Logitech G Pro Wireless review: draadloos gamen voor pro-gamers

22 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. Logitech G Pro Wireless
  3. 3. Uitgebreide specificaties
  4. 4. In de praktijk & testresultaten
  5. 5. Conclusie
  6. 1 besproken product
  7. 22 reacties

In de praktijk & testresultaten

Het begint een saai verhaal te worden, maar de Hero-sensor in de Logitech G Pro Wireless presteert op alle vlakken uitstekend. We meten zeer hoge maximumsnelheden - de hoogste resultaten halen we op de stoffen muismatten, maar ook op de plastic mat is hij sneller dan elke normale gamer ooit zal bewegen. Van acceleratie is geen sprake.

Logitech G Pro Wireless Optical Gaming Mouse Black

Als je de G Pro Wireless voor het eerst oppakt, zal direct opvallen dat hij heerlijk licht is voor een draadloze muis. Vooral low-sense gamers, die de muis vaak optillen om hem te verplaatsen, zullen dat waarderen. De grip is vrij neutraal, met een lage palmsteun en net wat minder ergonomische ondersteuning dan de uitsluitend rechtshandig bruikbare Logitech-muizen, zoals de G603 en G703 Lightspeed. Linkshandigen zullen daar natuurlijk geen boodschap aan hebben.

Ook de software zit wel goed bij Logitech, zoals we gewend zijn. Je kunt maximaal vijf profielen opslaan in de muis zelf en nog veel meer settings aanpassen als je hem 'live' aanstuurt met de LGS-software. Macro's, dpi-settings en het instellen van de rgb-verlichting behoren tot de standaardmogelijkheden. Een leuke extra is dat je live het stroomverbruik van de componenten in je muis kunt inzien. Zet je de lampjes uit, dan gaat de accu beduidend langer meer. Hetzelfde geldt voor het instellen van een minder frequente pollingrate.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Ultimate Logitech G Pro Wireless Optical Gaming Mouse Black

Logitech G Pro Wireless Optical Gaming Mouse Black

  • Draadloos
  • 16000 dpi

€ 101,00

8 winkels
0
*