je soms terugschakelen naar een lagere resolutie op ene uhd-scherm. Dat vindt niet iedereen prettig, zeker niet bij niet-gaming toepassingen. Bij qhd heb je dat probleem niet, omdat je zo'n monitor altijd met 1:1 schaling kunt gebruiken.

Prettig voor games

Voor games is qhd een bijzonder prettige resolutie. Het is beduidend scherper dan full hd, waardoor je met wat minder agressieve anti-aliasing toe kan, meer overzicht hebt in strategy games en adventures en role playing games er fraaier en meeslepender uitzien. Het instrumentarium in simulators is detailrijker en eenvoudiger afleesbaar, en in shooters spot je een vijand in de verte eerder dankzij de extra pixels. Daardoor heb je ook een tactisch voordeel. 

Een ander voordeel is dat qhd zoals gezegd veel pixels biedt, maar niet té veel. De pakweg 3,7 miljoen beeldpunten zijn voor een mainstream videokaart nog goed met 60 beelden per seconde te berekenen. Een GTX 1060 of een RX 570/580 volstaat om je game soepel te laten draaien met fatsoenlijke beeldkwaliteitinstellingen. Wil je een hogere framerate (er zijn bij qhd wél 144 Hz modellen, in tegenstelling tot bij 4K tot dusver), dan kom je met een GTX 1070, 1080 of Vega 56 een heel eind - een prettige wetenschap nu videokaarten zo duur zijn.

Ideaal voor beeldbewerking

We haalden het al aan: met de extra werkruimte is een qhd-monitor ideaal om beeld te bewerken. Zowel foto's als video's hebben meer ruimte en meer detail, terwijl je het gereedschap ook makkelijker kwijt kan. Dat betekent minder vensters minimaliseren en meer overzicht, wat prettiger werkt.

Daar komt bij dat de gemiddelde kwaliteit van qhd-beeldschermen duidelijk hoger ligt dan de gemiddelde kwaliteit van full hd-exemplaren. Dat is al te zien aan het aantal modellen dat we als geschikt voor beeldbewerking kwalificeerden, van alle door ons geteste qhd-beeldschermen. Zelfs als we streng zijn en alleen exemplaren met een voldoende kleine kleur én grijsafwijking meenemen, waarbij ook de uniformiteit nog eens bovengemiddeld goed moet zijn, blijven er tientallen schermen over om uit te kiezen.

Goedkoper dan ooit

Lange tijd betaalde je 5- à 600 euro voor een qhd-monitor. Dat kwam omdat er maar weinig leveranciers waren van geschikte panelen, en dat waren luxe ips-exemplaren, met een destijds flinke diagonaal van 27-inch. Hiermee bleven deze beeldschermen voorbehouden aan gebruikers die de investering konden terugverdienen, of deze konden afschrijven: professionals. Echter, de afgelopen jaren zijn er meer fabrikanten van panelen bijgekomen, die in meer formaten en op basis van meer paneeltechnologieën een veel groter aanbod aan wqhd-monitoren mogelijk maken. 

Dat heeft zijn invloed gehad op de prijs. Inmiddels koop je zonder hard zoeken al voor 250 euro een qhd-monitor. Ook onder die prijs kan je koopjes vinden, doordat de lagere pixeldichtheid ze goedkoper maakt om te produceren. Aanvankelijk waren vooral schermen met tn-techniek goedkoop, maar tegenwoordig zien we ook va- en ips-exemplaren, met bovendien prima beeldkwaliteit (ips is, in tegenstelling tot wat fabrikanten je vaak willen laten denken, niet zaligmakend). Daarmee is een qhd-monitor niet veel duurder meer dan een fatsoenlijk full hd-model, terwijl het duidelijke voordelen biedt boven dat formaat.

Kanttekeningen en afwegingen

Is het dan alles zonneschijn als het gaat over qhd? Natuurlijk vallen er kanttekeningen te maken. Zo ligt de prijs, hoewel dichter bij full hd dan ooit, daar toch nog duidelijk boven. Belangrijker wellicht is nog, dat de ultra hd-monitoren tegelijkertijd nog veel sneller in prijs dalen. Voor pakweg 350 euro kan je een goede qhd-monitor kopen, maar ook een heel aardig ultra hd-model. De vraag voor veel kopers in spé zal dan zijn: wat is beter? Vermoedelijk heb je bij qhd kwalitatief het betere product, maar als ergonomie, aansluitmogelijkheden en beeldkwaliteit niet de topprioriteit hebben en je wilt gewoon veel pixels, dan is zo'n uhd-scherm natuurlijk verleidelijk.

Daarnaast is zeker als je een hoge verversingsfrequentie wilt, de keuze qua betaalbare qhd-monitoren beperkt; een uitzondering daargelaten betaal je al snel bijna twee keer zoveel als voor een snelle full hd-monitor. Verder moeten we volledigheidshalve vermelden dat je vermoedelijk twee full hd-monitoren kunt kopen voor de prijs van één qhd-exemplaar, zij het met de kanttekening dat je dan wel heel basale exemplaren aanschaft. Die optie biedt je pakweg 300.000 pixels meer werkruimte, en daarnaast geven sommige gebruikers de voorkeur aan twee aparte beeldschermen (wij ook, maar wij zouden zeggen: ga voor twee keer qhd).

Ultrawide 

We haalden ze hierboven al even aan: uwqhd oftewel ultrawide quad hd-monitoren. Met 3440x1440 beeldpunten bieden deze nog een stuk meer werkruimte dan een gewoon 16:9 beeldscherm, net geen 5 miljoen beeldpunten. Door de 21:9 (eigenlijk: 43:18) verhouding zijn de gebruikelijke 34 inch en 35 inch uwqhd-monitoren in vergelijking met 27-inch qhd-monitoren nauwelijks hoger, maar veel breder. Daardoor hoef je je geen zorgen te maken om een zere nek van het omhoog kijken.

Uwqhd is een ideaal formaat voor wie met veel data werkt: grote spreadsheets, complexe prestaties, veel verschillende programma's: het past allemaal naast elkaar. Doordat de pixeldichtheid vergelijkbaar is met die van 27-inch qhd, is beeldschaling niet nodig.

De keerzijde? Een relatief hoge prijs, waarvoor je ook moeiteloos een 4K-monitor kunt vinden met nog meer beeldpunten. Een 32- of 40-inch exemplaar in die klasse kan je ook zonder of met hooguit beperkte beeldschaling gebruiken. Ze zijn echter wel een stukje hoger, en veel mensen zetten informatie liever naast dan boven elkaar - wat je voorkeur heeft, weet je uiteraard zelf het beste.

De beste 24-inch en 25-inch QHD-monitoren

Wil je een qhd-monitor kopen, dan zijn de kleinste consumentenmodellen op dit moment 24-inch in diagonaal. Er zijn ook aardig wat exemplaren met een 25-inch diagonaal, die voegen we gemakshalve bij elkaar. Op dit formaat zijn de pixels het kleinste, dat is wel iets om rekening mee te houden. Wat ons betreft valt er nog prima mee te werken, maar zit je regelmatig naar een full hd monitor te turen door een leesbril, dan zouden we een maatje groter adviseren. 

Het heeft een aardige tijd geduurd, maar inmiddels is er behoorlijk wat keuze op het gebied van 24- en 25-inch qhd. Van de modellen die we met dezelfde procedure getest hebben, zijn er op moment van schrijven 9 te koop. Daarnaast vermeldenswaard is nog de Benq BL2420PT, die we in 2015 testten met een voorloper van onze huidige procedure en nog altijd te koop is voor een bescheiden bedrag. Hij kwam destijds goed uit onze test, maar we kunnen hem helaas niet één-op-één vergelijken met de recentere modellen.

Vergelijk alle geteste en nog verkrijgbare 24- en 25-inch qhd-monitoren

24-inch QHD-monitor voor de pro

Voor professionele gebruikers bevat onze selectie twee duidelijke aanraders, beide van dezelfde fabrikant, ergonomisch verstelbaar en voorzien van alle denkbare wenselijke aansluitingen inclusief displayport-passthrough. De Dell UltraSharp UP2516D is het enige scherm in dit deel van door ons geteste modellen met AdobeRGB-ondersteuning, waardoor het voor grafici en fotografen de beste keuze is, mits de testresultaten dat onderschrijven.

Dat is grotendeels ook het geval: de kleurafwijking is niet de laagste, maar wel onder de kritische grens van drie, de uniformiteit van wit is dik in orde, evenals de kijkhoeken en de kleurtemperatuur. Omdat het scherm hardwarematige kalibratie ondersteunt, kan je het nog verder optimaliseren. In juli 2016 was je spekkoper als je de UP2516D aanschafte, want toen was hij het vinden voor rond de 300 euro. Inmiddels mag je rekenen op een kleine 500 euro.

Dell UltraSharp UP2516D
Dell UltraSharp UP2516D

Heb je geen AdobeRGB nodig, dan is de Dell UltraSharp U2518D de juiste voor jou. Deze opvolger van de roemruchte U2515H heeft niet alleen een uitstekende balans tussen helderheid, zwartwaarde en contrast, maar ook extreem goede uniformiteit (zeker van zwart), de kleinste gemiddelde afwijking in onze color checker test, een fenomenaal lage grijsafwijking, de beste kijkhoeken en bovendien een relatief laag verbruik. Ook vermeldenswaard, dit scherm kan overweg met een HDR10-signaal en heeft een piekhelderheid die de 600 candela aardig benadert. Kers op de taart, met een gemiddelde prijs van iets meer dan 300 euro is het een alleszins betaalbaar scherm.

Dell UltraSharp U2518D
Dell UltraSharp U2518D

Eén alternatief voor zakelijke gebruikers moet zeker niet onvermeld blijven: de Samsung S24H850QFU is qua voorzieningen nog wat rijker toegerust dan de Dell U2518D, waarbij vooral de usb-c aansluiting met power delivery tot 45 watt (aansluiten met één kabel voor video, data en stroom) niet onvermeld moet blijven. Daarnaast heeft het audio in- en uitgangen, en ondersteuning voor PiP/PbP. Verder onderscheidt het zich van de U2518D met Freesync en iets minder input lag - voor pro-toepassingen niet de belangrijkste, maar wel handig om te weten als je ook games overweegt.

Samsung S24H850QFU
Samsung S24H850QFU

 • Dell UP2516D
 • Dell U2518D
 • Samsung S24H850QFU
 • Uniformiteit zwart en max. helderheid niet de beste
 • Energieverbruik
 • Prijs
 • AdobeRGB-ondersteuning
 • Kleurweergave, kleurtemperatuur
 • Kijkhoeken

Winkel

Prijs BE

Cyberport.de Deutschland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
3,00 €
3,00 €
0,00 €
4,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Sofort lieferbar, Lieferzeit max. 1-3 Werktage

341,99 €

Prijsinformatie
329,00 €
12,99 €
341,99 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 329,00 € Verzendkosten BE : 12,99 € Totaalprijs : 341,99 €

Computeruniverse.net Deutschland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
2,00 €
1,50 €
0,00 €
5,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: auf Lager, Lieferzeit 1-2 Werktage

345,36 €

Prijsinformatie
325,36 €
20,00 €
345,36 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 325,36 € Verzendkosten BE : 20,00 € Totaalprijs : 345,36 €

PCKing.de Deutschland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
3,00 €
0,00 €
0,00 €

359,00 €

Prijsinformatie
344,00 €
15,00 €
359,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 344,00 € Verzendkosten BE : 15,00 € Totaalprijs : 359,00 €

superwinkel.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,65 € + 2,5%
0,00 € + 3,4%
0,00 €
0,00 € + 3,4%
0,00 €
Shop: 1-4 werkdagen

381,49 €

Prijsinformatie
381,49 €
0,00 €
381,49 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 381,49 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 381,49 €

LASystems.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: 2-5 dagen

384,88 €

Prijsinformatie
384,88 €
0,00 €
384,88 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 384,88 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 384,88 €

Fnac BE

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €

388,00 €

Prijsinformatie
381,01 €
6,99 €
388,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 381,01 € Verzendkosten BE : 6,99 € Totaalprijs : 388,00 €

bol.com Plaza België

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
Shop: Voor 13:00 besteld, morgen in huis.

388,36 €

Prijsinformatie
388,36 €
0,00 €
388,36 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 388,36 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 388,36 €

Informatique.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
12,50 €
0,00 €
Shop: 2-5 werkdagen
Al acht keer computerwinkel van het jaar!

391,95 €

Prijsinformatie
387,00 €
4,95 €
391,95 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 387,00 € Verzendkosten BE : 4,95 € Totaalprijs : 391,95 €

SiComputers.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 3,0%
0,00 €
0,00 €
0,00 €

408,95 €

Prijsinformatie
399,00 €
9,95 €
408,95 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 399,00 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 408,95 €

4Launch Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 1,5%
0,00 €
0,00 €
15,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 17:00 en je hebt het product morgen in huis.

411,00 €

Prijsinformatie
411,00 €
0,00 €
411,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 411,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 411,00 €

Azerty.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 2,0%
0,00 € + 3,0%
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
15,00 €
0,00 €
Shop: Op een werkdag besteld, morgen in huis

421,00 €

Prijsinformatie
411,00 €
10,00 €
421,00 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 411,00 € Verzendkosten BE : 10,00 € Totaalprijs : 421,00 €

HardwareWebwinkel.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
8,00 €
0,00 €
Shop: Binnen 3 dagen

424,10 €

Prijsinformatie
414,15 €
9,95 €
424,10 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 414,15 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 424,10 €

My Media Center Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 € + 3,5%
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Op werkdagen voor 17 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)

432,95 €

Prijsinformatie
423,00 €
9,95 €
432,95 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 423,00 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 432,95 €

Megekko Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
Shop: Levertijd 2 dagen

442,95 €

Prijsinformatie
439,00 €
3,95 €
442,95 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 439,00 € Verzendkosten BE : 3,95 € Totaalprijs : 442,95 €

Centralpoint.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is morgen in huis
Uw DELL Specialist * Gratis Verzending

444,07 €

Prijsinformatie
444,07 €
0,00 €
444,07 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 444,07 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 444,07 €

senetic.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: 2

450,43 €

Prijsinformatie
442,46 €
7,97 €
450,43 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 442,46 € Verzendkosten BE : 7,97 € Totaalprijs : 450,43 €

directsale.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Voor 17:00 uur besteld volgende werkdag in huis

452,00 €

Prijsinformatie
452,00 €
0,00 €
452,00 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 452,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 452,00 €

Cdromland.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
0,00 €
Shop: Levertijd 2 dagen

478,95 €

Prijsinformatie
469,00 €
9,95 €
478,95 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 469,00 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 478,95 €

Conrad.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
Shop: Leverbaar in 3 - 4 dagen

519,00 €

Prijsinformatie
519,00 €
0,00 €
519,00 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 519,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 519,00 €

allekabels.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: 3 tot 5 werkdagen

599,24 €

Prijsinformatie
594,29 €
4,95 €
599,24 €
Geen voorraad prijsopbouw
Productprijs : 594,29 € Verzendkosten BE : 4,95 € Totaalprijs : 599,24 €
 • Uniformiteit wit kan (nog) beter
 • Piekhelderheid te laag voor HDR600
 • Kleurweergave, uniformiteit, kijkhoeken: alle uitstekend 
 • HDR10-compatible
 • Uitstekende prijs-prestatieverhouding

Winkel

Prijs BE

Computeruniverse.net Deutschland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
2,00 €
1,50 €
0,00 €
5,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: auf Lager, Lieferzeit 1-2 Werktage

281,90 €

Prijsinformatie
261,90 €
20,00 €
281,90 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 261,90 € Verzendkosten BE : 20,00 € Totaalprijs : 281,90 €

Megekko Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
Bestel en betaal voor 22:30 en je hebt het product morgen in huis.

288,95 €

Prijsinformatie
285,00 €
3,95 €
288,95 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 285,00 € Verzendkosten BE : 3,95 € Totaalprijs : 288,95 €

Cyberport.de Deutschland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
3,00 €
3,00 €
0,00 €
4,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Sofort lieferbar, Lieferzeit max. 1-3 Werktage

295,99 €

Prijsinformatie
283,00 €
12,99 €
295,99 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 283,00 € Verzendkosten BE : 12,99 € Totaalprijs : 295,99 €

Cdromland.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 22:30 en je hebt het product morgen in huis.

298,95 €

Prijsinformatie
289,00 €
9,95 €
298,95 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 289,00 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 298,95 €

4Launch Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 1,5%
0,00 €
0,00 €
15,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 17:00 en je hebt het product morgen in huis.

302,00 €

Prijsinformatie
302,00 €
0,00 €
302,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 302,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 302,00 €

Azerty.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 2,0%
0,00 € + 3,0%
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
15,00 €
0,00 €
Shop: 2-3 werkdagen

309,00 €

Prijsinformatie
299,00 €
10,00 €
309,00 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 299,00 € Verzendkosten BE : 10,00 € Totaalprijs : 309,00 €

PCKing.de Deutschland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
3,00 €
0,00 €
0,00 €

315,00 €

Prijsinformatie
300,00 €
15,00 €
315,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 300,00 € Verzendkosten BE : 15,00 € Totaalprijs : 315,00 €

LASystems.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: 1 dag

315,81 €

Prijsinformatie
315,81 €
0,00 €
315,81 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 315,81 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 315,81 €

BytesAtWork.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
5,00 €
0,00 €
Shop: 10-15 werkdagen

318,95 €

Prijsinformatie
315,00 €
3,95 €
318,95 €
Geen voorraad prijsopbouw
Productprijs : 315,00 € Verzendkosten BE : 3,95 € Totaalprijs : 318,95 €

MaxICT.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 2,0%
0,00 € + 2,5%
0,00 €
0,00 € + 3,0%
0,00 €
0,00 €
Shop: 4-7 werkdagen

319,35 €

Prijsinformatie
304,40 €
14,95 €
319,35 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 304,40 € Verzendkosten BE : 14,95 € Totaalprijs : 319,35 €

SiComputers.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 3,0%
0,00 €
0,00 €
0,00 €

320,45 €

Prijsinformatie
310,50 €
9,95 €
320,45 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 310,50 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 320,45 €

Alternate.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 22:00 en je hebt het product morgen in huis.

321,95 €

Prijsinformatie
319,00 €
2,95 €
321,95 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 319,00 € Verzendkosten BE : 2,95 € Totaalprijs : 321,95 €

KommaGo.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 21:00 en je hebt het product morgen in huis.

325,49 €

Prijsinformatie
325,49 €
0,00 €
325,49 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 325,49 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 325,49 €

bol.com België

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 23:59 en je hebt het product morgen in huis.

329,00 €

Prijsinformatie
329,00 €
0,00 €
329,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 329,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 329,00 €

My Media Center Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 € + 3,5%
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Op werkdagen voor 17 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)

329,95 €

Prijsinformatie
320,00 €
9,95 €
329,95 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 320,00 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 329,95 €

Informatique.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
12,50 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 22:00 en je hebt het product morgen in huis.
Al acht keer computerwinkel van het jaar!

333,95 €

Prijsinformatie
329,00 €
4,95 €
333,95 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 329,00 € Verzendkosten BE : 4,95 € Totaalprijs : 333,95 €

senetic.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: 2

334,39 €

Prijsinformatie
326,42 €
7,97 €
334,39 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 326,42 € Verzendkosten BE : 7,97 € Totaalprijs : 334,39 €

Centralpoint.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is morgen in huis
Uw DELL Specialist * Gratis Verzending

337,59 €

Prijsinformatie
337,59 €
0,00 €
337,59 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 337,59 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 337,59 €

directsale.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Voor 17:00 uur besteld volgende werkdag in huis

339,00 €

Prijsinformatie
339,00 €
0,00 €
339,00 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 339,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 339,00 €

Micro-Mail.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

343,58 €

Prijsinformatie
336,63 €
6,95 €
343,58 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 336,63 € Verzendkosten BE : 6,95 € Totaalprijs : 343,58 €

Conrad.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
Shop: Leverbaar in 3 - 4 dagen

369,00 €

Prijsinformatie
369,00 €
0,00 €
369,00 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 369,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 369,00 €

Paradigit.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
Shop: Morgen in huis

399,00 €

Prijsinformatie
399,00 €
0,00 €
399,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 399,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 399,00 €

allekabels.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: 3 tot 5 werkdagen

455,84 €

Prijsinformatie
450,89 €
4,95 €
455,84 €
Geen voorraad prijsopbouw
Productprijs : 450,89 € Verzendkosten BE : 4,95 € Totaalprijs : 455,84 €
 • Uniformiteit zwart, grijsafwijking
 • Kijkhoeken verticaal
 • 45W is aan de krappe kant voor veel (zakelijke) notebooks
 • USB type-C voor video, data en power over één kabel
 • Picture in/by Picture
 • Freesync, lage input lag

Winkel

Prijs BE

Amazon.de NL Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Gewoonlijk binnen 24 uur verzonden
Gratis bezorgd v.a. €29 | Nederlandse klantenservice

258,00 €

Prijsinformatie
258,00 €
0,00 €
258,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 258,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 258,00 €

senetic.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: 1

259,65 €

Prijsinformatie
251,68 €
7,97 €
259,65 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 251,68 € Verzendkosten BE : 7,97 € Totaalprijs : 259,65 €

Art & Craft

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Voor 22:30u besteld, morgen in huis

270,45 €

Prijsinformatie
270,45 €
0,00 €
270,45 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 270,45 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 270,45 €

SiComputers.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 3,0%
0,00 €
0,00 €
0,00 €

270,45 €

Prijsinformatie
260,50 €
9,95 €
270,45 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 260,50 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 270,45 €

Cyberport.de Deutschland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
3,00 €
3,00 €
0,00 €
4,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Sofort lieferbar, Lieferzeit max. 1-3 Werktage

270,99 €

Prijsinformatie
258,00 €
12,99 €
270,99 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 258,00 € Verzendkosten BE : 12,99 € Totaalprijs : 270,99 €

Micro-Mail.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

272,45 €

Prijsinformatie
265,50 €
6,95 €
272,45 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 265,50 € Verzendkosten BE : 6,95 € Totaalprijs : 272,45 €

4Launch Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 1,5%
0,00 €
0,00 €
15,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 17:00 en je hebt het product morgen in huis.

273,00 €

Prijsinformatie
273,00 €
0,00 €
273,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 273,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 273,00 €

Alternate.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 22:00 en je hebt het product morgen in huis.

273,95 €

Prijsinformatie
269,00 €
4,95 €
273,95 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 269,00 € Verzendkosten BE : 4,95 € Totaalprijs : 273,95 €

Computeruniverse.net Deutschland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
2,00 €
1,50 €
0,00 €
5,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: auf Lager, Lieferzeit 1-2 Werktage

278,00 €

Prijsinformatie
258,00 €
20,00 €
278,00 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 258,00 € Verzendkosten BE : 20,00 € Totaalprijs : 278,00 €

Azerty.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 2,0%
0,00 € + 3,0%
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
15,00 €
0,00 €
Shop: 2-3 werkdagen

282,00 €

Prijsinformatie
272,00 €
10,00 €
282,00 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 272,00 € Verzendkosten BE : 10,00 € Totaalprijs : 282,00 €

LASystems.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: 5-7 dagen

282,57 €

Prijsinformatie
282,57 €
0,00 €
282,57 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 282,57 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 282,57 €

Informatique.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
12,50 €
0,00 €
Shop: 2-5 werkdagen
Al acht keer computerwinkel van het jaar!

282,95 €

Prijsinformatie
278,00 €
4,95 €
282,95 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 278,00 € Verzendkosten BE : 4,95 € Totaalprijs : 282,95 €

Caseking.de Deutschland

Betaalmogelijkheden
2,00 €
2,00 €
4,00 €
1,00 €
0,00 €

286,64 €

Prijsinformatie
274,44 €
12,20 €
286,64 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 274,44 € Verzendkosten BE : 12,20 € Totaalprijs : 286,64 €

PCKing.de Deutschland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
3,00 €
0,00 €
0,00 €

290,00 €

Prijsinformatie
275,00 €
15,00 €
290,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 275,00 € Verzendkosten BE : 15,00 € Totaalprijs : 290,00 €

Centralpoint.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is morgen in huis
Uw Samsung Specialist * Gratis Verzending

290,40 €

Prijsinformatie
290,40 €
0,00 €
290,40 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 290,40 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 290,40 €

Reichelt.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: op voorraad

296,08 €

Prijsinformatie
286,13 €
9,95 €
296,08 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 286,13 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 296,08 €

bol.com Plaza België

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
Shop: Voor 21:00 besteld, morgen in huis.

297,50 €

Prijsinformatie
297,50 €
0,00 €
297,50 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 297,50 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 297,50 €

directsale.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Voor 17:00 uur besteld volgende werkdag in huis

298,00 €

Prijsinformatie
298,00 €
0,00 €
298,00 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 298,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 298,00 €

Mediamarkt.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Officiële dealer

299,00 €

Prijsinformatie
299,00 €
0,00 €
299,00 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 299,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 299,00 €

KommaGo.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Voor 21:00 besteld morgen in huis

299,00 €

Prijsinformatie
299,00 €
0,00 €
299,00 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 299,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 299,00 €

Megekko Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
Shop: Levertijd 2 dagen

299,00 €

Prijsinformatie
299,00 €
0,00 €
299,00 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 299,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 299,00 €

Fnac BE

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €

315,24 €

Prijsinformatie
302,25 €
12,99 €
315,24 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 302,25 € Verzendkosten BE : 12,99 € Totaalprijs : 315,24 €

Conrad.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
Shop: Leverbaar in ca. 2 weken

329,00 €

Prijsinformatie
329,00 €
0,00 €
329,00 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 329,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 329,00 €

Beste 24-inch QHD-beeldscherm all-round

Voor de enthousiaste hobbyist of thuisgebruiker komt de beste kandidaat ook van Dell: de P2418D is al voor iets meer dan 250 euro te vinden, gemiddeld kost hij 275 euro. Dit volledig verstelbare scherm komt uitstekend uit alle testonderdelen, en valt op met een lage minimale helderheid, uitstekende uniformiteit en een zeer kleine kleur- en grijsafwijking. De horizontale kijkhoeken zijn wat minder dan bij de duurdere familieleden, maar verticaal zijn ze uitstekend. Bovendien zijn de responstijden nog heel behoorlijk bij optimale overdrive, terwijl de overshoot acceptabel is. Daarmee behoort ook een spelletje tot de mogelijkheden. Het is bovendien het zuinigste scherm in deze klasse.

Dell P2418D
Dell P2418D

Dell P2418D

 • Horizontale kijkhoeken wat kleiner
 • Geen Freesync
 • Maximaal 60Hz.
 • Ergonomie
 • Kleurweergave, beeldkwaliteit
 • Responstijden

Winkel

Prijs BE

4Launch Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 1,5%
0,00 €
0,00 €
15,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 17:00 en je hebt het product morgen in huis.

211,00 €

Prijsinformatie
211,00 €
0,00 €
211,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 211,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 211,00 €

directsale.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Voor 17:00 uur besteld volgende werkdag in huis

211,00 €

Prijsinformatie
211,00 €
0,00 €
211,00 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 211,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 211,00 €

Megekko Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
Bestel en betaal voor 22:30 en je hebt het product morgen in huis.

211,00 €

Prijsinformatie
207,05 €
3,95 €
211,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 207,05 € Verzendkosten BE : 3,95 € Totaalprijs : 211,00 €

Micro-Mail.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

212,95 €

Prijsinformatie
206,00 €
6,95 €
212,95 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 206,00 € Verzendkosten BE : 6,95 € Totaalprijs : 212,95 €

Cyberport.de Deutschland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
3,00 €
3,00 €
0,00 €
4,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Sofort lieferbar, Lieferzeit max. 1-3 Werktage

222,99 €

Prijsinformatie
210,00 €
12,99 €
222,99 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 210,00 € Verzendkosten BE : 12,99 € Totaalprijs : 222,99 €

Computeruniverse.net Deutschland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
2,00 €
1,50 €
0,00 €
5,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: auf Lager, Lieferzeit 1-2 Werktage

226,90 €

Prijsinformatie
206,90 €
20,00 €
226,90 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 206,90 € Verzendkosten BE : 20,00 € Totaalprijs : 226,90 €

Informatique.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
12,50 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 22:00 en je hebt het product morgen in huis.
Al acht keer computerwinkel van het jaar!

229,95 €

Prijsinformatie
225,00 €
4,95 €
229,95 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 225,00 € Verzendkosten BE : 4,95 € Totaalprijs : 229,95 €

SiComputers.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 3,0%
0,00 €
0,00 €
0,00 €

231,95 €

Prijsinformatie
222,00 €
9,95 €
231,95 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 222,00 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 231,95 €

Azerty.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 2,0%
0,00 € + 3,0%
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
15,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 23:00 en je hebt het product morgen in huis.

234,00 €

Prijsinformatie
224,00 €
10,00 €
234,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 224,00 € Verzendkosten BE : 10,00 € Totaalprijs : 234,00 €

bol.com Plaza België

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
Shop: Levering in 6 werkdagen

234,20 €

Prijsinformatie
234,20 €
0,00 €
234,20 €
Geen voorraad prijsopbouw
Productprijs : 234,20 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 234,20 €

Reichelt.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: op voorraad

234,93 €

Prijsinformatie
224,98 €
9,95 €
234,93 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 224,98 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 234,93 €

senetic.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: 3

240,50 €

Prijsinformatie
232,53 €
7,97 €
240,50 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 232,53 € Verzendkosten BE : 7,97 € Totaalprijs : 240,50 €

Alternate.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 22:00 en je hebt het product morgen in huis.

244,85 €

Prijsinformatie
239,90 €
4,95 €
244,85 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 239,90 € Verzendkosten BE : 4,95 € Totaalprijs : 244,85 €

Cdromland.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 22:30 en je hebt het product morgen in huis.

244,95 €

Prijsinformatie
235,00 €
9,95 €
244,95 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 235,00 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 244,95 €

Centralpoint.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is morgen in huis
Uw DELL Specialist * Gratis Verzending

245,63 €

Prijsinformatie
245,63 €
0,00 €
245,63 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 245,63 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 245,63 €

MaxICT.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 2,0%
0,00 € + 2,5%
0,00 €
0,00 € + 3,0%
0,00 €
0,00 €
Shop: 4-7 werkdagen

246,88 €

Prijsinformatie
231,93 €
14,95 €
246,88 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 231,93 € Verzendkosten BE : 14,95 € Totaalprijs : 246,88 €

PCKing.de Deutschland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
3,00 €
0,00 €
0,00 €

247,00 €

Prijsinformatie
232,00 €
15,00 €
247,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 232,00 € Verzendkosten BE : 15,00 € Totaalprijs : 247,00 €

HardwareWebwinkel.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
8,00 €
0,00 €
Shop: Binnen 3 dagen

251,30 €

Prijsinformatie
241,35 €
9,95 €
251,30 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 241,35 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 251,30 €

Fnac BE

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €

251,78 €

Prijsinformatie
251,78 €
0,00 €
251,78 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 251,78 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 251,78 €

LASystems.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: 1 dag

267,57 €

Prijsinformatie
267,57 €
0,00 €
267,57 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 267,57 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 267,57 €

Conrad.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
Shop: Leverbaar in 3 - 4 dagen

275,41 €

Prijsinformatie
275,41 €
0,00 €
275,41 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 275,41 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 275,41 €

24-inch QHD-monitor voor gaming

Voor gaming op dit formaat en deze resolutie is er maar één optie. Nou ja, twee opties, maar wel van dezelfde fabrikant. Alleen AOC heeft het aangedurfd om een gaming monitor met deze combinatie van formaat en resolutie op de markt te brengen, en wat ons betreft was dat een uitstekend idee. De Agon AG241 is er in twee versies, de AG241QX met Freesync en de AG241QG met G-sync. Beide hebben een rap tn-paneel en een 'gaming' uiterlijk met metalen voet en rode accenten. Vanwege de duurdere scaler is het G-sync model behoorlijk prijziger, pakweg 500 euro - terwijl de versie met Freesync al voor minder dan 350 te vinden is. Om die reden zouden we die dat model eerder aanraden, maar heb je een Nvidia videokaart (en de kans daarop is groot), dan is de QG ook zeker geen slechte keuze.

Qhd is voor moderne videokaarten prima te behapstukken, en de kleinere diagonaal maakt deze schermen ook voor fans van snelle fps games geschikt. Om de 144Hz (die deze monitoren kunnen weergeven) te leveren, heb je wel óf een hele snelle videokaart nodig, of je moet wat concessies doen aan kwaliteitsinstellingen of toch een tandje terug qua resolutie.

AOC Agon AG241QX
AOC Agon AG241QX

 • AOC Agon AG241QX
 • AOC Agon AG241QG
 • Zwartwaarde, contrast
 • Kijkhoeken
 • 144 Hz met Freesync
 • Uitstekende prijs-prestatieverhouding
 • Uniformiteit, aansluitmogelijkheden
 • Handig afstandsbediening

Winkel

Prijs BE

bol.com België

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 23:59 en je hebt het product morgen in huis.

299,00 €

Prijsinformatie
299,00 €
0,00 €
299,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 299,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 299,00 €

Coolblue.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
10,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 23:59 en je hebt het product morgen in huis.

299,00 €

Prijsinformatie
299,00 €
0,00 €
299,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 299,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 299,00 €

Levix Computershop Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 € + 2,8%
0,00 €
0,00 € + 1,5%
0,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 17:00 en je hebt het product morgen in huis.

299,00 €

Prijsinformatie
299,00 €
0,00 €
299,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 299,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 299,00 €

LASystems.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: 1 dag

316,87 €

Prijsinformatie
316,87 €
0,00 €
316,87 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 316,87 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 316,87 €

Centralpoint.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is morgen in huis
Uw AOC Specialist * Gratis Verzending

318,23 €

Prijsinformatie
318,23 €
0,00 €
318,23 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 318,23 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 318,23 €

Art & Craft

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: 2-3 werkdagen

323,13 €

Prijsinformatie
323,13 €
0,00 €
323,13 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 323,13 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 323,13 €

Megekko Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
Bestel en betaal voor 22:30 en je hebt het product morgen in huis.

329,00 €

Prijsinformatie
329,00 €
0,00 €
329,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 329,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 329,00 €

4Launch Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 1,5%
0,00 €
0,00 €
15,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 17:00 en je hebt het product morgen in huis.

333,00 €

Prijsinformatie
333,00 €
0,00 €
333,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 333,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 333,00 €

Alternate.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 22:00 en je hebt het product morgen in huis.

333,95 €

Prijsinformatie
329,00 €
4,95 €
333,95 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 329,00 € Verzendkosten BE : 4,95 € Totaalprijs : 333,95 €

Cdromland.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 22:30 en je hebt het product morgen in huis.

338,95 €

Prijsinformatie
329,00 €
9,95 €
338,95 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 329,00 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 338,95 €

directsale.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: Voor 17:00 uur besteld volgende werkdag in huis

339,00 €

Prijsinformatie
339,00 €
0,00 €
339,00 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 339,00 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 339,00 €

Azerty.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 2,0%
0,00 € + 3,0%
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
15,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 23:00 en je hebt het product morgen in huis.

339,00 €

Prijsinformatie
329,00 €
10,00 €
339,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 329,00 € Verzendkosten BE : 10,00 € Totaalprijs : 339,00 €

SiComputers.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 3,0%
0,00 €
0,00 €
0,00 €

339,95 €

Prijsinformatie
330,00 €
9,95 €
339,95 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 330,00 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 339,95 €