Logitech G Pro Wireless review: draadloos gamen voor pro-gamers

22 reacties
1 besproken product
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. Logitech G Pro Wireless
  3. 3. Uitgebreide specificaties
  4. 4. In de praktijk & testresultaten
  5. 5. Conclusie
  6. 1 besproken product
  7. 22 reacties

Conclusie

De Logitech G Pro Wireless is een feilloze gamingmuis, maar wel (opzettelijk) behoorlijk kaal qua features. Op de prestaties valt werkelijk niets aan te merken - de vernieuwde Hero-sensor laat op alle aspecten uitstekende resultaten zien. De muis is erg licht en symmetrisch vormgegeven, zodat je hem zowel links als rechts kan gebruiken. Ook over de accuduur zijn we tevreden, zeker als je de verlichting uitschakelt.

Alle extra's die Logitech overbodig acht voor professionele (fps-)gamers, zoals extra knoppen, draadloos laden en oppervlaktekalibratie, zijn weggelaten op de G Pro Wireless. Die gedachte kunnen we op zich volgen, alleen we vinden het wel jammer dat we dat verschil in featureset niet terugzien in de prijs. Dat maakt de nieuwe Pro-muis een echt nicheproduct.

Met de adviesprijs van 149 euro is de Logitech G Pro Wireless op papier even duur en in de praktijk zelfs nog wat duurder dan Logitechs reguliere topmodel, de G903 Lightspeed. Objectief bezien is dat een veel completere muis, met een net zo goed uitstekende sensor - de 16.000 in plaats van 12.000 dpi bij de nieuwe Hero-sensor is wat ons betreft puur grotegetallenmarketing. Tegelijkertijd heeft Logitech voor veel minder geld al vrijwel net zo goed presterende modellen. De G603 mist rgb en de G703 is in vergelijking met de G Pro Wireless wat aan de zware kant, maar de zeer forse meerprijs van de G Pro Wireless kunnen we moeilijk verantwoorden.

Logitech G Pro Wireless Optical Gaming Mouse Black


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Ultimate Logitech G Pro Wireless Optical Gaming Mouse Black

Logitech G Pro Wireless Optical Gaming Mouse Black

  • Draadloos
  • 16000 dpi

€ 101,00

8 winkels
0
*