85 USB 3.0-sticks getest: van USB-cheeta’s tot slakkensticks

49 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Ontwikkelingen
 3. 3. Testprocedure
 4. 4. Benchmarks: synthetische tests
 5. 5. Benchmarks: praktijktests
 6. 6. Benchmarks: Prestatiescore
 7. 7. De beste snelle usb-stick
 8. 8. De beste all-round usb-stick
 9. 9. De beste goedkope usb-stick
 10. 10. De beste mini usb-stick
 11. 11. De beste usb-stick met usb-c
 12. 12. De beste beveiligde usb-stick
 13. 13. Liever een 256GB usb-stick of een 256GB externe ssd?
 14. 14. Conclusie
 15. 15. Besproken producten
 16. 16. Reacties

Inleiding

De eenvoudigste manier om onderweg data mee te nemen, is nog altijd een usb-stick. Die geheugensticks zijn er echter in allerlei soorten en maten. Wij testten er 85 (!) en zetten de beste keuzes voor je op een rij.

Hoewel de cloud aan een opmars bezig is, kun je er alleen met een ‘ouderwets’ fysiek opslagmedium altijd van op aan dat je data beschikbaar is. Usb-sticks kunnen tegen vallen en stoten, werken ook zonder internetverbinding en zijn doorgaans ook nog lekker snel – tenminste, dat hoop je.

In de praktijk blijken de snelheden van usb-sticks ver uiteen te lopen. De langzaamste usb-flashdrives schrijven met amper 10 MB/s. Wil je een 16GB-stick op die snelheid volledig vullen, dan ben je bijna een half uur bezig. De snelste stick uit de test doet dat in nog geen 47 seconden. Alleen al door de bespaarde tijd is een snelle usb-stick dus zo terugverdiend.

Ontwikkelingen

Het lijkt misschien een saai en simpel dingetje, zo’n usb-stick, maar sinds we voor het laatst een grote vergelijkingstest uitvoerden is er toch een hoop veranderd. Enerzijds wordt er steeds meer aandacht besteed aan het uiterlijk: mini-sticks, luxe metalen behuizingen of juist een solide en stootvaste bouw. Anderzijds heeft de usb-c connector zijn intrede gedaan. Ideaal is dat deze aansluiting zowel op pc’s als op moderne smartphones zit, zodat je eenvoudig bestanden kunt uitwisselen. Vooralsnog is het echter te vroeg om afscheid te nemen van de traditionele type-a stekker en zodoende verzinnen fabrikanten allerlei creatieve manieren om beide aansluitingen in één geheugenstick te combineren.

Daarnaast hebben we ook een aantal sticks meegenomen die zijn voorzien van beveiliging, vaak door middel van encryptie. Zeker nu de GDPR-wetgeving is ingegaan, is het voor bedrijfsmatig gebruik helemaal geen gek idee om voor een veilig opslagmedium te kiezen. Dat geldt net zo goed als je voor je sportvereniging met de ledenadministratie over straat moet.

Uiteindelijk vonden we 18 fabrikanten bereid om mee te doen aan de test, die gezamenlijk 85 usb-sticks opstuurden. Met 25 flashdrives is 64 GB nipt de populairste capaciteit, op de voet gevolgd door 128 GB (24 deelnemers) en 32 GB (23). Ten slotte namen we ook een paar 16GB-sticks en een negental 256GB-modellen mee. Klapper op de vuurpijl is de 2TB usb-stick die Kingston opstuurde, maar je kunt je afvragen in hoeverre je dit ruim twee centimeter dikke en 140 gram wegende apparaat nog een flashdrive kunt noemen.

Kingston DataTraveler Ultimate GT 2TB
De Kingston DataTraveler Ultimate GT 2TB is letterlijk de dikste usb-stick uit de test.

Testprocedure

We testen usb-sticks altijd met de synthetische CrystalDiskMark-test, maar eigenlijk zijn onze praktijktests veel interessanter. Daarmee simuleren we exact het gebruiksmodel waar een usb-stick voor bedoeld is, door er bestanden vanaf te lezen en naartoe te schrijven.
Daarvoor gebruiken we twee soorten bestanden. Bij de eerste test lezen en schrijven we duizend bestanden van 5 MB groot, wat een vergelijkbare workload oplevert als het overzetten van bijvoorbeeld muziekbestanden en foto’s. Daarna doen we een lees- en schrijftest met één groot bestand van 10 GB, wat representatief is voor het kopiëren van een film of een .iso-bestand.

Hierna bespreken we niet elk getest usb-stickje afzonderlijk, maar lichten we de beste keuzes uit in elk segment. Of je nou op zoek bent naar een betaalbare all-rounder, een supersnelle stick, een usb-c flashdrive of een ministick voor aan je sleutelbos: we’ve got you covered.

Benchmarks: synthetische tests

Voor de synthetische tests gebruiken we CrystalDiskMark. Vooral de leessnelheden van veel moderne usb-sticks zijn hoog: de snelste exemplaren komen boven de 400 MB/s uit, maar op z'n minst zo'n 150 MB/s is tegenwoordig eigenlijk heel normaal. Bij schrijven zijn de verschillen veel groter: alleen de top-20 laat meer dan 100 MB/s noteren, veel meer sticks komen nauwelijks boven de 20 à 30 MB/s uit. Ook het schrijven van kleine bestandjes gaat bij veel sticks uiterst moeizaam: goed om op te letten als je software wil draaien vanaf een stick.

 • Seq. read
 • Seq. write
 • 512k read
 • 512k write
 • 4k read
 • 4k write

Benchmarks: praktijktests

In de praktijktests zijn de snelheden wat lager dan in de CrystalDiskMark-tests. Lezen gaat bij veruit de meeste sticks nog op een prima snelheid, maar bij het schrijven vallen veel flashdrives door de mand. De traagste exemplaren halen nog geen 10 MB/s: met die snelheid duurt het een uur en drie kwartier om een 64GB-stick te vullen!

 • 1000x 5MB read
 • 1000x 5MB write
 • 10GB read
 • 10GB write

Benchmarks: Prestatiescore

Voor de Prestatiescore middelen we alle praktijktests, om zo in één getal te kunnen vatten hoe snel een usb-stick is. De Sandisk Extreme Pro 128GB en 256GB zijn veruit de snelste modellen uit de test, al hebben ook Patriot, Verbatim, Kingston en Mushkin modellen die boven de grens van 100 punten uitkomen. Helaas zijn er ook heel veel sticks die niet verder komen dan enkele tientallen punten.

De beste snelle usb-stick

De snelste usb-stick uit de test is met enige afstand de Sandisk Extreme Pro. Deze flashdrive, verkrijgbaar in capaciteiten van 128 (gem. 70 euro) en 256 GB (gem. 124 euro), is de high-end versie van de Extreme Go. Hij heeft een behuizing van stevig metaal – bij de goedkopere veriant is dat plastic – en is bovendien veel sneller. In de praktijktests haalt hij lees- en schrijfsnelheden rond de 350 MB/s, en in de synthetische benchmarks zien we zelfs scores van ver boven de 400 MB/s voorbij komen. Je krijgt bij deze sticks overigens gratis software voor encryptie en data-recovery.

Sandisk Extreme Pro 256GB Black
De Sandisk Extreme Pro.

De beste all-round usb-stick

Wat is een goede all-round geheugenstick? Veel goedkope sticks hebben wel een hoge leessnelheid, maar vallen door de mand in de schrijftests. Vandaar dat we op zoek gaan naar modellen die qua prijs per gigabyte duidelijk goedkoper zijn dan de Sandisk Extreme Pro (die zit rond de 55 cent per GB), maar wel nog altijd relatief goede prestaties bieden.

Voor gemiddeld 46 euro haal je de Patriot Supersonic Rage 2 128GB in huis, omgerekend is dat 36 cent per GB. Desondanks laat deze usb-stick in de praktijktests leessnelheden tot 375 MB/s noteren, en schrijft hij nog altijd met een respectabele 181 MB/s. In de tests met 5MB-bestanden zakken de snelheden in naar respectievelijk 260 en 87 MB/s, wat nog altijd relatief snel is.

Patriot Supersonic Rage 2 128GB
De Patriot Supersonic Rage 2 128GB.

Ben je op zoek naar een 256GB-model, dan biedt Kingston een relatief betaalbaar model met zijn HyperX Savage 256GB (gem. 114 euro, 45 cent per GB). Vooral in de tests met grote bestanden haalt hij tot de verbeelding sprekende snelheden van 376 MB/s bij lezen en 250 MB/s bij schrijven. Bij het overzetten van 5MB-bestanden daalt vooral de schrijfsnelheid fors, naar 71 MB/s, maar in vergelijking met andere sticks in deze prijsklasse is dat heel behoorlijk.

Kingston HyperX Savage 256GB Black/Red
De Kingston HyperX Savage 256GB.

Echt snelle sticks worden in de lagere capaciteiten niet meer verkocht. De Sandisk Extreme Go 64GB presteert met lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 135 MB/s en 62 MB/s nog wel goed, maar kost gemiddeld toch al 31 euro (48 cent per GB). Als je je dan bedenkt dat je voor maar 15 euro meer een dubbel zo grote stick koopt die ook nog eens sneller is, zou onze keuze snel zijn gemaakt.

De beste goedkope usb-stick

Goedkope usb-sticks kun je op twee manieren opvatten: relatief (qua prijs per gigabyte) of in absolute zin (in harde euro’s). In die eerste categorie blinkt de Intenso Speed Line 256GB uit, die gemiddeld 49 euro (19 cent per GB!) kost en toch prima presteert. We meten 132 MB/s bij lezen en 89 MB/s bij schrijven – relatief gezien is dit een superkoopje.

Intenso Speed Line 256GB Black
De Intenso Speed Line 256GB.

Wil je simpelweg zo weinig mogelijk uitgeven aan een geheugenstick, dan is het vooral de schrijfsnelheid die daaronder lijdt. Transcend heeft wat ons betreft de interessantste goedkope 64GB-stick met de JetFlash 790, die gemiddeld 19 euro kost. Hij haalt lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 132 en 35 MB/s in de zwaarste praktijktest. Voor nog wat minder haal je de Sandisk Ultra 32GB in huis, die gelijkaardige prestaties biedt. In deze lage capaciteit loopt de prijs per gigabyte echter gauw op, die is bij dit model 41 cent per GB. 16GB-sticks zijn nauwelijks goedkoper en eigenlijk niet meer het overwegen waard.

Transcend JetFlash 790 64GB Black Sandisk Ultra 32GB (USB 3.0)
De Transcend JetFlash 790 64GB en Sandisk Ultra 32GB.

De beste mini usb-stick

De mini usb-sticks zijn een klasse apart. Deze bijzonder compacte flashdrives – wij hebben de limiet voor deze categorie op 20 mm lengte gelegd, inclusief de usb-connector – zijn bedoeld om eenvoudig mee te nemen aan bijvoorbeeld een sleutelbos. Daarnaast zijn ze zo klein dat je ze vaak permanent in je laptop kan laten steken als opslaguitbreiding, zonder dat je notebook dan niet meer in de laptoptas of rugzak past.

Kleine usb-sticks koop je echter niet voor de prestaties. Het snelste model is nog de Sandisk Cruzer Ultra Fit, met lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 95 en 27 MB/s. Voor de 32GB- en 64GB-varianten betaal je respectievelijk 15 en 24 euro, dus ze zijn in ieder geval niet te duur. Er zijn overigens ook nieuwe modellen van de Ultra Fit die als ‘usb 3.1’ worden gemarket, maar hoewel de leessnelheid daarvan iets hoger ligt, is de schrijfsnelheid blijkens onze tests het kind van de rekening.

Sandisk Cruzer Ultra Fit 64GB
De Sandisk Cruzer Ultra Fit 64GB.

De beste usb-stick met usb-c

Ondanks dat usb-c nog niet zo heel lang gemeengoed is, konden we toch al 19 usb-sticks met een type-c connector meenemen in de test. Vrijwel alle modellen beschikken daarnaast ook nog over een traditionele type-a aansluiting.

De Toshiba TransMemory EX-U382 32GB (gem. 37 euro) is per gigabyte de duurste, maar ook de snelste usb-c stick. Hij leest met 85 MB/s en schrijft met 62 MB/s. Voor hetzelfde geld krijg je bij Silicon Power de Mobile C80 64GB, die dus dubbel zoveel opslagcapaciteit biedt. Hij leest wat sneller, maar schrijft met 36 MB/s wel aanmerkelijker langzamer. De stick is bevestigd aan een ring die je eenvoudig aan je sleutelbos vastmaakt.

Toshiba TransMemory EX-U382 32GB White Silicon Power Mobile C80 64GB
De Toshiba TransMemory EX-U382 32GB en Silicon Power Mobile C80 64GB.

Zoek je een flashdrive met een grotere capaciteit, dan is de Integral Fusion 128GB (gem. 70 euro) de beste optie. Met snelheden van ruim 200 MB/s leest hij lekker snel, maar de schrijfsnelheid van net geen 31 MB/s is niet het sterkste punt van de Integral.

Integral Fusion 128GB Silver/Red
De Integral Fusion 128GB.

Een flink goedkoper model wordt geleverd door Sandisk met de Ultra Dual Drive 128GB. Verwar die overigens niet met de Ultra zonder Dual, want dan krijg je een stick waar exclusief type-c op zit. We komen in de tests uit op 128 MB/s lezen en 26 MB/s schrijven, wat gezien de vraagprijs van net geen 43 euro best oké is.

Sandisk Ultra Dual Drive 128GB
De Sandisk Ultra Dual Drive 128GB.

De beste beveiligde usb-stick

Eigenlijk kun je van elke usb-stick een beveiligde flashdrive maken middels software. Hardwarematige beveiliging is echter vaak veiliger en bovendien kun je die op elk apparaat gebruiken, ook zonder dat je software hebt geïnstalleerd.

We hebben een aantal sticks met ingebouwde encryptie getest en daarvan heeft de Kingston DataTraveler 2000 de beste indruk achtergelaten. Op de stick zit een tiencijferig toetsenbordje waarop je je pincode invoert, waarna je met één druk op de sleutelknop toegang krijgt tot je bestanden. Ondanks de encryptie is hij bovendien best snel, met lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 136 en 77 MB/s. Het grootste nadeel is de prijs: 116 euro voor 32 GB opslagcapaciteit is zeker niet goedkoop.

Kingston DataTraveler 2000 32GB Blue
De Kingston DataTraveler 2000 32GB.

Liever een 256GB usb-stick of een 256GB externe ssd?

Waar de usb-stick groot werd door alle fijne karakteristieken van zijn flashgeheugen, heeft hij er tegenwoordig een concurrent bij die exact hetzelfde soort geheugen gebruikt. Externe ssd’s zijn in hoge capaciteiten van 250 GB en hoger vaak sneller en soms ook nog eens goedkoper dan de stickvarianten.

Neem één van de testwinnaars van deze round-up, de Sandisk Extreme Pro 256GB. Deze usb-stick kost gemiddeld 124 euro en haalt in onze praktijktests snelheden tot ongeveer 350 MB/s. Zet die tegenover de Samsung T5 externe ssd van 250 GB; die kost je 94 euro en haalt snelheden die boven de 400 MB/s uitstijgen. Voor 147 euro heb je zelfs het model met dubbele capaciteit.

Samsung Portable SSD T5 500GB
De Samsung T5 externe ssd.

Kortom, shop je anno 2018 voor een high-end usb-stick, dan moet je je afvragen hoe belangrijk die stick-formfactor nou eigenlijk is. Afgezien van het kleine kabeltje, zijn externe ssd’s namelijk vaak betere keuzes.

Conclusie

Als je een beetje een snelle usb-stick wil kopen, kijk dan sowieso naar een exemplaar van 128 GB of groter. De innovatie qua snelheid speelt zich af bij de hoger gepositioneerdere en dus grotere producten. Ook qua fysiek formaat geldt doorgaans het adagium groter = beter. De mini-sticks leveren doorgaans matige prestaties.

Diverse sticks die we hebben getest kwamen met de aanduiding ‘usb 3.1’ op de verpakking, maar in alle gevallen blijkt het om usb 3.1 gen1 oftewel het oude vertrouwde usb 3.0 te gaan. Dat is dus nog geen factor om rekening mee te houden, ook omdat snelheden in de buurt van het usb 3.0-plafond slechts zelden worden gehaald.

Een andere nieuwe usb-standaard komen we wel steeds vaker tegen: de type-c connector. Zeker als je een telefoon met zo’n stekker hebt, is een usb-stick met zowel type-a als type-c bijzonder praktisch om snel data over te zetten. Dat geldt natuurlijk ook als je een laptop met usb-c hebt; er zijn zelfs exemplaren die nog maar exclusief daarover beschikken.

Wil je de hoogste capaciteit, de beste prestaties en ook niet te veel betalen? Dan moet je in het hogere segment zeker niet alleen nog maar naar usb-sticks kijken. Vanaf een capaciteit rond de 250 GB leveren externe ssd’s vaak een aantrekkelijker totaalpakket.


Intenso Speed Line 256GB
Sandisk Ultra 32GB
Sandisk Ultra Dual Drive 128GB
Transcend JetFlash 790 64GB


Integral Fusion 128GB
Kingston DataTraveler 2000 32GB
Kingston HyperX Savage 256GB
Patriot Supersonic Rage 2 128GB
Sandisk Cruzer Ultra Fit 64GB
Silicon Power Mobile C80 64GB
Toshiba TransMemory EX-U382 32GB


Sandisk Extreme Pro 128GB
Sandisk Extreme Pro 256GB


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Adata AI720 i-Memory 32GB Gold

Adata AI720 i-Memory 32GB Gold

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB
 • Apple Lightning

38,95 €

1 winkel
Adata AI920 i-Memory 32GB Black

Adata AI920 i-Memory 32GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB
 • Apple Lightning

38,90 €

1 winkel
Adata UC370 64GB Gold

Adata UC370 64GB Gold

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB
 • USB Type-C

25,90 €

1 winkel
Corsair Flash Survivor Stealth 128GB

Corsair Flash Survivor Stealth 128GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

30,99 €

1 winkel
Corsair Flash Voyager Go 128GB

Corsair Flash Voyager Go 128GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB
 • Micro-USB

56,85 €

2 winkels
Corsair Flash Voyager GT Speed V2 64GB

Corsair Flash Voyager GT Speed V2 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB

40,95 €

1 winkel
Corsair Flash Voyager GT Speed V2 256GB

Corsair Flash Voyager GT Speed V2 256GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 256 GB

60,50 €

2 winkels
Corsair Flash Voyager Vega 64GB

Corsair Flash Voyager Vega 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB

36,90 €

1 winkel
Goodram OTG Flash Drive 32GB

Goodram OTG Flash Drive 32GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB
 • USB Type-C
Niet verkrijgbaar
Integral Crypto Dual Fips 197 64GB Blue

Integral Crypto Dual Fips 197 64GB Blue

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB

110,95 €

2 winkels
Excellent Integral Fusion 128GB Silver/Red

Integral Fusion 128GB Silver/Red

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB
 • USB Type-C

36,34 €

4 winkels
Intenso Speed Line 128GB Black

Intenso Speed Line 128GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

16,98 €

3 winkels
Great Value Intenso Speed Line 256GB Black

Intenso Speed Line 256GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 256 GB

29,48 €

3 winkels
Kingston DataTraveler 100 G3 32GB

Kingston DataTraveler 100 G3 32GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

6,95 €

11 winkels
Kingston DataTraveler 100 G3 64GB

Kingston DataTraveler 100 G3 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB

9,95 €

12 winkels
Kingston DataTraveler 100 G3 128GB

Kingston DataTraveler 100 G3 128GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

16,95 €

11 winkels
Excellent Kingston DataTraveler 2000 32GB Blue

Kingston DataTraveler 2000 32GB Blue

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

99,99 €

6 winkels
Kingston DataTraveler DT50 16GB Green

Kingston DataTraveler DT50 16GB Green

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 16 GB

5,95 €

8 winkels
Kingston DataTraveler DT50 32GB Red

Kingston DataTraveler DT50 32GB Red

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

6,95 €

8 winkels
Kingston DataTraveler G4 32GB

Kingston DataTraveler G4 32GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

5,95 €

10 winkels
Kingston DataTraveler G4 64GB

Kingston DataTraveler G4 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB

10,95 €

7 winkels
Kingston DataTraveler Micro 3.1 128GB

Kingston DataTraveler Micro 3.1 128GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

24,95 €

6 winkels
Kingston DataTraveler MicroDuo 3C 32GB

Kingston DataTraveler MicroDuo 3C 32GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB
 • USB Type-C

10,83 €

6 winkels
Great Value Kingston DataTraveler MicroDuo 3C 64GB

Kingston DataTraveler MicroDuo 3C 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB
 • USB Type-C

15,96 €

6 winkels
Great Value Kingston DataTraveler MicroDuo 3C 128GB

Kingston DataTraveler MicroDuo 3C 128GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB
 • USB Type-C

28,95 €

7 winkels
Kingston DataTraveler SE9 G2 128GB Silver

Kingston DataTraveler SE9 G2 128GB Silver

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

21,91 €

8 winkels
Innovation Kingston DataTraveler Ultimate GT 2TB

Kingston DataTraveler Ultimate GT 2TB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 2000 GB

1.263,95 €

4 winkels
Kingston DataTraveler Vault Fips 197 32GB

Kingston DataTraveler Vault Fips 197 32GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

75,49 €

5 winkels
Excellent Kingston HyperX Savage 256GB Black/Red

Kingston HyperX Savage 256GB Black/Red

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 256 GB

113,90 €

6 winkels
Lexar JumpDrive C20c 32GB Silver

Lexar JumpDrive C20c 32GB Silver

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB
 • USB Type-C

38,98 €

1 winkel
Ultimate Lexar JumpDrive P20 128GB Black

Lexar JumpDrive P20 128GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB
Niet verkrijgbaar
Lexar JumpDrive S75 256GB

Lexar JumpDrive S75 256GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 256 GB
Niet verkrijgbaar
Excellent Mushkin Impact 256GB

Mushkin Impact 256GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 256 GB
Niet verkrijgbaar
Patriot Stellar-C 64GB

Patriot Stellar-C 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB
 • USB Type-C
Niet verkrijgbaar
Excellent Patriot Supersonic Rage 2 128GB

Patriot Supersonic Rage 2 128GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

36,04 €

1 winkel
Philips Snow Edition 128GB White/Brown

Philips Snow Edition 128GB White/Brown

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

23,12 €

2 winkels
PNY Attaché 4 3.0 128GB White/Red

PNY Attaché 4 3.0 128GB White/Red

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

16,95 €

5 winkels
PNY Loop Attaché 128GB

PNY Loop Attaché 128GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB
Niet verkrijgbaar
Sandisk Cruzer Ultra 256GB

Sandisk Cruzer Ultra 256GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 256 GB

39,99 €

11 winkels
Excellent Sandisk Cruzer Ultra Fit 32GB

Sandisk Cruzer Ultra Fit 32GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

16,87 €

1 winkel
Excellent Sandisk Cruzer Ultra Fit 64GB

Sandisk Cruzer Ultra Fit 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB

29,99 €

3 winkels
Sandisk Cruzer Ultra Fit 128GB

Sandisk Cruzer Ultra Fit 128GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

43,99 €

3 winkels
Sandisk Cruzer Ultra Flair 128GB

Sandisk Cruzer Ultra Flair 128GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

21,95 €

12 winkels
Sandisk Extreme Go 64GB Black

Sandisk Extreme Go 64GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB

22,48 €

9 winkels
Ultimate Sandisk Extreme Pro 128GB Black

Sandisk Extreme Pro 128GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

42,99 €

9 winkels
Ultimate Sandisk Extreme Pro 256GB Black

Sandisk Extreme Pro 256GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 256 GB

83,85 €

9 winkels
Sandisk iXpand v2 32GB

Sandisk iXpand v2 32GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB
 • Apple Lightning

31,48 €

10 winkels
Great Value Sandisk Ultra 32GB (USB 3.0)

Sandisk Ultra 32GB (USB 3.0)

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

10,15 €

12 winkels
Sandisk Ultra 64GB

Sandisk Ultra 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB
 • USB Type-C

17,48 €

8 winkels
Sandisk Ultra 64GB (USB 3.0)

Sandisk Ultra 64GB (USB 3.0)

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB

12,95 €

11 winkels
Sandisk Ultra Dual 128GB Black

Sandisk Ultra Dual 128GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB
 • Micro-USB

22,55 €

1 winkel
Sandisk Ultra Dual Drive 64GB

Sandisk Ultra Dual Drive 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB
 • USB Type-C

11,55 €

10 winkels
Great Value Sandisk Ultra Dual Drive 128GB

Sandisk Ultra Dual Drive 128GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB
 • USB Type-C

22,55 €

8 winkels
Sandisk Ultra Fit USB 3.1 32GB

Sandisk Ultra Fit USB 3.1 32GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

10,85 €

11 winkels
Silicon Power Blaze B50 128GB

Silicon Power Blaze B50 128GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB
Niet verkrijgbaar
Silicon Power Mobile C31 64GB

Silicon Power Mobile C31 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB
 • USB Type-C
Niet verkrijgbaar
Excellent Silicon Power Mobile C80 64GB

Silicon Power Mobile C80 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB
 • USB Type-C

30,32 €

3 winkels
Sony MicroVault Mach 128GB Black

Sony MicroVault Mach 128GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

89,99 €

5 winkels
Sony MicroVault OTG-CA1 32GB Silver

Sony MicroVault OTG-CA1 32GB Silver

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB
 • USB Type-C

27,95 €

5 winkels
Team M161 64GB

Team M161 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB
 • USB Type-C
Niet verkrijgbaar
Excellent Toshiba TransMemory EX-U382 32GB White

Toshiba TransMemory EX-U382 32GB White

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB
 • USB Type-C
Niet verkrijgbaar
Toshiba TransMemory U363 32GB Silver

Toshiba TransMemory U363 32GB Silver

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

14,90 €

1 winkel
Toshiba TransMemory U364 32GB White

Toshiba TransMemory U364 32GB White

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

14,90 €

2 winkels
Transcend JetDrive Go 500 64GB Gold

Transcend JetDrive Go 500 64GB Gold

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB
 • Apple Lightning

37,95 €

6 winkels
Transcend JetFlash 700 32GB Black

Transcend JetFlash 700 32GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

9,78 €

6 winkels
Transcend JetFlash 700 64GB Black

Transcend JetFlash 700 64GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB

13,95 €

8 winkels
Transcend JetFlash 710S 32GB

Transcend JetFlash 710S 32GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

13,88 €

5 winkels
Transcend JetFlash 710S 64GB

Transcend JetFlash 710S 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB

18,48 €

4 winkels
Silver Award Transcend JetFlash 780 32GB

Transcend JetFlash 780 32GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

26,28 €

4 winkels
Transcend JetFlash 780 64GB

Transcend JetFlash 780 64GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB

36,49 €

5 winkels
Transcend JetFlash 780 128GB Black

Transcend JetFlash 780 128GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

66,90 €

5 winkels
Transcend JetFlash 780 256GB Black

Transcend JetFlash 780 256GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 256 GB

129,90 €

4 winkels
Great Value Transcend JetFlash 790 64GB Black

Transcend JetFlash 790 64GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB

13,95 €

7 winkels
Transcend JetFlash 790 128GB Black

Transcend JetFlash 790 128GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

20,95 €

6 winkels
Transcend JetFlash 810 32GB Blue

Transcend JetFlash 810 32GB Blue

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB

11,95 €

8 winkels
Transcend JetFlash 810 64GB Green

Transcend JetFlash 810 64GB Green

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB

16,95 €

7 winkels
Transcend JetFlash 850 64GB Silver

Transcend JetFlash 850 64GB Silver

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB
 • USB Type-C

20,28 €

4 winkels
Transcend JetFlash 890 64GB Silver

Transcend JetFlash 890 64GB Silver

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB
 • USB Type-C

19,95 €

7 winkels
Transcend JetFlash Vault 100 32GB

Transcend JetFlash Vault 100 32GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 32 GB
Niet verkrijgbaar
Verbatim Metal Executive 16GB Gold

Verbatim Metal Executive 16GB Gold

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 16 GB

9,95 €

5 winkels
Verbatim Secure Pro 16GB Silver

Verbatim Secure Pro 16GB Silver

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 16 GB

20,99 €

4 winkels
Verbatim Store 'n' Go Dual 64GB Black

Verbatim Store 'n' Go Dual 64GB Black

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 64 GB
 • USB Type-C

16,48 €

5 winkels
Excellent Verbatim Store 'n' Go Vx400 128GB

Verbatim Store 'n' Go Vx400 128GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

45,20 €

5 winkels
Verbatim Store 'n' Go Vx400 256GB

Verbatim Store 'n' Go Vx400 256GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 256 GB

69,84 €

6 winkels
Verbatim Store ‘n’ Go V3 128GB

Verbatim Store ‘n’ Go V3 128GB

 • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
 • 128 GB

29,50 €

3 winkels
0
*