Quicktest: The Crew 2 benchmarks

34 reacties
2 besproken producten
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Engine & systeemeisen
 3. 3. Testmethode
 4. 4. Beeldkwaliteit
 5. 5. Prestaties
 6. 2 besproken producten
 7. 34 reacties

Inleiding

Gisteren introduceerde Ubisoft zijn nieuwste racegame: The Crew 2. In dit artikel vind je benchmarks van een aantal courante videokaarten in het open-world spel, waarin je met allerlei verschillende voertuigen de hele Verenigde Staten kunt doorkruisen.

The Crew 2 is uiteraard het vervolgd op The Crew uit 2014. Het concept is dan ook gelijk: je rijdt door een open wereld die een verkleinde versie van de Verenigde Staten moet voorstellen, en waarin van alles te beleven valt. Dat kan in single-player, maar ook in een online wereld met tientallen andere spelers. Naast auto's kun je bovendien ook een hoop andere voertuigen besturen, zoals motoren, boten en vliegtuigen.

In vergelijking met het eerdere deel moet The Crew 2 minder nadruk leggen op de verhaallijn, zodat je vrij bent om missies uit te zoeken die je leuk vindt. Het spel is ontwikkeld door Ivory Tower, de Franse studio die ook verantwoordelijk was voor het eerste deel, en wordt uitgebracht door moederbedrijf Ubisoft.

Aangezien het spel pas net uit is, zijn er nog niet veel reviews te vinden. IGN geeft het spel een 7,0, waarbij het de vele mogelijkheden om diverse soorten races op verschillende plaatsen in de VS te verrijden roemt. De mate van detail in de omgeving en het ontbreken van een PvP-modus stellen volgens die site echter teleur, al wordt die laatste naar verluidt later dit jaar nog toegevoegd. Gamespot is wat positiever met een 8 en lof voor de open wereld en mooie natuuromgevingen. Op andere plekken, zoals de stedelijke gebieden, vallen de graphics juist tegen.

The Crew 2 is beschikbaar voor de pc, Playstation 4 en Xbox One. Op Steam kost de game 60 euro. Overigens bundelen zowel Samsung als Nvidia het spel met diverse producten, dus check dat zeker even als je toch al van plan was om een nieuwe ssd of videokaart aan te schaffen.


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
The Crew 2 (PlayStation 4)

The Crew 2 (PlayStation 4)

 • PlayStation 4
 • Race

€ 21,99

4 winkels
The Crew 2 (Xbox One)

The Crew 2 (Xbox One)

 • Xbox One
 • Race

€ 20,48

2 winkels
0